Zona de bani pe Fengshui: locație și activare

Zona de bani pe Fengshui: locație și activare

Atragerea bogăției – subiectul este destul de relevant astăzi. Unii folosesc metodele lor pentru a atrage bani, alții recurge la o lungă cunoaștere, iar alții caută noi.

De exemplu, pentru a îmbunătăți bunăstarea, trebuie să știți în cazul în care există o zonă de bani pe Fengshui, modul de a găsi locația și ceea ce este activarea sa.

Locație

Zona de bani în apartament ar trebui să fie situat în partea de sud-est. Este această zonă pe Fengshui este considerat un succes, mai ales pentru atragerea financiară bunăstarea. Simbolizeaza această zonă pământul și Pomiculturii pe ea, care este, totul situat aici se dezvoltă și se multiplică. Mai fiabile și mai precis această zonă poate fi determinată de busolă. Apoi, va exista o încredere deplină că partea a luminii este aleasă corect, și puteți dota în condiții de siguranță sectorul bogăție folosind toate atributele necesare pentru acest lucru.

Sud-Est poate fi în orice cameră: în camera de zi, în bucătărie, și poate zona dorită este în dormitor sau coridor. Dar orice spațiu în casă, cu respectarea anumitor reguli, trebuie să fie echipate astfel încât să atragă energia maximă și se neutralizează cel care împiedică activarea fluxurilor de numerar.

Prin urmare, obiectele și combinația de culori vor fi selectate în funcție de locul în care este spațiul necesar pentru a atrage bogăția.

Etapa preliminară

Înainte de a începe ceva pentru a schimba și a face o noutate în spațiu, trebuie să scapi de cei vechi și negativi. Numai astfel încât să puteți întări afluxul de energie pozitivă. Iar primul pas în acest caz va scăpa de moloz. Cu siguranță există în dulapurile casei, rafturile, cuferele în care lucrurile sunt stocate, care nu au fost folosite de mulți ani – ei pot fi îndrăzneți să arunce.

Al doilea pas va fi curățenia globală: trebuie să vă uitați literal în fiecare colț, încercați să o faceți astfel încât toate curățenia strălucirii. Ventilația oferă, de asemenea, începutul afluxului de energie pozitivă. Literalmente trebuie să deschidă fiecare fereastră, fiecare ușă pentru a lăsa aerul proaspăt în casă. Și aceasta este o etapă foarte importantă, deoarece nu este suficient să dotați colțul în apartamentul dvs. cu implicarea atributelor necesare.

Citește mai mult  Femeile Ce Zodiac semnează cel mai fidel?

Al treilea pas nu ar trebui să fie trecut cu vederea. Când apartamentul este eliberat de moloz, spălat și plin de aer proaspăt, se produce timpul de curățare spirituală. Și puteți face acest lucru folosind o lumânare convențională, ocolind în fiecare cameră, fiecare colț. Uleiurile aromatice pot fi conectate la acest lucru, fiecare dintre ele are și propriul scop. Se crede că aparține energia în numerar Ulei patchouli.

Când toate aceste manipulări sunt finalizate, puteți proceda direct la aranjamentul spațiului.

Eliminarea factorilor negativi

Fengshui spune că toate lucrurile din casă trebuie să fie în locul lui. Și există lucruri care trebuie eliminate din zona de avere, altfel nici o activare a fluxurilor de numerar nu va ajuta.

 • Este imposibil să se păstreze relicve familiale în această zonă, care au fost transmise din generație la generație. Fiecare lucru posedat oameni diferiți și este necunoscut în mod fiabil, care aveau energia și că aceste lucruri emit acum.
 • Nu pot fi permise în acest sector al găleții de gunoi. Nici un succes financiar nu va veni în acest caz. O găleată cu gunoi este un grup de negative, care mănâncă totul.
 • Lucrurile rupte au aceeași energie negativă, nu pot fi păstrate în altă parte, două opțiuni – aruncă sau conduce chestia.
 • Compozițiile de flori uscate, plante decolorate și cactizele nu sunt, de asemenea, ajutoare în atragerea bogăției.
 • Este inadecvat în această zonă, un frigider, care îngheață și, prin urmare, oprește procesul de primire a banilor, se suprapune canalele.
 • Șemineu pentru bunăstarea financiară, el este locul în zona de dragoste sau în carieră.

Dacă aceste elemente nu pot fi eliminate și transferate în alte locuri, trebuie să luați măsuri pentru a le suprapune. Acest lucru poate ajuta orice Talisman de Est, simbolizând elementul de apă.

În acest scop, o fantana decorativa, un peisaj marin, pește în acvariu.

Activarea zonei monetare

Pentru a activa zona de avere, trebuie să-l stabilit în mod corect, Și acest lucru înseamnă –Luați în considerare culori care sunt prezente în interior, amplasarea de mobilier, elemente de design.

 • În primul rând, acordă o mare atenție la lumina. Minunat, dacă razele soarelui cad în fereastră, iar camera nu se întâmplă niciodată jumătate. Dar, în orice caz, trebuie să aibă grijă de iluminat. Ar trebui să existe un candelabru luminos, și în afară de lămpi ei, și cu atât mai mult, cu atât mai bine. Nu există becuri încețoșate în stingatoare electrice. De îndată ce becul ars, trebuie să-l schimbe imediat.
Citește mai mult  1987 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristic el?

 • Oglinda în această cameră nu ar trebui să fie situat vizavi de ușă. În caz contrar, toată energia va pleca, și să nu atragă la casa.

 • Atunci când localizați în sectorul de avere a toaletei sau băii, trebuie să încercați să neutralizați energia care promovează predicția de bani. Pentru a face acest lucru, puteți găzdui muzică vânt sau clopote peste ușă, atârnă o imagine a unei grădini înfloritoare, fixați pe țevi roșii roșii. Asigurați-vă că covoarele roșii vor fi. Și în plus, capacul de toaletă, locul de prune în baie trebuie să fie întotdeauna închis cu capacele.

 • Dacă este un dormitor, atunci trebuie să decorați luxos patul. Poate fi foarte frumos pat, paturi scumpe. Puteți plasa imagini ale subiectului corespunzător, dar nu există fântâni și acvarii.

 • Camera de zi este locul cel mai potrivit pentru a găzdui această zonă. Culorile care sunt de dorit în interior – auriu, albastru, verde.

 • Pentru zona de avere, arborele și apa sunt relevante. Prin urmare, lucrurile din lemn vor fi foarte relevante în această zonă, iar fântâni sau acvariile se vor potrivi ca apă. Oriental înțelepți recomandă să înceapă de aur în acvariu, bine dacă există exact opt. Este foarte important ca acvariul să fie întotdeauna bine întreținut, apă – curat, pește – viu și mobil.

 • Pe masa din această zonă, puteți stoca o cutie cu bijuteriile sau banca de porci cu bani.

 • Este de dorit să plasați fotografii și imagini care să reflecte visele. Dacă există planuri de a vă deplasa, atunci în imagine poate exista un oraș care este atras în imaginație. Vreau să am un iaht – imagini cu iahturi pe mare vor fi cele mai bune. Există un vis de a dota o grădină frumoasă – puteți plasa imagini sau imagini, la care vreau să mă străduiesc. Și astfel puteți vizualiza oricare dintre visurile voastre.
Citește mai mult  Caracteristicile unui bărbat a Fecioarei născut în anul caprei

 • Perdelele albastre sau purpurii, fereastra de faptă, placaj sau patul de pat vor întări energia dorită pentru a atrage bunăstarea materială.

 • Arborele cu monede de aur de orice dimensiune – același atribut pe care ar trebui să fie în acest colț. S-ar putea fi o figurină a unui Buddha râs, o broască cu o monedă în gură, tot felul de monede, muzică vânt. Se crede că, dacă ne fixam vântul a vântului de nouă facturi în numerar, banii vor fi întotdeauna găsite în această casă.

 • De la plante vii foarte, de modul în care va exista un copac monetar și orice alte plante care se dezvolta bine, au frunze frumoase. De la culori mici, foarte de modul în care va fi violete. Ei floare aproape tot timpul anului, de îngrijire pentru ei este ușor. Toate plantele ar trebui să fie sănătos și bine îngrijit. În cazul în care florile sunt ofilire, frunzele sunt de culoare galbenă, aveți nevoie pentru a le elimina imediat din această cameră.

 • O altă opțiune bună pentru a spori averea – loc un proiect de lege sub oala cu un copac în creștere. Acesta va simboliza creșterea bunăstării zi de zi.

 • Este recomandabil să păstrați bani în această zonă, dar nu și la vedere, dar departe de ochii indiscreti și nu în apropierea ușii sau ferestrei, astfel încât banii nu a fost aruncat în vânt. Trebuie să luați bani din acest colț, cu un zâmbet și o parte cu ușurință cu ei. Nu păstrați capul de gânduri ca „acest ultim bani“ și alte plan similar. Nu este necesar să se amâne pe o zi neagră, în caz contrar această zi va veni cu siguranta.

  Echiparea zonei de bani, trebuie să vă amintiți asta are nevoie de spațiu de curățare Periodic: atât în ​​curățenie generală și spirituală. Trebuie sa repeti ambele, și nu uita că lucrurile inutile și sparte în casa nu este un loc.

  Sfaturile de stocare a banilor Fenshui Vedeți în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: