Cum să păstrați ștecherul?

Cum să păstrați ștecherul?

Păstrați nevoia furcii în mâna stângă, iar cuțitul are dreptate. Această regulă este familiară fiecăruia dintre noi din cea mai veche copilărie. Cineva literalmente din scutece absoarbe toate regulile de comportament la masă, iar cineva trebuie să învețe în toată înțelepciunea etichetei la vârsta adultă.

Pentru a nu intra în situația ciudată în timpul cină, ar trebui să cunoașteți regulile de bază ale etichetei și să înțelegeți exact ce este un subiect de masă pentru ce este destinat.

Puțin despre regulile de etichetă

Utilizarea dispozitivelor obișnuite de masă la domiciliu este un lucru, dar într-o cafenea sau restaurant – altceva. În setarea de acasă ne relaxăm și nu ne amintim întotdeauna cum și ce trebuie să faceți pe etichetă. Dar la cină la o vizită sau un restaurant, nimeni nu vrea să fie într-o situație ciudată. Prin urmare, merită să ne amintim regulile elementare de comportament la masă, pentru a nu intra.

Există reguli generale care citesc despre elementul de masă trebuie păstrat în dreapta și ce în mâna stângă:

  • Dacă cuțitul este în mâna dreaptă, ștecherul trebuie să fie în stânga. În acest caz, ea mai mult acționează ca un ajutor, deoarece principalul lucru din acest partid este un cuțit.
  • Păstrați tacâmurile astfel încât dinții să îndrepte întotdeauna, capătul mânerului subiectului mesei trebuie să se odihnească în palmă.
  • În ceea ce privește cuțitul, acesta trebuie păstrat corect. Degetul arătător al mâinii drepte trebuie să fie plasat în așa fel încât să poată fi ușor de apăsat pe lama din tabelul din tabelul. Capătul cuțitului trebuie să se odihnească în palma.

  • Nu poți păstra blaturilor în mână, ca și cum ai ține un creion. Este, de asemenea, nu este necesar să le ia prea aproape de sol.
  • De obicei, cu ajutorul acestor două elemente de masă mânca preparate din carne. Dacă vă păstrați în mod corespunzător obiecte de masă în mâinile tale, puteți cu ușurință tăiat bucăți mici de carne.
  Citește mai mult  Maestru de comunicare: ce sunt și cum să facă discursul frumos?

  Uneori, nu cunoștințe suficiente despre ce mână și cum tacâmurile ar trebui să fie amplasate.

  Va trebui să cunoască regulile elementare cu privire la modul corect sunt subsidements:

   • O mică bucată, de exemplu, este nevoie de carne să fie fixate pe dinti. Un degetul arătător de la mâna stângă ar trebui să fie strâns apăsând mânerul aparatului de masă, apăsând ușor. Apoi trimite ușor mâncarea în gură.
   • Nu puteți împărți întreaga friptură pe bucăți mici și se continuă cu o furculiță în mâna dreaptă. Ar trebui să taie o bucată porțiune de fiecare dată.

   • Am tăiat o bucată mică de carne, retrase din circuitul agricol tacâmuri, punând-le ușor cu vârfurile pe marginea plăcilor în timp ce ard.
   • În cazul în teatru, varza, omletă sau caserola ați depus-o, apoi, în acest caz, puteți utiliza o furculiță și păstrați-l în mâna dreaptă. Înclinați ștecărul, astfel încât marginea ei se poate rupe în jos o bucată de feluri de mâncare. Apoi auzi și să se bucure de alimente.

   • Folosirea unui cuțit în timpul furnizării unei astfel de vase a, ca varza, este de asemenea permis.
   • In timpul manca un fel de mâncare de carne cu un fel de mâncare, opțiunea este permis ca furca poate înlocui lingura. De exemplu, dacă un piure de cartofi sau orez. Este important de retinut pentru a lua o garnitura de locuri de muncă pe furca, dinții ei ar trebui să se uite în sus. Particulele mici de feluri de mâncare, piure de cartofi și alte garnituri, diverse salate trebuie să fie luate de stratificării mișcări de ei înșiși.

   • Nu formați o mulțime de disc lateral sau salata pe plug, altfel puteți ajunge în situația neplăcută. Hrana nu poate rezista dinții și se încadrează în placa. Ori să mănânce toate acestea, va trebui să fie pe scară largă și indecente pentru a deschide gura.
   • sandwich-uri sofisticate ar trebui să fie nu mâini, dar cu un cuțit și furci.
   Citește mai mult  Festones care servesc o masă festivă

   • Salata pot fi consumate fără a utiliza un cuțit. Mascania este permisă.
   • În cazul în care, în timpul mesei, te-ai decis să pauză și, de exemplu, du-te la dans, apoi se adaugă instrumentele de pe disc în cruce, astfel încât chelnerul că REALIZE vasul nu este încă luată.

   • Fructele, cum ar fi un mar sau banana ar trebui să fie consumate cu un cuțit și furculițe.
   • bucati de carne, bucăți mari de carne, sarmale și cârnați ar trebui să fie acolo în conformitate cu aceleași reguli ca și felul principal de carne. Luați ușor o bucată de carne și puneți-o pe o farfurie și apoi tăiați-vă pe o mică parte, puteți gusta în siguranță.
   • După absolvire, tacâmurile pe care l-ați utilizat, aveți nevoie pentru a pune direct pe placa paralele intre ele. Este strict interzisă după utilizarea de a pune-le direct pe masa sau șervețel.

   Caracteristici și varietăți

   Pentru a vă simți încrezător în timpul unei cină, trebuie să cunoașteți nu numai modul în care ar trebui să păstrați ștecherul, un cuțit sau o lingură, dar și să știți ce este destinat unul sau alt aparat de masă.

   La urma urmei, în plus față de furculița obișnuită, pe care am folosit-o la domiciliu, există multe alte tipuri de ea.

   Există pește, carne, furci de desert și t. D. Fiecare dintre ele diferă de un alt număr de dinți, precum și de dimensiunea:

   • Tacâmuri cu patru dinți – Aceasta este o furculiță numită mese. Acesta este utilizat pe scară largă pentru utilizarea de feluri de mâncare a doua. În special, diferite tipuri de prăjituri, fripturi, sarmale, caserolă, omlete și t. D. Învață-l ușor, deoarece ar trebui să se potrivească întotdeauna diametrul plăcii. Este nevoie de acest obiect de tacâmuri în timpul de servire pentru a pune dinții în sus de lângă placa principală.
   Citește mai mult  Etica și eticheta: relația conceptelor

   • O mai puțin dimensiune mica, dar, de asemenea, cu patru dinți – este snacking. De regulă, este utilizat pentru gustări reci și calde. Acesta ar trebui să fie situat pe partea stângă a peștelui.

   • Peşte – Această furcă cu patru dinți. Dar forma ei pot fi cele mai diverse: marginile rotunjite, aprofundarea între dinți și T. D. Forma acestui aparat de masă depinde în mod direct de pește, care va fi servit pe masa. Acest dispozitiv trebuie să fie lăsată la forța de mese din stânga.

   • Apropo, furculiță, destinate pentru hering, diferit de pește obișnuit. diferența ei este că are doar doi dinți. Și dispozitivul pentru, de exemplu, șprotul are patru, și, uneori, cinci dinți, terminatiile din care sunt conectate printr-un singur săritor.

   Pentru fructele de mare sunt propriile sale obiecte de masă, care sunt ușor de diferențiat, atât în ​​formă și de numărul de dinți:

   • Pentru creveți există un dispozitiv cu doi dinți, care se caracterizează prin lungimea sa.
   • Pentru cocktailuri reci și gustări de la diferite tipuri de fructe de mare, un dispozitiv cu trei dinți este proiectat, dintre care unul ar trebui să fie mai lung și mai clare.
   • Pentru homari, un dispozitiv cu dinți mici curbe este destinat.

   Toate tacâmuri concepute pentru fructele de mare sunt situate în ordinea în care se va servi feluri de mâncare.

   • Desert – Conceput pentru plăcinte cu fructe, prăjituri și alte gustoase de copt și dulce. Are doar trei dinți. Acesta este amplasat chiar deasupra plăcii, dinții trebuie să fie îndreptate dreapta.

   • Fructe sau salata – Acest tacâmuri este echipat cu doar doi dinți. De regulă, cu o astfel de furculiță într-o pereche ar trebui să fie un cuțit de fructe.

   Despre cum să păstrați ștecherul și să utilizați alte tacâmuri, consultați următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: