Cum să se plieze un șervețel christk?

Cum să se plieze un șervețel christk?

decor din lemn pentru vacanță vă permite să creați o atmosferă specială. În același timp, de multe ori decor nu necesită cunoștințe de recepții complexe: puteți decora masa cu ajutorul lucrurile cele mai obișnuite, care sunt în fiecare casă. În sărbătorilor de iarnă, decorarea mesei trebuie să fie speciale, corespunzătoare sezonului. Aceasta ajută la susținerea atmosfera de vacanță. Mulți bucurie fiecare oaspete va livra un pom de Crăciun personal pe o placă. Este posibil să se facă numai de la un șervețel. Servetele sub forma unui pom de Crăciun va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp și pentru invitații dvs.

De ce ai nevoie?

Pentru a face datele pom de Crăciun care masa de Anul Nou va decora, veți avea nevoie de:

 • Serviete (preferabil verde, în cazul în care nu mai există, de obicei alb sunt potrivite).
 • Diverse jucarii mici de Anul Nou.

În unele cazuri, poate fi nevoie de un singur șervețel.

Cum se face?

Există o mulțime de pliere pomi de Crăciun de la servetele. În acest caz, o parte din metodele aplicate exclusiv soiurile de hârtie. Pentru alte tehnici folosesc șervețele de țesut.

Hârtie și țesut

Aici este un exemplu al plierii vrac bradului de Crăciun făcute de șervețele de hârtie pentru a servi o placă:

 • Șervețelul este pliat fourly.
 • Primul unghi este ridicat în sus, dar nu până la capăt (la marginea este necesar să se lase 1-1.5 cm).
 • Această operație trebuie repetată cu trei colțuri. În această etapă obțineți o scară.

 • Transformați designul.
 • Părțile laterale trebuie reduse în centru.
 • Ma întorc din nou la unghiul privit în jos.
 • Trebuie să îndoiți unghiul din partea superioară, fără a netezi linia de pliere.

Apoi se repetă cu toate unghiurile. Acest pom de Crăciun este potrivit pentru servirea plăcilor. Un astfel de algoritm va ajuta la realizarea unui arbore de Crăciun mai în vrac din șervețel de țesături sau un prosop mic.

De la hârtie

Următoarea opțiune este potrivită numai pentru șervețele de hârtie. El este, de asemenea, extrem de simplu. Pentru a îndeplini, este suficient să utilizați instrucțiunile:

 • În primul rând, șervețelele trebuie să fie prăbușită în jumătate pentru a obține un dreptunghi.
 • Fiecare parte îndoiți ambele colțuri.
 • Colțurile rezultate sunt pliate în centru (piesa dobândește forma pătratului).
 • Ori în jumătate, astfel încât colțurile să fie în afara.

După aceste acțiuni, nevoile șervețel pentru a da o formă triunghiulară, formând falduri. La început se face cu colțul din dreapta jos. Apoi – cu partea de sus dreapta. Ceea ce sa întâmplat este pliată în jumătate. Deci, face un simplu pom de Crăciun, cu propriile mâini pentru servire masa de Anul Nou.

Recomandări utile

La crearea unui pom de Crăciun de hârtie sau țesut nu ar trebui să apară dificultăți mari. Există cursuri de master pe origami, în cazul în care acestea vor învăța pas cu pas și figuri mai complexe. Puteți găsi mai multe scheme în ediții de imprimare. De multe ori, instrucțiunea devine clar dacă te uiți la fotografie. Mai ales frumos va arata un pom de Crăciun de servetele cu trei straturi.

Cele mai multe instrucțiuni sunt destul de simplu, nu va fi nici un timp pentru a crea un pom de Crăciun. Puteți folosi șervețele nu numai verzi. Acesta va da de vacanță o stare de spirit mai jucausa. Există un număr foarte mare de jucării mici pe care le puteți decora creațiile tale.

Clasa Master pe crearea unui pom de Crăciun din șervețele pentru decorarea mesei Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: