12 ani de viață împreună: ceea ce este o nuntă și cum este sărbătorită?

12 ani de viață împreună: ceea ce este o nuntă și cum este sărbătorită?

Fiecare dată de căsătorie comună unește familia chiar mai puternică. Ei îl sărbătoresc în fiecare casă în felul lor, conform tradițiilor, nivelul de bogăție și impactul fanteziei. Puteți petrece o zi semnificativă împreună cu oaspeții scumpe, dar numai o vacanță poate lăsa afișări indelebile în duș. Chiar dacă nu vorbim despre o dată rotundă, cum ar fi, de exemplu, 12 ani de viață împreună.

Care este numele aniversării?

Doisprezece ani au trăit împreună, numită nuntă de nichel. Fie ca acest nume să sune destul de greșit, dar nichelul simbolizează puterea relației. Și aceasta este exact calitatea la care se caută toate cuplurile căsătorite. Această dată nu este de obicei sărbătorită cu un domeniu de aplicare, preferând să aranjeze o sărbătoare romantică pentru două sau adunări într-un cerc de familie. Soții activi din punct de vedere social Această zi se numește vizitarea prietenilor apropiați și rude pentru a împărtăși cu ei bucuria de la un eveniment semnificativ.

Nunta, care sa întâmplat cu doisprezece ani în urmă, este încă în viață în memorie ca amintiri luminoase și scumpe. Două jumătăți au devenit mult timp un întreg și ca un magnet atras unul pe celălalt. Societatea a fost deja multe dificultăți și farmece. Copiii obișnuiți s-au născut, a început viața. Este timpul să plătim timp pentru a consolida relațiile, plasarea focului de senzualitate și stabilirea armoniei.

La cea de-a 12-a aniversare a căsătoriei, cuplul căsătorit schimbă cadouri de la Nickel, subliniind faptul că sentimentele sunt încă durabile și indestructibile. Înainte de aniversarea a încă trei ani, dar atât de mulți ani comuni din spatele său au reușit să ralieze de dragul planurilor și obiectivelor comune. Există atât de multe realizări comune și atingând câteva minute înainte. Nunta de nuntă este un motiv minunat de a vă aminti reciproc despre loialitatea și dragostea căsătorită.

Tradiții

Datoria semnificativă de a trăi împreună are propriile sale tradiții. Acest lucru se aplică credințelor populare și intrasii. Mulți soți se întorc în locuri memorabile ale primelor întâlniri și întâlniri. Adesea, cuplurile comandă fotografii profesionale colorate, creați o situație romantică în casă sau pensionați într-un hotel confortabil. Numărul nou-născut este locul perfect pentru a deveni o nouă tradiție a unei familii ferm pliate.

O altă tradiție frumoasă poate fi „repetarea căsătoriei”. Căci acest lucru nu neapărat să cheltuiți bani pe următoarea sărbătoare de nuntă. Este suficient doar să cumpărați inele de nichel și să le schimbăm la locația datingului sau primul sărut. Puteți pregăti noi jurăminte înmormântare ca un simbol al iubirii care nu permit. Încercați să uitați resentimentul și să faceți totul pentru a lega strâns legăturile de familie.

Tradiția excelentă va fi boală a soților cu monede de nichel. Ei simbolizează bogăția și îi promite „nouwweds”, iar casa cuplurilor profețește armonia și confortul. Așa sa întâmplat că o pereche de căsătorie are 12 ani, cadouri ambalate în folie și pregătește felicitări în proză sau formă poetică. Cadouri din metal sunt binevenite, în conformitate cu interesele familiei ca întreg sau fiecare dintre soți separat.

Citește mai mult  Datoria de stat pentru căsătorie: Mărime și metode de plată

Ce puteți da?

Această aniversare este dificil de a alege cadouri spontan de nichel. Nu pot fi buchete pe acest metal. Cadoul perfect de la rude și prieteni va fi ustensile de casă, cum ar fi:

 • Setul Melchioric de linguri și furci+
 • Lampa ca simbol al luminii, alcalii de iluminare a familiei+
 • Carduri memorabile soț și soție+
 • Masa de masă de mătase sau lenjerie de pat.

Mătase este, de asemenea, un material durabil pe care îl puteți accentua cetatea căsătoriei. Nu e de mirare că nunta nichelului este, de asemenea, numită mătase. În principiu, orice cadou din partea oaspeților face sens dacă ai pus-o în ea și transmite-l vinovații de sărbătoare.

Ce pentru a da un soț de la soț?

Având tresari o frontieră de zece ani, soții sunt deja perfect tratate preferințele celuilalt. Concentrându-se gustul soțului ei, soția va alege cu ușurință dreptul de cadou și se bucură de căutare și livrarea lui la data prețuite. Deci, în cazul în care capitolul al familiei de călire călătorii lungi sau la pescuit, darul adecvat va fi balonul de nichel. Ar trebui să-l decora cu gravura pentru memorie si va deveni, fără îndoială, lucru pe care soțul nu va participa la separarea scurtă cu casa.

În general, acesta este în valoare de a alege întotdeauna cadouri pentru cei dragi, concentrându-se pe hobby-urile și interesele lor. Dar, de asemenea, un nou gadget, accesoriu sau decorarea va încânta o jumătate puternică a perechii oricum.

Ce să prezinte un soț?

femeie preferat este ușor de a vă rugăm un decor frumos – acesta va deveni cadoul perfect. Dar merită să învețe în avans care piatra este potrivit pentru ea pe semnul zodiacal, apoi un nou inel, cercei sau pandantiv va fi, de asemenea, un paznic, și anume:

 • Berbecul poate fi pamping în aniversarea de nunta 12 ani brățară cu ametist+
 • Taurul transpiră colierul cu turcoaz sau agat cercei+
 • Gemenii vor trebui să gust decor cu Jasha sau Beryl+
 • Cancer va aprecia inelul cu frecare luminos+
 • Leul va fi incantati de bijuterie cu chihlimbar si crisolit+
 • Soția Fecioara va fi încântat cu cercei jad+
 • Cântare vor aprecia cu siguranta suspensia cu corali sau lazurite+
 • Puternic Scorpion va arata armonios în Rubin sau Aquamarine Cască+
 • Un Sagetator întreprinzător va încerca cu plăcere pe un inel cu topaz+
 • Capricornul va surprinde broșa de la Onyx+
 • Varsator sudoare safire în cercei sau un cadou în formă de brățară rodie+
 • Perlele sunt potrivite pentru pești.

Important! Decorarea va proteja hosteasa de la boli și ia un ochi rău. De regulă, femeile sunt foarte atent legate de darurile semnelor și vor fi recunoscători soțului ei pentru îngrijire.

Sărbătoare de sărbătoare

După o zi comună cu o sesiune foto sau fără soți, ei pot aranja o sărbătoare simbolică în cinstea lor pereche. Conform traditiei, masa este deservită de dispozitivele de la Melchior sau un set cu nichel lucios.

În ceea ce privește mâncărurile de pe masa de vacanță, fiecare familie se pregătește în conformitate cu preferințele și bugetul propriu. Dacă vremea permite, puteți prăji carne sau pește fripturile foc deschis. De băuturi alcoolice sunt preferate vinuri și șampanie.

Cel mai important condiție nu este de a deranja gazda a preparatelor din tabel, deoarece aceasta este vacanța pe care ea ar trebui să strălucească și să se relaxeze sufletul. Ideea de succes va fi organizarea unui scenariu mic a douăsprezecea aniversare. Dansurile și concursuri sunt binevenite, iar Tamada nu este numit în mod necesar de agenție. vacanță de familie este mai potrivit pentru propriul om în rolul unui festin. Cu siguranță unul dintre oaspeții vor face față cu ușurință cu acest rol.

Citește mai mult  Rochii de mireasa de la Amour nupțial

Finalizarea procesului de eveniment este recomandat de baut ceai cu un samovar de nichel reale. Nu este leneș pentru a obține această raritate, cuplul va oferi o impresie de neuitat de ei înșiși și pe toți cei care au adunat pentru o vacanță. Simbolul de confort și de căldură va decora masa cu un tort festiv, ceai tratează toate neobișnuit de parfumat. Cafeaua se servește în mod tradițional într-un curcan de nichel. Pentru iubitorii, o fantana de ciocolata este potrivit cu un leagăn în loc de dulciuri. Fructele din ciocolată înlocui complet tort, deși cuplurile rare refuză să refuze acest desert.

Pie nu este ceva care servesc oaspeții care au venit la a douăsprezecea aniversare. Solemnă seara merită să fie copt la comanda, simbolizând ceva personal pentru fiecare cuplu în parte. Poate fi un analog al unui tort festiv cu inele și lebede, a tăiat doisprezece ani în urmă în ziua nunții. Sau o surpriză delicioasă de biscuiți și smântână de la prietenii apropiați ai soților care le doresc viața dulce împreună de mulți ani. După cum sa menționat, toată lumea va decide independent, dar sfatul din acest eveniment nu va fi inutil. Mai mult, atunci când vine vorba de consolidarea căsătoriei, care a stat și a îmbunătățit de-a lungul anilor.

Deținând o sărbătoare și surprize plăcute pentru un cuplu căsătorit, care este o teamă de 12 ani de viață împreună, puteți învăța din videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: