15 ani de viață: caracteristicile datei și sfaturile pentru alegerea unui cadou pentru un soț

15 ani de viață: caracteristicile datei și sfaturile pentru alegerea unui cadou pentru un soț

Aniversarea cu ocazia cincisprezece ani în căsătorie se numește nuntă de cristal sau de sticlă. Acest eveniment este deținut de numele său cu Sticlă de Munte – Crystal, care este renumit pentru nobilimea, valoarea și frumusețea ei. La rândul său, pentru cristal, este caracteristic că este puternic și fragil în același timp. Ce, apropo, foarte simbolic pentru un cuplu, care a reușit să depășească situațiile complexe din Rusia. Îți poți exprima atitudinea caldă față de soț, ridica un cadou care să simbolizeze dragostea curată și înțelegerea reciprocă.

Despre ceea ce merită acordarea atenției și cum să creați o sărbătoare în conformitate cu tema aniversării – veți învăța din acest articol.

Cum să sărbătorim?

Cincisprezece ani, au trăit împreună, oferă partenerilor posibilitatea de a se cunoaște reciproc. Înțelegerea reciprocă care se naște în această perioadă este baza unirii lor, ajută la depășirea dificultăților împreună și se bucură unul de celălalt atunci când se întâmplă ceva bun. Este o înțelegere care joacă un rol mai mare în faptul că cuplul continuă să existe peste mult timp.

În acest sens, această dată aniversare este de cincisprezece ani din ziua căsătoriei – Este nevoie în mod necesar o vacanță pentru a se reaminti să se despre memoriile luminoase asociate cu prima reuniune și primul sens al iubirii.

Nu există reguli stricte atunci când efectuează această sărbătoare. Este necesar doar pentru a bate simbolismul aniversare de cristal. La celebrarea, obiecte realizate din cristal de munte naturale sau de sticlă trebuie să fie prezent. pace sticlă și simbolizează cristal și energie pozitivă, care să consolideze relațiile dintre partenerii și protejarea împotriva negativ.

Cel mai simplu mod de a sublinia tema de cincisprezece ani de ani este de a aplica pentru oaspeții și aproape într-un set de masă de sticlă și cristal. Acesta poate fi un elegant și elegant plăci de servicii de ceai sau de cristal pe care ai ars pentru un caz special.

Există o credință ca sunet de apel de cristal atrage fluide extrem de pozitive in spatiu rezidential, care este extrem de potrivit pentru acest eveniment.

Citește mai mult  Ce să purtați o GOST la nuntă în timpul verii?

Pentru o vacanță, asigurați-vă că pentru a invita nu numai pe cei dragi, dar, de asemenea, prieteni, rude și. Data de aniversare, de altfel, de cristal, necesită un tumult mic și o companie mare. Locul de desfășurare depinde de preferințele dumneavoastră. De exemplu, puteți aranja o petrecere de lux la domiciliu. Sau invită oaspeții să se relaxeze în natură, organizarea unui picnic cu o mulțime de produse alimentare delicioase. Iar pentru un cuplu, obișnuiți să străluceau în societate, este pur și simplu necesar să închirieze o sală de banchet și împărtăși bucuria cu cei dragi.

O solutie excelenta va lua cu tine pe celebrarea copiilor, care sunt, fără îndoială, un simbol al continuării vieții și cetatea a Uniunii.

Idei soțul Prezent

Darul a fost întotdeauna o modalitate de a arăta o persoană atitudinea caldă și afecțiune. Și, din moment ce data este aniversarea, este necesar să se apropie accommodately alegerea unui cadou pentru soțul. Este de dorit ca darul tău să reflecte subiectul celebrării sau indicat să-l. Mai jos sunt câteva exemple care vă vor ajuta să alegeți ceva util pentru jumatati tale.

 • Figurină din cristal sau sticla. Datorită tehnologiilor moderne, obiecte decorative au început să afecteze originalitatea lor și chiar în unele cazuri realiste. De exemplu, un cadou excelent va fi figura unui cuplu cu îmbrățișarea sau iubitori țesute în sărutul lebede sau păsări, un cuvânt care simbolizează atitudinea ta cald soțului.

 • Feluri de mâncare da cea mai mare parte femei. Cu toate acestea, acest dar poate fi perfect și pentru un om. Astăzi, pe tejghea, de orice serviciu de feluri de mâncare puteți alege sticla originală, un pahar sau o placă de sticlă, pe care soțul tău va folosi în fiecare zi. Vă puteți delecta mai des antena lui preferată sau băutură. Nu uita să-i amintească de acest lucru în timp ce deservesc un cadou, el va fi, fără îndoială, fericit.
 • Cu condiția ca soțul ei estetică amatori, el este, fără îndoială,, sticla si cristal diferite obiecte vor cădea la gust, Conceput pentru a îndeplini funcția decorativă în casa ta. Acesta poate fi orice – de pe rafturi și organizatori la cutii și ashthers.
Citește mai mult  buchet de mireasa albastru: alegere, design și combinație cu alte nuanțe

 • Un cadou minunat va servi ca o oglindă. Dimensiunea acestuia depinde de preferințele și capacitățile financiare. Fiți atenți la oglinzile de mărire, care sunt destinate pentru băi. De regulă, acesta este montat pe oglinda principală care atârnă deasupra chiuvetei. O parte a unei astfel de oglindă crește reflectarea a două – trei ori, care vă permite să ia în considerare reflectarea ei în cele mai mici detalii. Această caracteristică este foarte convenabil atunci când ras.
 • Lucruri artei De asemenea, un cadou minunat în onoarea de cincisprezece ani de la nunta. Imagine și panoul pot fi achizitionate on-line sau de a vizita un magazin artistic. Sau du-te mai creative de a comanda un portret al soțului ei de la un artist profesionist. Vă va surprinde, fără îndoială, soțul dumneavoastră, oferindu-i propriul său portret.

 • articole textile Acasă – Acest lucru este cu siguranță drept și util cadou aniversare. Uita-te pentru credincios unele frumos set de lenjerie de pat sau prosop de baie de înaltă calitate. O soluție interesantă va fi comandat de numele kit-ul de pat, în cazul în care numele dvs. vor fi brodate pe fețe de pernă. Dă-ți soțului tău cald Plaid în culoarea lui preferată, care o va încălzi cu seara reci și îți va aminti de tine.
 • Dacă capabilitățile dvs. financiare permit, uitați-vă la ceas. Acest accesoriu poate fi selectat în orice segment de preț, totul depinde de configurația lor. Recent, multe branduri celebre au lansat o linie cu ceasuri sportive care nu numai că indică timpul, ci și să permită monitorizarea stării corpului lor (puls, presiune, temperatură corporală). Și există, de asemenea, posibilitatea de a conecta la un telefon mobil, care este deosebit de important dacă omul funcționează în sectorul de afaceri.

Dacă doriți, puteți comanda gravarea.

 • Trite, dar merită să vă acordați atenție Pentru seturi cu obiecte de igienă personală. În ciuda faptului că astfel de daruri au dezvoltat o atitudine oarecum părtinitoare, soțul dumneavoastră va fi utilă pentru a utiliza un flacon în exces cu spumă de ras sau gel de duș revigorant.
 • Dă-vă iubit timp de 15 ani nunti Certificat Cadou pentru clasele în piscină. Va fi o surpriză plăcută pentru un om saunaous care protejează bugetul familiei de la cumpararea unui abonament scump. Deci, nu numai că va arăta că este important pentru tine să hobby-uri și interese, dar, de asemenea, să aibă grijă de sănătatea lui.
Citește mai mult  Ce oferă 5 ani de viață după nuntă?

Sfat

Așa cum am menționat mai devreme, regulile stricte ale celebrării aniversarea a cincisprezece ani. Cu toate acestea, există o regulă necunoscută, potrivit căreia cincisprezece ani de la nunta ar trebui să fie sărbătorită pe scară largă, amenajarea de o vacanță pentru toate aproape și rude. În general, evenimentul ar trebui să semene cu o celebrare nunta. Este obișnuit să angajeze o tomada sau o plumb care va distra oasele tuturor seara și va crea o atmosferă de distracție și bucurie.

Prietenii și cei dragi vor fi încântați de concursuri de divertisment care vor ridica starea de spirit tuturor celor prezenți. La celebrare, oamenii care au fost martori la nuntă trebuie să fie prezenți. Nu uitați de simbolul aniversar – Crystal. Dați preferință unui deservire a cristalului sau a sticlei.

  Celebrarea nu trebuie să aibă loc într-un restaurant scump sau o sală de banchet. Există multe locuri unde vă puteți bucura de acest eveniment minunat. De exemplu, configurarea unei vacanțe în aer liber. Jocuri în mișcare, concursuri și distracție comună cu oameni apropiați vă vor permite să vă amintiți cele mai strălucitoare, mai calde și aleatoare incidente din viața dvs. împreună.

  Bine, finalizarea aniversării de cincisprezece ani va fi o excursie în alt oraș, o țară sau o stațiune. Cum ai făcut-o dată în urmă cu cincisprezece ani de a merge la excursie nunta. Tradiții care trebuie urmate de sărbători această dată sunt foarte asemănătoare cu obiceiurile de nunta. Foarte romantic pentru a merge la același loc și plimbare de-a lungul aceleași rute, comparăm ceea ce sa schimbat în acest timp.

  Ideea soțului cadou la aniversarea de aspectul de nunta următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: