17 ani de viață: ce este o nunta si modul în care aceasta este sărbătorită?

17 ani de viață: ce este o nunta si modul în care aceasta este sărbătorită?

Din păcate, în Rusia la cea de-a șaptesprezecea aniversare de a trăi împreună, nu mai mult de jumătate din toate cuplurile, care s-au legat de căsătorie. De regulă, astfel de soți au învățat cu succes să se ocupe de conflicte, să se adapteze la situație și să găsească o limbă comună cu jumătatea lor. Cu toate acestea, până în acest moment, fosta lumină a romantismului poate deja să se estompeze puțin, deci este necesar să sărbătorim această sărbătoare pentru a inhala sentimentele proaspete din uniunea căsătoriei.

Care este numele aniversării?

Cea de-a șaptesprezecea aniversare a căsătoriei a primit numele de staniu sau nunta roz. Ca simbol al vacanței, este ales un staniu. Acest metal este cunoscut pentru flexibilitatea și plasticitatea sa de a efectua cu succes șaptesprezece ani, aceste calități sunt extrem de necesare. Secretul unei vieți maritale fericită împreună este de a găsi compromisuri, să fie în măsură să renunțe, să fie răbdători și gata pentru concesii – adică, să fie din material plastic și să fie capabil să se adapteze.

În plus, staniu aparține metale utilizate pentru conectarea pieselor individuale. Aceasta din nou amintește de viața de familie, aniversarea a 17-a, care este posibilă numai în cazul în care soții conecta pe deplin și deschide inima unul altuia. Este vorba despre puterea – atât metal, cât și unirea familiei.

Dacă vă amintiți doilea nume de nunta – roz, atunci ceva blând și cald va veni în minte. După șaptesprezece ani, focul pasiunilor, de regulă, se înlocuiește cu ceva calm și emoționantă, cu toate acestea, senzual. În plus, floare trandafir simbolizeaza ceva frumos, dar fragil, piroane care au, care pot fi prinse în circulație neglijentă. Acest lucru sugerează că În relațiile ar trebui să fie îngrijite și asigurați-vă că pentru a avea grijă de fericirea ta.

Apropo, nunta staniu este, de asemenea, sărbătorită pentru al zecelea an de viață împreună, dar la o scară largă. Dacă vorbim despre numerologie, atunci cifra 17 implică perspective și noi orizonturi, astfel încât cuplul notând această aniversare ar putea simți „a doua respirație“ în relația sa, le umple cu romantism și chiar mai mare caldura.

Tradiții

Una dintre cele mai placute pentru perfect podeaua tradiției este considerată buchet de dimineață de șaptesprezece trandafiri elegante. Apropo, acestea nu trebuie să fie roz, pentru că umbra lor poate fi „vorbesc“ și se transferă mesajul pe care soțul vrea să transmită. rosets Cream simbolizează devotamentul, cu toate acestea, cum ar fi roz, care, în plus, sensibilitate medie și loialitate. Florile albe sunt considerate un simbol al actualizări și curățare, o nouă etapă în viața unui cuplu. În cele din urmă, trandafiri roșii vorbesc despre pasiune, dragoste și admirație. Desigur, un astfel de buchet va fi mulțumit pentru a obține orice femeie.

Completați acest gest plăcut se poate naște pe podea, cu petale, lumanarilor si mic dejun festiv în pat.

Următoarea tradiție este schimbul de inele din tablă de fier. Ei nu au o valoare materială deosebită, dar, așa cum se crede, sentimentele de soți sunt mai puternice. De multe ori în interiorul avansat gravura cu cuvinte importante sau data nuntii. Procedura în sine poate avea loc fie singur, fie într-o atmosferă solemnă similară cu ceremonia inițială. Puteți invita chiar și o persoană care poate citi discursurile necesare și să dețină un rit. De obicei, dressing inele este însoțită de pronunțarea jurămintele de nuntă sau cuvinte pur și simplu calde și confesiuni în dragoste.

Interesant! Pentru a zecea aniversare a nunții, pe vechea tradiție, omul trebuie să meargă cu o lingură de staniu toată ziua, care este apoi ascunsă pentru pernă. Nimic nu previne repetarea acestui ritual și la cea de-a șaptesprezecea aniversare, deoarece nunta este, de asemenea, staniu. Scopul unei astfel de acțiuni originale este de a consolida sentimentele din interiorul perechii.

Prezent

Prin tradiție, numele nunții determină materialul cheie din care se face un cadou, oaspeții prezentați de oaspeții sărbătorii. În cazul unui vârstnic de șaptesprezece ani, vorbim despre Tin. Acestea pot fi bijuteriile de staniu, dar în nici un caz inele, ca soții lor să le cumpere, sau elemente de decor. De exemplu, într-un magazin antic puteți găsi un cadru de fotografii cu inserții de staniu și postați imagini ale unui cuplu fericit în ea. Un semn bun va da linguri de staniu sau alte aparate de bucatarie sau accesorii de baie. Dacă găsiți un astfel de suvenir specific, nu este posibil să vă supărați – ambalajul simbolic roz pe un alt dar va fi destul de suficient.

DARS Clasic de nunta includ lenjerie de pat, textile si vase, picturi si tapiserii cu trandafiri, precum si cifra de mahon. Bineînțeles, să nu facă fără un buchet – el, desigur, ar trebui să fie ambalat în hârtie roz, iar florile în sine sunt recomandate să aleagă o nuanță similară. În cazul în care cadouri oferă de la membrii apropiați ai familiei, puteți alege și unele aparate de uz casnic scumpe. Punctul evident poate fi un set de orice șaptesprezece elemente care încântă soții.

Bineînțeles, acei oaspeți care au închis „Newlyweds” pot da ceva mai intim – certificat pentru masaj sau spa, ceva pentru un hobby sau chiar o călătorie pentru două.

Soția poate alege soțul ei de înaltă calitate cămașă roz, butoni, din piele portofel stacojiu (care, de altfel, este considerat de a atrage bani), o sticlă de vin scump, completat de brânză franceză cu mucegai și măsline, sau o parte țigară cu Articole de staniu. Darul atinge va fi achiziționarea de soldați staniu simbolizând rezistență – ea va incanta copilul interior al oamenilor, și va îndeplini cerințele tradiționale.

Pentru soț, se obișnuiește să se aleagă parfumuri, bijuterii cu pietre roz sau roșu sau bijuterii staniu, sau ceva practic, dar a doua jumătate a dorit. Skilletul poate fi dat numai în cazul în care soția este un culinar pasionat și visat de acest model special de mult timp. În general, orice cadou de valoare de culoare roz va fi adecvată.

Și, bineînțeles, orice femeie va aprecia dacă omul ei organizează independent un eveniment festiv în această zi – o excursie într-un restaurant, un concert sau o cină romantică de casă.

Cum de a sărbători celebrarea?

Cea de-a șaptesprezecea aniversare a vieții împreună, de regulă, se observă în cercul celor mai apropiați oameni: rude și rude sau împreună cu un iubit. Într-o astfel de zi, este imposibil să faceți fără un minut de nostalgie – vizionarea fotografiilor comune și a videoclipurilor și a povestirilor luminoase. Dacă, în acest moment, un cuplu au cineva care participă, atunci o soluție de succes va include un spectacol de diapozitive și va demonstra totul pe ecranul mare. Decorul camerei necesită utilizarea de nuanțe roz și pastel: fețe de masă și șervețele, buchete de flori proaspete din trandafiri, bujori, zambile și ochohock de baloane.

Meniul ar trebui să fie alcătuit dintr-vasele și soțiile preferate ale soțului, dar nu să fie o povară. Prin urmare, salate și gustări soții se pot prepara in mod independent, dar un tort și o farfurie fierbinte la comanda pe latura. Desigur, în cazul în care totul se întâmplă în restaurant, nu ar trebui să existe nici astfel de probleme. Apropo, de la băuturi alcoolice în această zi, se acordă preferință Red semi-Low Guineea, care simbolizează dragoste și căldură în interiorul perechii. Asigurați-vă că pentru a adăuga deserturi de culoare roz de căpșuni sau zmeură – mousse, brioșe, prăjituri și, desigur, un tort, decorat cu o cascadă florale. Este necesar să se caute gustări de pește de mare, cum ar fi somon, sandwich-uri cu icre roșii, carne, servit cu sos roz, struguri și căpșuni.

Codul vestimentar pentru ambele persoane și pentru „tinerii căsătoriți“ ar trebui să fie, de asemenea, definite – conțin elemente de umbră roz. Soțul este în valoare de a alege o rochie de lumină frumoasă decorate cu dantelă sau margele, și un soț – un costum de flori de lumină, nisip sau gri deschis. În plus, soția se poate decora bijuterii cu pietricele roșii sau roz și pantofi în ton, și un manșon cu pietre roz, batistă proastă de aceeași umbră sau cravată. Fete mici care merită să aleagă o rochie roz roz și băieți – cămăși fie fluture. Restul celor invitați ar trebui să respecte și codul de îmbrăcăminte.

În cazul în care este planificată o cină obișnuită de familie, nu trebuie să vă faceți griji că copiii se vor plictisi pe ea. De obicei, băieții adoră să asculte povestirile despre modul în care au întâlnit rudele lor, întrebându-se fotografiilor copiilor și amintiți-vă momentele istoriei familiei. Merită să crească arhivele vechi și toți împreună urmăresc istoria formării familiei. Asigurați-vă că încercați să găsiți și să ascultați compoziția care a sunat în timpul primului dans și revizuiți cărțile de la nuntă.

La sfarsit, este necesar sa capturati ziua de azi – fie a ales in mod independent o fotografie intr-un cercul apropiat, fie mergeti la o sesiune foto profesionista.

Dacă „tânăr“ decide să sărbătorească această dată, fără martori, atunci, desigur, este mai bine să meargă la un restaurant, în cazul în care pentru a comanda o masa pentru doi, sau puteți închiria o cameră, și anume prin orice modalitate de a încerca să obțineți departe de viața de zi cu zi și de zi cu zi. Cu prietenii și rudele, vacanța este perfect sărbătorită acasă, restaurantul pentru acest lucru este opțional. În primul caz, cea mai bună opțiune va merge într-o excursie, de exemplu, pentru a merge la weekend în străinătate. Deci, succes și completați cu impresii noi, și de a face într-adevăr această zi memorabilă. În cazul în care nu există finanțe speciale, iar vremea permite, este recomandat pentru a merge la un picnic, care poate fi, de asemenea, făcute foarte romantic. O sticlă de vin, fructe proaspete, pizza sau aer cald prăjituri – toate acestea se vor dovedi adunările obișnuite de pe carouri în parc într-o adevărată sărbătoare.

În această zi, desigur, este în valoare de un vis despre viitor, pentru a face planuri mărețe comune și dețin un ritual de dorințe ghicitul. Pentru a face acest lucru, magazinul este cumpărat de către ceresc lanterna chineză, care, în lansarile seara în pereche cer iubitoare. Poti sa stai doar pe partea de bancă, gasiti stelele si vis despre viitor.

La urma urmei, cel mai important lucru în această zi nu este doar nostalgic în ultimii ani, dar, de asemenea, cu optimism să se uite la ceea ce se va întâmpla în continuare.

Uita-te chiar mai mult despre nunta roz în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: