22 de ani de la nunta: ceea ce se numește și cum să o celebreze?

22 de ani de la nunta: ceea ce se numește și cum să o celebreze?

Cei mai mulți dintre noi cunosc numele aniversării aniversare a nunților – argint, aur, diamant. Este, de asemenea, conștienți de nunta CITSE – prima aniversare a căsătoriei. Cu toate acestea, în fiecare an în an de căsătorie oficial are nume si traditii pentru celebrarea ei.

Și astăzi vom vorbi despre cea de-a douăzeci și două de ani de la viața de familie. Aceasta nu este o aniversare de argint aniversare, dar cu toate acestea, o perioadă destul de lungă de căsătorie. Și, desigur, această zi este demn ca ofensiva sa este prăznuită în mod corespunzător.

Care este numele aniversării?

Douăzeci și doi de ani au chemat căsătoria nunta de bronz. Acest lucru nu este încă de argint, dar nu și aniversarea porțelanului „de douăzeci de ani”. Numele acestei date nu este rezonabil, deoarece bronz – draga de metal, de valoare. Oamenii care trăiesc împreună pentru atâția ani deja, adulți destul de adulți pentru a-și realiza și aprecia relațiile disponibile și structura familiei, în timp ce încă destul de tineri pentru a experimenta sentimente puternice între ele.

Cu toate acestea, bronz nu mai este o tesatura, nu un copac, acesta este un metal, care este, materialul este mult mai puternic. Aceasta sugerează că Uniunea de parteneri de-a lungul anilor de căsătorie „purtat“ a devenit un monolit anume, din aliaj, faptul că este imposibil de a distruge.

Numele pare să indică faptul că bronzul în sine este durabil, fiabil, în timp ce foarte militiile (pentru care este extrem de apreciat de sculptori) și cheltuiește perfect cald. Aceste proprietăți de bronz, fiind un metal unic de a face.

Efectuarea unui paralel cu o căsătorie, se poate spune că ambele soții care au trăit atât de mulți ani de partea a părții încălzite reciproc cu caldura sufletelor lor, ei pot da drumul la o întrebare importantă pentru un partener, și împreună sunt o echipa de încredere și solide. În sindicatele adevărate, acestea sunt principiile fundamentale care sunt „în mod implicit”, în orice situație, așa cum se spune, în munte și în bucurie, în bogăție și sărăcie.

Nu orice uniune de căsătorie ajunge la această linie, pentru că pentru a trăi astfel de număr de ani și să nu-și piardă acele sentimente pe care le o dată confundat un cuplu de a crea o familie, ci, dimpotrivă, „overpay“ ei în dragoste mai puternică și respect reciproc pentru cel mai scurt posibil. Astfel încât cea de-a douăzeci și două de ani este atât de valoroasă.

Tradiții

Din moment ce toți oamenii sunt diferite, obiceiuri în fiecare familie propria lor. Unele cupluri de la an la an pe aniversare merg la restaurantul preferat, cineva familiile merge la natură, cineva suflete în această zi o insulă pustie în oceanul cald. În unele familii, este obișnuit să sărbătorim data nunții numai a soților, fără copii. Cineva, dimpotrivă, sărbătorește cu copiii într-un cerc de familie.

O etichetă specifică „nuntă” prescrie soții pentru a sărbători cea de-a 22-a aniversare a Uniunii căsătoriei în atmosfera de romantism și relaxare. Ritmul vieții moderne lasă foarte puțin timp pe pace și reflecție, așa potrivită în această zi va merge la salonul de înfrumusețare pe un program spa pentru două, după care vizitați restaurantul și luați mâncărurile preferate.

Ei bine, în cazul în care programul de muncă și soțul și soția lui îi va permite această zi să se trezească împreună și să petreacă ceva timp unul cu celălalt: schimb de cuvinte de dragoste și recunoștință pentru ultimii ani, amintiți-vă momentele pline de bucurie și amuzante din viață a familiei, de a visa despre viitor. Poate că vor dori să revizuiască albumul foto cu momente comemorative ale vieții familiei sau video din ziua căsătoriei.

Citește mai mult  9 ani - ceea ce este nunta și cum să-l sărbătorească?

Acum există un număr mare de companii care oferă să organizeze o seară romantică în conformitate cu orice dorințe ale clientului: poate fi cina pe acoperișul unei clădiri înalte, cu vedere la oraș sau o plimbare de iaht pe râul seara, puteți chiar du-te pe o plimbare cu călărie comună sau plimbare într-un cărucior, zboară într-un balon sau cel puțin pentru a participa la o fotografie de agrement sau o fotografie de studio și să obțină fotografii memorabile frumoase – numai împreună sau cu copii.

În prezent, în prezent de diferite tipuri de clase de masterat nu sunt mai puțin populare: Couramic, în care cuplul va putea crea manual un simbol al familiei lor și, astfel, perpetuu să perpetueze această dată + culinar – acolo puteți găti desert sau tort Sărbătoriți evenimentul + orice alții la cererea soților.

Multe cupluri după douăzeci și mai mulți ani de căsătorie iau decizii pentru a se căsători pentru a face un șapte nu numai pământești, ci și jurăminte divină. Acest lucru este destul de explicat – Uniunea este destul de puternică, soții asociați nu numai dragostea de tortură, ci și respect reciproc, îngrijire, atenție. Cuplu cu adevărat durabil care deține acest rit o va face mai aproape și mai scump unul altuia.

În Occident, o astfel de tradiție ca „actualizare jurăminte” este populară: soții, căsătoriți de mult timp, din nou schimb de jurăminte de căsătorie. Fără a suna la adoptarea acestui ritual literal, puteți să vă luați ideea de a vă aminti reciproc de ce ați decis odată să creați o familie, de ce a fost pasul potrivit și că de atunci sa schimbat – sentimentele au crescut, intensificate, au avut fețe noi.

  Puteți să vă faceți cu tradiția specială și să discutați anual unul cu celălalt, pentru care îi sunteți recunoscători în ultimul an, ce îl așteptați în următorul și cât de mult îl iubești și îl respectați.

  Cu toate acestea, ia în considerare ce să facă în această zi este nedorit.

  • Apelați oaspeții. „Fericirea iubește tăcerea” – această frază este foarte precisă în legătură cu căsătoria. Aniversarea nunții – Soți de sărbători, sărbătorită exclusiv într-un cerc de familie. Soțul, soția și copiii – aceștia sunt oameni care sunt pe el. Invitați altcineva, să lăsați chiar și prietenii apropiați, această zi nu este acceptată. Cu toate acestea, nu este interzisă, fiecare pereche alege independent compoziția oaspeților.
  • Transformați o sărbătoare de familie liniștită într-o golyka zgomotoasă până dimineața. Aceasta este absolut inutilă în această situație, deoarece aniversarea nunții, dacă o puteți pune, evenimentul „Camera”, ar trebui să fie calm și cu bucurie.
  • Reamintind evenimentele din douăzeci și mult timp în urmă, și anume: soția – purta o rochie de mireasa si un voal, sot – costumul de mire cu un boutonniere. Aceasta nu este o nuntă, ci aniversarea ei, soțul și soția – nu mai sunt mirese și mirele. Aceasta este o sărbătoare a doi adulți, pentru o lungă perioadă de timp care constă în alianța de căsătorie, și de aceea este sărbătorită într-un diferit, mai degrabă decât o nuntă.
  Citește mai mult  Cum să faci o nuntă în culoarea albastră?

  Prezent

  O sărbătoare rară costă fără cadouri, și aniversarea căsătoriei nu este o excepție. Soții face schimb de cadouri unii cu alții, iar copiii se pot, de asemenea, să le dea cadouri. Dacă prietenii sunt invitați să sărbătorească, aceștia ar trebui să aducă cu ei ceva ca un cadou pentru fiecare dintre soți sau pentru o pereche ca un întreg.

  Enumerăm ce se obișnuiește să fie prezentat la nunta de bronz.

  Bronz – metale nu este ieftin, produse de la ea ca. Dar când pentru a da cadouri valoroase, așa cum nu la aniversarea de nunta. Nu trebuie să cumpărați primul produs de bronz, darul dvs. ar trebui să fie cu semnificație și impresionați pe talentat.

  În cazul în care soțul fumează, vă puteți da o brichetă, o țigară sau o scrumiera din acest material. Dacă el nu are un astfel de obicei prost, vă puteți prezenta o pereche de ceai pentru el, un balon, ceas. În cazul în care un om este un iubitor de cafea, un curcan sau un set de bronz pentru gătit o băutură pe nisip va fi lovit „zece“. Un cadou similar trebuie remarcat, vă rog și doamnă. Și poate că va fi, în general, va fi un cadou de copii la părinți, dacă ambele sunt factorii de decizie de cafea.

  Alegerea de cadouri pentru doamna este mai rău – poate fi feluri de mâncare pentru cel care este pasionat de gătit, oglinda într-un cadru de bronz elegant pentru o femeie laică, o figurină grădină decorativ pentru un amator flori și legume în creștere. Într-un cuvânt, manifestând o fantezie și luând în considerare gusturile soției mele (și douăzeci și doi de ani trăiți, ar fi necesar pentru a afla mai multe despre ele), soțul poate face această zi festivă chiar mai memorabil, a prezentat-o ​​exact ceea ce el ea va incanta cel mai mult.

  Copiii pot face un cadou general de părinții lor. Ele pot fi de bronz set de ceai sau tacâmuri (linguri, furculițe, cuțite). Ca un cadou simbolic „Pentru fericire“, potcoavă suitted din bronz, care atârnă peste intrarea în casă. Sfeșnic din acest metal – de asemenea, un mare cadou, lumânări în ele vor fi ca o cale de familie în continuare „iluminant“ al cuplului.

  În cazul în care părinții sunt pasionat de antichități, le puteți da un lucru rar sau de colectie, în conformitate cu interesele lor. Obiectul vechi poate fi prezentat și soțul soțului (și dimpotrivă), în cazul în care unul dintre ei este interesat de astfel de lucruri.

  Dacă există o casă sau un apartament mare, puteți da figurine de bronz, sculpturi medii, alte elemente de interior, cum ar fi lămpi, mese de cafea sau suporturi pentru umbrele. În cazul în care familia locuiește într-un apartament mic, iar aceste elemente nu au nimic de făcut, nu ar trebui să le împovăreze cu daruri similare.

  Citește mai mult  Lupta de nunta: traditii, semne si sfaturi tineri

  Pentru familiile în care facilitează învățăturile ezoterice, un cadou bun va fi obiecte Fengshui, de exemplu, imagini ale zeilor lui Dike și Ebisu, care ajută la creșterea bunăstării. Ele sunt plasate în apropierea seifurilor, băncile de porci, unde sunt stocate banii. Linguri de bronz – „frecare” și lopeți pentru bani care au pus în portofele și o pungă vor deveni, de asemenea, ieftin, dar un cadou plăcut.

  Cum să sărbătorim o sărbătoare?

  În pregătirea celebrarea o nunta de bronz, aceasta ar trebui să fie considerat ca un anturaj extern, în care acest eveniment va avea loc și lista de feluri de mâncare, care sunt planificate să fie prezentate.

  În conformitate cu titlul, designul mesei trebuie să fie „bronz“. Feluri de mâncare și aparate în culorile corespunzătoare, lumânări și sfeșnice, chiar și o față de masă – bine, dacă totul este monocrom în culoarea acestui metal. În cazul în care mărcile de cuplu această dată în afara casei, puteți avea grijă de prezența, de exemplu, baloane în această umbră pentru a desemna o vacanță celebru.

  În ceea ce feluri de mâncare, acestea ar trebui să arate „bogat“, să fie decorat abreastly. Soluția corectă va fi făcută coaptă în cuptor – rață, pui, curcan cu mere sau alte fructe. Și, de asemenea reduceri se potrivesc din legume, carne, pește, fructe, decorat inițial.

  Dacă hostess-ul îi place să gătească, iar aniversarea este sărbătorită acasă, pe masă ar trebui să existe cel puțin un fel de mâncare „de marcă”, Lasagna sau chiar salata originală ca un simbol pe care soția este un custode al familiei de-a lungul anilor.

  Condiția obligatorie pentru masa festivă acoperită în onoarea nunții de bronz este prezența unor feluri de mâncare dulci pe ea ca un simbol al vieții „dulci” în viitor. Cel mai adesea acest lucru este un tort, puteți decora chiar cifrele mirelui și mirelui. Dacă dorința de a cumpăra sau de tortul de cuptor este absentă, puteți comanda un set de prăjituri, cupcakes, traseu sau orice altă cofetărie, dar trebuie să fie necesară desertul.

  Până în prezent, nu este dificil, deoarece un număr mare de pastele oferă serviciile sale pentru fabricarea delicatei la comandă. Dimensiunea dulce poate fi reprezentată de o plăcintă – cu o lingonberry, mere cu scorțișoară, pere sau scurgeri, la cererea făptuitorilor celebrării.

   Echipamentele soților ar trebui, de asemenea, să fie rezistente la gamme „bronz”. Pentru ea, o rochie elegantă, pantofi sau decorațiuni „prețioase”, și pentru el – cravată sau manșete.

   În familiile în care aniversarea nunții este o vacanță reală, în fiecare an întărește doar Uniunea. Cu cât mai mulți ani de căsătorie, cu atât mai puternică și mai fiabilă, deoarece o nuntă de argint nu este departe și acolo este de până la mâna de aur.

   Care dau prieteni la cea de-a 22-a aniversare a vieții căsătorite, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: