3 ani de la nuntă: tradiții și moduri de sărbătoare

3 ani de la nuntă: tradiții și moduri de sărbătoare

Cel mai responsabil și plin de bucurie din viața fiecărei persoane este căsătoria. În fiecare an, căsătoria este consolidată, iar prin tradiție, aceste date oferă anumite daruri și sărbători. Cel mai interesant este a treia aniversare a trăi împreună, este caracterizat prin obiceiurile și ritualurile lor.

Care este numele aniversării?

Dupa ce a luat 3 ani de la data intrării în Uniune căsătorie, aniversarea nuntii vine, care a primit numele de piele. Conform legendei poporului, timp de trei ani, împreună trăit în căsătorie, tinerii căsătoriți încep să se înțeleagă reciproc bine și toate necazurile și resentimente să rămână în spatele pragul casei. Relația lor „decolorare“ cu pielea durabilă, și respect reciproc și dragostea începe să domnească. Prin urmare, „piele“ aniversare poate fi considerată o cerere serioasă pentru căsătorie lungă și durabil.

viața de familie în vârstă de trei ani, în acest caz, este egală cu pielea, care nu se teme de nici o apă sau murdărie. Iubitorii în această perioadă de timp, a învățat la viața de plumb în comun și de a rezolva problemele. pasionat lor și sentimente luminoase de dragoste se va dezvolta în mai trepidative și relații de întrajutorare. Desigur, soții pentru acești trei ani a trebuit să reziste la o mulțime de teste, dar vor exista multe momente plăcute înaintea lor și fericire.

Tradiții

Fiecare perioadă a vieții de familie are propriile sale pași pentru a introduce un cuplu. Este nici o aniversare excepție și a treia. Aceasta este o dată gravă, care este un simbol al unui drum lung călătorit împreună mână în mână. Nunta din piele are propriile sale traditii interesante, ele provin din cele mai vechi timpuri și se bucură de o mare popularitate în timpul nostru.

 • Înainte de aniversarea cuplu de tineri, trebuie să ceri iertare de la toți infractorii, distribuie datoriile anuale și curățați casa de obiecte inutile și lucruri. Conform de referință, dacă împlinești activitățile de mai sus, familia va primi prosperitate, bunăstare și noroc.
 • In ziua nuntii vine, nevoia de mireasa si mirele sa poarte produse din piele, aceasta poate fi genți, curele, brățări sau pantofi.
 • Cu câteva zile înainte de aniversarea din piele, se recomandă efectuarea unei curățări generale în locuințe, în timp ce omul este obișnuit să se angajeze în pereți și tavan și femeia femeii. După aceea, tinerii pot merge împreună la saună și pot efectua procedura de curățare completă a corpului.
 • Atributul principal al unei astfel de nunți este spikeletul de grâu, este pus într-o vază pe masă sau suspendată pe pereți și tavan.

 • Prin tradiție, sărbătoarea ar trebui să înceapă devreme, la aproximativ 10 dimineața. Părinții au legat un cuplu de panglică și le strică cu monede. După aceea, nou-născuții sunt serviți o pâine de secară, care simbolizează bogăția și bunăstarea în casă. Ar trebui să fie defalcate pe o bucată și mănâncă proaspăt căsătoriți în prezența rudelor.
 • Vacanța, de regulă, este organizată de martori. Ei vin cu concursuri distractive cu glume și întâlniți invitați la intrare.
 • La sfârșitul sărbătorii, oaspeții se ridica un pahar pentru sănătatea tinerilor, dorindu-le iubire veșnică și puternică. Apoi, o pereche trebuie să fie defalcate în funcție de câteva plăci. Cu cat mai multe fragmente se pare, cu atât mai puternic va fi familia.
 • În timpul celebrării, soții trebuie să danseze, primul și ultimul dans este deosebit de important.
 • Au invitat la nunta din piele se obișnuiește să se trateze de vin și mâncăruri din carne roșie. Această tradiție are loc din cele mai vechi timpuri, pentru că ei cred că aceasta va aduce familia un castron complet de avere și de sănătate.
 • Mireasa Înainte de începutul unei sărbătoare, ar trebui să-și piardă aluatul în formă de figurine de animale, acestea ar trebui să trateze oaspeții. În primul rând, tratează sunt date la rudele de mireasa.
 • La mesele de vacanță, de asemenea, pune un astfel de atribut ca un măr roșu, care le înlocuiesc de multe ori pâine. Conform de referință, aceste mere sunt „vindecare“, și ei sunt date la bolnavi pentru recuperare de urgență.
Citește mai mult  Cum sa faci invitatiile de nunta originale?

semn rau in ziua nuntii este considerat noros și vreme ploioasă, deoarece promite posibile probleme și certuri. Pentru a evita acest lucru, tinerii căsătoriți li se recomandă să plece mai devreme din casa, pentru a deveni o fata la intrare și arunca boabe ruginite prin cap, se pronunță astfel de cuvinte: „Păsările de cereale vor primi off, durerea și necazurile din casa noastră va decolare”.

Protejați-o căsătorie de la un posibil negativ și ajută rit, în timpul cărora tinerii locuri înapoi între ele și a lega o panglică de in, spunând: „Genul continuă, căsătoria de familie este protejată, fir lenjerie puternică, viața dulce tineri casatoriti“. În plus, se recomandă în dragoste în timpul celebrării de a purta coroane de flori din flori sălbatice. Care le deține peste capetele cuplului, martorii au nevoie de dorințele pronunti o viață lungă și fericită.

Ce un cadou pentru a alege?

Nunta din piele oferă nu numai o anumită sărbătoare, dar, de asemenea, cadouri speciale. De regulă, vinovații sărbătorii au prezentat obiecte cu elemente sau inserții cutanate. Acesta este considerat un simbol al durabilității. Comparativ cu hârtie, nu poate fi rupt, iar acest lucru înseamnă că relația dintre cuplu căsătorit va deveni stabil și poate rezista la orice adversitate și teste complexe. Această sărbătoare este făcută într-un cerc aproape, dar de multe ori tineri căsătoriți preferă să invite cei mai apropiați prieteni și rude. Prin urmare, mergeți pe o astfel de aniversare, trebuie să știți ce cadou ar trebui să fie pregătit. Merită să luați în considerare următoarele recomandări.

 • Dacă este planificată aniversarea prietenilor, atunci este recomandabil să prezentați panoul și o imagine a pielii, soluția originală va fi, de asemenea, o vază frumoasă din piele, o cutie de răchită sau o sticlă. În plus, ca un suvenir neobișnuit poate servi ca un calendar sau cadru pentru fotografiile pielii, cuferele de designer, ceasul cu ornamente decorative, figuri de animale. Dacă s-au planificat soții după celebrarea să meargă la „luna de miere”, atunci pot da o valiză din piele dragă. Pentru un cuplu care iubește confortul de casă și designul modern, cărțile de siguranță din piele sunt potrivite pentru stocarea documentelor și a unor lucruri diferite, a chei sau cărți-baruri.
Citește mai mult  Varietăți de decorare a ochelarilor de nuntă și sfaturi la alegere

 • Rudele apropiate ale cadoului perfect vor fi canapeaua din piele. Dacă bugetul este limitat, atunci îl puteți înlocui cu un Otfik din piele sau un scaun care va avea un loc demn în orice sală de intrare. Un cadou excelent pentru un frate sau o soră poate servi ca o carte foto, poate fi comandată individual și completați cu imagini de familie. Frumosul suvenir va fi un caz de ochelari din piele sau cosmetice elegante. Până în prezent, în magazine puteți găsi, de asemenea, oglinzi ieftine în pantaloni din piele, pungi și alte decorațiuni.
 • Cea mai dificilă sarcină va fi alegerea unui cadou pentru un soț tânăr. Trebuie să aleagă având în vedere nu numai preferințele personale, ci și stilul soțului. Cel mai adesea, bărbații de pe o nuntă din piele dau dosare clasice pentru documentație, centuri, cointerne sau pungi. De asemenea, puteți adăuga țigări, note, amulete din piele, curele frumoase de ceas și serviete în această listă. Nu mai puțin original și suvenir făcut de mâinile lor, vor exista o mulțime de iubire și de căldură în ea. De exemplu, ca un cadou auto-făcut, puteți face inele din piele, papuci, suspensie sau genți de mână.

 • Pentru că mireasa ar trebui să aibă un cadou special care să aloce această dată minunat și să rămână o memorie lungă. Favorite puteți cumpăra o fustă din piele, haina sau sacou. cosmetice din piele, ambreiaj, caz elegant pentru telefonul mobil va fi o alegere bună. Darurilor mai scumpe sunt broșe elegante, decoratiuni cu elemente din piele, curele de modă și brățări.

În plus, cei mai mulți tineri căsătoriți preferă să dea fiecare alte inele cu tapiterie din piele, se uita la modă și să devină un simbol aniversare.

Cum să sărbătorim?

Deși trei ani de viață împreună sunt considerate un pic mai mult, acest lucru este încă prima aniversare care trebuie să fie făcut demn. Trebuie remarcat faptul că această aniversare nu este luată pentru a sărbători cu un domeniu de aplicare și de mare sărbătoare. De obicei, triumful colectează numai membrii familiei și cei mai apropiați prieteni. Pentru vacanță amintiți-vă pentru o lungă perioadă de timp, este necesar să se gândească cu atenție despre organizarea. Deoarece invitați la vacanță va fi un pic, apoi închiriați o cafenea sau un restaurant nu este necesară, cel mai bine este să sărbătorim o aniversare într-o casă de țară sau doar să mergeți la natură.

Locul de desfășurare al sărbătorii depinde de timpul și condițiile meteorologice. De exemplu, vara fierbinte poate fi efectuată prin organizarea unei sărbători într-o casă mică de țară sau eliminați conacul pe litoral. Aici sunt nou-născuți, rudele și prietenii lor vor putea să se bucure pe deplin de restul, iar Merry Tamada va ajuta la îmbunătățirea stării de spirit. Pe site, se recomandă să aranjați frumos un arc de nuntă pentru mireasă și mirele, unde se pot manipula reciproc daruri și în prezența tuturor pentru a da un alt jurământ de dragoste. Pe teritoriul gospodăriilor casei, puteți plasa și tabele pentru invitat. Acestea ar trebui să fie decorate cu decorul original și acoperă în stilistrul corespunzător.

Citește mai mult  Ce să dea părinților la aniversarea în vârstă de 35 de ani de nunta?

Pentru a lua oaspeții să-i lipsească și să stea toată seara la masă, trebuie să oferiți un program de divertisment cu Tamada, care organizează profesional jocuri, chestionare, concursuri și vinde toasturi festive.

Celebrarea ar trebui să se dovedească a fi zgomotoasă și veselă, cu dans. Deschiderea și completarea vacanței va fi un dans al tinerilor. Trebuie remarcat faptul că scenariul de vacanță trebuie să fie întocmit, având în vedere categoria de vârstă a oaspeților. Dacă vor participa copii mici, este de dorit să separe platforma cu clovn separat, acolo vor putea să joace și să petreacă un timp bun, să nu interfereze cu adulții.

Un punct important este compilarea unui program de muzică. Toate melodiile trebuie alese în așa fel încât să se înlocuiască fără probleme. În ceea ce privește meniul solemn, trebuie să fie prezent în ea, carne, vin spumant roșu și tort de nuntă. Simbolul jubiliară dulce trebuie să fie făcută la comandă, cu inscripții frumoase și decor.

În cazul în celebrarea aniversării a trebuit să meargă pentru iarna, atunci celebrarea poate fi mai puțin original și în sala mare de casa. Pentru a face acest lucru, camera ar trebui să fie aranjate sub „piele“. În centrul camerei, mese de oaspeți sunt instalate și podium pentru tinerii iese în evidență separat. Scenariul de aniversare este important să se elaboreze că există concursuri și dans, și felicitări. La sfârșitul celebrării a logodnic cu mireasa, dansul se va efectua și taie tortul de nunta.

Glumind atrage și concursuri va ajuta pentru a dilua atmosfera. De exemplu, mireasa si mireasa ar trebui să stabilească ochii și de a găsi un soț sau soț în grupul. Nu mai puțin amuzant concursuri și alte vor fi: cine va naibii de repede varza, se va face un cui sau o mașină de tocat carne.

Mulți soți preferă să dețină o vacanță în poala naturii, aranjarea picnicuri țară. O astfel de sărbătoare poate fi făcută în stilul țării șic, în cazul în care fiecare dintre oaspeții vor purta atribute din piele.

  Pentru aceleași cuplurile tinere, care au un buget de familie, puteți comanda un restaurant sau cafenea, acesta va elibera soțul de la activitățile de pregătire și curățare. Așezați camera cel mai bine cu ajutorul unor designeri. Pentru a face acest lucru, trebuie să stea postere cu inscripții: „Familia noastră a împlinit trei ani,“ și, de asemenea, decora peretii cu baloane și panglici din piele. Va fi interesant să se uite în sala și colaje de fotografii de familie și de nunta. Pentru acele cupluri cărora le place să se distreze, puteți comanda karaoke și iahturi.

  O opțiune bună pentru vacanță va fi o seară romantică. Ea are multe avantaje: economia de finanțare și posibilitatea de a se bucura de proximitate intimă. În același timp, o astfel de nuntă din piele poate fi organizată la domiciliu cu lumânări sau să aranjeze o excursie la țară cu fotografii, călărie și zbor cu avionul. În plus, o astfel de călătorie poate fi plantată timp de câteva zile și poate aranja un mini „lună de miere”.

  Opțiuni cadou pentru o nuntă din piele Vedeți următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: