51 Anul vieții în căsătorie: Caracteristici, Tradiții și sfaturi privind celebrarea

Conținutul articolului
 1. Nume
 2. Cum să sărbătorim?
 3. Prezent

51 Anul vieții în căsătorie: Caracteristici, Tradiții și sfaturi privind celebrarea

În fiecare an, viața căsătorită ar trebui să fie umplută cu un sentiment de fericire familială. În cazul în care soții sunt absolut fericiți în căsătorie, atunci ei trebuie pur și simplu, pentru a sărbători fiecare aniversare în semn de recunoștință unul de altul pentru fericire prezentat. Și nu contează cât de runda este data sau nu. Aniversarea 51th de nunta are o semnificație specială.

Nume

După cum știți, în fiecare an maritală este însoțită de unele nume special. Suntem obișnuiți cu celebrarea pe scară largă a nunta Emerald, aur, diamante. Dar aniversarea a primit un nume 51st non-standard Yves sau nunta verbală. Este Iva Forest, care se întâlnește frunze verzi de primăvară, un timp de dragoste. Acesta este un copac pitoresc, calm și sofisticate, cum ar fi dragostea de două inimi, nu stinge după 50 de ani de căsătorie.

În ciuda puternic precipitațiile și vântul, îndoind o IVA modestă pe Pământ, acest copac va rezista întotdeauna toate necazurile și îndreptat prin acceptarea poziția obișnuită. Deci, dragostea soților care au supraviețuit celei de-a 51-a aniversări, este imposibil să spargă orice viață și vânturile casnice.

În antichitatea IVA, care este adesea numită Verba, a fost considerată o plantă sacră și a servit ca un simbol al vieții veșnice. Acest copac poate fi numit în mod corect personificarea înțelepciunii și loialității matrimoniale.

Cum să sărbătorim?

Yves Nunta este o vacanță liniștită de familie care nu necesită sărbătoare zgomotoasă. Înainte de a sărbători acest eveniment important, utilizați recomandări simple.

 • Este mai bine de a invita doar cei mai apropiați oameni în vacanță – copiii, nepoții și strănepoții. Până la această dată, chiar și nepoții devin adesea familii, și, prin urmare, acestea trebuie să fie prezent la nunta Yves însoțit de jumătăți a doua. Și va fi, de asemenea, minunat dacă reușiți să plasați prieteni de familie de lungă durată și cei mai apropiați colegi. În această zi, oaspeții trebuie să mulțumesc vinovații de sărbătoare pentru un exemplu de o dragoste maritale-infinită liberă și înțelepciune.
 • În designul camerei în cazul în care evenimentul este marcat, este mai bine să folosească materiale naturale și compoziții, pentru că este o nunta jurnal. Puteți plasa vase cu crengute Willow, dacă faci timp de ani. O optiune interesanta este de a decora scaunele de „tineri casatoriti“ de IV sucursale.

Atunci când decorarea camerei, este recomandat să se folosească nuanțe de verde și maro. Cea mai de succes opțiune – ieși din oaspeții cu privire la natura, amenajarea unui vacanță la umbra copacilor.

 • De tratează, de asemenea, aveți nevoie pentru a utiliza darurile naturii și ciuperci de sare pus pe masă, nuci, păsări de pădure, fructe de pădure proaspete, fructe naturale, feliere legume. Astfel de persoane meniu o vor aprecia cu siguranță. De la aperitive moderne, importate, cum ar fi sushi și pasta italiană este mai bine să refuze.
 • În cazul în care soții doresc să organizeze aniversarea scenariului, atunci ei pot alege absolut orice subiect. Este important doar să respecte tradițiile familiale cât mai mult posibil, și oaspeții în această zi nu ar trebui să drămui pe cuvintele entuziaste despre cuplul care au trăit împreună în ’51.
 • În timpul de vacanță ar trebui să li se acorde timp pentru a revizui fotografii de familie. prieteni vechi se pot aminti un episod interesant din autorii CASATORIA, pentru a spune această poveste pentru copii și nepoți.

Prezent

Cadou în această zi nu ar trebui să fie costisitoare și provocatoare:

 • În primul rând, cel mai probabil, un an în urmă cuplul a prezentat mai multe articole scumpe+
 • în al doilea rând, salcie nunta – este o vacanță de familie liniștită, și cadouri ar trebui să fie aceeași.

Este mai bine dacă elementele donate vor combina practic si simbolismul evenimentelor.

  Aici sunt mai multe opțiuni pentru cadouri. soț:

  • Dacă un om colectează ceva, atunci puteți adăuga o parte din colecția sa, pentru că numai soțul știe ce instanță este lipsit de+
  • cadou minunat pentru bărbați în vârstă solidă – butonii frumoase sau ceasuri cu gravura+
  • Trecând pragul în vârstă de 60 de ani, barbatii place de multe ori pentru a rezolva integrame sau scrie ceva într-un caiet, asa ca un cadou util va fi noul Parker.

  WEN:

  • Dacă soțul / soția are un cadou poetic, atunci un cadou romantic minunat pentru soția sa va fi felicitări în versetele propriului său eseu, în cazul opus, puteți folosi autoritatea altcuiva+
  • Femei la orice vârstă ca decorațiuni, cum ar fi cercei, colier, un inel nou – toate acestea vor provoca un soț o mare de emoții pozitive (puteți cere Consiliului la fiica despre dimensiunile inelului și preferințele mamelor personale)+
  • Cadou real și întotdeauna frumos – un buchet, in timp ce bine, dacă este o compoziție de primăvară, decorat cu crengute episcopiei.

  De la oaspeți:

  • Întotdeauna lucrul dorit – aparate de uz casnic moderne, deoarece, în vârstă soți vechi sunt deja greu, de exemplu, se spală vasele, astfel încât mașina de spălat vase va deveni un cadou foarte util+
  • Valoarea mare au produs concepute pentru a restabili sănătatea+
  • În cazul în care „tineri casatoriti“ se inmultesc plante, atunci va fi foarte fericit oală nouă, cu o floare+
  • În această zi importantă, puteți preveni mea tort cu lățimi pntrica soți+
  • cadou comună, dar întotdeauna util – lenjerie Beautiful+
  • La vârstnici, oamenii sunt întotdeauna cu mare bucurie se referă la statuetters, vaze și alte elemente decorative pentru casa+
  • Soluție excelentă – o nouă piesă de mobilier, cel mai important, ridica-l în conformitate cu stilul de apartament „“ tineri casatoriti.

  Cincizeci de prima aniversare de nunta este cea mai importantă dată în colaborarea soților. De 51 de ani de căsătorie, familia a cunoscut o mulțime de momente fericite, care trebuie să fie perpetuat în timpul festivalului, și să consolideze în continuare relațiile de familie.

  nunta original cadou aniversare A se vedea în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: