65 de ani de la ziua nuntii: cum să marcheze și felicit pentru aniversarea?

65 de ani de la ziua nuntii: cum să marcheze și felicit pentru aniversarea?

După 65 de ani de colaborare, soții sărbătoresc nunta de fier. Această aniversare este unic, deoarece nu fiecare cuplu va fi capabil să mențină sentimente calde pentru a reciproc atât de mulți ani și să rămână împreună în indiferent ce. În plus, după 65 de ani de căsătorie, vârsta de soț și soție ei este de aproximativ 85-90 de ani, care este mult mai mare decât speranța medie de viață. Un astfel de eveniment important, ca o nuntă de fier, trebuie să notați pentru a păstra această zi exclusiv amintiri calde.

Tradiții jubilee

Numele său aniversare de 65 de ani a câștigat datorită faptului că numai puternic, ca fierul, relațiile pot exista o perioadă atât de lungă și rezistă diferitelor dificultăți de viață. În același timp, în ciuda puterii sale, acest metal poate fi forjat și puteți face produse frumoase din ea. Caracterele oamenilor iubitor, astfel încât a 65-a an de viață, au reușit să fie perfect adaptate unul cu celălalt.

Nunta de fier este sărbătorită într-un cerc îngust de oameni apropiați, unde 3, și apoi 4 generații de rude și mai mulți prieteni sunt de obicei prezenți. Toate problemele de pe organizarea de vacanță, copii și nepoți să iau. Sarcina lor este de a crea o atmosferă confortabilă și confortabilă la aniversare, astfel încât această zi a fost distractivă și la ușurință.

Nu organizați o sărbătoare superbă, deoarece aniversările sunt la bătrânețe și sunt mai mult ca o atmosferă calmă.

Soții de 65 de ani de căsătorie dau în mod tradițional produse din fier, cum ar fi figurine, decoratiuni, accesorii pentru casa. Cadouri ar trebui să fie practic și se potrivesc cu subiectul, dar lucrurile extravagante sunt mai bune pentru a evita. În plus, soții la această vârstă absolut nici o nevoie de gadget-uri moderne, la modă, un bilet pentru o călătorie sau de sport inventar îndepărtat. De asemenea, prezintă foarte nepotrivit într-o astfel de o dată importantă va fi papuci de casa sau șosete.

Citește mai mult  Nunta armeană: obiceiuri si traditii

Unde și cum pentru a sărbători aniversarea?

Nunta de fier este o vacanță de familie, care ar trebui să fie cald, confortabil și calm, așa că sărbătorim mai bine la domiciliu sau în țară. În cazuri rare, sala de banchet sau loc în cafenea este comandat, deoarece va fi justificată în cazul în care un număr mare de persoane se vor potrivi la masă în apartament. Aniversare organizator trebuie să știe dinainte cine va veni să felicit un cuplu căsătorit să aibă grijă de locul de vacanță. În plus, este necesar să se gândească la multe fleacuri, astfel încât această zi a devenit cu adevărat plăcut și memorabil.

 • Decorarea celebrării. Pentru a crea o atmosfera festiva, o decora frumos camera unde sărbătoarea va fi. În acest caz, cearta și abundența de decorațiuni luminoase mari va fi de prisos – este recomandat să se acorde preferință culori pastelate, vaze elegante cu buchete mici, fețe de masă și șervețele de lumină.

fotografii de familie și numărul „65“, din mingi gonflabile de argint sau gri, va arata bine ca decoratiuni. Puteți imprima, de asemenea, mari fotografii ale „tineri casatoriti“ și să le facă în interior.

 • Meniu de vacanță. Sărbătoarea de la nunta de fier ar trebui să fie asemănător cu o cină de familie. În mod ideal, a servit Jubileelor ​​favorit, dar, de asemenea, pe masă trebuie să existe fructe și legume proaspete sub formă de salate sau de tăiere. Așa cum se recomandă băuturi pentru a servi compoturi și compartimente de casă.
 • Tort. tratează obligatorii la aniversarea căsătoriei este tort. El nu ar trebui să fie într-un stil clasic de nunta – un produs de cofetărie mic este destul de potrivit pentru una sau două niveluri.

Pentru un astfel de eveniment important ca aniversarea a 65, ar trebui să alegeți un tort cu un design special. De exemplu, acesta poate avea o vedere de un album decorat cu o fotografie de aniversări, sau potcoave, care este un simbol al unei nunta de fier.

 • Scenariul celebrare. La aniversarea a deveni cu adevărat memorabil, este necesar să se gândească bine peste scenariul său. Puteți aranja un mic concert cu cântece, dansuri, poezii de lectură și toasturile de felicitare. Concursuri și jocuri Merry, care vor fi implicate atât oaspeții, cât și vinovații ale celebrării.
 • Sesiunea foto și video de filmare. Pentru a captura momentele plăcute ale unei aniversări de 65 de ani, puteți angaja un fotograf profesionist sau puteți face o serie de imagini. În plus, unele momente ale vacanței sunt recomandate pentru a trage pe videoclip și apoi montează un mic film în memoria aniversării.
Citește mai mult  70 de ani de la ziua nunții: caracteristici și tradiții ale datei

 • Prezent. Pe nunta de fier, ca și alte aniversări de nuntă, trebuie să oferiți cadouri. Prezentarea și vizionarea lor se pot face parte din vacanță. În timpul prezentării prezentului, fiecare oaspete trebuie să pronunțe cu siguranță un discurs de felicitare.

Deoarece cuplul căsătorit se află la bătrânețe și este rapid obosit, celebrarea aniversării nu ar trebui să întârzie. Va fi suficient pentru câteva ore de călătorii, după care numai aceia care vor fi curățenia.

Ceea ce este obișnuit să vă dea reciproc?

Pentru fiecare aniversare, soții sunt schimbați cu siguranță cu cadouri care trebuie să corespundă numelui său. Prin urmare, este obișnuit să se ofere produse metalice nunții de fier, cum ar fi decorațiuni, figurine, suveniruri forjate și alte lucruri mici. Dar puteți preveni alte cadouri.

Pentru soția sa se recomandă alegerea următoarelor:

 • Plăci cald+
 • Acasă Halat de baie+
 • Instrumente și materiale pentru lucrări de ac+
 • Ustensile de bucatarie+
 • tacâmuri.

Pentru a alege cadoul perfect pentru soțul ei, este necesar să se țină cont de hobby-urile și hobby-urile sale:

 • echipament de pescuit+
 • Set de instrumente+
 • Accesorii pentru masina+
 • Scaun pliabil pentru recreere pe parohie+
 • Dragă ceas de mână+
 • Perna de temă specială.

Dacă un om colectează orice lucruri, atunci întrebările despre alegerea unui dar nu va apărea și deloc. Dar trebuie remarcat faptul că, dacă colecțiile sunt cuțite, ei nu ar trebui să fie prezentate aniversării nunții.

Cadouri de la oaspeți

Copiii la părinții lor – aniversari pot da nu numai suvenirurile corespunzătoare subiectului celebrării,Dar mult mai mult.

 • Aparate. Noul TV, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, multicooker, producător de paine și alte electronice fac ca cuplul de viață vârstnici să fie mai ușor, dar și mai distractiv.
 • Mobila. Un pat mare cu o saltea ortopedică și perne confortabile va oferi părinților un somn confortabil și sănătos. De asemenea, puteți da un colț soft și scaune pentru o cameră de zi sau o canapea unghiulară cu o masă mică pentru bucătărie.
 • Recreere. Un bilet la un sanatoriu sau la pensiune – unul dintre cele mai bune cadouri pentru 65 de ani de locuit împreună. Soții se pot relaxa, petrece timp împreună și îmbunătățesc sănătatea.
 • Massager. La vârstnici, oamenii au adesea probleme cu picioarele, spatele și mâinile. Poate fi durere, umflături și alte sentimente neplăcute, pentru a scăpa de faptul că pot fi folosite cu masaj. O mică ajustare manuală cu un control simplu va fi cu siguranță evaluată.
Citește mai mult  Idei de coafuri pentru bărbați pentru nunta și recomandările stilisti

  Prietenii aniversărilor dau în mod tradițional lucruri și suveniruri metalice, care sunt cel mai adesea:

  • sfeşnic+
  • Tavă pentru alimente+
  • Horseshoe decorative, care atârnă pe ușă+
  • Poate oală de cafea, ceainic sau samovar+
  • Kituri de mese.

  De asemenea, în această zi este destul de admisibilă pentru a prezenta un lenjerie de cadou, cadre foto, prosoape, panouri, perne decorative și covorașe de noptieră. Dar cuțitele, ceasul, hainele, kiturile pentru igiena personală nu merită să merite.

  În plus, prezentarea plicului cu bani pe cea de-a 65-a aniversare a nunții este considerată un ton rău, deci nu merită să faci asta.

  Cadoul original de nunta de nunta Vezi in urmatorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: