9 ani – ceea ce este nunta și cum să-l sărbătorească?

9 ani - ceea ce este nunta și cum să-l sărbătorească?

Timpul de timp, nouă a fost considerat un număr magic special care taxele noroc și aduce succes în eforturile. Deci a noua aniversare a vieții de familie este o dată cu totul special care are propriile sale obiceiuri, tradiții și norme conexe.

Care este numele unei astfel de aniversări?

Cea de a noua zi de naștere de familie este menționată ca o nunta faianță. Pe de o parte, soții au deja acomodat unul cu altul în acest timp, ei au râs, au învățat cum să închidă ochii pentru dezavantaje și să obțină compromisuri. Pe de altă parte, căsnicia nu este atât de puternică să fie indistinctă și, în acest moment, tot felul de crize sunt destul de des.

De aceea Simbolul principal al unei astfel de date a fost faianță – Pe de o parte, este un material dens și luxos din punct de vedere extern, iar pe celălalt – destul de fragil, care are nevoie de prudență. Astfel, uniunea familială cu privire la pragul celei de-a 10-a aniversări se poate sparge, dacă soțul și soția nu vor avea grijă de sentimentele și relațiile lor.

Este de părere că este capabil să Faianta absoarbă energia negativa din exterior, în acest sens, bunicii noștri toate felurile de mancare din ceramică, după spălare, au fost trimise să se usuce pe miza. Acesta a fost sensul meu simbolic – strămoșii noștri au crezut că o astfel de tacamuri absoarbe tot rău că există în casă, și în timpul uscării la soare, negativ acumulat iese, și ustensilele de bucătărie în sine este încărcat cu energia soarelui și Căldură, apă și aer. În cazul în care capacitatea de a usca vasele din lut, în acest fel, este pur și simplu schimbă o dată pe an, astfel încât emoțiile negative nu sunt acumulate în interiorul spațiilor de locuit.

Valoarea simbolică a nunta faianță poate fi un pic diferit. În viața de zi cu zi, ceramica necesită o îngrijire foarte îngrijite și grijuliu, iar relația personală de cuplu căsătorit poate sparge cu ușurință, dacă nu va grabiti.

Nici cuplu căsătorit nu poate fi asigurat împotriva stadiilor de criză, și se presupune că una dintre cele mai puternice crize psihologice sunt printre al nouălea an de viață.

În acest moment, relația devine mai mult ca oricând, fragil, ca un fel de mâncare de la Fayans, astfel încât simbolul aniversare este că respect și dragoste între soț și soție ar trebui să fie păstrat și apărat, în caz contrar, cum se spune, un castron rupt nu lipici.

Uneori a noua aniversare a vieții de familie este numit Romashkovaya. Aceasta este o alegorie foarte frumos, pentru că mușețelul în toate popoarele este considerat un simbol de romantism, loialitate și iubire pură în sine.

Pe pragul aniversării de zece ani, nu este nevoie să ghiciți pe musetel – iubește sau nu-i place. Puterea sentimentelor a fost deja dovedită, dar la relațiile de reîmprospătare și să aducă o notă de romantism, care, ca păcatul să se ascundă, aproape se reduce la acest moment, aceasta nu împiedică. Este acest moment de relație are nevoie de un hrană emoțională. Și soțul și soția sunt tineri mai mult, de fapt, oamenii pot merge în căutarea de noi, mai acută și senzații puternice, iar acest lucru nu va duce la nimic bun.

Citește mai mult  rochii de mireasa clasice

Tradiții

O nuntă de faianță simbolizează o anumită frontieră, ziua, după care întreaga poveste poate începe din nou, ca și cu o foaie curată, deci va fi foarte bun dacă perechea decide să sărbătorească această zi. Cu toate acestea, celebrarea trebuie să corespundă unor tradiții populare – există o credință că numai în acest caz, cei tineri vor trăi o lungă perioadă de timp și fericit mult mai mult.

Semnul principal este faptul că Soțul trebuie să împiedice buchet margaretă în această zi pentru această zi, Și el trebuie să le colecteze personal: Pentru a face acest lucru, se trezesc cu primele raze ale soarelui și du-te la câmpul de căutare în aceste culori blânde și curate.

Cu toate acestea, în condiții moderne, nu este întotdeauna posibil, astfel încât să puteți merge doar la cel mai apropiat magazin de flori. Lăsați soțul, trezirea dimineața, se va observa imediat acest buchet delicat și auzi cuvintele calde și sincere de dragoste de la tovarășul său, se va configura tânăr pe un mod liric și să aducă căldură, pace și armonie în familie.

Este important ca soțul și soția în ziua nunții nu va participa la toate, chiar și pentru o oră, în cazul în care are nevoie de cineva pentru a merge, de exemplu, în magazin – atunci cu siguranță secundă trebuie să meargă cu el împreună. Dar, de la locul de muncă este mai bine pentru a salva – este puțin probabil ca autoritățile vor dori prezența unei persoane străine în birou. O astfel de unitate va simboliza perechile inseparabile și faptul că acestea vor fi împreună pentru o lungă perioadă de timp.

Numărul de persoane în această zi ar trebui să fie orice, dar, astfel încât numărul total al acestora este de cel puțin 9. Este important ca cuplurile vor veni în mod necesar împreună. Și chiar mai bine – împreună cu copiii tăi.

Dacă este posibil, celebra nouă ani în natură, de exemplu, pe pădurea glandei sau pe malul pitoresc al râului. Puteți regreta focul sau puteți aranja un picnic, principalul lucru este să ascultați felicitări sincere, plăcute și calde, iar copiii ar trebui să alerge în jur, iar râsul lor distractiv și bucuria sinceră vor atrage cu siguranță bucuria și prosperitatea casei.

Femeile și femeile invitate la eveniment ar trebui să suporte coroane de pe marginea câmpului și să le dea un vinovat de sărbătoare, se crede că atunci va avea cu siguranță fericirea femeilor mari și o mulțime de sănătate. Dacă data evenimentului cade în timpul răcoros al anului, iar margaretele sunt mai bune să cumpere într-un magazin de flori sau cel puțin avem nevoie de o floare în bijuterii de flori uscate.

Citește mai mult  Idei originale pentru decorarea unei sală de nuntă cu bile

O altă tradiție interesantă care poate aduce o mulțime de note amuzante la celebrare este să bată vechile feluri de mâncare. Imediat înainte de sărbătoare, este necesar să ieșiți din apartament sau să cască toate cupele și plăcile cu defecte – chipsuri sau fisuri, ea poate atrage probleme la casă și deja în timpul unei sărbători pentru Aplauze universale, Smash 9 plăci – apoi fericirea și respectul față de celălalt va rezolva.

Cel mai bine este să cumpărați un nou serviciu de faianță în această zi dacă nu este absolut necesar pentru dvs. – atunci cel puțin orice alt element nou este de dorit din lut – o vază, o statuetă sau un alt element de decor.

Ceea ce este dat?

Probabil cel mai comun cadou pentru cea de-a noua aniversare a nuntii este considerat un serviciu de masă, ceai, cafea, va fi relevant și orice alte feluri de mâncare. În plus, puteți opri alegerea dvs. pe sfeșnici, elemente de decor interior, cutii. Plăcile decorative cu inscripții comemorative arata destul de interesante, care se vor încânta și vor închina „tineri”, și dacă pe o farfurie, descrie o fotografie a unui cuplu căsătorit, atunci ea poate deveni un accent excelent în interior.

Cu toate acestea, nu este necesar să se oprească la derivatele de argilă.

În această zi, bijuterii vor fi adecvate, diverse certificate, vă pot oferi un cuplu de familie un bilet la jocul celebrului teatru, un concert al unui artist preferat sau un bilet la o călătorie fascinantă. De fapt, achiziționarea unui cadou este limitată numai de capacitățile financiare ale donatorului și zborul fanteziei sale. Singurul lucru care contează este într-o astfel de zi – un dar ar trebui să aducă bucurie, să dea amintiri romantice și să părăsească cea mai strălucitoare și bună memorie.

Desigur, soții ar trebui să se felicite reciproc. Deci, soția ei poate da iubitei de sex masculin halbă o bere sau un nou bol cu ​​inscripții amuzante, o scrumiera faianță elegant este potrivit pentru fumat bărbați, iar în cazul în care iubirile soțul să mănânce gem dulce – el va trebui să facă un butoi de lut pentru miere.

Dar soțul poate fi prezentat cu ornamente exclusive, geanta cosmetice sau sac. Orice femeie va încânta certificat pentru vizite la un salon de înfrumusețare sau haine noi.

Nu este necesar în această zi pentru a lipi ideea de un dar din lut, de fapt, în această zi soți poate livra bucuria unui produs foarte diferit, principalul lucru este de a le oferi cu cele mai calde gânduri și urări sincere bune.

După cum a menționat?

O nunta faianță este destul de rar sarbatorit cu un domeniu de aplicare, toate forțele și instrumente mai bune salva pentru a aranja o vacanță de mare într-un an, și în timp ce este mai bine pentru a obține, împreună cu cele mai native și iubite, dar asigurați-vă că sincer oameni care doresc doar fericire tânăr – nu uitați că absoarbe perfect totul faianta unkind și rău.

Citește mai mult  Rochii de mireasa in stil Provence si lavanda nunta

Dacă o vacanță de sărbători în aer curat, asigurați-vă că pentru a organiza o mulțime de jocuri active, dans, cântă cântece, nodul și distrați cu toată inima mea.

Dacă nu există nici o posibilitate de a ieși, puteți aranja site-uri spirituale acasă, să ia doar grijă de fayans în tabel, iar camera a fost decorat cu margarete: lasa florile stau intr-o vaza, iar imaginile lor decora șervețelele. Fețe de masă și pereți. Aceste flori delicate nu va deveni doar un element de decor excelent, dar, de asemenea, simbolul purității soților, sensibilitate și vulnerabilitatea sentimentelor lor.

Soțul și soția trebuie să-și decoreze cu siguranță coroanele de capete de margarete, iar pentru oaspeții trebuie să pregătiți ghirlande țesute de la flori sălbatice și ierburi – o astfel de ceremonie va lăsa cu siguranță atmosfera incredibil de fermecătoare și aroma unică.

În această zi, puteți folosi ideile vacanței tematice, de exemplu, vor exista foarte multe locuri pentru a reproduce obiceiurile de viață nobilă a secolelor XVIII-XIX. Desigur, pentru aceasta veți avea nevoie de elemente decorative suplimentare pentru designul camerei sau interiorului. Cu toate acestea, ideile pot fi cele mai diverse, de exemplu, o vacanță în stilul locuitorilor păduri va fi adecvată: Elfii și zânele conforme margărilor.

Sărbătorile tematice sunt întotdeauna mai interesante decât obișnuite – Ele creează o atmosferă specială, lăsați amintiri calde și, desigur, încărcați participanții la eveniment de cele mai pozitive emoții.

Bine, bineînțeles, ar trebui să vă gândiți cu atenție în meniu. Dacă aveți o vacanță tradițională într-un restaurant – atunci alegerea de feluri de mâncare va depinde de meniul instituției, dar dacă vă decideți să-l marcheze pe stradă, în conformitate cu tradițiile nunta faianță, atunci problema voinței tratarea fie foarte acută. Este puțin probabil că este puțin probabil să acopere masa cu bucate complexe din carne, dar, de asemenea, un tratament constând din salate, legume și gustări ușoare se va uita cel puțin ciudat.

De obicei, în această zi, kebab sau gratar este servit ca vasul principal, cotletele și coapte pasăre sunt de asemenea adecvate. Din snacks-uri ar trebui să acorde o atenție la tartine, sandwich-uri, salate, și acestea pot fi atât legume și fructe.

Ei bine, desigur, un tort – nu celebrare nunta ar trebui să facă fără ea.

Cel mai bine este să-l comandați cu un pastryer și aranjate în mod corespunzător, de exemplu, desert poate fi decorat cu imagini de margarete, cu toate că puteți folosi mai multe idei tradiționale decor – inimi, porumbei sau lebede care dragostea simbolizeaza, loialitatea și devotamentul față de unul pe altul.

Foarte populare figuri decoratiuni tort care descriu autorii celebrării.

În ciuda faptului că nouă ani de viață – aceasta nu este o dată rundă, aceasta nu este în valoare cea mai mică valoare. În viața soților joacă un rol special de orice ultima dată, și fiecare an contribuie la construirea unei familii puternice și iubitoare.

Ce este un aspect faianță nunta în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: