90 de ani de la ziua nuntii: ceea ce este numit si a sarbatorit data?

90 de ani de la ziua nuntii: ceea ce este numit si a sarbatorit data?

90 de ani de la nunta este rară, dar semnificativă aniversare. Mulți oameni nici măcar nu știu ce data este, de asemenea, celebrată și este sărbătorită. Pentru a sărbători în mod corect o astfel de sărbătoare importantă în viața celor dragi, ar trebui să vă familiarizați cu tradițiile și regulile de sărbători nunta.

Care este numele aniversării?

90 de ani de viață împreună numesc o nunta de granit. Această dată a primit numele în onoarea rocii de înaltă rezistență, care construiesc clădiri de încredere. clădiri de granit pot sta timp de mai multe secole, fără distrugere. soți căsătorie poate fi comparat cu granit, deoarece o uniune durabilă nu sa prăbușit pentru o astfel de perioadă lungă de timp.

Soții a construit relații de încredere, și nu se tem de orice încercări și necazuri. Oamenii care au trăit 90 de ani în căsătorie sunt un simbol al iubirii nesfârșite. Sentimentele lor sunt comparabile cu roci din granit și acționează ca o veneratie pentru generația viitoare. nunta granit este un indicator de răbdare și rezistență, un exemplu de înțelegere reciprocă.

Tradiții

nunta de granit are tradițiile sale. În această zi, soții ar trebui să meargă la biserică în cazul în care au nevoie pentru a pune lumânări sfinți. Puteți lua, de asemenea, în templu apă sfințită și acasă să-l spele de la un ulcior. Înainte de celebrarea în sine, un soț și soția sa ar trebui să meargă afară și a pus piatra înainte de gard, făcând o fotografie pe fundal lui. În sesiunea foto trebuie să participe întreaga familie.

Piatra va acționa ca un simbol al cetății și non-Heins relațiilor de familie, astfel încât o astfel de tradiție este simbolică. În timpul sărbătoririi a soților pot împărtăși cu acele secrete actuale ale unui astfel de căsătorie puternice.

Ce poți dona?

Pentru o astfel de aniversare, pentru a alege cadouri funcționale și universale. De asemenea, puteți opri alegerea pe cadouri placute, care va rămâne pentru o lungă perioadă de timp în memorie. Nu ar trebui să fie oprit pe lucruri scumpe, pentru că în momentul de nunta granit soți vor fi deja toate cele necesare pentru viață.

Cel mai bun alege mici, dar prezentate cu dragoste prezent. Cadoul principal va fi de îngrijire și dragoste. Puteți să întrebați soții direct despre dar, poate că au nevoie de un fel de tehnică sau lucruri. În acest caz, lucrul selectat va fi necesar.

La cumpărarea unui cadou, ar trebui luată în considerare vârsta aniversărilor. Puteți alege o tehnică medicală care va ajuta la rezolvarea problemelor de sănătate. Papuci cald, cu pat sau halate de baie vor placa, de asemenea, soții. Încălzitorul sau aparatul de aer condiționat va acționa ca o manifestare a îngrijorării pentru persoanele în vârstă.

Selectați un cadou pentru aniversarea a 90 de ani de la următoarele opțiuni.

 • Gătit cu tortul de familie întreg – un cadou bun și gustos care va lua un loc demnă pe masa de vacanță.
 • Cu ajutorul unei vase de cristal, se dovedește a reveni soții în timpul tineretului lor.

 • Datorită scaunelor confortabile, este posibil să se faciliteze distracția aniversărilor mai în vârstă, deoarece la acea vârstă își petrec cea mai mare parte a timpului într-o poziție așezată sau mincinoasă. In mod alternativ, un balansoar este adecvat.
 • saltea ortopedice, perne sau role sub cap – mare prezintă pe o nunta de granit, care va demonstra grijă și dragoste.
 • Lucrurile din granit își vor găsi locul în frumoasa grădină. Ghearele, sculpturi, rezervoare decorative sau vaze, semineu sunt potrivite.
 • Blatul de granit se va uita la bucătărie. Un astfel de lucru se referă la categoria de practice și sofisticate.
 • Imagini care descriu granit și alte pietre de pe malul mării, diverse peisaje naturale și o vedere frumoasă la munții vor decora o casa apartament sau țară.
 • Puteți alege mici figuri decorative: vaze mici din granit, lădițe, sculpturi în formă de inimă sau lebede.
 • Soțul poate da decoratiuni mici, iar soțul va fi mulțumit cu țigareta.
 • emoții plăcute vor apela cărți poștale făcute de propriile lor mâini. Puteți cere copiilor să deseneze pe ele.

 • În cazul în care o femeie în tinerețe a urmat el însuși și tendințele modei, ea va primi gata de a fi un frumos broșe retro sau batic. Pentru un om, puteți alege un produs de epocă, care vor fi legate de hobby-ul din trecut. ordine de ordine, lucruri de colectie, butonii. Astfel de cadouri va acționa ca un memento placut de tineret, și va oferi mai multe emoții pozitive pentru soți.
 • Vinovați Celebration vor aprecia darurile create de propriile lor mâini. Puteți face un șanț, care este un simbol al bunăstării. Charm, creat de membrii familiei, va fi înzestrat cu o forță specială. Needlewomen pot îmbrățișa icoane frumoase, covoare cravată.
 • Când vine vorba de longevivi, țestoasele amintesc întotdeauna. Puteți da soți o broască țestoasă. Atunci când alegeți un cadou asemănător, trebuie să se înțeleagă că toată preocuparea pentru un nou membru al familiei va cădea pe umerii copiilor și nepoților, și aniversările se vor bucura numai într-un nou cadou.
 • În loc de o broască țestoasă, vă puteți da acvariu cu pesti diferite. Acestea au un impact pozitiv asupra sistemului nervos, iar rezervorul de casă în sine este un simbol de calm și pace.

O sticlă de șampanie pe care sunt aranjate toți oaspeții – un cadou original. Înmânarea o astfel de prezenta ar trebui să fie cu cuvintele pe care soții ar trebui să taie o băutură pe vârsta aniversării. Sappings pe sticla va simboliza promisiunea prezenței la următoarea aniversare.

Dupa cum se poate observa?

  Puteți folosi chiria sălii de banchet în restaurant. La alegerea, trebuie amintit că locul pentru celebrarea ar trebui să aibă o locație convenabilă și scaune moi pe care vor sta aniversările. Design-ul sălii trebuie să se potrivească subiectele de nunta.

  Dacă sărbătoarea va fi celebrată la domiciliu, ar trebui să creeze o atmosferă caldă și confortabilă, în care nu ar trebui să fie nici o muzică hands-free și oameni care nu sunt necesare. Cel mai bine este de a invita la aniversarea de aproape numai aniversările mai mari pentru a fi obosit.

  În timpul vacanței, puteți studia albume foto care au fost create în întreaga viață de familie și puteți învăța subtilitățile relațiilor. Copiii cu nepoții vor vorbi toasturi sincere cu dorințele tuturor cel mai bun cuplu căsătorit.

  Tort mare Nume aniversare a aniversară – element obligatoriu al mesei festive. Lumanările sunt suflate de către făptașii celebrării. După aceea, aniversările vor trebui să se ascundă și recunosc reciproc, în dragoste. Apoi, prin tradiție, soț și soție să se ia pe o bucată de tort și să trateze toți oaspeții.

  În cazul în care vremea permite, aniversarea poate fi sărbătorită în natură sau în țară. În loc de o masă festivă, kebab și conversații sincere sunt potrivite într-un cerc de familie mic. O astfel de atmosferă va fi utilă pentru fiecare prezentă și va lăsa un semn cald în memoria soților.

  Ce cadouri ar trebui să se acorde un cuplu căsătorit într-o astfel de zi importantă, puteți învăța din următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: