Alege cadouri de nunta cool

Alege cadouri de nunta cool

Imediat după ce a primit invitația la celebrarea nunții, se pune întrebarea cu privire la darul. cadouri de nunta difera de toate celelalte, deoarece, pe de o parte, trebuie să corespundă cu amploarea sărbătorii, și pe de altă parte – pentru a transporta o încărcătură semantică specială. Cu alte cuvinte, vreau cadouri să fie nu numai costisitoare, dar, de asemenea, semnificativ. În plus, prezintă benzi desenate care, desigur, pot fi văzute la nunți, care, desigur, da celui principal, dar ele sunt, uneori, pomenite și percepute mai bine decât cadouri „grave“.

Ce se poate da tineri casatoriti?

Trebuie să spun că diferite țări au dezvoltat diferite tradiții în ceea ce privește felicitări în onoarea zilei căsătoriei. De exemplu, americanii fac liste cu acele lucruri pe care le-ar dori să obțină. Da, acestea sunt livrate în avans. Desigur, este practic, dar previzibil.

În Rusia și țările vecine, oamenii sunt mult mai sentimentale. Nu este doar în beneficiul și costul prezentat, dar, de asemenea, sensul că donatorul a investit. cuvinte stridente capabile de lacrimi atins și cauza, mai bine prefera felicitări vesele și amuzante. Recent, cel mai popular cadou este plicuri cu facturi, mai rar – certificate pentru achiziții mari și aparate de uz casnic. Aceasta atrage după sine un sentiment de două sensuri. Pe de o parte, este justificată economic. Pe de altă parte – procesul de donare în sine devine simplă formalitate.

Așa că mireasa și mireasa a adus aminte de începutul vieții lor de familie, cu bucurie, un plic sau un certificat cadou pentru achiziționarea poate adăuga surprize interesante. Ei vor revigora vacanță în sine și va rămâne în memoria de tineri casatoriti pentru totdeauna.

de la părinți

Chiar și cel mai obișnuit subiect de uz casnic poate fi perceput în alt mod, în cazul în care este însoțit de glume și felicitări bune. Această tehnică folosește de obicei generația mai în vârstă – părinți, mătușa, unchiul și bunicii. Aceste daruri pot fi cele mai familiare obiecte.

 • Rock sau tigaie ca lucrurile necesare în fermă și „argumente” în timpul unei ceartă.
 • Umbrela – pentru vreme bună casă.

 • Broom sau basc cu săpun – de obicei, vin complet la aspiratoare sau masina de spalat rufe. Înseamnă că nici un caz, inclusiv dezactivarea de energie electrică, nu poate interfera cu menținerea în casă curățenia.
 • Becul și pulberea de spălare – astfel încât sentimentele tinerilor să fie ușoare și curate.

 • Legume și fructe – de obicei numele lor rimează cu dorințe bune. De exemplu: Varza – astfel încât portofelul nu este gol, usturoi – astfel încât să aveți o fiică și fiule, morcovi – astfel încât soacra și soacra să fie prieteni și altele asemenea.

Astfel de obiecte par să fie în mod necesar ar trebui să scump. Mai mult decât atât, acesta va fi mai bine dacă le decora și plasați inscripțiile corespunzătoare pe ele. Imediat câteva lucruri poate fi pliat într-o pungă opacă și să ia transformă, promscakes și aditivi de însoțire.

  În plus față de elemente, utile în viața de zi cu zi, părinții dau lucruri, care simbolizează valorile familiale:

  • Lumânări ca un simbol al unei familii vatră+
  • Cifrele de porumbei sau Paired lebede însemnând iubire si loialitate+
  • Imagini cu berze și varză dau un indiciu la apariția timpurie a familiei pentru copii.
  Citește mai mult  Ce cadouri pentru a prezenta oaspeților la nunta de la nou-născuți?

  Aici, moștenire, sunt transferate relicve de familie – o pătură, șepci, cămăși de botez pentru următoarea generație. Multe mame le place să păstreze primele lucruri mici ale copiilor lor – ele vor fi utile pentru a demonstra sa creasca copii, ce au fost mici. Din fotografii ale arhivei acasă, puteți face o prezentare de diapozitive și să însoțească în avans recoltate comentarii amuzante.

  De la prieteni

  Nu este un secret că, după crearea unei familii, mulți prieteni, în special inactivi și necăsătoriți, se mișcă treptat în fundal. Prin urmare, un anumit cadou emoționant poate fi un videoclip cu felicitări în poetic sau cântec. Aici puteți să arătați nu numai un simț al umorului, ci și abilități creative. Un astfel de mesaj video poate fi un cui de seară dacă mirele și mirele vor fi de acord să-l demonstreze oaspeților. Un astfel de spectacol trebuie să fie coordonat cu managerul de nunți și să îl includă în script.

  Dacă într-o companie prietenoasă, această nuntă a avut loc una dintre primii, de la alți prieteni și prietene, este destul de merită să așteptăm cadouri cu sugestii despre sfârșitul vieții „libere”. Nu au fost excluse avertismente despre arsurile care așteaptă noiwwweds în familie. Desigur, astfel de cuvinte nu ar trebui să fie percepute în serios. Este important aici că gluma nu rănește sentimentul ambelor părți.

  Și dacă vă dau un caracter intim, ar trebui să nu-l demonstra altor invitați.

  Recent, felicitări muzicale sunt foarte populare. Prietenii pot organiza Flashmob cu tăiere de melodii populare. Așa că părea frumos, va fi nevoie de mai multe repetiții. Mireasa poate alătura flashmob de fete – apoi se dovedește o surpriză pentru mire și invers. La final, dansul poate fi făcută în comun și să invite alți invitați.

  Doar câteva mișcări simple, incendiare va face o vacanță de neuitat pentru toți participanții săi. Alternativă la lectură felicitări poate fi rap. Dacă nu aveți talente speciale, puteți converti o melodie existentă, dându-i o semnificație specială.

  O altă idee interesantă poate fi o remiză. În funcție de situație, puteți face fără cont propriu, de exemplu, cere prietenii sau actori de închiriat. Poate fi deja familiarizat furtului mirelui sau al unei „costum de militari” în mod neașteptat. În plus, există agenții speciale care vă vor ajuta să faceți o concepută.

  Astfel încât totul a mers fără probleme, asigurați-vă că remiza nu va fi ofensivă și nu va întârzia mult timp.

  Idei originale

  La începutul căii familiale, noul soț și soție încearcă să sublinieze noul lor statut. Pentru a susține acest sentiment, oaspeții pot alege în siguranță lucrurile destinate celor două.

  • Tricouri cu inscripții. În loc de inscripții vesele, puteți folosi imaginea, fiecare dintre cele două dintre acestea fiind situată pe unul dintre maeștri. Ei vor arăta un singur întreg, numai atunci când nou-născuții se apropie sau se îmbrățișează reciproc. Halate de baie răcoroase, papuci, mănuși sunt, de asemenea, potrivite pentru iubitori.
  • Așternut. Aceasta include semnat perne individuale pentru fiecare dintre soți sau o pătură mare, în mod condiționat împărțită în jumătate, precum și lenjerie de pat cu aceleași modele de desene.
  • Bucate. Cel mai interesant suvenir aici va fi o placă pentru două cu design diferit și cupe duble, inclusiv schimbarea culorii de temperatura conținutului.
  Citește mai mult  prăjituri originale pe o nunta de aur

  • Certificate, diplome și medalii. alternativă frumos pentru cărți poștale. Ele pot fi făcute în mod independent – acest lucru va necesita un text adecvat care poate fi emis frumos în orice editor accesibil și apoi bolnav. Pentru medalie va lua o panglică frumoasă sau panglică și, dacă nu există timp, ele pot fi cumpărate. Semne distincte similare pot fi acordate nu numai făptașilor celebrării, ci și părinților lor.
  • În plus față de punctul anterior Puteți face cu rudele apropiate de tineri casatoriti titluri de benzi desenate cu prezentarea „documente“. După ce a primit titlul de cea mai bună mamă-soacră, relația dintre rudele nou-dobândite va fi mai bine.

  Apropo, că amintirea nunta rămâne nu numai în tineri căsătoriți, dar, de asemenea, oaspeții, acestea pot fi, de asemenea, date certificate de benzi desenate. De exemplu, privind dreptul de a înota sau ceai băutură în casa de tineri. Ținând un soț cu prietenii pe fotbal, în orice moment.

  • Buchete. Aproape fiecare oaspete merge la o nunta cu un buchet, deoarece florile sunt asociate în principal cu ceva solemn și festiv. Pentru a nu fi banală, în loc de culori, un buchet se poate face din dulciuri, ceai, fructe, legume sau băuturi alcoolice. Un astfel de prezent este ca o mult mai lungă, în afară, aceasta nu este numai frumos, dar, de asemenea, util.

  Și astfel încât procesul de desfășurare și de utilizare a devenit mai plăcută, în apparels cu facilități amuzante în viața viitoare de familie pot fi ascunse printre conținutul.

  • Portret sau desene animate – Asta devine cu adevărat decorarea cuibului de familie. O astfel de surpriză poate fi comandată în avans, deoarece majoritatea artiștilor pot scrie un portret de fotografii sau direct în ziua nunții. Serviciile Charzist nu sunt atât de scumpe, iar el poate descrie nu numai noiwweds, dar, de asemenea, invitat. Deja lucrari terminate provoca involuntar un zâmbet și să ridice starea de spirit.

  Toate cadourile de mai sus pot fi date atât în ​​ziua căsătoriei și aniversarea căsătoriei ulterioare și aniversări. lucruri mici similare vor servi ca un bun memento de sentimentele pe care soțul și soția se confruntă cu unul de altul.

  Cum de a preveni un cadou cu umor?

  În procesul de donație nu este atât de important încât să dea, mai important – cum să o faceți. Chiar și bani poate fi dat neobișnuit. Pentru aceasta există mai multe idei simultan.

  Din proiectul de lege puteți face un copac. Acesta poate fi un desen sub forma unei ambarcațiuni de hârtie sau un răsad adevărat într-un vas, ale cărui ramuri sunt facturile atașate. Arborele de viață poate fi bătut ca o ilustrare a proverbului despre ceea ce ar trebui să facă un bărbat adevărat. În plus față de plantarea unui copac, puteți da o cărămidă (la începutul construcției casei) și jucării pentru copii (pentru viitorul Fiu).

  Citește mai mult  5 ani de nunta: tradiții și celebrare

  Darul monetar poate fi eliberat ca o comoară. Pentru a face acest lucru ai nevoie de un vas mic. bancnotele de hârtie sunt așezate în partea de sus, iar monedele sunt îndiguite de mai sus, astfel încât potul este foarte greu. O astfel de cadou o siguranță va provoca surpriză și râs.Pentru stratul superior de monede arata mai ales originale, vă puteți pregăti în mod specific monede mici din alte state. Dacă aveți un astfel de număr de lucruri mici problematice, ele pot fi înlocuite cu jucării, ciocolată sau alte „comori“, sub formă de bijuterii ieftine și inele.

  Această idee poate fi utilizată pentru a organiza o căutare ciudată. Ascunse în avans comoara poate căuta noiwwweds. Spiritul concurenței poate fi creat dacă partajați oaspeții la echipa de mireasă și mireasă. Puteți utiliza carduri sau sisteme de vârf în formă de note ascunse în diferite locuri.

  Desigur, ca rezultat, comoara va fi în bugetul total. În plus, un astfel de joc ar trebui să fie în concordanță cu cele mai importante și să ia puțin timp, astfel încât oaspeții să nu sări.

  În urma tendințelor moderne, puteți face un aspect ATM. Puteți pune pur și simplu facturile noului soț și soție să le ia într-un moment dificil. Sau furnizați-o un mecanism simplu cu un izvor care funcționează în acest fel: atunci când orice placă de plastic este introdusă într-o singură gaură – banii începe de la altul. Un astfel de mod neobișnuit va fi amintit sigur. Iar ATM-ul în sine poate fi folosit ulterior ca o bancă de porc.

  tort Bani arata foarte frumos. Pentru a face aceasta, aveți nevoie pentru a face două din carton, și mai bune trei straturi de înălțime, egală cu altitudinea facturilor monetare. Suma pe care ați planificat pentru a da, trebuie să schimbul de bancnote mai mici. Diametrul fiecărui strat va depinde de cantitatea acestora.

  La fiecare facturile trebuie sa prăbușit cu un tub neliberă și înfășurați o papetărie transparentă. Apoi, tuburile sunt instalate în jurul valorii de fiecare bandă de nivel și cu bandă, astfel încât acestea să nu se dezintegrează. Pentru stabilitate, toate cele trei niveluri trebuie să fie conectate între ele. Pentru a decora un astfel de tort o, puteți utiliza arcuri, flori vii sau artificiale.

  Dacă vă place să faci ceva cu propriile mâini, vă va plăcea cu siguranță ideea unui alt tort. Acesta va consta din bucăți în interiorul goale în interior – este în interiorul lor că banii pot fi plasate, precum și note plăcute. Tinerii casatoriti vor aprecia cu siguranță eforturile tale și va fi fericit.

  Adulti, de asemenea, cum ar fi baloane de culoare multiple, în special în cazul în care există bani în interiorul. Împreună cu facturile în fiecare minge, puteți turna confetti – atunci procesul de Lopan va fi deosebit de luminos.

  După cum puteți vedea, opțiunile de cadouri originale sunt într-adevăr o mulțime. De obicei, invitații vin mult timp înainte de ziua programată, astfel încât să puteți gândi bine cu privire la toate detaliile. Eforturile tale de a face tineri casatoriti cu siguranta placute va Notă.

  Un exemplu de un cadou original pentru o nunta, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: