Alege o nunta buchet de mireasa de la Alstromeria

Alege o nunta buchet de mireasa de la Alstromeria

Un element important al imaginii mirelui a fost mult timp considerat un buchet de nuntă. Anterior, preferința a fost dată unui buchet elegant cu trandafiri de nuanțe luminoase. Aceste flori persistă curățenia, nevinovăția, dar timpul schimbă totul, iar astăzi un buchet este selectat sub temele în care se desfășoară celebrarea. Alstromeria romantică va contribui la crearea unei compoziții spectaculoase, este armonios combinată cu trandafiri albi și alte culori.

Particularități

Din punct de vedere vizual, această floare blândă este foarte asemănătoare cu Lilia, în cei obișnuiți se numește Peruvian Lilia. Dacă credeți că legendele, atunci combinația de trandafiri și alstromeria a iubit cerneala antică, deoarece împreună au simbolizat strălucirea soarelui.

Inca a crezut că o astfel de combinație de flori dă vitalitate, taxează energia și aduce fericire soților.

În ciuda faptului că Lily Inca are o origine tropicală, nu este capricios și are un câștig de masă.

 • O uimitoare specii fascinează și mărci exotice posibil pentru a crea tot felul de compoziții de diferite nuanțe.
 • Flower se distinge prin rezistenta inalta. crini in miniatura transporta calm soarele arzător, vânt de gheață, precum și alte cataclisme meteo.
 • O gamă vastă de culori de flori uimește chiar și mintea sofisticate și face posibilă pentru a realiza toate fanteziile. Alstromeria are nuanțe pastelate luminoase și luminoase, culori saturate, care vă permite să colecteze un buchet sub orice direcție stilistică nunta.
 • Alstromeria nu are miros. Fetele de plante se va potrivi cu care nu suporta arome obsesive. În plus, în combinație cu alte culori nu va fi nici o aromă care arată sau incompatibilitatea miros.

Cele mai bune idei

Cel mai adesea Alstromeria pentru o utilizare buchet de mireasa in mai multe versiuni.

În combinație cu trandafiri, alstromeries albi arata dragut si rafinat. Dacă alegeți această compoziție, veți facilita considerabil sarcina dvs., deoarece absolut orice varietate de trandafiri este potrivită pentru alstromeria albă.

Astăzi, trandafirii Bush sunt foarte populari, combinația va arăta foarte romantică.

Monobuket. Alstromeria în sine nu are nevoie de o adăugare, este bogată atât pe frumusețea exterioară, cât și pe originalitate și de culoare. Desigur, pentru un buchet de nuntă este mai bine să alegeți o culoare albă care este cea mai comună. El va sublinia atmosfera de sărbătoare, în plus, alstromerii albi vor da mireasa imaginea unei fecioare mai licitate și fragile.

Pomander este acum foarte popular. Acest buchet seamănă cu o minge, este atașată pe o bandă elegantă și pune mâna pe mână.

Acest lucru va ajuta nu numai mâinile libere, ci și pentru a atrage toate ochii într-un buchet neobișnuit miniatural.

Gammelia este o artă reală. Acest tip de design necesită o mare măiestrie, deoarece crearea unei flori uriașe dintr-o varietate de muguri este foarte dificilă.

Acest buchet arată extraordinar, iar dacă îl decorezi cu accente luminoase, veți obține un element de neuitat al imaginii de nuntă.

Compoziții populare

Compozițiile foarte spectaculoase și luminoase sunt obținute prin combinarea alstromeriei cu alte culori. Luați în considerare cele mai populare opțiuni.

Chrysanthemum

Chrysanthemums cu paleta lor largă de culori vor crea buchete foarte creative într-o pereche cu alstromeria. Ele sunt perfecte pentru un buchet de nuntă și în sensul lor, deoarece simbolizează bunăstarea.

Combinația de culori de două nuanțe diferite va crea un buchet concis și elegant. Chrysanthemums și tonurile luminoase Alstroemeria vor decora celebrarea revoltei de vopsele și originalitatea sa. Dar nu uitați că mai mult de cinci culori diferite vor avea efectul opus și vor descărca un buchet. Compoziția va fi armonioasă dacă selectați un ton de bază, de exemplu, alb și completați-l cu mai multe accente luminoase.

Iris

Combinația dintre crinul peruvian cu un iris exotic poate, de asemenea, surprinde cu frumusețea și originalitatea sa. Cea mai eficientă combinație este irisurile bogate-galbene cu alstromotoare albe, dar acest buchet ar trebui să fie eliberat în mod corespunzător, altfel își va pierde extravaganța. Un astfel de buchet luminos și ușor de reținut necesită o rochii laconice tăiate și un minim de accesorii si bijuterii de mireasa.

Dreamly și Romantic arată un buchet cu iris roz sau liliac. Un astfel de buchet este perfect potrivit pentru mirese elegante și fragile. Cei care vor prefera irisul, merită să știți că aceste flori sunt foarte slabe și nu aduc la rece.

Dacă, spre deosebire de toată dorința de a adăuga la buchetul de nuntă, Irisa nu a dispărut, tey tulpinile de flori, le va ajuta să salveze puțin mai mult.

Crini

Compunerea două flori asemănătoare este o mulțime în valoare de efort pentru a obține un buchet foarte frumos și armonios. Bateti similitudine de culori poate utiliza combinația corectă, de exemplu, de a crea o cascadă de nuanțe roz deschis lin tranzitia de la o culoare roz profundă. În cazul în care baza este setat la alb, atunci este mai bine pentru a adăuga mai multe verdeață. Se va face compoziția mai delicată și atractiv.

trandafirul

Astăzi, alegerea buchet de mireasa, fetele să acorde o atenție nu numai la aspectul de flori, dar, de asemenea, pe valoarea lor. Dacă sunteți foarte receptivi la notație mistice, buchet de trandafiri pentru ceremonia de nunta – cea mai potrivită opțiune.

„Alstroemeria“ înseamnă „bun venit și drăguț“ Numele, astfel de flori sunt potrivite pentru cei care doresc să spună satelitul pentru sinceritatea sentimentelor lor. Rosa pentru multe secole ca un simbol al frumuseții, mulți poeți cântă de regina florilor în poemele sale.

Dar Rose are alte valori, cum ar fi demnitatea, veșnicia și iubire sinceră.

Atunci când alegeți un buchet de trandafiri, nu uitați despre semnificația culorilor:

 • de culoare albă a fost mult timp considerat un simbol al purității și castitate+
 • Rosu – culoarea pasiunii+
 • roz – un semn de admirație, afecțiune și atașament puternic+
 • ton de liliac tânăr indică faptul că atrasi unul de celalalt+
 • tentă galben ca un personalități extraordinare și izbitoare.

Nici o nunta este completă fără un buchet somptuos, și ceea ce va fi depinde în întregime de preferințele miresei.

   În acest caz, fantezia este importantă, dar dacă doriți să alegeți un buchet frumos si practic ar trebui să opteze pentru compoziția de trandafiri. Aceasta combinatie aduce toate tandretea si frumusetea care pot transmite doar flori. Acest buchet este un mare plus pentru imaginea unei mirese dulce, frumoasă.

   Master class la fabricarea unui buchet de Melders A se vedea următorul videoclip

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: