Buchet de mireasă roșie și albă

Buchet de mireasă roșie și albă

Un buchet de mireasă în gătit spre nuntă acordă atenție la un par cu o rochie și coafură. Acesta este un atribut tradițional de nuntă cu care noul recent apare mirelui și oaspeților, iar la sfârșitul celebrării îl aruncă în mulțimea de prietene necăsătorite. Cel care va prinde un buchet se va căsători lângă.

Conform vechii tradiții, achiziționarea de culori pentru viitoarea soție a fost angajată în mireasă. Dar miresele moderne au schimbat cursul evenimentelor, preferând să se ocupe independent de alegerea și ordinea buchetului. La urma urmei, florile trebuie să fie combinate armonios cu rochia de nuntă, iar mirele lui pentru a arăta că este imposibil de arătat. Arderea arsă doar pentru a plăti și a aduce un buchet de salon de flori. Îi dă mireasa lui, iar tradiția este considerată a fi respectată.

culoare Simbol

Fiecare floare și culoare în buchetul miresei are o valoare definită și promisiune. Găsirea compoziția dorită, tinerii căsătoriți nu numai că demonstrează gustul său, dar, de asemenea, spune mirelui despre sentimentele sale.

alb

Culoarea albă este adesea baza de buchete multicolore. Din moment ce simbolizează curățenia și imposibilitatea, sinceritatea și loialitatea. flori de zăpadă-alb pentru a alege de multe ori tinere mirese și iubirile clasice de nunta. Se pare foarte ușor în combinație cu perle artificiale, fluturi de argint, pietre și panglici de satin. Combinat cu toată paleta de culori. Câștigarea arată, împreună cu nuanțe pastelate și foarte eficient cu culori contrastante.

armonizeaza perfect cu pânză albă de mireasă. Permite oricărei forme și gradul de puf. Conform traditiei, aceasta este o viață de familie fără nori și vorbește despre reputația nereplicat miresei.

roșu

Culoarea roșie – personificarea pasiune și scântei neliniștite între iubit. Vorbește despre ferventness simțurilor proaspăt căsătoriți, despre intenția ei de a da viitorului soț o întreagă gamă de emoții luminoase. Alegerea fete senzuale si energice, care sunt obișnuiți să caute dragostea lor. Tradiția dă o culoare roșie în buchetul miresei din forța de seducție și magia o atracție între infinit de tineri.

Combinația de flori albe și roșii în compoziția de nunta arata foarte eficient și indică faptul că dragostea sinceră pentru sentimentele defectele chosenie și promisiunile lui mulți ani de tandrețe și afecțiune pasionat. Aceasta este armonia dintre toate cele bune pe care reale promisiunile iubirii reciproce. Și cea mai frecventă selecție de mirese de toate vârstele și religiile.

Ce mirese sunt fits?

buchet de mireasa roșu și alb este potrivit pentru o tanara mireasa si un scop. Aceasta este o versiune emancipat de decor modern al aranjament floral pentru cei care doresc să fie în centrul atenției la evenimentul. Se pare superb la fotografii de nunta si reinvie chiar o tinuta strict clasic fara bibelouri in fata si decoratiuni.

Citește mai mult  decorare nunta: ce sunt tu și cum să le facă o faci singur?

Privind la combinația roșu și alb, este în valoare de gândire cu privire la menținerea o culoare roșie într-o imagine comună de nunta. Acesta poate fi orice elemente luminoase de culoare roșie, cum ar fi centura, pantofi, geantă de mână sau de machiaj pe buze. Fundaled pietre rosii in decoratiuni tineri casatoriti pe fundalul rochie albă și buchet de roșu și alb. Rubine și grenade în această opțiune – cele mai bune prietene ale miresei.

Avantajul acestei alegeri a aranjament floral este faptul că combinarea acestor culori în diferite proporții vă permite să creați o compoziție complet individuală. Poate arata ca un sentiment modest si subtire sau o persoana volibitana si luminoasa care poate iubi pasionat si devotat.

Cu ajutorul diferitelor plante, un buchet poate fi colectat în orice variantă și tot felul de forme. Buchete rotunde de flori albe sunt comandate pentru o nuntă, ale căror tulpini sunt învelite într-o panglică stacojie. Sau flori roșii luxuriante de soiuri nobile în cadrul rudelor albe din câmp cu un arc de dantelă albă.

Pentru fiecare florarie nou, este posibilă alegerea opțiunii care va fi demnă de frumusețea ei și va accentua frumusețea imaginii mirelui.

Multe fete preferă să colecteze un buchet pe propria lor nuntă personal. Observând toate subtilitățile balanței de culoare și o combinație armonioasă cu restul atributelor, se obțin compoziții frumoase și neobișnuite.

Alegerea culorilor și idei de compoziții

Buchete într-o combinație roșu-alb sunt bune, deoarece acestea pot fi completate nu numai de flori, dar, de asemenea, fructe de padure Rowan, măceșe și luminoase frunze roșii în sezonul de toamnă. Toamnă cadouri care au căzut de arțar și ramuri de Viburnum va depăși starea de spirit de sezon de nunta. Și mirese de vară adăuga îndrăzneală în buchete fructe rosii de sezon. Cel mai adesea, în imitație artificială, dar, de asemenea, căpșuni proaspete, și coacăze au dreptul de a lua loc de cinste în buchet.

Selectați componentele aranjament floral pe nunta nu este ușor. Toate elementele trebuie să fie într-o formă impecabilă potrivită pentru stilul și stilul de rochii de mireasa si aspectul impecabil. Ea ar trebui să se apropie florile nu numai din exterior, dar, de asemenea, aroma, La urma urmei, ei vor însoți fata toata ziua. Valoarea de culori într-un buchet ar trebui să fie potrivite pentru celebrarea. Aranjamentul de flori și combinația de nuanțe pot fi demonstrate de cel ales, deoarece fiecare tip de plante este un simbol special.

Natura extravagantă Alegeți flori exotice și o formă de buchet neobișnuită. Adăugarea îndrăzneață la o compoziție neobișnuită – frunze de ferigă, gypsophila, Bregras.

Trandafiri

Clasicul trandafirilor roșii și albe atrage întotdeauna. Rose – Buchet de nunta Favorite, Favorite pentru ceea ce este considerat un simbol recunoscut al iubirii reale. Această regină între culori este cultivată în sute de nuanțe, iar fiecare fată de pe pământ are preferatul său. Scarlet Trandafiri – Alegerea iubitorilor pasionați, preferați delicios, cremă – buze romantice, alb – sincer și credincios. Un astfel de buchet este decorarea însăși și nu are nevoie de ea în decor. Dar dacă o faci în stilul lui Yin-Yang, atunci perlele sau pietrele se uită la graniță. Argintul și aurul vor completa compoziția și vor aduce la perfecțiune.

Citește mai mult  Buchet pentru mireasa Marsala

Mai multă muncă și profesionalismul floristului necesită o combinație de trandafiri cu alte culori:

  • Orhidee+
  • Alstromeria+
  • Bujor+
  • Crini.

Panioane

Nunta din stilistul roșu și albă este perfect pentru un buchet luxuriante de bufete. Băi blânde au ascultat ascultător o formă rotundă, iar compoziția arată elegantă și aer. Floarea este un simbol al iubirii veșnice și a dedicării. Când mireasa devine o astfel de grămadă de mireasă, poate fi privită ca o dorință de a renunța la întreaga lume la picioarele ei.

Anemonă

Mugurii mari sunt literalmente nimiciți cu o putere puternică de sentimente calde. Conectarea florilor de flori albe și roșii în buchet, vreau să adaug o verdeață puțin strălucitoare. Acesta este un amestec foarte emoțional pentru nou-născut vesel. Compania Anemones poate fi Hydrangea și Brunali.

Cală

Această floare a apărut recent în buchete de nuntă, fiind un simbol al feminității. Compozițiile roșii și albe nu fac excepție. Callas sunt selectate în diferite nuanțe, dar nu este necesar să faceți un monobuet de apelanții roșii și albi. Snow-White, boboci de încredere deschise în mod armonios cu lalele roșii și trandafiri din aluminiu. Panglica de organza fără greutate va completa compoziția, dându-i un mister și durere. În astfel de compoziții, spikeletele verzi mari arată neobișnuit de frumos.

Monobuket

Monobuet Monobuet poate fi creat ca o compoziție geometrică a Amaryllis, manifestând mireasa ca o fată cu caracter, dinamică și solidă, dotată cu propria sa opinie și gust. Nu este inferior creativității hortensii japoneze populare. Buchete cu ea fac miniatura și nu supraîncărcați cu elemente decorative.

Ideile interesante sunt obținute folosind Gerber. Acestea sunt rude apropiate de margarete, care sunt, de asemenea, percepute ca un simbol al purității și iubirii loiale. Și aceste concepte sunt mereu în picioare în fruntea căsătoriei.

Design și decor de buchet

Decisând cu componentele buchetului, este necesar să le plimțiți în compoziția elegantă. Pentru aceasta, schema de culori este atent selectat, necesitatea prezenței în structura de verdeață este gândit. Este permisă în compozițiile de nuntă pentru a folosi muguri blânde și uscare contradictorie. Limoniu, margarete, musete de gradina – flori modeste, dar în combinație cu elemente roșii, acestea vor juca într-un mod nou. Mireasa Chaste este potrivită pentru nunta în stilul Provence. Ei aleg simplitatea și fetele companiei care nu iubesc pompos și kitsch.

Buchete cu freesions arată atât de aer că nu vor fi beți o broșă de bijuterii, fire de perle, panglici de catifea sau libelule decorative. Decorarea naturalității naturale a buchetelor cu insecte artificiale – cursul popular al florarii. Ladybugs sunt superbe pe fundalul culorilor albe. Și fluturii care completează minunat stilul de buchet de hortensii și margarete. Pearl Dragonflies sunt minunate pe Callahs, iar molii sunt, de asemenea, pitoresc pe orice plante.

Citește mai mult  Cadou original de nuntă: Soiuri și cele mai bune idei

Compozițiile în tonuri roșii albe pot fi diluate, punând în cursul albastru sub forma unei panglici de satin, care curg de-a lungul petalelor și plicul tulpinilor plantelor. Buchetul albastru-alb-rosu aleg nou-năut patriotice, cu încredere în viitorul intern. În plus, este doar o combinație bună.

Iubitorii de un stil liniștit vor mulțumi soluției florante sub forma unui buchet alb de zăpadă, cu o panglică de stacojiu sau de burgundă. Nu este banal, pentru că clasicul nu se potrivește niciodată și nu iese din modă.

Combinație cu rochie și accesorii

Desigur, alegerea unui buchet se face sub rochie și accesorii, și nu opusul. Pentru fiecare stil și design al rochiei de mireasa, aranjament de flori se va potrivi. Cu tinuta scumpe rafinat, pietre scumpe înfrumusețate și pietre, nu pe drum buchet delicat de hortensii și peisaj cu fructe si frunze de toamna. Funny va arata pe fundalul lui de buburuze și plante exotice. Lux combină trandafiri catifea și orhidee rafinat.

Pentru rochia în podeaua atlas fluente, un plus minunat va fi viței și decor în formă de pene și fire de perle. Air sifon „cere“ un buchet de tăietori, lalele, trandafiri miniaturale pionic și zambile fragile.

Tinuta dantelă de mireasa permite multe combinații de culori, cum ar fi evous, bujori, chamomiles și chiar asters. Este dificil pentru că este dificil să nu pentru a ridica un buchet, ca dantela -. Materia universală.

Plante exotice sunt iubit de florari de nunta pentru o combinatie cu tinute moderne de lungimea mini sau rochii asimetrice care acoperă picioarele lor în urmă și cu îndrăzneală de a le turna în față. Frank mini alege pentru nunti pe insule sau cu o continuare de cluburi de noapte. Aceasta este alegerea mirese tinere și incendiare, care vor aprecia buchetul neobișnuit în funcție de merit.

Sfaturi de stilisti și florariști

compilatoare profesionale de aranjamente florale recomanda comanda un buchet la buchetul miresei și decora masa de tineri casatoriti pe petrecerea de nunta în același stilist. În saloane de flori specializate în fabricarea de mirese buchete, știu cum să mulțumească pe toată lumea. florarii cu experiență va oferi mai multe variante diferite de buchete pentru rochia ta. Cu siguranță, unii dintre ei vor fi în suflet special și va deveni exact cel pe care îl reprezentați în visele tale.

Și dacă vă simțiți potențialul de a face în mod independent, un buchet de visele tale, atunci tot ceea ce a fost spus mai sus voință de ajutor în. Arm-te cu aceste sfaturi și de a crea ceva uimitor, în cel mai bun eveniment în sine în viața ta!

Cum sa faci un buchet de mireasa roșu și alb, cu propriile mâini, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: