Buchetul de nuntă de trandafiri albi: opțiuni de selecție și de proiectare

Buchetul de nuntă de trandafiri albi: opțiuni de selecție și de proiectare

Este dificil să prezentăm cel puțin o mireasă fără un buchet de nuntă frumos, deoarece este o parte integrantă a oricărei imagini de nuntă. Foarte multe fete, iar femeile mai în vârstă își opresc atenția asupra buchetelor de trandafiri albi. Astfel de buchete sunt considerate nuntă clasică, deoarece culoarea albă persistă ocazia celebrării, dar și florile luxoase au fost deja în miresele întregii lumi. Înainte de a contacta salonul floral pentru buchetul necesar de trandafiri, ar trebui să fie învățate unele nuanțe ale acestei alegeri, precum și să ia în considerare diverse compoziții florale și sfaturi de specialitate.

Simbolism

Înainte de a alege una sau altă floare pentru un buchet de nuntă, este foarte important să cunoaștem valoarea sa, deoarece unii experți nu recomandă adăugarea unor flori și verdeață în aranjamente de flori pentru unele sărbători. Desigur, poate fi o superstiție banală, dar multe doamne îl ascultă.

Trandafirul alb nu este doar atât de considerat nunta originală. Faptul este că această floare frumoasă din multe țări și multe națiuni ale lumii personifică dragoste, sinceritate și loialitate curată și nelimitate. Zăpadă muguri albi personifica sentimente reale și relații perfecte.

Putem spune cu siguranță că un trandafir alb, este o floare universal, care nu va strica orice vacanță, și un buchet de trandafiri abil asamblat este cu siguranta potrivit pentru orice stil de nunta.

Ce mirese sunt potrivite?

Buchete din trandafiri albi pot fi cel mai diferit, dar combina lor unul – frumusețe. Acest tip de buchet, de regulă, pentru a alege spiritul puternic al fetei și a femeilor, precum și un sex echitabil, care doresc să evidențieze imaginea. Florile albe sunt perfecte pentru foarte tinere mirese, deoarece acestea accentuează sensibilitatea și inocența lor.

Înregistrare

Până în prezent, saloane floristice oferă diverse Buchet de nunta opțiuni de design, Trandafiri albi sunt folosite.

 1. Halfpofer și opțiuni sferice. Aceste buchete sunt considerate clasice. În ele, florile sunt plasate ca strânse între ele cât mai mult posibil.
 2. Compoziții florale din cascadă. Poate fi de diferite lungimi, până la picioarele mirelui. Lungimea trebuie să discute în mod necesar cu un florar, deoarece buchetele de acest tip, de regulă, sunt potrivite doar pentru doamne subțiri și mari.
 3. În formă de spumă. Aceste buchete sunt destinate iubitorilor motivelor asiatice și orientale.
 4. În formă de cuplare. Multe cupluri aleg această opțiune pentru o nuntă de iarnă.

  Alegerea corectă a unui buchet ar trebui să depindă de preferințele personale ale mirelui, stilului de nuntă și de comoditate în timpul ceremoniei, deoarece, de exemplu, un buchet de cascadă de trandafiri albi și orhidee este foarte fragil și purtând-o să fie foarte îngrijită.

  Combinație cu alte nuanțe și flori

  Marele avantaj al trandafirilor este acela că puteți crea un monobuet luxos, fără a cheltui eforturile de selecție a altor culori. Cu toate acestea, trandafirii primesc frumos într-o singură compoziție cu multe alte culori și chiar fructe de padure.

  Pentru a crea un buchet de buchet feminin, preferă să folosească semi-împrăștiere sau chiar muguri de trandafiri închise. Mugurii se uită în felul lor, mai ales dacă le combinați cu alte flori. Pentru buchetele mixte cu prezența trandafirilor albe, florile sunt potrivite pentru diferite tipuri și nuanțe.

  • Chrysanthemumurile sunt considerate culori foarte neobișnuite și fermecătoare și, prin urmare, sunt combinate cel mai bine cu trandafiri albi pioni sau tufișuri. O atenție deosebită trebuie acordată buchetelor în care crizantemele sunt luminoase.

  De exemplu, crizantemele de culoare Bordeaux sunt perfect combinate cu trandafiri albi.

  • Iris de nuanțe diferite. Aceste flori sunt perfect combinate cu trandafiri albi. Un buchet clasic semicircular de trandafiri albi și irisuri albastre sau roșii saturate arată deosebit de eficient și inițial, se adaugă, de obicei, pentru a obține un volum suplimentar în astfel de buchete. Verzii decorative suplimentare adaugă. De regulă, înflorirea iriselor se încadrează la sfârșitul primăverii și la începutul verii, așa că în timpul iernii sunt greu de pus într-un buchet de nuntă. Nu toate serele sunt angajate în cultivarea lor în sezonul rece.

  • Trandafiri albi sunt perfect combinați cu hortensii frumoase. Iar al doilea poate fi albastru și ușor roz. Hidranii arată foarte sofisticat, aproape oriunde nu există informații despre semne rele cu privire la această floare. Dimpotrivă, este foarte des recomandat să creați compoziții de nuntă pentru aerul specific.

  • Deosebit de blânde buchete semicirculare cu trandafiri albi și bujori. De regulă, bujorii albe sunt alese într-o astfel de compoziție a, și roz blând, și piersici. Așa că buchetul nu pare plictisitoare, iar florile nu au fost îmbinate între ele, florării adaugă la ea aspidistra, Gysophila și graba frunze.

  • Trandafiri albi pot fi, de asemenea, armonizate cu succes cu răni, gerbera, viței și crini.

  • Pentru a crea Florarii frumusete perfecte combina orhidee de lux și eustoms cu trandafiri albi. Ca o regulă, în cascadă, care este, agățat buchete.

  • Puteți obține o compoziție de culoare foarte frageda, dacă adăugați anemone și freesies la trandafiri albi in miniatura.

  • Recent, florării crea compozitii de nunta de culoare neobișnuite, în plus față de trandafiri albi, suculentele adăuga. Aceste buchete sunt deosebit de bine potrivite pentru nunti tematice sau nunti, cu o întârziere de un anumit stil. Trandafiri albi favorabil fi jucat cu suculentele verde și verde decorative, din cauza căreia un buchet este uimitor și original.

  Asocierea cu rochie si accesorii

  Este foarte important ca buchet completează suplimentar imaginea miresei, dar nu l contrazic și nu s-au îmbinat cu el. Deci, mulți profesioniști sunt încrezători că mai mult decorul pe rochia de mireasa, inclusiv pietre, pietre și dantelă, cu atât mai puțin modeste ar trebui să fie un buchet. Și, bineînțeles, dimpotrivă. În caz contrar, aceasta poate fi foarte pestriță și suprasaturate de detalii.

  Deoarece buchete albe sunt considerate universale, ele sunt perfecte pentru diferite stiluri de rochii: și sub scurt, și sub lungi, și sub luxuriante, și sub montat.

  Așa că buchetul nu a fost îmbinată cu un costum alb, este foarte important să-l diluați cu o verdeață decorativă. Dar, în cazul în care rochia nu este destul de-zăpadă alb, dar, de exemplu, produse lactate, atunci puteți alege în condiții de siguranță monobuet alb.

  Mai ales bine trandafiri albi sunt armonizate cu mirese, a căror culoare de păr blond sau blond. Fotografii ale unor astfel de frumuseți sunt uimitoare. Uneori stilisti folosesc trandafiri vii, chiar ca un supliment de coafura, inteligenta lor în împletituri.

  Sfaturi de Stilistii și Florării

  florari de azi pas cu ușurință cu timpul, creând buchete de lux chiar și în orașele mici ale țării noastre. Practic, peste tot puteți comanda buchete de trandafiri de lux, cu adaos de culori exotice rare în ele. Principalul lucru este de a se referi la florării dovedite care nu va copia complet buchet gata făcute din imagine, dar va lua în considerare toate dorințele miresei, fiți atenți la viitor stil de nunta, rochie, detaliile și să facă un unic compoziţie. Un astfel de buchet ar trebui să fie singurul în acest fel.

  În plus față de alegerea culorilor, mirese trebuie să se gândească la decor pentru un buchet. De regulă, astăzi nu există hârtie pentru buchete de ambalare nu mai este folosit, cu toate că, uneori, există astfel de cazuri. Dar această opțiune este deja depășită, așa că nu merită inscrie prioritar. Dacă este vorba despre alegerea unei benzi, atunci este mai bine să ia o atenție pe versiunea de mătase. Se pare mai prezentabil și concis. Culoare bandă trebuie alese pe baza pe toata gama de culori de buchet ales.

  Stilistii recomanda acordând o atenție la mirosul de trandafiri. În funcție de soi, acesta poate fi foarte saturate și intens, și poate moderată. Un buchet nu ar trebui să întrerupă mirosul slavei miresei.

  Uneori, trandafiri albi completează fructe de pădure, pene, dantelă și strasuri. Cu toate acestea, cu toate elementele similare, este necesar să fie foarte atent, uneori este mai bine să facă o monobuet fără excese. Aici este o linie foarte subțire între frumusețe și o manta.

  Cum să-l faci singur

  În ciuda faptului că este mai ușor de a crea un buchet de nuntă pentru a contacta salonul de flori, unii reprezentanți ai sexului frumos doresc să ia totul în mâinile lor și să pună în frumusețe de flori o bucată de ei înșiși. Pentru a crea un buchet de nuntă, veți avea nevoie de:

  • Trandafiri de umbra albă (de obicei durează șapte – cincisprezece piese, dacă sunt folosite tufișuri, numărul de flori miniaturale poate fi crescut)+
  • Callas, crizanteme, runkuelus, frezii și verzi decorative pot fi folosite ca culori suplimentare pentru aranjamentul de flori+
  • Asigurați-vă că ați achiziționat un portport special, în care vor fi stabilite florile+
  • Panglica de umbra dorită.

  Înainte de a începe să se stabilească trandafiri și alte flori în buchete, acestea ar trebui să fie tăiate.

  Când vă asamblați trebuie să eliminați toate frunzele suplimentare, astfel încât acestea să nu fie lipite în toate direcțiile. La crearea și așezarea compoziției de flori, este foarte important să monitorizați în mod constant forma sa. De regulă, trandafirii albi sunt plasate de un semicerc sau emisferă. Fundamentul buchet ar trebui să fie făcute din flori mici și boboci, dar în mijloc este mai bine de a plasa flori mari. Creați un buchet de mireasa poate fi la domiciliu prin atașarea la acest efort maxim, dragoste și fantezie.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: