bucle de nunta: caracteristici, tipuri și sfaturi pentru crearea

bucle de nunta: caracteristici, tipuri și sfaturi pentru crearea

Selectarea coafuri – același pas responsabil, cum ar fi cumpararea unei rochii de mireasa. Beautiful hair styling va ajuta la crearea unei imagini coordonate și magnific al proaspăt căsătorit. Broaste sunt în cerere mare în rândul fetelor cu diferite tipuri de păr. bucle delicate face mireasa feminin, romantic, sublinia stilul și frumusețea. Cum de a alege coafura potrivita, de a crea bucle persistente si decoratiuni Decora, să vorbim în acest articol.

Cui se va potrivi?

Pentru fete înalte, cu păr lung, orice vrac și ușoare bucle sunt potrivite, iar doamnelor miniaturale sunt mai bine să se uite la coafuri înalte, cum ar fi bucle în coada sau vrac cu bucle mici. Fetele cu umeri largi și mirese magnifice care au ales tinuta de nunta cu un spate deschis sau fără mâneci, este o preferință în valoare de a neglijent crustacee mlăștinoase. fire gratuite agățat sunt echilibrate de proporțiile și să dea imaginea un farmec aparte.

Cum de a determina coafura de opțiuni pentru tipul de față, vom analiza mai jos.

 • Oval. Un astfel de tip de persoane transferă calm toate tipurile de Kuds, bine aici arată un val bun bun. Mireasa cu o față ovală poate experimenta în orice fel.
 • Piață rotundă. Pentru deținătorii de caracteristici mari, cea mai bună alegere va fi slăbită sau coafura colectată cu fire separate, care acoperă cu liniile lor orice părți proeminente ale persoanei și vă permit să vă ajustați vizual forma, aducându-l la oval. Volumul de stivuire ar trebui să se străduiască la înălțime, dar nu cusături.
 • Triunghiular. O astfel de față iubește buclele luxuriante. Ele pot fi pingate la nivelul gâtului sau umerilor, adăugând astfel coafura de volum și ajustarea feței. Dați preferință imaginilor Diva de Vechiul Hollywood.

Vizualizări

Ramele rămân cele mai populare bucle, în ciuda ușurinței creației. Textura, lumina și neglijența sau buclele așezate cu grijă Întoarceți fata în prințesă. Astfel încât părul cade în mod constant pe față, ele pot fi pixeli din interiorul invizibilului sau ridicați-vă cu o jantă, diademe.

Orice eșantioane sunt permise: buclele directe sau asimetrice, sunt alese și proprietarul bangs. Această așezare este potrivită pentru orice stil de nuntă.

Buclele mari și în vrac creează pentru colectarea ulterioară la o panglică greacă sau coadă. Astfel de stil este frumos combinat cu rochii deschise care arată feminitatea liniilor umărului, a gâtului și a spatelui. Coada este mai potrivită pentru miresele tinere, el va sublinia tineretul lor și va da imaginea prospețului și a romanticității.

Lumina bucle – Selecție de vară, nunți de plajă în stilul Boho. Textura simplă și vântul în păr creează o mireasă foarte blândă și ușoară. Dacă doriți o imagine de la podium, puteți combate buclele de la persoana cu ajutorul gelului, lăsând mijlocul și capetele părului într-o formă ne-atinsă.

Hollywood val – Real Chic. Mirele ar trebui să o aleagă dacă rochia cu umeri deschise sau silueta potrivită. O astfel de coafură este combinată atât cu machiaj clasic, cât și cu nuanțe saturate pe buze și ochi suspendate. Deosebit de frumos arată un val pe păr lung.

Buclele de la Hollywood sunt potrivite pentru celebrarea de toamnă-iarnă.

Fetele cu obraznice sunt adesea găsite cu problema stilului de păr din cauza lipsei diversității în coafuri. Acest lucru nu înseamnă că nimic nu poate fi inventat, dimpotrivă, este destul de realist pentru a crea un aspect mai complex și mai multifuncțional. Bangii lungi pot fi pixeli calm în coafura de orice tip sau ouare. Pentru verificarea directă, merită să luați stiluri laconice de la linii drepte și simple, făcând focalizarea pe netezime și mătase a părului. Dacă vă breton asimetric, este demn de subliniat că zdrentuite fasciculelor și direcție, creând un stil luminos și extraordinar.

Bangs tăiat este în valoare de câteva săptămâni înainte de eveniment. În caz contrar, coafura inainte de ziua nuntii poate duce la faptul că Fringe este mai scurt decât doriți.

Accesorii optionale

Principalul lucru în alegerea accesoriilor – stilistic pentru a alege costumul potrivit pentru ei. obiecte mari și strălucitoare bijuterii va arata adecvat intr-un multi-strat rochii brodate cu fuste pufoase, pentru țesături delicate de zbor este mai bine să prefere forme simple, sau abandoneze complet decoratiuni.

Veil – personificarea de puritate si inocenta, dă fiecare fată un aspect delicat și fragil. Fata arată grozav cu toate coafurile, poate fi montat pe partea superioară a capului, care acoperă complet fața, coafura sau fundul mirelui, de exemplu, peste sau sub fascicul. Pentru fixarea Fatas pe creastă este în valoare de pe partea din spate a unui pigtail mic și să-l acopere cu părul. voal lung cascadă se potrivește părul colectata – un braza grec, un singur strat poate acoperi întregul cap, apoi bucle îngrijite vor fi vizualizate printr-un strat subțire de tesatura, creând o atmosferă de mister.

Diadem – decor clasic sub formă de coroană de pietre și metale prețioase. atribut mare și ornate perfect potrivite pentru bucle luxuriante în vrac și grinzi, creând un stil cu adevărat regal. Pentru o coroană de flori, ar trebui să dea prioritate bucle plaja de lumină. Orice fel de diademă este perfect combinat cu Fata.

Cercei – codul de bare finală în imaginea miresei. Ridicarea cercei, este în valoare de ia în considerare aspectul completă. În cazul în care alegerea a căzut pe stilul de printesa, pentru a primi modele mari genial. Aceste cercei va arata bine cu părul ei și nu se dizolvă în păr. Pentru imagini simple de vară cea mai bună alegere ar fi cercei Stud sau clipuri mici ordonate.

Cum se face?

Broaste sunt numai bine uscate curate suflare de păr folosind Aparate de coafat – fiare de călcat sau ploek. În cazul în care o mulțime de timp pentru a pregăti sau parul drept si rele păstrează curbeze, bigudiuri utilizare. Câteva zile înainte de data la care ar trebui să înceapă un curs de măști hrănitoare, se va pune în ordine textura părului și de a facilita bucle ieftin.

Nu uitați să folosiți o protecție termică, acesta poate fi aplicat pe părul umed înainte de a sufla-uscare sau deja în procesul de creare bucle, dar niciodată nu se uda catenele folie, este probabil să strice parul.

Pentru a realiza bucle formă neuniforme, utilizați un ondulator cu diferite diametre, spirale sau câlți. Deci, veți obține un val clasic sau un afrokinry. Daca parul tau este de natura wavaists, apoi trage-le mai întâi cu un fier de călcat, și numai după aceea trece la crearea de coafuri. Atunci când se face bucle, repara toate acțiunile cu lac, astfel încât instalarea va fi mai rezistente și fiabile.

Volumeful

Pentru volumetrica, bucle luxuriante va avea nevoie de:

 • curl mare (25-35mm)+
 • pieptene+
 • VARNISH orice fixare.

  Pas cu pas coafuri creare dupa cum urmeaza.

  1. Se aplică prin pulverizare termo-protector pe părul uscat.
  2. Asigurați-vă nimeni nu prăjire pe fiecare fir. În cazul în care părul deține prost, se presara lacul rădăcină și începe gratuit.
  3. Începeți crearea Lockon. Pentru a face acest lucru, este nevoie de componenta aleasă pentru a porni captura, în direcția de pe fata, variind de la rădăcină și se deplasează în jos. Pentru comoditate, împărțiți părul în două jumătăți cu o probă directă de pe frunte la gât.
  4. Aceeași repeta aceleași pe de altă parte.
  5. Pentru a da volum bucle fiecare fir ar trebui să fie întinse cu mâinile. Suvite trage în sus și coasere, creând un efect airiness, imediat după întindere, repara criticul obținut.
  6. Dacă sunteți fire de întindere incomode, apoi înclinați capul înainte, astfel încât toate atârnă de păr afară și citiți-le cu mâinile.
  7. După ce instalarea este finalizată, du-te din nou cu lac, fixare intreaga coafura.

  plămânii

  Dar pentru a face bucle ușoare, numai fierul și lac de fixare puternică va fi necesară.

  Cum se face:

  1. Utilizați o protecție termică prin pulverizare, distribuindu-l pe parul uscat+
  2. Am fost capul în două zone prin probor directă+
  3. Porniți capul de mai jos, se deplasează în sus la partea de sus+
  4. Direct curl feței, vârfurile pot fi lăsate drept, se va da unicitatea de stabilire+
  5. Ondularea un cap întreg, ar trebui să pieptene parul cu degetele sau calcule+
  6. La final, blocați buclele de lac+
  7. Pentru a da un volum în zona rădăcină, puteți face o combinație sau o ondulare de utilizare.

  Coada de la Locko

  Vei avea nevoie:

  • Guma de numerar și invizibilă+
  • Lacul fixare puternică.

     Procesul pas cu pas:

     1. Înșurubați părul în tehnica dorită+
     2. Alegeți locația: coadă mică, medie, înaltă+
     3. Puneți guma de numerar două invizibile+
     4. Strângeți părul în coadă la înălțimea dorită și introduceți invizibil în firele de bază+
     5. Înscrieți coada cu o bandă de cauciuc și fixați-o în invizibilitatea rămasă+
     6. Selectați o catenă subțire și împachetați-o cu ea baza coada, există închiderea gingiei+
     7. Utilizați lacul pentru a fixa coafura.

      Hollywood val

      Va dura:

      • Invizibil+
      • Biguchi cu un diametru de 3 cm sau big curl+
      • Calculul masajului+
      • Lacul fixare puternică.

      Cum se face:

      1. Evidențiați proba laterală, partea mai mică a părului sub ureche+
      2. Înșurubați tot părul pe coalerii de păr în direcția feței+
      3. După îndepărtarea produselor, presați părul cu lac și dispersați calculul masajului+
      4. Părul din partea unei părți mai mici trebuie să fie pieptănată în direcția feței din spatele urechii+
      5. Pe partea opusă, punem valul cu ajutorul mâinilor și lacului, făcându-l neted+
      6. Faceți același lucru cu tot părul rămas+
      7. Părul din spatele urechii fixează invizibilul și decorează accesoriul selectat.

      Exemple frumoase

      Coada la modă din buclele de lumină mari cu vârfuri drepte, decorate cu un ac de păr mic, arată elegant și feminin pe fete tinere.

      Buclele naturale luxuriante, ușor întinse sunt perfecte sub rochia în stilul prințesă. Aceasta este o coafură universală pentru orice accesorii și lungimea părului.

      Buclele colectate sunt perfect întocmite de față și permit coafurii să supraviețuiască vremii cu vânt.

      Coada de casciună din bucle mari – cea mai bună opțiune pentru proprietarii de păr subțire.

      Alte opțiuni pentru coafura contemporană pentru mireasă.

      Cum de a crea bucle de nuntă, uitați-vă în următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: