Caracteristicile alegerii și pregătirii dansului de nuntă

Caracteristicile alegerii și pregătirii dansului de nuntă

dans Newlywed este considerat unul dintre cele mai importante evenimente în timpul nunta. Nu există o manevră cu privire la întrebarea despre ce stil merită alegerea, totul depinde de preferințele noilor născuți. Waltz alege majoritatea perechilor, deoarece este cea mai bună modalitate de a caracteriza celebrarea.

Ce stil de alegere?

Primul dans de nuntă al mirelui și mireasa ar trebui să fie lumină, relaxată. Este mai bine să vă opriți pe cea care nu va fi dificilă. Cu toate acestea, poate fi un tango incendiar, oriental sau un dans surpriză.

În ceea ce privește Waltz în mod specific, ambii parteneri trebuie să se simtă reciproc, poate fi necesară pregătirea coregrafică. Sub muzica clasica, frumos și neobișnuit de dans provoacă emoții plăcute de oaspeți. El este antrenat cu suport pentru mai multe zile, astfel încât, în cele din urmă sa dovedit totul așa cum trebuie. Este deosebit de dificil să fie tineri căsătoriți, care trebuie mai întâi să se ocupe de acest stil, dar în prezența unui specialist bun, ca urmare, toate dificultățile pot fi depășite.

În cazul în care ambii parteneri nu se tem să-și exprime propriile sentimente, foarte activ in viata, atunci este mai bine să fiți atenți la tango flacără. Acest dans este atât de mult foc și pasiune pe care spectatorii se vor aprinde această scânteie, și o bună dispoziție domnește la toate seara nunta. Nu este nevoie să cred că Tango este doar câteva mișcări învățate la eveniment. Nu, aceasta este o performanță reală, în cazul în care tinerii soți sunt în rolul principalilor actori. Dansul elegant modern va provoca cu siguranță o furtună de emoții, blând și romantic vă va permite să vă împărtășiți sentimentele și energia cu alții. Trebuie să dansați ca și cum nu există nimeni în jurul nimănui, astfel încât totul merge bine.

Latino devine din ce în ce mai popular, dar este potrivit pentru persoane temperamentale, deoarece expresia și focurile de artificii de emotiile domnesc pe site în timpul executării. Dar aflați-vă cu aceste mișcări nu este atât de simplu, deci este mai bine să vă întoarceți la un specialist care îi va ajuta să-i dau seama. Oaspeții vor fi încântați de această inflamație.

Cuplurile tinere doresc un astfel de eveniment ca o nuntă, îmi amintesc pentru totdeauna, așa că sunt gata să sacrifice și să nu aleagă tradiția, dar ceva original pentru oaspeți. Prin urmare, mai multe ori dansul de nuntă este o etapă reală. De la clasici merg la idei mai îndrăznețe. Puteți începe cu un vals tradițional, și să termin o piatră nebun și rola.

De fapt, există mai multe opțiuni – puteți arăta pur și simplu fantezie sau contactați un specialist care poate ajuta. Cele mai multe dansuri distractive, care s-ar putea ridica starea de spirit la nunta, sunt luate în considerare:

 • jaz+
 • răsucire+
 • Latino american+
 • Rock’n’roll.

Pentru unii, training-ul devine testat pentru rezistență, deoarece majoritatea tinerilor nu angajate în coregrafie. Trebuie înțeles faptul că ținuta tradițională nu este destinat pentru miscari active, motiv pentru care valsul alege cel mai des sau tineri casatoriti trebuie să se pregătească haine suplimentare pentru a executa dans.

Orice aspect extraordinar arata originale, principalul lucru este ca mireasa si mirele simt fericit și a încercat să activați oaspeții în complot.

Cum de a alege muzica perfectă?

Cântecul are o importanță deosebită, deoarece este amintit de mult timp pentru nou-născuți și oaspeți. În funcție de dans, alegerea compoziției va fi diferit, dar nu există criterii clare, deoarece lumea are o mare cantitate de muzică, și numai de preferința de tineri casatoriti depinde de care melodie este în valoare de alegere.

Citește mai mult  Rochii de mireasa 2021

Puteți oferi ca o opțiune pentru SIN TI – Olga Tanon, dacă este un tango incendiar, apoi Tango Forte – Duplex Inc. Perechea activă care a decis să îndeplinească rumba ca primul dans, este mai bine să-i acorde atenția la AM Cine sunt compoziție – Lara Fabiani.

Când vreau să împlinesc Waltz, merită alegerea între Sans Voir Le Jour – Enrico Macias și Blut – Wiener. Pentru dans în stilul de stâncă și roll adecvat, deoarece este imposibil de îngerii mai buni – baseballs.

Nuanțe importante

Când alegeți un stil de dans, detaliile joacă un rol imens. Aceasta nu este numai ceea ce vor fi îmbrăcați nou-născuți, dar și locul de nuntă, pantofi și alte întrebări importante.

Un loc

Pentru spațiu nevoie de dans. Dacă nu este suficient, atunci nu ar trebui să alegeți stilul prea activ, deoarece va fi dificil să o îndepliniți. Pe o platformă mică, Waltz arată frumos și organic, deoarece ambii parteneri se mișcă într-o pereche într-o singură direcție, nu trebuie să vă îndepărtați prea departe unul de celălalt. Dacă există un plafon scăzut, setarea de susținere ridicată poate strica totul.

Complet nu este potrivit pentru spațiul Latino și Rock și Roll. Mireasa va trebui să sară în mâini, există riscul de a lovi capul tavanului, deci de la un astfel de dans este necesar să refuze sau să reducă numărul de elemente. Asigurați-vă că acordați atenție acoperirii podelei. Dacă este prea alunecos, nu va fi posibil să se miște rapid, riscul de rănire este minunat. O atenție specială este acordată pantofi. Este de dorit ca ea a fost fără toc, dar trebuie să înțeleagă că în această versiune nu este potrivit pentru fiecare tip de dans.

Dacă există parchet pe podele, va fi mare pentru a îndeplini retrothan, vals sau latino, dar înainte de a efectua pantofi, este impedant la o compoziție specială, care nu va da pantofi pentru a scârțâit despre podea.

Durată

Nu strângeți cu executarea unui dans de nunta, deoarece, chiar dacă este un spectacol și se bucură de vizitatori, ei vor dori să se întoarcă la pâine prăjită și vesel mai rapid. Destul de două sau trei minute, astfel încât prietenii și rudele invitate pot elimina un mic video, face fotografii memorabile. Mai mult decât atât, tinerii căsătoriți se pot fi foarte obosit, va apărea dificultăți de respirație, atât înapoi. Sarcina de dans nunta – arată dragostea și afecțiunea ta, și să nu câștige releul.

Haine și încălțăminte

O buna rochie de mireasa este întotdeauna încercarea de a alege pantofi frumoase, dar se întâmplă de multe ori că acestea nu sunt întotdeauna potrivite pentru dans, deci este mai bine să se pregătească o pereche mai stabil de rezervă. Este mai bine să acorde o atenție la pantofi de balet, pantofi de pe o pană sau un toc larg, dar nu pantofi de cumpărare pe ac de par, pentru că din lipsă de experiență în timpul mișcărilor active, puteți obține rănit și de vacanță va fi adus aminte de nici un impresii placute, dar o durere de nesuportat.

Prea mare toc face fata de mai sus, astfel încât în ​​cazul în care tineri are o ușoară diferență de creștere, este în valoare foarte atent cu privire la această parte a dulap, astfel încât mireasa sus nu pare partenerul său.

Vizitatori

Atunci când alegeți un dans, trebuie să învețe mai întâi cum tabelele cu oaspeții vor fi distribuite în cameră. În cazul în care toți stau în picioare pe de o parte, atunci cuplul ar trebui să se mute în dans de la stânga la dreapta, nu să se întoarcă la partea din spate. Dacă oamenii stau într-un cerc, apoi se mișcă în dans într-un cerc, pentru că toată lumea ar trebui să ia în considerare nou-născuți.

Citește mai mult  43 de ani de viață: caracteristici și idei pentru vacanta

Filmare

Aproape fiecare nuntă de astăzi este un fotograf și o persoană cu o cameră foto, deci trebuie să îndepliniți totul, astfel încât toată lumea să aibă ocazia de a face cele mai bune cadre, ceea ce va continua să păstreze.

Cum să înveți?

Pentru a obține de la formularea plăcerea maximă și oaspeții, și tinerii căsătoriți, va fi necesar pentru a preda toate elementele de bine și de a lucra în fiecare. Formarea de start mai devreme, cu atât mai bine dansul se va dovedi, pentru că nu va fi mai mult timp pentru a elimina erorile. Este recomandabil să contactați coregrafului, pentru că numai un specialist într-un timp scurt, poate învăța în mișcare dreapta. În plus, este un specialist care se poate găsi un stil individual pentru un cuplu și o astfel de dans, în care ambele vor fi ușor. La repetiție medie începe timp de o lună și jumătate înainte de nuntă. Acest lucru este suficient chiar și luând în considerare angajarea atât pentru a afla totul la cel mai mic detaliu. Dansul original, durează până la șase lecții, dar numai în cazul în care tinerii căsătoriți apoi se repetă mișcările casei.

În cazul în care bugetul este limitat, puteți încerca și să învețe-te. Numeroase tutoriale video va ajuta. Aceste clase au multe avantaje:

 • Nu este nevoie să se adapteze+
 • lipsa de plată+
 • Fără șoc+
 • Puteți alege orice mișcare de dificultate.

Singurul minus – nimeni nu poate sublinia deficiențele, da sfaturi și arată modul în care este posibil să se simplifice orice. Cu studiu independent de dans, atât într-o pereche poate avea încredere, se concentreze asupra detaliilor. Nu este mai ales ca să arate ca un om prost, așa că de formare la domiciliu este una dintre acele opțiuni pastime atunci când tinerii pot deveni chiar mai aproape unul de altul. O astfel de întârziere a procesului creativ de procesare, umple viitorul dans cu viața.

Pentru repetiții vor exista orice cameră în apartament, trebuie doar să curățați spațiul și să eliminați cât mai mult posibil mobilierul excesiv. Dacă vorbim nu numai despre profesioniști, ci și despre minusuri, atunci cuplul trebuie să fie cel mai motivat să aducă cazul până la sfârșit. Nu este atât de ușor să-mi calculam puterea, câteodată se întâmplă că cuplul alege ceva foarte dificil la început, dar după câteva săptămâni înțelege – să execute dansul este imposibil din cauza pregătirii proaste a ambelor. Ca rezultat, ambele sunt supărați, timpul este pierdut.

Nu este ușor și cu o selecție de compoziție, este nevoie de mult timp în căutarea ei. Nu întotdeauna clar pe video, cum este acel sau alt suport, se transformă. În cazul dificultăților, nu fiecare cuplu vine la sfârșit și cel mai adesea scade mâinile. Dacă cineva din partenerii să aibă cel puțin o anumită experiență în dans, atunci totul este mai ușor, pentru a studia producția durează până la două săptămâni, cu repetiții permanente. Dar nu este suficient pentru a alege muzica buna, trebuie să se plieze toate mișcările împreună, astfel încât acestea să arate armonios. Excluzând elementele de sprijin și a altor complexe de dans, termenul poate fi redus.

Devine clar cu timpul, ca și când să facă dans, dar nu este întotdeauna ușor de înțeles ce stil este cel mai bine pentru un cuplu. Partenerii trebuie să ia în considerare în mod necesar temperamentul, formarea lor fizică, natura fiecărui. Un om care are o femeie mai mare va găsi că este dificil să-l prind în zbor, trebuie amintit și trebuie să fie pus pe primul loc.

Dacă timpul înainte ca nunta nu este atât de mult, atunci este cel mai bine să stăpânească Waltz, este întotdeauna bine combinat cu hainele de nuntă, este posibil să se facă aproape în orice cameră și nu trebuie să facă efort suplimentar. Puteți alege orice Waltz:

 • Lentă vieneză+
 • Boston+
 • figurat.
Citește mai mult  Buchet pentru mireasa Marsala

Dacă cuplul a fost deja angajat în dans, este mai bine să luați versiunea vieneză ca bază, deoarece va necesita parteneri de plasticitate, flexibilitate, expunere bună. Romantic este ideal pentru Boston, care este foarte elegant și discret. Pentru cei care doresc ca dansul să fie amintit pentru totdeauna, o opțiune mai bună decât tango, doar să nu găsească. În ceea ce privește Curly Waltz, poate fi descris ca un dans cu mișcări uimitoare, dar necomplicate. Este potrivit pentru fetele care sunt planificate outfit luxuriante cu o fustă largă.

Dacă doriți celebrarea pentru a obține incendial, apoi toată atenția la Rumba, Salsa sau Cha-Cha-Cha. Aceste mișcări ritmice pot fi amintit de toată lumea, și pentru punerea lor în aplicare, nu va fi necesară o pregătire specială. Este aceste dansuri, care sunt în măsură să demonstreze întreaga gamă de sentimente care se confruntă tinerii căsătoriți unul față de celălalt. Cel mai important lucru este că, dacă cineva din perechea dintr-o dată se va uita unul dintre elementele, puteți cu ușurință improviza, și nimeni nu poate ghici

Nu există cerințe speciale în acest caz și de-a lungul și de la pantofi. rochii elegante gratuit suficient, pantofi și haine confortabile pentru mire.

Paramians care doresc ceva neobișnuit, vă poate oferi stiluri clasic și retro, mișcările care vor fi combinate într-o singură formulare. Se amestecă surprize și originalitatea sa place cu ce este întotdeauna. Dacă faci și o selecție de muzică, atunci dansul se va transforma într-o reprezentare reală pentru oaspeți, luminoase și interesante. Mișcările active și ascuțite sunt deosebit de bune pentru acele cupluri în care fata este mică și miniatură, iar omul este mare și puternic.

Greselile de bază

Dacă doriți să distrugeți dansul, aveți timp pentru data nunții și nu uitați, este necesar să efectuați repetiții cel puțin o dată la trei zile. Dacă faceți mai puțin, atunci de fiecare dată când trebuie să vă întoarceți la început. Ca îmbrăcăminte și încălțăminte, va trebui să alegeți cele mai asemănătoare cu nodul, deoarece ambii parteneri vor fi obișnuiți să se simtă a doua jumătate și vor coordona propriile acțiuni. Dacă costumul este un tren, atunci trebuie să instruiți performanța dansului, păstrând ceva în mână. Dansul frumos este întotdeauna un loc de muncă imens, inclusiv erori. Desigur, niciunul dintre oaspeți nu va cere de la o pereche de performanțe perfecte, dar vreau ca totul să fie în videoclip și la fotografie cât mai mult posibil.

Dacă există o oportunitate, fiecare repetiție trebuie să fie eliminate de pe video, astfel încât, atunci puteți rezolva neajunsurile pe cont propriu la domiciliu. Analizând nu numai se transformă, dar, de asemenea, calitatea de sprijin, aranjament picior și mâini.

Aproape toți tinerii căsătoriți permit aceleași erori în timp ce învață dansul de nunta. Pentru a nu face cu ei, trebuie să ascultați următoarele sfaturi:

 • Dacă nu ca unul dintre partenerii din dans, atunci ar trebui să se gândească la alegerea unui alt element+
 • Este necesar în timpul execuției nu să locuiască într-o vizită, ci să se bucure de interacțiunea cu un partener+
 • Nu face o performanță mai mult de trei minute+
 • Inainte de nunta în sine, să fie antrenat în hainele în care dansul va fi executat la celebrarea.

În cazul în care perechea este responsabil pentru repetitii, atunci dansul se va dovedi a fi frumos și spectaculos. Apoi va fi amintit de oaspeți și rude, iar videoclipul poate fi prezentat copiilor. Nu aveți nevoie pentru a încerca să surprindă pe cei care au venit, cel mai important lucru – atât într-o pereche ar trebui să se simtă confortabil și să nu cowned.

Despre cum să învețe un dans de nunta le uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: