Cât durează nunta în biserică și cum trece sacramentul?

Cât durează nunta în biserică și cum trece sacramentul?

Nunta este un sacrament biserică, căsătorie, închis înaintea lui Dumnezeu. Acesta este ținut în conformitate cu Cartele Bisericii și numai soții care au un certificat oficial de căsătorie și care nu au o rudenie de sânge pot intra într-o astfel de alianță. Decizia de a se căsători cu cuplul ar trebui să o ia în mod evident, deoarece nu vor exista căi înapoi, iar procedurile de muls nu există. În cazul în care soțul și soția au decis să o parte și documentat un divorț, ei pot obține numai permisiunea ARHIEPISCOPULUI de a organiza o Reite.

Ce este?

Întreaga esență a sacramentului este că soții în fața lui Dumnezeu și cei dragi jur reciproc în loialitate eternă, după care unirea lor devine sacru și binecuvântat, copiii pot să apară și să le ridice.

În cazul în care un tânăr de timbru este insuficientă în pașaport, și au decis să treacă prin acest ritual, trebuie să se pregătească și să clarifice toate nuanțele. Și setul lor: De exemplu, cum să se pregătească pentru procedura, ceea ce pentru a lua cu tine, cum face de mult nunta trecut și multe altele. Luați în considerare toate subtilitățile din articolul nostru.

Cerințe pentru nunti

În Biserica Ortodoxă, ritualul de nunta poate abur poate doar botezat. Dacă cineva din tineri înainte de căsătorie este unprecedated, această procedură poate fi efectuată în avans. Principalul lucru este de a prevedea și de a discuta cu preotul.

Condiția undernder este o căsătorie în Federația Rusă. Certificatul emis în biroul de registru necesită prezentarea în multe biserici, deci este de asemenea necesar să vă faceți griji. De asemenea, înainte de procedura de care aveți nevoie pentru a trece mărturisire și comuniune. În cazurile în care unul dintre soți este mult mai în vârstă decât altul, episcopul trebuie să aprobe Uniunea.

În ceea ce privește interdicțiile, este imposibil să fie topit atât rude consolidate, cât și de sânge. Potrivit calendarului bisericii, în anumite zile ale săptămânii, ritualul este interzis. Este vorba de marți, joi și sâmbătă. De asemenea, nunta nu este ținută în șoc, în timpul postării, înainte de festivalurile grave ale bisericii.

Atributele necesare

Young in ziua nuntii va avea nevoie de inele de nunta de argint sau aur, Icoane de cununie, Rushnik și Biserica Lumânări. În ceea ce privește icoanele, acestea pot fi achiziționate în mod independent sau de a primi ca un cadou de la părinți. Cel mai adesea, fețele lui Isus Hristos și Preasfânta Fecioară. Este aceste ouă care binecuvintează colesterol care binecuvânta un cuplu în timpul ritului.

Lumanari pe tot parcursul acțiunii va fi în mâinile soților. Pentru a nu arde ceara fierbinte, puteți utiliza batiste sau șervețele. Consacrată Lumânări sunt de obicei vândute în magazin, la templu. După împărtășanie, ei pot să le ridica acasă la lumină acolo înainte de icoane.

Rushnik este o pânză albă, predominant iluminate sau bumbac. Marginile sale decorate cu broderie. Acest produs poate fi realizat în mod independent sau cumpăra în magazin.

Și un punct mai important: fiecare soț în timpul ritualului ar trebui să aibă o cruce pe gât.

Cum se face?

Ritualul de nunta include diverse etape:

  • binecuvântare+
  • Obține+
  • căsătorie.

Ce este și ce acestea diferă, vom discuta mai detaliat.

În scopul de a obține o binecuvântare, nuntile trebuie să fie de așteptare pentru Sfântul Părinte într-un loc special rezervat – focalizarea. Soțul trebuie să fie amplasat pe partea dreaptă, și soțul, respectiv, cu stânga, și să fie dislocate la altar. Preotul aduce la o pereche de 2 lumânări aprinse, personifica castitatea și puritatea. De trei ori binecuvântare tineri, el le dă o lumânare, după care el trece și permise pentru a merge la templu.

În timpul misiunii înainte de soții și invitații lor, importanța și responsabilitatea căsătoriei sunt revelate. Toată lumea trebuie să simtă importanța acestei acțiuni. După angajarea, tinerii de trei ori ar trebui să pună pe unul altuia degete inele de nunta.

Și apoi, în fața Domnului și toți cei prezenți sunt căsătorie. Soții trebuie să confirme acordul lor de a adera la Uniunea Sf. Cu lumânări aprinse, au îngenunchiat în fața analogului pe care se află evanghelia, coroanele și crucifixul. Toată lumea rosteste un jurământ, care vorbește despre nereguli de căsătorie. Dupa ce a citit rugăciunile necesare, clericul traversează tinerii căsătoriți.

După aceea, soții arc capetele sub coroanele. Apoi, ar trebui să gust vinul depus într-un vas special, după care alaiul se realizează în jurul analogului. Două inimi contopească, în vârstă de lungă de ani, soțul și soția ei dorința de viață fericită, după care toți cei prezenți pot exprima felicitări.

Acest rit durează de la 40 la 60 de minute, depinde de clerul și liniștitor al discursului său. De obicei, nunta se efectuează între 11 și 13 ore pe zi. Nu rebeling pentru oaspeții la tineri căsătoriți și îl felicit pe mână le flori și cadouri. Principalul lucru nu este de a uita că evenimentul are loc în templu, și este necesar să se comporte ca.

Pregătirea

Înainte de a se lega și de a avea o jumătate din Bings sacre ale căsătoriei, este necesar de a organiza o serie de activități pregătitoare. Nu va fi mai familiarizați cu reprezentanții clerului în biserică intenționat, precum și alegerea unui preot care va trebui să dețină un ritual. Poți să-l pună întrebări, să clarifice subtilitățile și nuanțele de rit.

Înregistrarea la o anumită dată și anumită perioadă de timp se face în avans. Trebuie avut în vedere faptul că cuplurile care doresc să se căsătorească poate fi mult, și poate să nu fie deloc, deci este mai bine să se clarifice în templu, atunci când ar trebui să semneze. Acest lucru se face de obicei sau timp de 2 luni sau 2 săptămâni înainte de ceremonie.

costum de nunta trebuie să fie ales, specificând inițial preotul, ce dispoziții el trebuie să răspundă. Trebuie să luați, de asemenea, grijă de atribut. Listă de lucruri pot fi, de asemenea, clarificate în templu.

Regulile de comportament în biserică

Înainte de a ține nunta, nou-născuți trebuie să-și amintească oaspeții că ritualul va merge la biserică, ceea ce impune un anumit cadru pentru comportamentul participanților săi. De exemplu, aspectul cauzator nu este binevenit. Vizualizarea cu voce tare și discuții în timpul procedurii sunt, de asemenea, interzise.

Nou-născuții ar trebui să pregătească și să cunoască jurămintele de căsătorie, care vor trebui să pronunțe în timpul nunții. Acest lucru va arăta respectul lor.

Rujul, deosebit de luminos, pe fața mirelui în timpul ceremoniei este inacceptabil. Buzele vor trebui să ștergă cu atenție. Toate femeile actuale trebuie să fie în templu, acoperind capul cu o eșarfă sau eșarfă, se recomandă, de asemenea, închiderea umerilor. Partea de jos a hainei ar trebui să închidă genunchii. Este imposibil să participe la nuntă în haine inutile luminoase și cu machiajul provoacă.

Fotografie și filmare video

În majoritatea templelor, înregistrarea sacramentului pe camera video sau fotografia nu se desfășoară, totuși, pentru a nu intra în situația incomodă, este mai bine să discutăm acest moment în avans cu preotul. Condiția principală este, de obicei, faptul că operatorul trebuie să se comporte liniștit și să nu interfereze cu ritualul. Flash este cel mai bun dezactivat, făcând clic cu voce tare pe declanșator, poate crea și inconveniente, se recomandă oprirea. Nu trebuie să interferați cu clerul și să vă ridicați în locuri inconfortabile și tinere, cu dorința de a face cadre mai interesante, va exista o mulțime de fotografiere.

Biserica este un loc sacru, astfel încât sesiunea principală foto cu oaspeții este mai bine să producă, ieșind din ea după ceremonie. Aici puteți petrece deja timpul necesar, fără a vă limita în special în perspectivele și alinierea celor prezenți.

Ce nu se poate face după ritual?

Adesea, oamenii se căsătoresc cred că nunta în Biserică este capabilă să impună nici o restricție inutilă de greu asupra lor. Nu este deloc, pentru că în cerințele ei nu ne putem permite, din punctul de vedere al moralității.

Misterul nunții nu este o manta sau o povară grea, ci concluzia unirii căsătoriei înaintea lui Dumnezeu și binecuvântarea primită. Principalul lucru care este necesar după ce este – nu pierde niciodată dorința de a trăi toată viața mea lângă soțul tău iubit.

Semne

Se spune că auziți sunetul clopotului după ce procedura de nuntă este un semn bun. Unii nou-născuți sunt de acord cu credincioșii bisericii, iar eliberarea lor din templu este însoțită de un clopotniță. În acest serviciu, poate refuza, în acest caz, ar trebui să încercați să fiți de acord cu plata. La urma urmei, este solemn și frumos atunci când clopotele informează cerul despre crearea unei noi familii!

Detalii despre misterul nunta, a se vedea video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: