Ce dă nunta timp de 40 de ani?

Ce dă nunta timp de 40 de ani?

Patruzeci de ani de viață – aceasta este o adevărată realizare în viața familiei. Nu orice cuplu se poate lăuda cu această dată aniversară, iar în cazul în care soții încă trăiau împreună patru decenii, acest eveniment ar trebui să sărbătorească cu siguranță.

valoarea dată

Nunții – acest lucru este exact ceea ce se numește pentru a apela patruzeci de ani aniversare a vieții conjugale. Ruby este o piatră care după prelucrare lung și silitor și se transformă într-o bijuterie de măcinare încântătoare. Deci, relațiile de familie după patruzeci de ani de la ștergătoarele și multe probleme de uz casnic sunt montate și reîncarnat într-o comunicare puternică, de nezdruncinat, prețioase și foarte scumpe numai.

Ruby este o piatră prețioasă de culoare roșie, care este un simbol al adevărului iubirii și loialitate. Și, de asemenea, această culoare simbolizează foc, care poate fi asociată cu căldura unui cămin familiar de încălzire inimile iubitorilor de. Sentimentele legate de soți cu patruzeci de ani în urmă, nu mai am stins.

De-a lungul anilor, un cuplu căsătorit a experimentat nu numai o mare de momente fericite, ci și diverse dificultăți – aceasta este atât viața, cât și gelozia, și perioadele de criză. În ciuda acestor dificultăți, soțul și soția ei au rămas alături unul de celălalt, ar putea cere iertare, iartă, găsiți un compromis. Toate acestea sunt un exemplu de sentimente adevărate de dragoste, astfel încât aniversarea celor patruzeci de ani de la nuntă trebuie să fie observată.

Nu există tradiții specifice Această dată, soții pot alege orice opțiune de a sărbători. Poate fi o sărbătoare magnifică într-un restaurant, un picnic în natură, o cină liniștită de familie sau o călătorie romantică pentru două. Subiectul poate fi, de asemenea, complet, cuplul căsătorit are dreptul să vină cu un scenariu al vacanței sale.

Sărbătoarea acceptată cu o dată simbolică de către Bilele Almy. De asemenea, fețele de masă trebuie să aibă nuanțe roșii, de exemplu, o masă de masă de brânză solemn și solemn. Servetele sunt selectate în ton. În ceea ce privește mâncărurile, acesta este folosit în mod obișnuit tacâmuri și seturi transparente. Decorațiuni principale Tort sau tort – fructe de padure roșie: cireșe, căpșuni, zmeură. Desigur, printre cei propuși de oaspeți, fructele ar trebui să fie o grenadă.

Proiectarea a 40 de ani de aniversare nu poate face fără flori. În rochiile vinovatorii sărbătorilor, trebuie să fie prezente elemente de culoare rubin.

Idei pentru soții de cadouri

Patruzeci de ani de căsătorie – cea mai importantă dată în viața familiei. Prin urmare, în cadouri, soții trebuie să fie exprimați nu doar un sentiment de iubire, ci și un sentiment de respect, mulțumesc pentru anii donați de fericire. Salvați pe darul aniversarului nu merită, deoarece această sărbătoare este o singură dată în viață.

Citește mai mult  Rochii de nunta scumpe

Femeie

 1. Este ușor să ghiciți că principalul dar de la soțul ei ar trebui să fie o bijuterie cu Ruby. Este puțin probabil ca soțul să poată ridica corect dimensiunea inelului, deci este mai bine să cumpărați o brățară, cercei, suspensie sau colier – aceste produse nu au o gamă dimensională.
 2. Un cadou minunat care va aprecia cu siguranță orice femeie – acesta este un bilet la o călătorie romantică. Cel mai probabil, ambii soți sunt deja pensionari și, prin urmare, soțul poate lua bilete pentru orice moment, să nu se afle la vacanță. Nu este nevoie pentru a merge la scumpe țările calde, puteți cumpăra un bilet la un sanatoriu sau du-te la un turneu în Rusia.
 3. Dacă finanțele soțului / soției este limitată, un certificat pentru masaj sau salon de înfrumusețare va fi un cadou destul de util. Tratamentele spa sunt plăcute pentru femei la orice vârstă, iar masajul va oferi posibilitatea de a face o pauză de la problemele de zi cu zi.
 4. Un atribut indispensabil care merită să completeze orice cadou este un buchet chic. De obicei, acestea sunt trandafiri roșii, dar în cazul în care soțul iubește alte flori, atunci ar trebui să fie luate în considerare preferințele.

Masculin

 1. Un cadou care a fost prezentat pe soțul ei de la soția sa ar trebui să arate că soțul cunoștea bine lui patruzeci de ani îndrăgite de a trăi împreună. Dacă un om este pasionat de pescuit, vă puteți da accesorii de pescuit moderne. În cazul în care soțul este un colector, atunci el va fi foarte fericit copie lipsă.
 2. Întotdeauna este necesar și util cadou – carte. Bineînțeles, atunci când cumpără un soț ar trebui să aleagă un gen care este interesat de ales sa. Acesta va fi foarte simbolic și spectaculos să se uite la carte în capac, decorat cu rubine.
 3. O surpriza placuta pentru un barbat in varsta va fi o pelerină caldă buclate sau carouri. Potrivit Data Ruby, nici un produs ar trebui să fie selectate în roșu și vișiniu.
 4. De obicei, oamenii sunt atiguely place să-și petreacă ore în aer curat. În cazul în care familia are propria sa cabana sau o casă privată, vă puteți da un soț un scaun balansoar. Un om va aprecia cu siguranta acest prezent.

Cum să felicit părinții?

Oricare ar fi un cadou ales de copii pentru părinții lor, care sarbatoresc aniversarea de patruzeci de zile de la nuntă, în timpul felicitări ei trebuie să definească recunoștința pentru exemplul inimitabil de dragoste și loialitate față de unul pe altul. În ceea ce privește cadouri, este mai bine să aleagă lucruri practice și utile, dar în același timp, cu aceste elemente asociate cu ocazia sărbătoririi. Exemple de cadouri pentru părinți nu conțin fantezii impracticabilă.

 • Este recomandat pentru a da „tineri casatoriti“ ceea ce ei înșiși sunt puțin probabil să cumpere. De exemplu, aparate de uz casnic moderne. Dar, în același timp, trebuie să se țină seama de faptul că proprietarii nu pot face față noilor modă caracteristici ale dispozitivelor, astfel încât dificil versiunea nu este mai bine pentru a da. De asemenea, trebuie să țină cont de dimensiunea de locuințe. În cazul în care părinții locuiesc într-un apartament mic, cu o bucătărie de șase metri, este mai bine să renunțe la achiziționarea unui masiv mașină de spălat vase.
 • opțiune cadou bun – element interior. De exemplu, puteți da părinților o măsuță de cafea, o lampă spectaculoasă, o oglindă frumos pentru un hol de intrare sau de baie, un uscător de lenjerie.
Citește mai mult  Rochii de mireasa in stil grecesc

 • Mulți preferă să dea părinților cu dispozitive de îngrijire a sănătății. De exemplu, puteți cumpăra un dispozitiv de masaj acasă. O altă opțiune utilă – un tensiometru automat. Soți și lampă cu infraroșu, așternut ortopedice, filtru de apă de la robinet.
 • Ca o felicitare, puteți îndeplini melodia preferată pentru părinți. Aceasta este, de obicei, cel care autorii celebrării au dansat primul lor dans maritale. Dacă nu există nici un astfel de cântec în familie, puteți ridica un hit bine-cunoscut despre dragoste și loialitate sau să compună propria compoziție. Nu numai părinții, dar oaspeții pot evalua melodia efectuată de toți copiii și nepoții.

 • O altă opțiune Felicitări – Video. Exemplu simplificat: Puteți scana fotografiile celor mai importante evenimente din viața de familie. De obicei, este căsătoria cu patruzeci de ani în urmă, nașterea copiilor, nunta copiilor și nașterea nepoților. Apoi, ar trebui să faceți o prezentare a acestei arhive și să introduceți o compoziție romantică. O versiune mai complexă a videoclipului: poate fi înregistrată pe saluturile camerei celor mai apropiați oameni. Deosebit de valoroase vor fi dorințele rudelor care nu au putut participa la vacanță sau prieteni de lungă durată, legătura cu care a fost pierdută. Puteți înregistra aceste felicitări folosind Skype, găsind oamenii potriviți în rețelele sociale.

 • Apreciați foarte mult părinții și darurile făcute de mâinile lor, pentru că în această surpriză, copiii au investit toată căldura lor spirituală. Puteți broda o imagine, de a crea un colaj cu fotografii de familie, coace un tort, decorat cu fructe de padure rosii. Opțiunea Finalizat – o sticlă de băutură scumpă și ochelari, decorat de obiceiurile de o nunta rubin. Mai practic cadou, cu propriile mâini – lucruri pereche conexe, cum ar fi aceleași eșarfe sau pullovers, făcute în roșu.
Citește mai mult  Cum de a alege un buchet de mireasa alb?

Opțiuni de surpriză pentru prieteni

Prietenia este un sentiment puternic luminos și care trebuie să fie exprimate, Dându un cadou prietenilor pe o aniversare patruzeci de ani.

 • Cadou util pentru soții de orice vârstă – Lenjerie de pat. În cazul nostru, acesta trebuie să fie cu siguranță roșu. Sfaturi de top: Alegerea prieteni un set de lenjerie, să acorde o atenție nu numai de design, dar, de asemenea, în dimensiune, acestea trebuie să se potrivească cu dimensiunea de pat și lenjerie de pat.
 • Soții vor aprecia și două perne cu unele umplutură utile sau pătură din lână de cămilă.

 • Dacă soțul și soția sunt dachete sau pur și simplu preferă să-și petreacă vara în natură, vor fi foarte încântați să obțină un nou brand, fumat, mobilier pliabil sau hamack.
 • Un alt cadou original – ceasuri cu gravura. Dacă soții sunt suprastițiți, după prezentarea unui astfel de cadou, puteți cere un ban. Apoi, în mod oficial, va fi achiziția, iar „magia ceasului cadou” va pierde acțiunea.
 • Surpriza originală va fi un set de feluri de mâncare cu imaginea membrilor familiei. Efectuați astfel de plăci la comanda poate în orice agenție de publicitate. În același element, vom lua setul de ceai, un set de linguri și furci cu mânere roșii, ochelari de vin în nuanțe stacojii.

 • Dacă vinovatorii celebrării sunt îndrăgite de plantele de reproducere, atunci puteți prezenta o floare într-o oală. Ei bine, dacă este cultura roșie, de exemplu, Rose, Azalea, Hibiscus.
 • Darul dorit și simbolic – un set de ceai din patruzeci de soiuri. Gama de produs este reprezentată pe scară largă în orice supermarket.
 • Dacă o idee bună nu vine în minte, atunci puteți da această zi și bani. Lăsați soții să gestioneze unelte cu mâna. Cu toate acestea, aceasta este o dată foarte importantă și solemnă, prin urmare, suma trebuie să fie semnificativă. Războiul în jos Blacile de cadou pot fi într-o carte poștală frumoasă cu plicuri tematice.

După cum puteți vedea, fantezia oaspeților atunci când caută un cadou pentru soți timp de 40 de ani de nuntă poate fi nelimitată, dar este important să accentuați valoarea ridicată a datei, cumpărând cadouri în tonuri roșii. Dacă vă prezentăm un cadou făcut în tradiția de o nunta rubin, este imposibil, puteți cumpăra un ambalaj frumos sub ea, se taie în nuanțe vișinii solemne, aranja cu rubine artificiale, cravată un arc frumos stacojie.

Despre ceea ce este dat cu aniversarea nunților, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: