Ce nuntă sărbătorește în 8 ani de viață împreună și cum se întâmplă?

Ce nuntă sărbătorește în 8 ani de viață împreună și cum se întâmplă?

Timp de 8 ani, soții căsătoriți ajung la o proximitate maximă, unitate de duș și gânduri. Multe vise au fost deja îndeplinite, sunt programate câteva planuri pentru. Multe cupluri au dobândit deja unul sau chiar doi copii. Este timpul să ne gândim la relații de actualizare.

Pentru a opta aniversare, este important să se pregătească în avans, gândire de cadouri și un mod de a organiza o celebrare. Așa că totul a mers de neuitat, este important să se știe care nunta pentru a sărbători. La urma urmei, în fiecare an în căsătorie a fost mult timp transportă numele său special.

Care este numele unei astfel de aniversări?

credințe populare da 8-a aniversare a forței de nunta de staniu, așa că se numește staniu. Tin – un simbol al puterii de relații, un indiciu că soții sa transformat într-un singur aliaj și să nu fie frică de probleme de viață. Totul poate fi depășită împreună, dacă o persoană de încredere și înțelegere. Și să staniu nu au o valoare mare ca un metal, dar este rustier practic și mult mai mult decât aurul nobil și argint prea milituly. Și luminițe suprafața de staniu nu este mai rău.

Al doilea nume al optulea nunta – Makova. Floarea stacojică simbolizează sentimentele fervente și sinceritatea. Aceasta este ceea ce merită să ne străduim pentru toți căsnicia de 8 ani și mai departe. Dar macul înfloresc de mult timp, așa că merită să încercați să faceți emoții și sentimente în relații, cum ar fi culorile.

Unele națiuni numesc opt ani în căsătorie cu o nuntă de lut, cu trimiterea la faptul că acest material de construcție consolidează fundamentul familiei. Timp de mulți ani de viață de familie, propria casă este de obicei construită deja și fundamentele intra-familiei. Astfel încât comparația cu lut aici este potrivită și ușor de înțeles.

Dar creativul britanic este numit această aniversare sărată. Ei explică acest lucru prin faptul că în opt ani soții au timp să mănânce pentru două sare de pulbere notorietate, depășind o mulțime de dificultăți de viață.

Obiceiuri si traditii

Această dată semnificativă are propriile sale tradiții de secole. Soțul / soția a adoptat cuptorul în ziua plății de nuntă de mac plăcintele și trata oaspeții. În timpul verii, casa este decorată cu buchete de culori de câmp stacojiu. Tabelul este acoperit cu o masă festivă de masă și mâncăruri de lut.

Potrivit vechii cred, pentru prag, era necesar să se pună o găleată mare de staniu, superiorul plin de alcool. În apropiere a pus o cană de staniu și o găleată. Orice trecători ar putea avea o băutură pentru fericirea soților și, după ce a părăsit o monedă într-un cerc, dorindu-i să trăiască o viață lungă în bogăție și bunăstare.

Anterior, femeile au pus cea de-a 8-a aniversare a plăcilor de tablă sau ornamente similare din acest metal. Adesea, modelele din diferite simboluri de căsătorie de succes au fost aplicate pe plăci.

În ajunul aniversării, cuplul a lăsat o foaie de staniu pe stabile. Dacă noaptea, calul a lăsat pista de pe copac, a fost percepută de un semn bun. Placa fericită a fost păstrată cu atenție de mulți ani de viață căsătorită.

Desigur, astăzi este rară care își pot permite să-și păstreze propriul stabil, mai ales în oraș. Și tradiția cu o găleată de alcool va sprijini doar în zonele rurale. La intrarea în oraș există un risc de a pierde unul din alcool și toate rezervoarele de staniu, să nu mai vorbim de bani.

Citește mai mult  Nunta de argint: Cum pentru a sărbători aniversarea și ce să-l dea să-l?

Dar decora casa cu maci roșii, plăcinte aragaz cu mac umplutura si uzura decoratiuni de staniu. Soții continuă și acum. hostesse moderne sunt deservite de masă cu imagini de maci roșii sau feluri de mâncare, pune șervețelele cu imaginea acestor flori salbatice. Unii Vinovați de sărbătoare sunt decorate cu coafuri de maci artificiale. Îmbrăcăminte cu imaginea lor arata, de asemenea, bun la celebrare. flori luminoase pe un fundal alb aspect spectaculos și solemn.

Nu e de mirare Anterior, femeile cu privire la un copil de opt ani de ani au fost de preferat sa poarte o rochie dintr-o țesătură cu răutate de maci sau flori mari pe Podol. Soțul decorat cu sigiliu de mac sau a avut o floare pe o frizură. Celebration sa dovedit simbolic și colorat.

Prezent

Partajați cadouri acceptate în orice aniversare în care valorile familiei citesc și se respectă reciproc. Un cuplu de obicei felicit toate rudele apropiate, indiferent dacă au primit o invitație la celebrare. Cadouri se pregătesc în avans, ei încearcă să vă rugăm să se căsătorească cu un cuplu. Cel mai adesea fac feluri de mâncare și elemente de decor, de ambalare prezintă într-un ambalaj strălucitor, care imită culoarea staniului. Toate cele prezentate trebuie să fie proiectate pentru utilizarea familiei și nu separat de cineva de la soți.

Dacă aniversarea nuntii este de a veni de la prieteni, suveniruri amuzante și lucruri neobișnuite vor fi adecvate ca un cadou Ca pasiune amulete în dormitor, albume de familie ale manualului, lanterne de la un design neobișnuit, filme despre viața unei perechi la căsătorie și în perioada de viață comună, colaje cu caricaturi asupra soților. Cuplu da șorțuri amuzant, sucitorul cu inscripția „OMS“ (astfel încât ea este loialitatea soțului ei), binocluri pentru credincioși (astfel încât să nu pierdeți iubit).

Fantasy poate sugera orice, dar prezintă cadouri mai bine cu text grijuliu. Acestea pot fi versete lirice de conținut grave sau sonete cu o promisiune jucaus.

Ai timp de 8 ani împreună

Casa lui construit,

Am început chiar urmașii.

Ce altceva face dragoste dovedesc?!

Rămâne de dorință

Pasiunea pentru a aprinde,

Traseul reciproc,

Ca cel mai bun soț!

***

Ceea ce, într-adevăr opt ani

Gestionat de a trăi fără probleme?

E ingenioasă

Și, desigur, lăudabil!

Te invidiez prieteni.

Sunteți o familie fericită!

Felicitări pentru vacanță,

bucurii mai frecvente!

8 ani în căsătorie – nu o dată, dar rotundă merită să ne reamintim să-și amintească. Se umple vacanța cu dragoste, noi emoții și amintiri plăcute. Și lăsați căsătoria maritale place doar armonia și viața fericită.

Apara linii ating standuri și jumătate ei, în timp ce joacă toate avantajele unei persoane aproape de Riffs, el toate cele bune, și relația dvs. doresc – dezvoltarea și un viitor fericit.

Câte sare pentru două

Am mâncat cu tine ..

Numai dulciuri de dragoste

A fost mai mult de două ori!

***

Eu visez cu tine repeta

Unice 8 ani.

Vreau să iubesc unul,

Ești lumina mea clară tunel!

***

În continuare va numai o mai bună,

Nu se întâmplă cu tine

Împreună rău sau plictisitor,

La urma urmei, Iubirea este încă!

***

Gata pentru a da un al doilea,

Ce să împartă cu tine gata

Toate dificultățile și bucurie

Urmatorii cincizeci de ori!

Citește mai mult  Varietăți de decorare a ochelarilor de nuntă și sfaturi la alegere

Poezii sau linii în proză pot fi inserate într-o carte poștală sau de imprimare pe imprimantă, alegând pentru cuvinte Frame de la culori de mac. Acesta va deveni un elegant și surpriză vizibil. dedicații individuale în versetele vor continua în familie de memorie mult timp ca un cadou scump inima.

Soțul felicită soția lui

Alegerea cadou pentru soția lui nu va fi dificil pentru soț, dacă el a reușit să studieze gusturile ei timp de 8 ani de căsătorie. Nu este nevoie pentru a da ustensile de bucătărie și decorațiuni de staniu. Este mai bine pentru a aranja o vacanță fidelă a sufletului și a corpului, dobândind un abonament la salonul de înfrumusețare, un certificat de cadou pentru procedurile de îngrijire a părului sau de mână. Există mai multe opțiuni exotice: Aromas masaj, pedichiură cu pești, o rată de sesiune de relaxare într-o cameră de sare sau de drenaj limfatic pentru hamul și frumusețea corpului. De la ordinare, dar cadouri utile pot fi sfătuiți:

 • lădiță+
 • Produse cosmetice+
 • geantă de mână nouă+
 • dantelă lenjerie de corp+
 • penuar Erotic+
 • halat de baie.

De la cadouri bijuterii Acesta va fi de succes la un pandantiv, cercei sau bratara sub forma unui semn infinit, similar cu numărul opt inversat. Același număr de trandafiri – un pic banal, dar nu mai puțin prezentă plăcut pentru soț. Cea mai bună opțiune va fi tur pentru două până la opt zile de pe coasta mării. Totul depinde de bugetul, dorința și dorința unui om.

Cadou pentru soțul / soția

Grijuliu frumos jumătate dintr-un cuplu căsătorit va dori cu siguranță să răsfăț un soț cu ceva delicios. Fie ca acest fel de mâncare să fie, de asemenea, neobișnuit. De exemplu, cupcakes cu poppies decorate cu inimi pe glazură albă. În interior puteți ascunde nota cu dorința. Dacă o femeie nu știe cum cofetarii profesioniști vin la rezistență. Aici puteți exprima în siguranță orice dorințe pe decor și așteptați entuziasmul. Popii, inscripții despre iubire, complimente, figuri ale mirelui și mirelui – toate acestea pot decora dulciuri gata și le pot face o „evidențiere” a meniului festiv. Aveți grijă de o cutie de ambalare frumoasă pentru un cadou special.

Dacă soțul este situat la nutriția potrivită și iubește sport, merită să-i cumpere gantere sau un abonament la sala de gimnastică. Omul economic va face cunoștință un set de instrumente, și un dandy elegant – un certificat în magazinul de haine la modă pentru bărbați. Principalul lucru nu este de a sări de pe manifestarea de ingrijire pentru dragoste. Există, de asemenea, opțiuni standard pentru mireasa aniversare pentru soțul ei:

 • Portmoneu pentru breadthor+
 • Portret pentru fumători+
 • Cu gravura pentru termos călător+
 • Tackle pentru pescar+
 • mănuși motociclist+
 • covorașe sau huse auto pentru automobilist+
 • Papuci și halat confortabil pentru casa+
 • Portofoliu pentru un angajat de stat+
 • Masaj dependent de muncă.

Un cadou poate fi un comun destinat pentru două:

 • halate de baie regionale cu privire la tipul „Dl Ivanov“ și „doamna Ivanov“+
 • Același tricou de design cu inscripții „El este al meu“, „Ea este a mea“+
 • Lenjerie de pat din țesături scumpe sau cuvertură pentru dormitor+
 • lumina de noapte cu strălucire intime, sfesnice si fata de masa pentru numai cine romantice+
 • portret mixt pe panza sau cu inițialele pillowcases de credincioși+
 • Ceva din categoria „bunuri adulte” pentru a consolida familia va fi, de asemenea, adecvat și acceptabil.

Variante Set. Principalul lucru este că noile achiziții aduc bucurie soților.

Cum să sărbătorim?

Thundering scenariul celebrării a 8 ani de viață împreună, soții trebuie să se hotărască cum doresc să sărbătorească ziua lor – singuri sau cu oaspeții. Ei pot comanda un tort sau pot face o plăcintă familială. Poate merge într-o excursie sau se limitează la un catamaran pe un rezervor local. Fiecare opțiune merită atenție și o analiză detaliată.

Citește mai mult  Top cele mai multe rochii de mireasa teribile

Pereche activă nu va refuza trunchiuri de biciclete sau plecare pe călare pe un traseu frumos. Închiriarea unui gazeboo cu un brazier pe țărmul lacului este potrivit pentru sărbătorirea aniversării căsătoriei, atât într-o companie apropiată, cât și într-un cerc mare de oaspeți. Puteți sparge un cort spațios în poiana și să joace căsătorie comică opt ani mai târziu de la data nunții reale. Invitați un registrator al Oficiului de Registru nu trebuie, rolul său cu plăcerea va încerca pe cineva de la oaspeți. Cu posibilitatea de abur poate cumpăra inele noi și le poate schimba sub jurăminte, în funcție de starea și furnizarea actuală.

Picnic pe o flotă confortabilă sau un bufet în zona naturii – același timp excelent în această zi semnificativă. În orice caz, o astfel de dată nu ar trebui uitată.

Prin luarea unei decizii de a merge la eveniment într-un restaurant cu muzică și dans, nu uitați să decorați sala în flori simbolice pentru aniversare – roșu și bronz. Cu staniu, nu este necesar să se răstoarne, dar optari strălucitoare și aparate de pe mese sunt binevenite. Pactii artificiale de stacojie în voturi transparente vor deveni o adăugare profitabilă la decorarea solemnă. Puteți decora florile șervețelilor de lângă instrumente sau puteți ordona capetele de pe scaunele unei umbre roșii suculente.

Soțul / soția poate susține ideea și poate veni pentru o vacanță într-o rochie cu o imprimare de mac sau pus pe un costum stacojiu și o coroană de poppies. Poppy pe jacheta soțului va permite o pereche să iasă în evidență între oaspeți. Toți cei care au venit la sărbătoare pot bate într-un fel în Accesorii Simboluri de sărbătoare de culori. Datorită acestui Entrex, vor fi fotografii frumoase și luminoase pentru memorie.

Creați un fundal neobișnuit pentru o fotografie festivă de fotografie poate fi chiar fără a atrage profesioniști. Faceți carton opt înălțime în creșterea umană. Puneți-o cu șervețele roșii. Atribut luxuriante pentru fotografiere gata. De asemenea, puteți face macie mari sub forma unui panou pe perete pentru ao folosi într-o vacanță ca fundal pentru o fotografie.

În timpul verii, puteți folosi darurile naturii. O serie de imagini în domeniul de mac va fi un semn în arhiva familiei tale. Puteți pune aceleași flori în vaze. Până la sfârșitul vacanței, ei vor decora ușor decorarea mesei pe bucuria tuturor celor prezenți.

    Adăugați distracție în ceea ce se întâmplă, distracție festiv va ajuta. Puteți bate o altă zi de aniversare – sărat. Vino cu concursuri cu sare. Transmit într-un pachet de sare cerc fără mâini – divertisment excelent pentru cei care au vizitatori distrați. Puteți încerca, cu ochii legați la ochi sare cina soțul sau scrie un compliment ser fiziologic pentru soț.

    Ideile pot fi mult, principalul lucru este de a avea timp să se traducă în fiecare noapte. Iar noaptea ar trebui să fie dulce, dând de înțeles că opt ani este doar începutul. Toate cele mai interesante și importante familie tânără este încă departe.

    Ce este o nunta staniu, puteți învăța din următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: