Ce să dai unei nunți de argint?

Ce să dai unei nunți de argint?

Aniversarea a douăzeci și selecția de viață căsătorită – o dată importantă în fiecare familie. Acest eveniment iconic este obișnuit să sărbătorească nu numai împreună, ci și să invite prieteni, colegi și rude. În acest sens, mulți sunt interesați să dea o nuntă, pentru a nu se pierde în mulțimea aceluiași vas și setări. Un cadou ar trebui să fie decent și selectat cu gust. Este de dorit ca el conține un simbolism sub forma unui număr de „25“, sau a fost executat în culoarea argintie.

Simboluri de vacanță în cadouri

Pentru a nu fi banale și nu pentru a da set zecea de linguri de argint, puteți manifesta puțină ingeniozitate și alege lucrurile cu adevărat necesare, care vor încânta proprietarii casei. Acestea ar trebui să fie argint sau gri sau au în simbolismul lor numărul „25“. În cazul în care soții nu le place de argint, sau nu se potrivește la interior acasă, puteți încadra surpriza selectată într-un ambalaj frumos de argint fosnet.

Aniversarea unei vieți în comun implică relații puternice, care au fost formate de 25 de ani. Soții au experimentat o mulțime împreună, s-au grabit în caracter, a trecut etape dificile în viață, și a devenit foarte aproape. Ele se nasc nu numai pasiune si dragoste, dar, de asemenea, sinceră afecțiune, încredere și respect.

Puteți da lucruri practice pe o nunta de argint.

În cazul în interior bucătărie permite, este în valoare de cumpărare o tehnică de argint metalic: ceainic electric, cuptor, blender sau frigider. Acest lucru poate fi, de asemenea, un aparat de fotografiat digital, un șemineu artificial, un sistem split, un ionizator de aer sau orice alte obiecte utile. În mod tradițional, seturi de lenjerie de pat sunt oferite la aniversarea nuntii. Este demn de remarcat scump lenjerie de mătase de culoare argintie sau nuanțe de gri nobile.

Simboluri din metal la aniversarea de argint va fi transferat la alte lucruri pentru familii în comun. În cazul în care soțul și soția sunt dackets avid sau locuiesc în această gospodărie, le puteți mână cu înaltă calitate și cadouri destul de demn în acest subiect. șezlong, leagan, gratar sau gratar șic, bănci frumoase sau cifre țară vor veni la destul de modul.

articole de argint

La aniversarea a 25 de ani de la data căsătoriei, lucrurile de argint sunt cele mai comune și de stat cadou. Unii dobândesc obiecte care nu sunt din argint fin, ci placate cu argint. În acest caz, este mai bine să faci un cadou mic, dar valoros, făcut din metal pur. Dacă bugetul este limitat, puteți fi de acord cu alți oaspeți și colectați împreună, de exemplu, service sau un set de linguri.

Obiecte de tacâmuri din argint – simbol al bogăției, bogăției, luxului și aristocrației. Un serviciu cu adevărat valoros sau un set de 2-3 articole vor fi moștenite. Vasele de argint arată nu numai gustul mare al proprietarilor săi. Ea tratează corpul și dezinfectează apa, uciderea majorității microorganismelor patorale.

Soții în această zi se dau în mod tradițional reciproc cu noi inele de argint de nuntă care poartă în loc de aurul lor. Vechii sunt stocați până la nunta de aur. Perfect dacă inelele vor fi cu o pereche unică de gravare. Acest lucru va accentua relația specială dintre soți.

În plus față de inele, soțul și soția se pot oferi reciproc și alte bijuterii de argint.

Omul preferă stilul clasic în haine, vă rugăm să manțuri sau de păr pentru cravată de argint. Un om de afaceri poate cumpăra un mâner de stare de argint și un călător și un crawler de aventură – un balon. Dacă soțul este îndrăgostit de computere, unitatea flash placată cu argint va fi la locul, iar motorul va încânta lanțul cheie de argint cu logo-ul brandului său iubit.

Femeia va aprecia decoratiunile gustoase: lanțuri cu QUALMS, Cercei, brățări, broșe, care sunt la modă. De asemenea, puteți alege un kit de cadouri întreg. Trebuie amintit că argintul este produs două tipuri. Anodizat foarte luminos, strălucește, seamănă cu aur alb. Vintage iubitorul va aprecia negru, ca și cum ar fi argintul în vârstă artificială.

Dacă perechea de cadouri sub formă de decorațiuni de la argint îi oferă oaspeților Trebuie să fie pereche de lucruri, De exemplu, lanțuri similare, pandantive simbolice sau inele. Dați un inel de soție, iar soțul meu nu este acceptat soțului ei. Firește, merită să aflați dacă soții sunt bijuterii de argint. Unii oameni preferă un metal specific. De asemenea, nu dați banii jubilee de argint.

Dar monedele speciale de argint comemorative, cu gravare dobândite de un astfel de caz, vor fi destul de apropiate. Dacă un cuplu căsătorit este un credincios, un cadou valoros va fi pictograma cu salariu de argint. Poate fi orice probe. Cel mai adesea, această dată este aleasă de icoana sfinților Petru și Fevronia lui Murom ca patroni ai iubirii și loialității.

Opțiuni originale și ieftine

În cazul în care bugetul este limitat, iar pentru a te aniversările cu un cadou original, chiar vreau să fac, nu a lovit fața în noroi altor invitați vor ajuta la cadourile de benzi desenate originale. Acestea pot fi comandate în numeroase ateliere, saloane, sau cumpărate în magazin de suveniruri. Desigur, astfel de lucruri pot fi date, în cazul în care cuplul are un bun simț al umorului. Nu este interzis să facă astfel de oferte și copii ai cuplului, mai ales dacă acestea sunt încă elevi, cât și financiar nu a avut loc.

Oaspeții se pot da de multe ori proprietarii caselor de flori care servesc ca un plus plăcută la darul principal într-o astfel de vacanță a. Soțul mâini, de asemenea, un buchet de 25 de trandafiri albi sau rosii. Nu se limitează la cadrul tradițiilor. Alege pentru gazda de vacanță acele flori care place. Acestea pot fi crizanteme, bujori, floarea soarelui, crini. Poate că visează niște flori rare, într-o oală. Despre astfel de preferințe vor fi recunoscute în prealabil, și să încerce să vă rog atent. Numărul de culori poate fi, de asemenea, mai mult de 25 de bucăți, principalul lucru este de a fi ciudat.

Puteți comanda împerecheat elemente de interior sau de mobilier: cani, tricouri, farfurii.

Pe ei, în orice fotograf rapid și ieftin, veți primi o imprimare foto. imagini de inima va fi destul de fotografii pentru soți, cuvinte calde de dorințe sau simboluri ale numerelor 25. Ca bază, puteți lua un argint sau fundal alb. Astfel de lucruri atunci când sunt utilizate în casa de zi cu zi va da amintiri placute in fiecare zi. Acum, la vânzare o mulțime de medalii simbolice. Astfel de recompense soți pot depune reciproc. Există opțiuni de cadouri gata făcute. Puteți comanda, de asemenea, o gravură individuală comemorative cu calde sau vesele cuvinte.

Un cadou simbolic va fi o băutură bună puternică cu expunere în vârstă de douăzeci și cinci de ani. Soții cu umor și bunăvoință vor aprecia darul ales. Puteți da un mic PIN-ul de argint pentru soț și soție ei. Astfel de lucruri vor deveni o credință valoroasă și frumoasă de răul și oamenii invidioși.

Argint placat cu plăsea vor fi relevante în orice caz,. După ce a plutit in casa de deasupra intrarii, ea va aduce bucurie în familie și noroc bun în toate aspectele. Este important să se aranjeze în mod corect acest subiect. Hung până la capete, acesta va fi favorizat cu somnul în casă, în jos – aduce un câștig de dragoste și pace. Mână bună la rudele de înaltă calitate album complet pentru fotografie în decor de argint. Dacă introduceți mai multe fotografii imprimate spre interior, atunci puteți drăguț și vă rugăm să neostentativ proprietarii de vacanță.

Sora poate oferi, de asemenea, rama de argint original, cu fotografii ale soților în momentele cele mai fericite lor.

Dacă proprietarii casei iubesc pictura, puneți-le bine pentru a le oferi o imagine într-un cadru de argint sau în viață încă cu imaginea elementelor de argint. Firește, munca ar trebui să fie de înaltă calitate, făcută cu gust, vopsele reale. În cazul în care mobilierul camerei și gustul proprietarilor sunt bune pentru dvs., puteți da panoului original și modern la comandă, metalizat sau în stilul hi-tech.

Adăugați o stare de glumă la rudele gourmet și bomboane sau o sticlă de vin cu o etichetă originală în onoarea celei de-a 25-a aniversări a zilei de nuntă. Tort (deși nu nunta) sau prăjituri unice la comandă va încânta iubitorii de deserturi dulci. Felicitări pentru radio, televiziune sau banner cu un apel luminos va fi o surpriză plăcută pentru un cuplu care iubește atenția și ceremonia. Pentru soți activi de conducere viața seculară, este în valoare de cumpărare un bilet pentru un concert de artiștii preferați, la teatru, la o expoziție sau la un spectacol incitant. Organizarea de călătorie cuplu căsătorit.

Acest lucru nu este necesar să fie o excursie de o lună în țările exotice. Un tur de trei zile de una dintre capitalele europene sau un centru de recreere local va fi, de asemenea, un cadou plăcut. comandă frumos o masă pentru două într-un restaurant. Soțul și soția va fi capabil să se relaxeze permise toate cazurile, distrage atenția de la rutina si sa fie singuri unul cu celălalt într-o atmosferă plăcută.

În continuarea de cadouri, puteți comanda organizarea și incarnarea lor de la profesioniști. În fiecare oraș mare există agenție de divertisment, care oferă oferte de lot sau o distracție luminos pentru câteva ore. Acest lucru poate fi orice, în conformitate cu preferințele cuplu căsătorit: o plecare romantica pe un vas sau elicopter, Lecții Tango, planificarea parașută, zi în SPA-salon, echitatie, plimbari cu lecții și multe altele.

Ce se poate face cu propriile mâini?

Iubitorii de lucruri unice și liniștite calde vor aprecia darul realizat de propria lor. Ai un hobby în care ați realizat deja un succes profesional? Amenda! Implicat în săpun – sudeze pentru săpun aromat cu ierburi soți original organice. Poate fi dat o colecție întreagă mică.

Să vacanță inspira pentru a crea un set cu adevărat exclusiv și prețioase.

Știu cum să coase sau tricot? Amintiți-vă ce proprietarul casei. Poate că visează set de bucătărie de înaltă calitate sau perdele în camera de zi. De asemenea, puteți mulțumi și carouri cald de împerechere mari, capace elegant originale pe perne. Coaseți un domeniu de farmec, care va păzi casa aniversării, este, de asemenea, destul de adecvat.

Dacă sunteți interesat de floristic, faceți un buchet neobișnuit și luminos în loc de un set standard de 25 de trandafiri. Puteți aranja flori într-un coș frumos, stați statuete. Limita va fi doar fantezia ta. O alternativă excelentă la peretele de felicitare va fi un copac de familie, interpretat pe propria lui Watman. Adevărat, pentru un astfel de cadou, veți avea nevoie de o mulțime de răbdare și timp. Dar te apropii de a învăța rudele și rădăcinile lor.

Frumos decorat copac va reaminti generațiilor despre puterea conexiunilor familiale.

Dacă aveți un talent artistic, puteți desena un portret de familie prin fotografie. Nu trebuie să fie o muncă clasică. Dacă jubileii au un bun simț al umorului, le puteți da un desen animat prietenos. Pentru a face acest lucru, este necesar să subliniem cea mai caracteristică a fiecăruia dintre soți. Merită, în mod natural, nu cu o batjocură, ci cu sentimente bune.

Prezentare frumoasă sau video despre calea căsătorită de la momentul întâlnirii va fi o surpriză emoționantă, care va dori nu numai proprietarii aniversării, ci și oaspeții de vacanță. Puteți colecta o prezentare tradițională din fotografii luminoase, adăugând-o cu cuvinte și muzică caldă. Dacă aveți abilități de bază în editorul de fișiere video, puteți elimina întregul clip mic sau felicitări de film ca cei care fac părinții copiilor lor la absolvire. Astfel de momente sunt neprețuite. Ele contribuie la coeziunea perechii și provoacă o nostalgie plăcută.

Ceea ce este mai bine să nu dați?

Unele lucruri sunt mai bune să nu dea o aniversare a nunții. De regulă, ei poartă un simbolism rău sau pot insulta cumva, să fie interpretate incorect.

Să ne concentrăm pe lista de cadouri care nu ar trebui considerate achiziții potențiale.

  • Articole de tăiere: Cuțite, furci, colectare arme reci. Acest lucru poate duce la exacerbarea relațiilor în familie, certuri și scandaluri.
  • Ceas. Se crede că dă un ceas – să se separe. Cu toate acestea, un cadou poate fi costisitor și foarte binevenit. Nu este bine să înșele cu un fel. Soții în acest caz nu fac un ceas ca un cadou, ci ca și cum le cumpere, dând o sumă simbolică.
  • Animale. Aici trebuie să fiți sigur că oaspeții de vacanță doresc posibilitatea de a păstra animalele de companie ale animalelor de companie și dacă un astfel de cadou dorește un astfel de soț.

  • Prosoape, eșarfe, batiste, În multe semne, ei nu vor aduce nimic bun pentru familie.
  • Diferite rezervoare de stocare Produse, portofele, vase, casete nu pot fi făcute goale. Asigurați-vă că puneți bomboane sau facturi mici în ele.
  • Femeile în nici un fel nu dau perle, Dacă nu doresc ca hosteasa vacanței să se înece în lacrimi de mare.
  • Oglindă, pe credințele multor națiuni, este o fereastră către o altă lume. Prin urmare, un astfel de cadou periculos, nu merită să faci.
  • O alegere în pretenții va fi antichități diferite, Din moment ce el poarta energia proprietarilor din trecut, ceea ce poate afecta negativ soarta și relația dintre aniversările. O excepție poate fi o valoare de familie.

Dacă există o familie în familie, de exemplu, bijuterii de argint sau un set de articole de masă transmise prin moștenire, este doar un astfel de motiv pentru care va fi potrivit pentru un cadou.

Și, desigur, merită să ne amintim că trebuie să se ocupe de lucruri inutile și darurile, ea este, de asemenea, un ton rău.

Asigurați-vă prezintă cu gust și dragoste. Ia proprietarii de vacanță așa cum doriți să vă contacteze. Să vorbim despre darurile atenția și bunăvoința ta, asa ca va fi întotdeauna un oaspete binevenit în Jubileele în casă.

Ce să dea la o nunta de argint A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: