Ce să dea 11 ani de viață după nuntă?

Ce să dea 11 ani de viață după nuntă?

Pentru a crea o familie, este necesar să se abordeze în mod responsabil prin construirea-o pe dragoste, înțelegere reciprocă și respect. Având obiective uniforme și de încredere reciproc, puteți obține o uniune puternică și prosperă. aniversare de nunta din oțel este faptul că indicatorul de bunăstare. Și să fie de 11 ani – nu este o dată rotundă, este dornică să o sărbătorească, toți cei care au mutat această linie temporară de viață împreună. După un deceniu în căsătorie există multe motive pentru mândrie și de vacanță.

Prin urmare, este în valoare de colectare familii pentru o masă mare și sărbători nunta de oțel cum ar trebui. Puteți construi noi planuri, se bucură în realizările reale, dau reciproc atenție și surprize plăcute.

Care este numele aniversării?

O nunta de oțel de aniversarea a 11-a o căsătorie legitimă a fost chemat pentru faptul că acest metal este în măsură să reflecte toate loviturile. Marcatori și arme reci exprimate de ea. De atât de mulți ani, unirea familiei dobândită din oțel. El ca o sabie poate lovi pe oricine care va deranja să rupă integritatea lui. Acesta este un scut de oțel care să acopere din toate adversitate, un bisturiu care scoate birourile dureroase din relația, un ac, coaserea rănilor.

Data 11 ani de viață de colaborare cu tradiții străvechi și moderne. Este util să vă familiarizați cu cei care au intrat numai în căsătorie, precum și celor care se pregătesc să pas peste un deceniu de frontieră în obligațiuni -n juridice. Unul dintre ritualurile vedice dictează o pereche la aniversarea oțelului cu răsăritul soarelui pentru a merge la sursa naturală și a fost spălată în ea. Întorcându-vă la locuința voastră, ei vor avea la apele de la ușa de intrare a ușii de intrare. Este cu siguranță necesar să acționăm. Soțul înregistrează un unghi pe care soția îi îl servește.

Unghiile simbolice, înseamnă relații de legare. Se crede că ritualul făcut va proteja familia de adversitate.

Tradiția modernă arată mai degrabă ca un semn. Pe masa trebuie să puneți o vază cu unsprezece trandafiri. Dacă păstrează același număr de zile, familia va continua să trăiască fericit. Soțul trebuie să încerce atunci când alegeți un buchet, deoarece perspectiva Uniunii căsătoriei va depinde de ea. Un alt semn este de a vedea câțiva oaspeți care au trăit într-o căsătorie prosperă mai lungi sărbători. Aceste dorințe care vor pronunța un cuplu fericit proprietarilor, vor fi cu siguranță realitate.

Cadou opțiuni Soția și soțul

În ajunul evenimentului solemn, cuplul este îngrijorat de cadouri pentru fiecare alte. Aceasta nu este o parte mai puțin importantă a pregătirii pentru vacanță decât a face meniul și lista de invitați. Un cadou de aniversare nu este doar un tribut adus tradiției, ci exprimarea recunoștinței la jumătate pentru bucuriile și dificultățile separate. Soțul cadou de la soția – subiect separat de discuție. Omul favorit Volya însuși se vrea ceva special ca un cadou de la femeia lui. De obicei, într-o pereche, se întâmplă – soții sunt împărțite de dorințele lor și să încerce să vă rugăm în executarea lor. În cazul în care soțul vrea să obțină o surpriză, este în valoare de gătit.

În primul rând, din oțel este asociat cu arme reci. Deci, soțul poate da un cuțit colectiv sau sabie. El poate aranja cu mândrie prezent pe perete în birou ca un memento că soția consideră apărător binecuvântat al unei familii vatră. Cu toate acestea, pentru prezentarea unei femei iubitoare de pace de cadou poate fi inacceptabil. În acest caz, ar trebui să acorde o atenție la zonele mai liniștite ale vieții de ceva din următoarele:

 • model de oțel stilou marca pentru scris+
 • colectarea de țigări cazuri, brichete și scrumiere+
 • umbrelă cu spițe din oțel+
 • ceas de mână cu brățară din oțel+
Citește mai mult  Nunta de la baloane: Opțiuni pentru design și modalități de a crea cu mâinile tale

 • termos pentru băuturi calde+
 • borcan pentru băuturi puternice+
 • elegant keychain+
 • Punctele din cadru de oțel+

 • Clip pentru bancnote+
 • accesorii auto cu corp din oțel+
 • marș halbă gravate pe metal+
 • instrumentele necesare in casa, sau kit-ul auto.

Cadou pentru soțul ei poate servi orice element sau elemente de decor (accesorii, electronice, etc. D. ) Realizat cu oțel. Bike giroskuter, scuter electric – toate se bucură de un tânăr activ și aduce în varietatea de petrecere a timpului liber. Un iubitor de cărți pot fi prezentate cu un desktop sau lampă în aer liber, un pescar – aborda, un maestru al unui om – un chei divergente, masina entuziast – o cutie de tablă din oțel. Există multe opțiuni, pentru a selecta cel mai potrivit, ținând cont de interesele credincioșilor.

Soția să se felicite în conformitate cu aniversarea aniversării este dificilă, dar puteți să vă îndepărtați de stereotipuri, completând-o o dorință îndelungată. Dacă un astfel nu este cunoscut, pentru a alege ceva placut:

 • Cadou sub forma unei orientări marafeta+
 • parfum preferat în volum mare+
 • Set de bijuterii cu 11 pietre+
 • Certificat pentru 11 proceduri pentru menținerea frumuseții+
 • excursie romantică la odihnă+
 • călărie sau călărie+
 • Regula în cabriolet cu „briza“ pe pista de țară+
 • Cina cu lumina lumânărilor sau lângă șemineu într-o casă retrasă de la rezervor+
 • balon cu aer.

Femeile trăiesc cu emoții, le surprinde nu este atât de dificil. Iar momentele plăcute sunt o contribuție de încredere la pusculita familiei de valori. Dă plăcerea iubit, și ea va reciproc cu siguranță.

Ce oferă prietenilor?

Dacă vorbim despre cadouri de la prieteni pentru soția și soțul meu, ei sunt mai bine de a face cu perechi sau comune pentru a utiliza lucru pe care ar putea în mod egal, atât. Există mai multe opțiuni de succes deosebit să ia notă.

 • Portretul soților pe panza, mimicing cu pictura in ulei. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de fotografiile lor, dar prietenii familiei sunt, probabil, nu va fi.
 • Un set de pahare din cristal, astfel că soții au mai multe motive pentru a sărbători evenimente pline de bucurie prin vin spumant. Crystal este, de asemenea, subtil aluzie despre atentă unii despre alții.
 • Oglindă într-un cadru din oțel frumos, astfel încât să reflecte zâmbete fericite de cuplu iubitor.
 • În condiții de siguranță pentru cei care au valori sau de bunăstare.
 • tava din metal cu gravura de memorie pentru un mic dejun romantice în pat.
 • Set de ustensile de bucătărie din oțel cu sclipici.
 • Tocatoare cu dorințele amuzant soților pentru fiecare dată runda următoare.
 • Stand sub umbrele, astfel încât pe coridorul era uscat și confortabil.
 • Aparate de uz casnic cu coca din oțel (ceainic electric, filtru de cafea, blender, storcător, multicooker și t. D. ).
Citește mai mult  9 ani - ceea ce este nunta și cum să-l sărbătorească?

Acestea sunt daruri tradiționale și incomode. Dorind să prieteni surpriză creative, va trebui să încerce să găsească ceva neobișnuit. De exemplu, puteți face un sicriu cu gravura „vise nunta“. La momentul livrării de cadou, oferta soți să scrie visele pe hârtie și să le ori într-o cutie. Un an mai târziu, ei vor fi în măsură să renunțe, cât de mult a reușit în îndeplinirea obiectivelor prețuite. Album foto încadrată în „lats Steel“ va deveni un simbol de 11 ani în căsătorie și se vor aduna cele mai bune momente pentru anul.

Din cele mai îndrăznețe cadouri, este posibilă notează lenjeria cu un model de posturi de la Kama Sutra și de la halate frumoase cu design și inscripții similare în spiritul „Singurul meu” și „Prețiosul meu”. Tricouri personale cu un colaj foto de la o arhivă de familie, un videoclip despre viața unui cuplu – toate acestea vor încerca făptașii celebrării și va crea o atmosferă distractivă la celebrare.

De asemenea, puteți da un mini-sigure sub forma unui volum imens de carte, o cheie a complotului de familie tematică, un desen animat pentru soți, un cadru sub forma unui copac metalic pentru fotografii ale tuturor membrilor familiei. Vom fi capabili să fim un buchet cu panglici de oțel sau într-o rețea imitantă de metal. Orice surprize sunt binevenite și au dreptul de a încorpora în realitate.

Prietenii pot preveni poezii prin comiterea le-a citit pe cineva cu expresia. O opțiune interesantă este de a distribui linia între ei înșiși. Felicitări în formă poetică este foarte posibil de a înlocui niște pâine prăjită.

Ai fericirea de mărfuri în întregime:

casa de lumină, soția drăguț,

Copii cresc inteligent,

Prieteni cu bucurie du-te.

Fii familie frumoasa

Înainte de aniversarea de aur!

***

Cât de mulți ani în urmă ai

uite Tenderly în ochi

La polul opus reciproc ..

Soț și soț.

Flood în domneste familiei,

Și nu tensiona viață.

Toate meritele.

Ce altceva se poate spune?!

Amar! A fi impreuna

nu de ani o sută, dar două sute!

***

Conviețuit, nu a făcut loc,

Copii casă te.

Fericirea secretă a înțeles

Timp de 11 ani!

Împărtășiți-le și cu noi,

Prieteni adevărați.

Păstrați sentimente de prospețime

Și din pasiune puls rapid!

***

Flying 11 ani

Și cuplu nu mai fericit!

Ai reușit să păstreze vatra

Și continuă să se aprecieze și dragoste.

Vrei o doriți:

Numărul de copii se multiplica de cinci!

***

Anii sunt strapunse de păsări

Și vreau să spun în legătură cu

Sunteți un simplu dorință:

Să înțelegere reciprocă

vă ajută în modul

Fericirea o mulțime de lucruri!

***

Soția Soțul se toarnă o sută de grame

Și Mahni dintr-un pahar însuși.

Pentru unsprezece nodkov,

Pentru îngrijire și dragoste!

Soții se pot pregăti, de asemenea, pentru ceilalți linii de dorințe, prezintă cuvintele necesare sau profitând de rimele pregătite.

Nu obosesc de a se bucura,

De-a lungul anii buni, cum ar fi coniac,

Nu pot avea o respiratie,

Ca frumusețea maniacului de frumusețe!

***

În tine, soțul favorit,

A găsit un drăguț și un prieten,

Înapoi și lumină fiabilă în cale,

Cu tine copii ridica cu ușurință –

Ești cea mai bună mamă,

Știți cum să credeți, să înțelegeți.

mâini întregi eu sunt a ta

În numele unei familii scumpe!

***

Favorite, prin atâția ani

Eu te sun ușor ..

Tu sunt ale mele – în fereastra luminii vieții,

Citește mai mult  Garterul miresei: De ce aveți nevoie, ce picior este pus și cine o aruncă?

Oceanul meu este un nebun!

***

Nu te opri surprinzător,

Sunt protejate de viață,

Din toate problemele și toate adversitățile.

Dragostea mea crește pentru tine!

Și toți cei 11 ani împreună

Îmi place în starea miresei.

Atât de bine cu tine în continuare,

Nu am nevoie de nimic altceva!

De cei dragi, este frumos să aud cuvintele dorințele și să ia cadouri, dar în procesul de a sărbători un copil de 11 ani aniversare, puteți răspunde, de asemenea, prietenii cu reciprocitate. Banchet brut zgomotos cu muzică și concursuri pentru oaspeți. Să bucurie pentru toată lumea simt și împărtășesc o celebrare cu soți. Gândiți-vă la răspuns, darurile simbolice ale prietenilor vor fi o trecere foarte reușită de la proprietarii evenimentului.

Acesta poate fi magneți mici, personalizate. Fiecare inscripție de benzi desenate despre săptămânile de familie sau imagini de la viața consumatorilor cuplului căsătorit. Puteți folosi desene animate de pe Internet sau pur și simplu faceți fotografia miniaturală pe un magnet cu inscripția „11 aniversare”. Desigur, puteți semna o fotografie și o creativă, de exemplu, frazele „soțul și soția sunt un Satana”, „” Tu și eu sunt familia „,” unde el, acolo și cu mine „. Oaspeții vor lua cu ei o parte din amintirile celebrării, vor fi încântați că nu au uitat de ei.

Care prezintă ar trebui evitate?

Nu toate darurile sunt la fel de bune, chiar dacă se face din suflet. Există unele lucruri care nu sunt prea adecvate în cadouri cu ocazia aniversării și de sărbători. De exemplu, soțul ei nu ar trebui să dea soției sale ustensile de bucătărie timp de 11 ani împreună de viață. Chiar dacă un favorit visat o nouă clătită tigaie, va fi o altă zi pentru a preveni ei. În data comună de produse cosmetice și de călătorie, cu o atitudine romantică va încânta custodele vatra mult mai mult.

Lenjerie de corp și șosete pentru soț, de asemenea, inacceptabil pentru a da de ani de relații. Acestea sunt obiecte de șosete de zi cu zi, lucruri foarte intime care nu sunt potrivite pentru datele solemne. Chiar dacă lenjeria de corp va fi aruncată în aer inscripția original pe tipul „My Macho“, ca o surpriză plăcută într-o zi va fi nepotrivit. Mai bine Lăsați acest Prezent înainte de 14 februarie, în plus față de darul principal. Nu vă gândiți să vă dați soțului o sesiune de masaj relaxantă, este mai bine să deveniți o masseu fermecătoare cu mâini blânde și delicate.

Prietenii nu trebuie, de asemenea, să dea soți lenjerie de corp sau ceasuri. Primul va fi calculat ca invazie a spațiului personal, al doilea va sugera în trecut sau frecvența sa. Cărți dacă cititorii Preferința nu este cunoscută, de asemenea, nu sunt potrivite pentru donare. Ei vor sta pe raft la praf culegem și nu va aduce noi cunoștințe pe soți. Nu dați un elemente semnificative de o singură dată în date semnificative.

O impresie plăcută este ușor de stricat și impresionant felicitări sau dorințe nereușite. Este mai bine să citiți textul finit de la cartea poștală, cum să vă dorim să nu vă plictisiți sau să nu arătați „spre stânga”. Faceți vacanța de umplere cu titluri plăcute și să fiți generos în mare.

Despre ce să dea aniversarea de nunta, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: