Ce să dea 32 de ani de la ziua nunții?

Ce să dea 32 de ani de la ziua nunții?

Dacă soțul și soția au trăit alături de 32 de ani, acesta este un motiv bun pentru a le felicita cu o astfel de dată minunată. Pentru tot acest timp, soții au trecut foarte mult și au devenit cu adevărat rude și cei dragi. Această dată este destul de neclaglae, deci este rar sărbătorită într-o atmosferă solemnă, dar oamenii nativi folosesc întotdeauna acest motiv pentru a face o surpriză plăcută.

Numele aniversării

Treizeci și două de ani de viață de familie are numele ei – aceasta este o nuntă de cupru. Acest nume simbolizează faptul că cuplul experimentat multe dificultăți, soții au fost deja „râs“ unul de altul, de învățare și de învățare toate caracteristicile jumătățile lor la fel de bun și nu foarte. Prin urmare, căsătoria prin acest moment devine greu și durabilă, precum și cupru – nu este rupt și nu să plătească prea mult.

De obicei, într-o astfel de zi vinovatorii de sărbătoare schimbă monede mici de cupru, care, în viitor, ar trebui să fie atent și cu mare dragoste pentru a păstra. Pentru a face o aniversare mai romantică, puteți da inelului dvs. de cupru din satelit ca un simbol pe care relațiile de-a lungul anilor sunt fixate numai – deoarece cuprul este mult mai puternic decât aurul.

Un cadou destul de valoros poate fi o statuetă interioară care are inserții de cupru – va deveni un decor de design interior foarte rafinat.

Idei de soț cadou

Bărbații în această zi oferă accesorii care pot accentua statutul său social și pun în situația publică. Un cadou de succes va fi manșete scumpe, ochelari de marcă sau țigări pentru dimensiuni individuale. Cu siguranță un om va trebui să guste un jurnal elegant sau o centură cu o cataramă de cupru – astfel de daruri vor accentua soliditatea soțului și îi vor aminti în mod constant de soția sa, oriunde el este.

O femeie care a trăit cu un bărbat în vârstă de peste 30 de ani, probabil, bine studiat toate gusturile sale, Hobby-uri și dependență, astfel încât să poată pregăti darul cu hobby-urile sale. De exemplu, pescarul va incanta noi tije, de călătorie – binoclu, precum și diverse gadget-uri tehnologice de cupru de culoare pentru un amator al tehnologiei digitale moderne.

La nunta de cupru puteți coincide cu donarea de alcool de elită în ambalaj exclusiv, în mod optim, în cazul în care va avea nuanțe de cupru.

Versiunea win-win pentru darul soțului la aniversarea de 32 de ani de viață împreună – aceasta este o servietă din piele. Dă prioritate produsului cu un număr optim compartiment, astfel încât soțul poate plasa în mod liber toate documentele, dar nu se confunda în numeroase buzunare.

O prezentare bună poate fi cheia pentru a finaliza cu un lanț de chei auto.

Cu siguranță, proprietarul casei va trebui să gust și un scaun confortabil de mare. În cazul în care soțul dumneavoastră preferă după o zi lungă de lucru pentru a vă relaxa în fața unui televizor cu o ceașcă de cafea – prezent el un scaun balansoar, și dacă el are un loc de muncă serioasă ședință – merită atenție la scaunul de birou al pielii.

Pentru un om de afaceri care merge de multe ori într-o călătorie de afaceri, un caz de egalitate poate fi adecvată.

Pentru persoanele cu un bun simț al umorului, acesta va fi, probabil, o casca interesantă cu textul plin de umor „foarte important pompier acasă“, aveți posibilitatea să atașați o poftă de mâncare mică de cupru la aceasta, care nu numai ca va salva locuința de la fulgere, dar, de asemenea, va devin o armă de re-educare a soțiilor neprofitabile. Cu toate acestea, oferind astfel un cadou, trebuie să fie absolut sigur că omul de familie nu-l lăsa în cazul.

Cum să felicit soția sa?

Alege un cadou pentru soți pe o aniversare de cupru este destul de ușor. O optiune ideala va avea drepturi de autor decoratiuni, desigur, folosind metalul principal. În prezent, există mulți maeștri în orice oraș care creează cercei unic, inele, broșe și un colier de comandă individuală. Oferirea astfel de cadou o, puteți fi sigur că favoritul dvs. nu se va întâlni unul similar pentru o altă femeie. Cuprul este bine combinat cu pietre prețioase și semiprețioase, precum și un arbore.

După cum știți, o femeie este un deținător al unei vetre de familie, așa că acordă o mare atenție pentru a crea un strat de acasă și de căldură, Și ea va dori, probabil, un fel de articole de uz casnic din cupru. Acesta poate fi feluri de mâncare, o oală de cafea, paleti sau canceu, precum și un serviciu pentru mai multe persoane. Un cadou pentru un astfel de plan va fi un frumos, și, în același timp, practic.

accesorii de flori va fi, de asemenea, adecvate, de exemplu, vaze în aer liber. Și, desigur, nu uitați să cumpere un buchet pentru ea – o astfel de combinație a poate topi orice inima de sex feminin. Cu toate acestea, vă puteți da preferință la o instalație de cameră din oala original, cu insertii de cupru – este foarte elegant și, în același timp simbolic. Flori în ea va crește doar și repara la fel ca dragostea ta.

Opțiuni de surpriză pentru părinți

feluri de mâncare de cupru poate fi dat ca un cadou de familie. Acestea sunt rafinate, materiale scumpe și foarte practice. Acesta nu va fi rău dacă găsiți un samovar din cupru – timp de multe secole, timp de multe secole, acest element a fost considerat un atribut indispensabil al unei vatra familiară și un decor real al trapeza din Rusia. Ca în prezent originală, este destul de des prezentat la nunta de cupru și în ziua de azi.

Puteți cumpăra o cană totală majoră și să desemneze mai multe titluri memorabile pe ea – Să presupunem, pentru a face o inscripție pe 50 ml – „pentru firimituri“, la 100 ml – pentru „senior“, și puțin peste locul mărcile „pentru mama“ și „pentru tata“. Ca o opțiune originală, puteți să sapi unele inscripție amuzant.

Dar lovit absolut printre toate celelalte daruri la aniversarea 32th de nunta rămâne un pelvis de cupru. În anii precedenți, un blocaj sau blocaj a fost gătite în astfel de feluri de mâncare de. Și gustul lui a fost mai mult și saturate, mai degrabă decât desert în orice alt fund.

Nu Bowler mai puțin popular și cupru, acestea sunt prezentate acele familii. care călătoresc dragoste și pasionat de campanii turistice într-o companie mare de prieteni.

In zilele noastre, lumânările aproape nu sunt aprinse, cu toate acestea, sfeșnicul poate fi dat soți – este posibil ca darul tau va stabili un mod romantic, revenind amintiri din acei ani când au căzut doar în dragoste unii cu alții.

suporturi pentru pahare de cupru poate fi, de asemenea, un cadou bun. Hot parfumat ceai nu va permite serile congela rece de iarnă, astfel încât prezentand unui astfel de cadou o, puteți dori părinților, astfel încât căldura în relația lor a rămas atâta timp cât căldura de băuturi calde în interiorul suporturilor pentru pahare. Deși, dacă părinții preferă cafeaua, atunci cel mai bun cadou, în acest caz, va fi un filtru de cafea din cupru.

Este cunoscut faptul că de cupru în combinație cu staniu este utilizat pentru a obține bronz, Prin urmare, elementele de bronz ale decorului va fi adecvat pentru aniversarea de cupru. De exemplu, puteți da clopotele de bronz soți, care sunt combinate de tipul de „muzica de vânt“ – ei, desigur, poate fi cupru, dar se observă că de bronz solicită mult mai melodios. Timp de secole, un astfel de apel a fost notificat cu privire la cele mai multe evenimente importante în sate, iar darul tău va fi capabil de a continua această tradiție rusă, în original. Sunetul unelte de bronz, nu numai că va speria răutăcioasă spiritelor din casa ta, dar, de asemenea, va deveni cu siguranță o primă pentru urechi.

Unele minerale se referă la cupru, acest lucru se datorează faptului că structura lor include concentrații mici de metal. Malahitul este considerat cel mai celebru, produsele din aceasta sunt o prezentare foarte bună pentru aniversarea a 32-a vieții de familie. Puteți preveni părinții vaze malachit, sfesnice sau alte elemente de decor. Apropo, vă puteți prezenta soții un set – de exemplu, decoratiuni mama mea din această piatră, iar tata este o scrumiera elegant.

Cu aliaj de cupru cu nichelului, Melchior este obținut, care este utilizat pentru a produce preparate scumpe – Va fi o prezentare bună, care va păstra memoria evenimentului de mai mulți ani.

Ei bine, desigur, o cutie de cupru sau malachitul va avea cu siguranta de a face cu o femeie și o femeie și un bărbat – acesta poate stoca documente valoroase și relicve importante de familie, amintiri din care sunt importante pentru ambii soți.

Cuprul nunta este o linie, care, din păcate, nu trece și jumătate din sindicatele de familie create. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie pentru a aprecia în special acei oameni care au predat de o parte în viață, a depășit adversitatea și transportate dragostea și căldura lor în mai mulți ani. Semnul atenție în această zi va fi foarte placuta, iar memoria felicitărilor se va încălzi în continuare inimile lor.

Despre ce alte aniversare căsătorit și ce să le dea, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: