Ce să dea la abia mireasa?

Ce să dea la abia mireasa?

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei. Iar una dintre cele mai interesante tradiții pot fi considerate deținerea unui burlac cu prietenele în ajunul căsătoriei, în cazul în care oaspeții invitați în atenția prezentate diverse cadouri. Pentru ca evenimentul să fie amintit, ar trebui să se apropie cu atenție alegerea unui cadou pentru viitoarea mireasa, profitând de unele recomandări în acest domeniu, care vor fi discutate mai jos.

Cele mai multe opțiuni originale și neobișnuite

Petrecerea burlacitelor poate deveni de neuitat, dacă tinerii căsătoriți prietena se va potrivi selecția prezent cu maximum de creativitate. Desigur, o opțiune pentru un prânz care deține în comun sau seara va juca un rol fundamental, dar cadouri neobișnuite și memorabile va completa atmosfera unică și lasă impresii de neșters.

Un cadou nu este un fel de trecere la celebrarea, dar pentru mireasa moderna si prietena este în valoare de încercarea de a face ceva interesant. Printre imens selectarea unor astfel de cadouri, este în valoare de evidențierea unor opțiuni originale.

 • Este dificil să întâlnesc o fată, care va rămâne indiferenți față de imaginea sa, astfel ca un cadou de la un prieten poate fi scris cu fotografia ei într-un interesant istoric sau, dimpotrivă, o imagine moderna. În alegerea stylistry, imaginea este în valoare de având în vedere caracterul de natura miresei pentru a maximiza similaritatea cu originalul. De asemenea, ca cifrele principale din imagine poate exista un viitor cuplu căsătorit. Un cadou similar va fi un decor real în casă.
 • Pentru mirese îndrăznețe și ferme, care sunt obișnuiți să ia totul de la viață, în rolul unui suvenir pentru celebrarea viitoare poate fi jucat de un balon, elicopter sau sărituri cu parașuta. Prezentarea o astfel de surpriză, vă puteți petrece analogie cu schimbarea viitoare în starea miresei și căsătoria.
 • Pentru fetele care preferă o vacanță de calm și măsurat în aer curat, achiziționarea unui luminos și convenabil hamac stradă va fi o opțiune bună.

Cele mai apropiate prietene pot considera ca un cadou pentru cadouri părinte cu umor. Magazine care implementează produse similare pentru toate ocaziile există destul de mult.

Dacă doriți, puteți utiliza propria fantezie și de a face un cadou cu propriile mâini, concentrându-se în orice punct de viață, a trăit împreună, sau concentrându-se pe caracteristicile și particularitățile miresei.

Pentru o versiune de benzi desenate a prezentului, puteți lua în considerare astfel de lucruri originale:

 • Șorțul de bucătărie pe care figura feminină va fi descrisă cu forme luxuriante sau, dimpotrivă, duritatea+
 • Raglan sau tricou cu inscripția tematică, de exemplu, „La revedere, libertate!”+
 • Pentru cele mai multe prietene îndrăznețe, prăjituri sub forma unui trunchi de sex masculin sau alte părți ale corpului sunt achiziționate ca un cadou pentru burlac+
 • În magazine de suveniruri, vă puteți întâlni publicații tipărite pe tema consiliilor practice pentru viața de familie, scrisă în genul plin de umor+
 • bucătărie nou de rulare PIN sau pereche de mănuși de box poate fi folosit ca un cadou-lucruri care vor veni la îndemână în viața de familie.

Meșteșugari și needlewomen va fi destul de simplu pentru a face o mireasa pe cont propriu. Pentru aceste scopuri, suveniruri sunt adecvate realizate din orice materiale, variind de la decupaj și terminând cu scrapbooking.

Unele idei de punere în aplicare:

 • Album foto sau rama foto realizate în orice stil+
 • carte de casă care conțin dorințe sau poezii pentru iubita+
 • Un set de lumânări și sfeșnice, care pot fi utilizate în dormitor, în prima noapte de nunta+
 • Ochelari de nuntă pentru tineri casatoriti+
 • statuete decorative+
 • Tort de nuntă Cifre.

Darul original poate fi o rolă de asamblat, în cazul în care evenimentele cele mai importante și emoționante din viața iubitele, care pot fi vizualizate în aceeași seară sau la nunta.

Cadouri utile și practice

În plus față de cadouri creative și îndrăznețe, tanara mireasa va place de obicei, dar necesare lucruri în viața de zi cu zi. În lumina faptului că fata va fi în curând amanta unei vaturi de familie, prezentările actuale vor efectua lucruri sau obiecte care vor fi asistenți pentru soț / soție. Cele mai apropiate prietene știu cu siguranță că pentru a da mireasa din elementele practice și funcționale atâta timp cât viitorul hostess.

Util pentru o recreere comună în natură sau dacha va fi un kit de picnic. Astfel de bunuri aflate în vânzare sunt reprezentate într-o mare varietate de design și configurație, iar caracterul practic al setului va fi apreciat de o tânără soție.

Pentru mireasa, care iubește să vă răsfățați mâncărurile relativ delicioase, puteți lua un nou set de bucătărie, prosoape, șorț, coastere speciale sub fierbinte, seturi pentru gătit Sushi sau coacere, fețe de masă elegantă sau serviciu.

Pentru nou-născuți, care își dau doar casa, puteți alege un cadou care poate decora interiorul, combinând o caracteristică utilă, cum ar fi un set de lenjerie de pat sau pătură, covor original de nopți sau lumină de noapte.

În unele cazuri, prin aranjament anterior, puteți uni toate prietenele invitate să achiziționeze un cadou necesar, dar scump pentru o familie tânără. Cel mai adesea, un aparat de uz casnic pentru o bucătărie sau orice subiect de mobilier sau interior devine astfel un cadou, pentru că soții se pot deplasa după nunta propriei lor locuințe, în cazul în care problema de repararea sau achiziționarea de mobilier nou va fi.

Desigur, pentru fiecare femeie, un dar bun va fi un mijloc de îngrijire pentru ei înșiși. Acesta poate fi produse cosmetice decorative sau un set care include un întreg complex de măști diferite, spray-uri, șampoane și creme.

În plus, o prezentare utilă pentru fata înainte de nuntă va fi un certificat de cadou la care va alege independent fondurile necesare.

Și din moment ce tradițiile estice câștigă din ce în ce mai mult popularitate, rolurile prezentului pot fi utilizate kituri constând dintr-o varietate de uleiuri esențiale și tămâie pentru relaxare și promovare a sănătății.

Printre cadouri practice pentru mireasa viitoare, puteți aloca un astfel de cadou ca săpun realizat manual, decorat cu un model tematic sau o inscripție. Un cadou similar este întotdeauna util în casă, iar utilizarea sa va fi o amintire a unui bun festival și prieteni apropiați.

Prezentarea utilă pentru meșteșugari sau acul atlental poate fi un set de hobby. Pentru iubitul de coasere sau tricotat cu un cadou excelent va fi unelte și materiale pentru muncă. Pentru artist, puteți alege un nou șevalet ca un cadou, iar această mireasă poate fi scrisă în școala vocală.

Cititoarele de voce pot fi date ediției tipărite a autorului său iubit. Iubitorii de activități sau sporturi în aer liber pot fi făcute un cadou sub forma unui abonament pentru a vizita clubul ecvestru sau studioul coregrafic. Prezentele pe hobby-uri vor ajuta la realizarea multor vise prețuite ale femeilor tinere care, poate că nu ar fi îndrăznesc.

Un cadou de la prietene pentru o petrecere de Bachelorette este uneori orice accesoriu pentru ceremonia de nuntă, dar în această chestiune ar trebui să fie sigur că cumpărat chestia se potrivește mirelui în caracteristicile sale. Poate fi un jartieră pentru pahare sau ochelari de nuntă.

Și pentru mireasă, care nu este indiferentă față de dulce, puteți prezenta un tort festiv sau un buchet pentru o petrecere, constând din dulciuri sau un coș mare cu diferite fructe de padure și fructe.

Idei pentru Surprise Party

Pentru ca mireasa să-și amintească ei burlacelor pentru totdeauna, prieteni apropiați pot avea probleme cu organizarea acestui eveniment pentru ei înșiși. În cele mai multe cazuri, această abordare va fi nu numai o mare oportunitate de a aranja un prieten plăcută surpriză, dar, de asemenea, pentru a elimina mireasa din masa miresei a hassle de pre-nunta, care este nedumerit de orice fată în ajunul unei astfel de semnificative și zi importantă.

surpriză Reuniunea poate fi realizată în mai multe scenarii. Cel mai de succes dintre ele sunt prezentate mai jos.

 • Tradițională „Partidul Pijama“, care poate consta dintr-o cină comună sau petrecere ceai cu vizionarea de filme bune. De obicei, astfel de întâlniri au loc la domiciliu sau într-o cameră de hotel.
 • Pentru un rămas bun mai activ, cu o viață de burlac, puteți aranja un pas seară stilizată pentru petrecere mireasa sau piatră, în funcție de gustul miresei.
 • În cazul în care o prietena se referă la agenții artistice, întâlniri cu prietenii în ajunul nunta poate avea loc într-un karaoke bar, în cazul în care, în plus față de a avea un melodiile preferate, puteți petrece diverse concursuri, acordarea de fete cu premii simbolice sau medalii. Și frumos completează seara va ajuta la plimbare în jurul orașului pe limuzina închiriate.
 • Buna ideea de a organiza o petrecere a burlacelor poate fi o excursie la bowling, biliard, într-o cafenea sau un club de noapte, în cazul în care prietenii apropiați vor putea să se distreze împreună sau pur și simplu chat și tensiunea calma în ajunul nunții.

 • O altă versiune plăcută a distracție în comun va fi o campanie la un salon de înfrumusețare sau un centru SPA, în cazul în care beneficiul pentru organismul de proceduri pot fi combinate cu ușurință cu comunicare printr-o ceașcă de cafea.
 • Având în vedere sezonul evenimentului viitoare, o surpriză pentru mireasa poate deveni un picnic în natură într-un loc frumos. Gustările ușoare și băuturile aduse cu ei înșiși vor deveni o alternativă excelentă la mâncărurile de gătit pe foc, iar prietenele au timp pentru conversații plăcute și recreere.
 • O versiune destul de modernă a licenitorului poate fi considerată ordinea unei fotografii profesionale pentru o mireasă tânără. O astfel de surpriză poate fi combinată cu plecarea naturii.

Cu toate acestea, alegerea uneia dintre variantele surprizei gazdă pentru mireasă, ar trebui să fie necesar să se țină seama de preferințele acestuia din urmă, astfel încât evenimentul să fie garantat să guste șansa sărbătorii.

Ceea ce este mai bine să nu dați?

Având în vedere varietatea opțiunilor de cadou pentru mireasă în ajunul căsătoriei, dar există unele restricții în această privință. Acestea se referă la diverse adopții și tradiții care au fiecare sărbătoare. De exemplu, în conformitate cu unele credințe, ca un cadou pentru viitorul soț, nu trebuie să alegeți diferite obiecte ascuțite, cum ar fi furcile, foarfecele sau cuțite, inclusiv suveniruri și bucătărie. Având în vedere semnele, aceste lucruri pot aduce o tulburare într-o familie tânără, precum și pentru a provoca diferite eșecuri de la soți.

În ciuda faptului că orice femeie se va bucura de oglindă ca un dar, el nu ar trebui să-l dau lui Hardder. Acest lucru se aplică și lucrurilor mici care pot fi purtate în sacul cosmetic și obiectele de interior acasă.

Un familiar rău este considerat a fi un dar sub formă de ceas, deși astfel de semne nu sunt doar despre nuntă. Potrivit credințelor, ceasurile prezentate vor conduce o inversă de bunăstare în relațiile dintre soți.

   Merită abandonarea achiziției ca un cadou orice statuete sau alte elemente care conțin aripi în designul lor. Semnele indică faptul că fericirea va zbura departe de casă.

   Se va refuza corect să cumpere o bancă de porci sau un portofel pentru mireasă, deoarece astfel de lucruri vor contribui la ieșirea de bani din bugetul familiei, iar darul de pernă va aduce tariile tinere în viitor.

   Idei interesante de cadouri pentru partidul Bachelorette și particularitățile pe care le puteți vedea mai mult.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: