Ce să dea la aniversarea jad de nunta?

Ce să dea la aniversarea jad de nunta?

26 de ani de la ziua nuntii este aniversarea jad. Data de gravă pentru orice cuplu conjugal. Ce cadouri da, de obicei, soțul și soția ei la 26 de ani de viață împreună? Toate ideile interesante din materialul nostru.

Caracteristici aniversare

În anul următor, după nunta de argint, soții sărbători o altă aniversare semnificativă. Aniversarea a 26-a vieții de căsătorie comună a oamenilor este numit nunta jad. Un astfel de nume pentru aniversarea este ales non-aleatoare. Soții împreună timp de mai mulți ani. De-a lungul anilor, relația dintre ele a devenit durabile și soulful speciale. Acesta este motivul pentru aniversarea este asociată cu această piatră, care are o energie uimitoare și durabilitate.

O astfel de piatră ca nephront este adesea folosit pentru fabricarea de diverse bijuterii. profesioniști bijuterii îl apreciază pentru rezistență ridicată. Se spune că este aproape imposibil de divizat. Aceleași relații puternice adăuga din soți care au trăit împreună în căsătorie 26 de ani.

De regulă, această aniversare a soților este sărbătorită singur sau în cercul celor mai apropiați oameni. Cea mai mare parte un eveniment solemn este sărbătorită la domiciliu. Acasă interior și decora masă festivă în nuanțe de verde.

Selecția de culori este asociat nu numai cu piatra de jad. Faptul este că tocmai nuanțe de culoare verde, care sunt asociate cu o viață nouă și renaștere. Soții, care au trăit împreună timp de mai mult de douăzeci de ani, du-te la un nou nivel de relații în viața de familie. Prin urmare, verde va aduce noutate în viața lor.

Există o astfel de tradiție, pe care în ziua de jad nunta sotilor da fiecare alte flori de verde. Cu cat mai multe petale ale florii, mai multă fericire va fi în viața de familie.

Cadouri pentru fiecare alte

În această zi, soții trebuie să prezinte reciproc cu produse de jad.

 • Soț, de exemplu, pot achiziționa cercei, inel, brosa, bratara sau pandantiv cu această piatră. Și soția poate alege ca un rozariu cadou, inel, butoni, clemă pentru o cravată sau un interesant suvenir figurină de jad. Principalul lucru este că în produsul selectat a existat o creștere de jad.

În plus, soții pot da reciproc amulete similare din jad. Astfel de amulete ar trebui să fie întotdeauna purtate cu ei, astfel încât relațiile de familie sunt strânse.

 • Alegerea o piatră cu o piatră unul pentru celălalt, este în valoare de a afla cum nefrit are energie. Acest mineral salvează de multe boli si afectiuni. Cel care poartă în mod constant de bijuterii cu această piatră este aproape niciodată bolnav, ca Jad ajuta la intarirea imunitatii. Energia acestei pietre nu va consolida numai starea de sănătate a soților, ci va atrage, de asemenea, de bine și noroc la viața lor comună. Piatra este capabil să protejeze un cuplu căsătorit și relația lor puternică de la negativă. Datorita energiei speciale nefritei, relația în familie în fiecare zi va deveni tot mai puternică și mai puternică.
 • Ca un supliment la cadouri majore, vă pot da un certificat de soț într-un salon de spa sau de înfrumusețare. Fiecare femeie va fi bucuros să dea astfel de cadou un. Soțul poate dobândi, de asemenea, un cadou util pentru soțul ei. De exemplu, dacă el are o mașină sau a petrece mult timp la un computer, puteți cumpăra unele gadget util pentru ei.
 • În plus, puteți aranja o întâlnire romantică. Este foarte posibil să mergeți la teatru, cinema, restaurant sau să plecăm pentru câteva zile într-o casă de vacanță de țară să-și petreacă timpul singur cu celălalt.
Citește mai mult  Sfaturi pentru calcularea cantității de băuturi alcoolice și non-alcoolice pentru nunta

Prezentați de la rude și cei dragi

Mulți copii se întreabă: ce să dea părinților la cea de-a 26-a aniversare a vieții împreună? Un cadou pentru părinți ar trebui să fie practic și memorabil.

 • De exemplu, este foarte posibil să cumpărați un masaj special nefit. Mama se potrivește perfect unui masaj pentru o persoană care va fi un instrument necesar în timpul procedurilor cosmetice interne. Și tata poate fi prezentat Jade Massager. Un astfel de instrument ajută la ameliorarea durerii în picioare și vă ajută să vă relaxați după o zi grea.
 • Puteți oferi părinților de la aparatele mici de uz casnic. De exemplu, dacă le place să-și înceapă ziua de la o ceașcă de cafea parfumată, puteți achiziționa o mașină de cafea sau o mașină de cafea modernă pentru ei. Ca adăugare puteți cumpăra mai multe pachete de boabe de cafea de înaltă calitate.

 • Apropo, dacă părinții sunt fanii de ceai mare, puteți cumpăra mâncăruri de la Jade. Se pare că acesta este situat foarte eficient și neobișnuit. Un astfel de cadou va face cu siguranță părinții.
 • Ca un cadou simbolic care se va asemăna cu părinții despre nunta jadului, puteți să faceți upgrade perdelele din dormitorul lor. Alegeți textile ușoare și strânse, urmate de ușor de îngrijit. În ceea ce privește culoarea, atunci, desigur, este important să se pronunțe nuanțele de verde.
 • Puteți oferi părinților un album foto frumos. Ar trebui să existe fotografii pe care sunt capturate toate evenimentele importante ale vieții lor de 26 de ani. Puteți face un astfel de album să comande și să decoreze fiecare fotografie frumoasă expresie și dorințe.
Citește mai mult  Cum să faci accesorii de nuntă o faci singur?

Părinții își pot oferi copiilor care locuiau în căsătorie 26 de ani, ceva practic. De exemplu, acesta poate fi un set de ceai. Apropo, este foarte posibil să dea două cercuri originale, care vor utiliza numai soții înșiși. Un cadou mare de părinți vor fi un set de lenjerie de pat, suveniruri jad, un set cadou de ceai verde rare, bomboane de ciocolată făcute la comandă cu inițialele soților, și T. D.

Prieteni, de asemenea, nu trebuie să rupă capul peste un cadou pentru autorii de sărbătoare. Avem mai multe idei care vă vor ajuta să facă cadoul potrivit pentru aniversarea a 26-a vieții conjugale a prietenilor tai.

 • perne decorative sunt îndeplinite ca un cadou. Puteți alege o opțiune de broderie, și puteți cumpăra produse de mătase verde. Așa că pernele de canapea au devenit un cadou original, le puteți face la comanda. Ca un desen pentru perne, puteți utiliza unul dintre fotografii de familie ale soților.

Puteți comanda perne înregistrate cu inscripții memorabile. În cazul în care soții se referă pozitiv la umor, este posibil de a comanda produse cu declarații umoristice sau glume.

  • Ca un cadou, puteți preveni o față de masă de calitate. Alegeți o cârpă naturală de nuanțe de verde.
  • Puteți da, de asemenea, un set de prosoape de baie, cuvertură frumos, pe un pat de căsătorit, pături calde.

  master-class privind crearea unui cadou original la aniversarea de aspectul de nunta următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: