Ce să dea o soție la aniversarea de nunta?

Ce să dea o soție la aniversarea de nunta?

Crearea unei noi celulă a societății este un pas important pentru care un bărbat și o femeie care iubindu vine. Și, desigur, minunata jumătate a societății noastre este întotdeauna așteaptă cu nerăbdare să cadouri de sex masculin, mai ales în cazul în care acesta este asociat cu cea mai bună zi din viață. Este demn de a vorbi despre ceea ce un cadou ar trebui să fie prezentat un soț în onoarea aniversării nunții și care prezintă este mai bine să facă, concentrându-se pe hobby-ul sau profesia ei.

Criterii de selecție de cadouri

Inainte de a cumpara un cadou pentru iubita ta, este încă necesar să vă familiarizați cu anumite criterii atunci când este selectată. La început, ar trebui să fie luate nu numai interesele fetei în considerare, dar, de asemenea, visele și preferințele sale. Dacă de multe ori ați observat că soția, stând pe balcon, reciti romanele preferate, atunci alegerea poate cădea pe o serie de noi cărți ale scriitorului ei preferat sau iubit atât de mult de lucrări vechi, dar într-o nouă etanșare. Favorit folosește în mod constant produse cosmetice si de multe ori se schimbă parfum, atunci este în valoare de a căuta noi în domeniul frumuseții sau să dea un nou parfum din orice serie limitata. Fetele care sunt inegal de respirație pentru gătit și de a face o adevărată operă de artă de la produse, va fi fericit să fie noi ustensile strălucitoare, iar fetele romantice vor fi încântați cu plimbarea de seara pe malul mării sau o cină romantică pe acoperișul casei.

Atunci când alegeți un cadou Asigurați-vă că pentru a ține cont de vârsta soților și numărul de ani împreună. Dacă sunteți căsătorit recent, apoi lăsați-l să fie o călătorie romantică, împreună cu iubitul ei sau vă puteți ridica un costum frumos sau lenjerie de corp. Și dacă soțul preferă practic și trăiești împreună pentru o lungă perioadă de timp, atunci merită atenție la astfel de lucruri, cum ar fi aparatele de uz casnic sau ceva pentru economie.

Cel mai important criteriu va fi un acord prealabil între soți. Dacă și a doua jumătate dvs. decideți în avans pe care le va oferi reciproc, atunci nu ar trebui să existe probleme cu alegerea.

Și dacă acesta este un cadou spontan, apoi se gândească cu atenție modul în care îl prezintă, ceea ce va fi un ambalaj. În ceea ce privește aceasta din urmă, aici puteți arăta fantezie. Împachetați-l într-un înveliș colorat sau pur și simplu cravată un arc mare, iar dacă totul este însoțit de un buchet excelent și cuvinte plăcute, soțul sigur nu va fi lăsat pentru o astfel de indiferentă. Amintiți-vă și despre darurile cu propriile mâini, pentru că nu este nimic mai bun decât o cutie de lemn minunat pentru iubita ta, a făcut pe cont propriu.

Citește mai mult  Idei și sfaturi privind alegerea unei nunți de vară

Este necesar să se ia în considerare în detaliu opțiunile pentru cadouri în funcție de hobby, munca și dorințele a doua jumătate.

Profesie

În cazul în care activitatea soțului îi permite să distragă atenția un pic, atunci poți veni direct la ea și chiar cere colegilor ei să vă ajute – ar trebui să fie impresionat exact de o fată. Profesii precum funcționari sau secretari implică prezența unor astfel de calități într-o persoană cum au fost colectate. În cazul în care profesia de soț este asociat cu stilul de birou și de afaceri, este în valoare de pretting un mâner sau ceas cu gravura frumos.

În cazul în care soțul are un stil de viață activ, acesta este un muncitor sau peisaj de designer medical – acesta este în valoare de un certificat pentru tratamente spa pentru un corp sau picior de masaj, în cazul în care vă puteți relaxa pe deplin și de a restabili puterea ta, sau va fi ceva care se poate utilizați în activitatea sa de zi cu zi.

Hobby

Orice fată scoate în evidență un cadou asociat cu hobby-ul ei. Dacă a doua jumătate este creativă, atunci un cadou este făcut, realizat de propriile mâini sau de propriul eseu de poezii, cântece sau portret pictat. Dacă soțul / soția citește foarte mult, întâlnirea cărților iubitei sale scriitoare va veni. Dacă doamna dvs. atrage, broderi sau ceva de genul asta, puteți ridica seturile minunate de fire sau nuanțe noi de vopsele sau șevalei, despre care o fată a visat cu mult timp în urmă. Poate că a doua jumătate auto-învățată și a dorit mult timp să ajungă la cursuri de dans sau voce. Apoi merită să cumpărați un abonament la ea și să vă bucurați de noi succese.

Vise

Unde fără vise, mai ales dacă se referă la reprezentanții sexului frumos. Aniversarea implică faptul că locuiți împreună cu cel puțin un an, respectiv, într-un astfel de timp puteți afla ce visezi fiecare dintre voi. Poate fi orice: variind de la o sărituri parașute și se termină cu o dorință elementară de a dobândi produse cosmetice sau spirite mult așteptate. Aniversarea de nunta este exact cazul în care merită să faceți toate cele mai intime.

Citește mai mult  Ce să dea 32 de ani de la ziua nunții?

În ceea ce privește cadourile destinate frumuseții femeilor, aici chiar veți fi frumos să prezentați un astfel de cadou, deoarece soția dvs. va deveni frumoasă în fiecare zi, iar prietenii vă vor invidia doar.

Practicitate

Un cadou din a doua jumătate este cel mai mult așteptat atât pentru bărbați, cât și pentru o femeie, în consecință, abordarea acestei întrebări stă cu toată seriozitatea. Pentru doamne practice, astfel de cadouri sunt potrivite ca tehnică: telefon, laptop sau e-carte. Astfel de cadouri soț / soție va fi capabil să aplice în muncă, pentru care veți fi infinit de recunoștință.

Variante surpriză în funcție de data

In fiecare an, o viață conjugală comună este marcată de un anumit simbol, de exemplu, prima nunta – Sittsev, iar al doilea este considerat de hârtie. Găsiți un cadou minunat pentru soțul pe o aniversare, concentrându-se pe numărul de ani în căsătorie. Este demn de a întâlni opțiuni neobișnuite pentru astfel de cadouri.

1 an

Primul an de viață împreună este o dată importantă pentru tineri casatoriti. Prima aniversare se obișnuiește a apela Sitseva și să dea daruri de la acest material. Anterior, prezentări populare au fost considerate pături, cuverturi de pat, halate de baie sau pijamale din Citz. Printre ei soț și soție ar trebui să schimbe, de asemenea, lucruri care sunt realizate din bumbac, de exemplu, schimbul de o cămașă și un sundress sau poate fi achiziționat un halat de baie și un tricou. Și puteți fi, de asemenea, prezentate și decorarea, dar face ambalajul original de vițel.

Dar dacă totuși a decis să urmeze tradițiile, apoi da soțul ce urmează prezintă:

  • pijamale sau costum de acasă+
  • Minunat lenjerie de corp+
  • dulciurile preferate împachetate într-un șervețel stente.

5 ani

Aniversare prin acest moment seamănă cu o vacanță foarte cald. Potrivit oamenilor o astfel de aniversare, este considerat din lemn, pentru că arborele este un simbol al cetății și perseverenței relația ta. Desigur, conform tradiției, un cadou ar trebui să fie făcută din lemn, dar nu este neapărat. Pentru o astfel de perioadă lungă de timp, soțul poate examina pe deplin preferințele iubitei sale și să prezinte orice alt cadou de ambalare-l într-un ambalaj din lemn, sau poate fi un sicriu din lemn cu propriile mâini. Și dacă soțul iubește florile, apoi da-i un copac mic într-un vas.

10 ani

Aniversarea deceniu este o mare și, în același timp, o dată distracție, pentru că acesta este un termen solidă pentru viața de familie. În ceea ce privește numele, în oamenii de ani zece, viața căsătorit numit staniu sau nunta roz. Într-o astfel de zi minunata, vă puteți prezenta buchetul tau preferat de 11 trandafiri frumoase. Un cadou poate fi orice, La urma urmei, principalul lucru în acea zi este o atenție și să-și petreacă o aniversare mai bine în cercul de rude și oameni aproape de tine.

Citește mai mult  Rochie de mireasa scurta cu fusta luxurianta

meșteșugurile originale face singur

Înainte complet cufundat în procesul de preparare a unui cadou, merită atenție celor pe care le puteți face propriile mâini. În acest caz, nu contează cât de mult va costa, pentru că un astfel de cadou va rămâne în memoria ta ca o manifestare sinceră a sentimentelor. Oamenii nu vor lucra pentru a face ceva pe cont propriu. De exemplu, acesta poate fi un desktop și fotoliu sau un tremor mare de lemn, cu lumina de fundal luminos.

O idee excelentă cadou va fi o ramă foto în cazul în care fotografiile de nunta vor fi, sau puteți face un arbore genealogic mare si umple-l cu noi fotografii de fiecare dată. Mâinile tale pot fi atribuite cadouri sau o cină romantică gătită. Să darul să nu fie în întregime materialul și rafinat, dar se va face cu un suflet și dintr-o inimă curată.

Cum să prezinte un prezentator?

După ce ați decis pe un cadou, trebuie să te gândești bine peste tot felul de opțiuni pentru prezentarea iubita lui. Fetele sunt destul de emoțional, astfel încât procedura de prezentare sa este importantă. Acesta poate fi, de exemplu, o căutare. În apartament întreg, împinge autocolante cu solicitări care va conduce la un cadou de bun venit. Alternativa la o astfel de căutare poate fi jocul „cald-rece“.

O solutie excelenta va fi ambalajul pe principiul Matryoshki. Pack un cadou într-o varietate de cutii și decora tot acest înveliș luminos și arcul. Romantic va fi felicitări de dimineață, când soțul deschide ochii și vede în jurul valorii de o varietate de culori, bile și fierte cafea aromată. Dacă în dimineața este imposibil de a face o astfel de surpriză, puteți aranja o cină romantică în seara. Nu-l aranja în mod necesar la domiciliu, este mai bine să comande o masă în restaurant sau o fac pe una dintre cele mai mari acoperișurile orașului – acesta va fi pur și simplu uimitor. Totul depinde de imaginația și preferințele din a doua jumătate a ta.

În cazul în care soțul iubește surprize, apoi face totul pentru a fi surprins și cu entuziasm.

Că poți da o soție la aniversarea de nunta, veți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: