Ce să-i dai soțului primei aniversări de nuntă?

Ce să-i dai soțului primei aniversări de nuntă?

Prima aniversare a nunții este cel mai important eveniment din viața fiecărei perechi. În acest an, soții au învățat reciproc mai bine, au supraviețuit o mulțime de momente fericite, se pot bucura în cele din urmă reciproc și, prin urmare, este necesar să se observe acest eveniment. Prima aniversare este făcută pentru a sărbători zgomotos și distractiv. Martorii și oaspeții sărbătorii de anul trecut trebuie să le felicite în mod obligatoriu pe tineri. Dar cel mai important dar al soției se așteaptă unul pe celălalt. Dacă aniversarea soției nu poate decide cu darul soțului ei, atunci acest articol îl va ajuta să facă alegerea potrivită.

Care este numele datei?

Prima aniversare a familiei a primit numele nunții CITSE. Există mai multe opinii cu privire la originea acestui nume. Pe de o parte, atitudinea tinerilor însurăței au trecut deja la un nivel neidentificat de uz casnic, au apărut o simplitate stente. Pe de altă parte, sursa de acest nume este cuvântul din sanscrita – „Sitra“, ceea ce înseamnă „pestriță“. Aceasta este, în primul an de viață împreună, atunci când tânărul doar „prindere“ unul de altul, plin de în același timp, fericire incredibilă și certuri zgomotoase, scandaluri sălbatice curg lin într-o pasiune arzătoare, astfel încât în ​​acest an nu poate fi numit plictisitor.

O altă versiune, timp de 1 an de la ziua nunții, soții tocmai au reușit să se cunoască reciproc, relația lor este încă fragilă și poate rupe în orice moment, lacrimă ca sitherium fragil. În același timp, există o mai aterizat și explicație naturală pentru acest nume: primul an de soți sunt absorbite de către fiecare parte, ei experimenta o pasiune de neimaginat care duce la uzura lenjeriei de pat terminale.

În ziua aniversării, un cadou obligatoriu ar trebui să fie batiste de la Citz. Aceste produse soț și soție da reciproc, ca un semn că au predat cu succes înainte de testele care au fost de așteptare pentru ei, în primul an de viață căsătorit.

În timpul vacanței, autorii celebrării ar trebui să lega nodurile de pe eșarfele stem și a ascunde cadouri într-un loc sigur. Acum, batiste va servi ca o credință pentru dragoste căsătorit și vatră de familie de protectie.

Cadouri tradiționale

De obicei, în această zi, se obișnuiește să se dea lucruri de la Citz, dar încă nu este necesar să asculte de onoare tradițiile sărbătorii. Dacă se observă ritualul descris mai sus, cu o batistă, atunci puteți face alte opțiuni clasice.

cadouri tematice

Dacă soția vrea să dea un soț un cadou sortsmate, vă puteți oferi un set de prosoape de baie. In zilele noastre, mulți oameni iubesc baie, dar acum procedurile de baie sunt, mai degrabă, punctul de vedere al recreere și divertisment, și, prin urmare, soțul se va aprecia cu siguranta un astfel de cadou. Pentru interes puteți broda în colțurile unui nume prosop de soț.

O altă opțiune neobișnuită – o pernă cu imprimate foto comune și data aniversară. Interesant și util cadou – Sitz lenjerie de corp. De asemenea, un om trebuie să reîmprospătați pătură, mai ales în cazul în care se sărbătorește aniversarea în timpul iernii rece. Carouri este nu numai un cadou practic, dar, de asemenea, simbolic. Astfel, soția va exprima sentimentele lor calde și sfaturi de la romantism.

opțiune interesantă – Portret de un soț, a făcut într-o tehnică extraordinară. Poate fi o față brodate de o lovitură binecuvântat sau partajat. Se pare ca acest cadou superb, și poate decora, de asemenea, interiorul apartamentului.

pentru hobby-

În acest caz, ar trebui să navigați interesele soțului. Dacă el este îndrăgostit de pescuit, va fi extrem de mulțumit de setul contemporan de unelte de pescuit. Adevărat, dacă soția însăși nu înțeleg în special, atunci este mai bine să cereți Consiliului despre cumpărarea unui soț de la prieteni sau să consultați într-un magazin de pescuit. Poate că un om iubește o odihnă de țară și preferă să-și petreacă vara la cabana. În acest caz, el va fi fericit să obțină un scaun de vară balansoar, precum și un nou Brazier, Fumatul și alte atribute de picnic.

Dacă soțul / soția este un colector, atunci soția este ghicită cu precizie, dacă ați prezentat ziua aniversară, copia lipsă în colecție. Și dacă un om este interesat de fotbal, atunci opțiunile sunt nelimitate: sunt suveniruri cu un logo al echipei tale preferate și un tricou cu o imagine a unui idol sportiv și o cană tematică. Mare cadou – achiziționarea unui bilet la cel mai apropiat meci al echipei preferate, cu toate acestea această opțiune trebuie să fie planificate în avans: asigurați-vă că soțul tău este liber în această zi, să-l găsesc o companie de prieteni, în cazul în care soțul în sine nu poate merge , gândiți -vă cum să ajungă la stadion dacă meciul trece în alt oraș.

cadouri utile

În acest caz, există în minte darurile universale, care vor cădea cu siguranță pe gustul oricărui om. De exemplu, o versiune win-win – un nou telefon bun, laptop sau tabletă. Soluție excelentă – cadou set de instrumente, acest lucru este necesar nu numai pentru soțul în sine, ci va fi utilă în casă. O altă opțiune – atribute pentru masina: un nou video recorder, navigator, breloc pentru chei auto și alte elemente universale.

În primul an, viața conjugală se întâmplă adesea că soții se află într-o situație materială dificilă. Ei sunt încă foarte tineri, poate că unul dintre ei este încă student și nu are nici o muncă și poate căwwweds decolează locuințe, pentru că nu au reușit încă să-și obțină propriul cuib confortabil. În acest caz, cheltuiți bani pe un dar scump pentru un soț este în mod inutil, este posibil să negociezi în prealabil despre cadouri și să dobândească un fel de prezență generală, de exemplu, echipamente de uz casnic sau mobilier – atunci cheltuielile vor fi pe deplin justificate și Soțul va rămâne mulțumit, pe lângă acest subiect va aduce mai mult confort și confort într-o viață comună.

Opțiuni originale

Pentru ca această sărbătoare să-și amintească soțul / soția pentru o lungă perioadă de timp, puteți încerca să predați cadoul original, astfel încât nimeni de la cunoscuți nu a oferit alte sărbători.

Cele mai curajoase doamne pot cere ajutor de la prietene, să ia o chirie de instrumente muzicale și să se îndeplinească cu un iubit sub fereastră. Da, este neobișnuit și puțin ciudat, pentru că Serenade este apanajul oamenilor, dar aceasta este întreaga lux! Cu toate acestea, este important să se asigure un om în avans: în cazul în care este iubit mult mai înclinați să surprize erotice, este mai bine să rămână pe ea, Serenade va incanta doar un poet adevărat și romantism. În general, este foarte posibil de a face melodia obișnuită sau o poezie realizată în timpul celebrării. Potrivit și opțiunea de dans în compania prietenelor.

impresii placute va livra un om și pregătit de film. Puteți conduce la muzică romantică pe fotografii comune ecran mare realizate pe parcursul primului an de viață căsătorit, iar la final, de exemplu, scrie o felicitare de la soția mea. Prezent plăcere va da soț și invitația ei la sărbătoarea grupului iubitei sale muzicale. Acest lucru, cu toate acestea, va trebui să cheltui bani, dar dacă este o echipă muzicală locală, atunci suma poate fi destul de multumit.

Puteți oferi cadouri neobișnuite că soțul nu se așteaptă exact pentru a obține. Parașută sari, sari de la Tarzanka, rafting aliaj – Toate aceste aventuri extreme vor fi fericit să se întâlnească un om. Cu toate acestea, în acest caz, femeia are nevoie din nou să se concentreze asupra caracterului. Poate că soțul ei este o gospodărie care nu-i place să aștepte timp liber, dar preferă o vacanță de familie liniștită, sau adunare cu prietenii la o masă confortabilă, iar apoi aceste opțiuni nu se vor potrivi.

O surpriză interesantă pentru soțul va fi o remiză. Acest lucru poate fi organizată cu participarea prietenilor și rudelor, dar este mai bine să se aplice agențiilor speciale de divertisment – angajați ai companiei va oferi mai multe scenarii, și de a organiza, de asemenea, totul pentru ca omul până în ultimul minut poate ghici că el este jucat. Cu toate acestea, în acest caz, soțul ar trebui să ia în considerare natura iubit. Printre reprezentanții de sex masculin sunt oameni foarte iritabil, dar pentru anul o femeie a trebuit să înțeleagă dacă această calitate aparține celui ales.

În cazul în care soțul nu are o povară pentru aventuri extreme și este ofensat de remiză, atunci versiunea win-win Rămășițele – Quest. Puteți pregăti în continuare totul, de seara – pentru a ascunde ghicitori și „sfaturi“ de la prieteni, la intrare, în locuri care sunt importante pentru tineri casatoriti (de exemplu, un ring de dans parc, în cazul în care s-au întâlnit, sau, în cazul în care mai întâi sărutat). Desigur, în ghicitori ar trebui să fie criptat indicarea elementului următor. Toate atributele pot fi însoțite de imaginea de sărutări și fotografii comune. Darul final ar trebui să fie, de asemenea, neobișnuit: de exemplu, un album cu fotografii de familie, pe care soții a creat în secret o lungă perioadă de timp, și poate o petrecere cu prietenii, care, în conformitate cu soțul ei, a fost planificat inițial la aniversarea. Un alt plăcut pentru ambii soți Scopul căutarea este o soție, care se ocupă în lenjerie erotica intr-o camera de hotel scump.

Cadou cu propriile mâini

În cazul în care soția are abilitățile de Hend Made, atunci ea nu crede despre. Cele mai frecvente și întotdeauna frumos cadou este crearea unui colaj de fotografii comune, decorat cu atribute sitz și alte elemente decorative. Puteți îmbrățișa în mod independent, un portret comun și să prezinte soțul său în timpul sărbătoririi a.

O altă idee neobișnuită – un trunchi cu o surpriză. Într-o cutie de casă frumoasă în formă de piept, o soție poate pune documentele pe care vor fi înregistrate 50 de motive, a forțat-o să iubească aleasă. În timpul vacanței, soțul va elimina pe o bucată de hârtie și a citit textul pentru oaspeți. În același timp, este important nu numai pentru a indica cauzele standard de tipul „te iubesc pentru faptul că ești, ca și în spatele zidului de piatră“, dar, de asemenea, rece, de exemplu, „Îmi place bunătatea ta nu numai oameni, dar , de asemenea , la animale: pentru că eu și nu te pot convinge să – mi dea o haină de blană „.

, dar nu mai puțin plăcute opțiuni mult mai simplu – de copt tort delicios și frumos decorate, ceea ce face o eșarfă exclusivă, creând o coolon individuală. Apropo, în acest din urmă caz, puteți face imediat două Coulon sub forma de jumatati ale inimii pentru tine si iubit. Acesta va fi un cadou romantic pereche.

Ceea ce este mai bine să nu dea?

Pentru a nu face o greșeală cu alegerea unui cadou, se recomandă refuzarea următoarelor opțiuni.

  • Jucării și suveniruri. Femeile iubesc urșii de pluș, figurine frumoase, baublele drăguțe, atât de des încearcă să împiedice un astfel de cadou partenerului lor. Cu toate acestea, un bărbat care a crescut din copilărie este greu de fericit să se întâlnească cu un astfel de cadou, astfel încât femeia nu ar trebui să se concentreze asupra preferințelor ei și numai interesele soțului.

  • Kit de machiaj. Parfum, spumă de ras, gel de duș – Toate acestea nu sunt cele mai de succes opțiuni. Faptul este că soțul sugestiv poate crede că acesta este un indiciu al necurației sale. Dacă soțul nu atinge și nu este prea împovărat de problemele de alegere a produselor de îngrijire, atunci, cel mai probabil, îngrijorarea pentru apariția sa și astfel se află pe umerii soției sale. Și apoi nu va fi un cadou, ci achiziția obișnuită standard.

  • Oglindă, ceas, cuțit. Toate aceste elemente, conform semnelor, nu-i puteți da soțului meu. Se crede că, după prezentarea unuia dintre cadourile specificate, cuplul căsătorit va discerne.

Ce să dea la nuntă stente, puteți vedea în acest film.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: