Cum de a alege un buchet de mireasa alb?

Cum de a alege un buchet de mireasa alb?

Principalul atribut la nunta este mireasa buchet, completează imaginea sa și stilist original al rochiei. Așa că compoziția aromatică armonizată cu culoarea și textura tinuta, este necesar să se selecteze în mod corespunzător gama de culori. Până în prezent, există mai multe tipuri de buchete de nunta, dar flori albe merită o atenție specială. Ei arata superb la celebrarea și punctul de la tandrețea unui mers pe jos fata sub o coroană.

Valoarea de culoare

mirese albe buchete se găsesc în obiceiurile și cultura tuturor țărilor lumii, deoarece această culoare este considerat singurul simbol de nevinovăție și puritate de sex feminin. Prin urmare, cele mai multe fete indiferent de religia și naționalitatea lor preferă să aleagă o compoziție albă ca zăpada sub rochie. ton alb perfect armonizeaza atat cu tinuta traditionala a fetei, și este perfect sub rochie colorată.

Așa că un astfel de buchet nu este pierdut pe fondul principal de decor lumina, este adesea decorat cu muguri contrastante, margele luminoase și fructe de pădure.

În plus, culoarea albă este considerată neutră și asociată cu romanticity, adevăr și onoare. Buchete din această paletă de culori indică sinceritate, respect și curate sentimente.

Dăruind, în cazul în care florile albe sunt prezente în compoziția de nunta, atunci ei sunt o frumusete tineri fericit și viața de familie lungă.

Ce mirese se vor potrivi?

Nunta Alb Buchet Potrivit pentru celebrarea, în orice moment al anului, mai ales o alegere bună El este pentru fete care au ales un scenariu de vacanță, cu o rochie clasica alb-zăpadă. O astfel de compoziție un frumos subliniază stilul conservator al miresei și într-o prelevare de probe speciale pe părul de decoratiuni perla.

În ciuda faptului că buchete delicate de flori albe la nunta sunt perfect combinate cu orice stylistry sau stil de rochii, acestea sunt în continuare cele mai bune pentru a alege fecioara cea mai fragilă și tânără.

nuanțe de lumină sublinia modestia lor benefic, inocența și vulnerabilitatea. Pentru mai multe de „matur“ mirese, este recomandat pentru utilizare cu buchete de culoare și decorațiuni luminoase.

În plus, se remarcă faptul că fetele sunt date la nuanțe de alb, care sunt specifice calm interior și de echilibru. În ceea ce privește datele externe ale miresei, ei nu joacă nici un rol. Compozițiile de zăpadă-albă sunt perfect potrivite pentru blonde, bruneturi și doamne complete sau slabe. Principalul lucru este că decorul buchetului este bine combinat cu accesorii și îmbrăcăminte.

Selectarea florilor

Făcând designul buchetului de nuntă, în primul rând este necesar să se acorde atenție faptului că acesta va consta. În mod tradițional, compozițiile solemne sunt stabilite din trandafiri albi, așa cum se uita ușor și să atragă atenția altora. În plus, mugurii luminoși sunt completați inițial de orice stil de costum.

Pentru a da trandafirii mai mult efect și expresivitate, ele sunt completate de o nuanță albastră și roz.

Va fi frumos să vă uitați la ceremonia de căsătorie și monobuket, va deveni un simbol al iubirii curate și loiale.

Citește mai mult  Rochii de mireasa de la Zukhair Murad

Trandafiri nobili datorită formelor și frumuseții lor luxoase și corecte, romanticitatea unei tinere va fi subliniată. In plus fata de trandafiri, atunci când se creează buchete de un alb imaculat, florării folosi, de asemenea, Callas, crizanteme, bujori, frezii si orhidee misterioase. În sezonul de vară, compozițiile pot umple lalele, liliac, chamomiles, vale și gladiole.

Lalele sunt considerate culori speciale, deoarece ele arata punctul proaspăt și natural, la zguduiri și iubire blândă. Alb Lalele Monoblet Potrivit pentru fete tinere, care sunt specifice pentru puritatea sufletului și inocența.

Lrangessi alege cele mai multe ori miresele care sunt predispuse la creativitate și aventurismul.

Singurul lucru pe care aceste flori sunt prea „capricios“: perioada de înflorire este scurt și rapid se estompeze.

În cazul în care celebrarea trece în primăvară, atunci mireasa se pot răsfăța cu o compoziție de licitație și elegantă a văii.

Pentru fetele cu aspect expresiv și extraordinar, se recomandă selectarea buchetelor din orhidee, ele arata elegante, iar culoarea lor interesantă va da mireasa. Imagine individuală.

Dacă penoniile sunt selectate pentru compoziție, ele trebuie să fie completate de inflorescențe de hortensie mică. Ele arata foarte sofisticate si potrivite sub imaginea unei fetite fragile si blânde. Hidrandele sunt utilizate cel mai adesea ca fundal principal pentru a oferi un buchet de puf și volum.

Alegerea originală pentru compoziția de zăpadă-albă va fi pompele rănite, nuanța lor monotonă arată elegantă și efectiv, în plus, aceste flori sunt bine combinate cu diferite culori.

Dacă mireasa dorește să aibă un buchet neobișnuit, ea este, de asemenea, potrivită pentru proiectarea de la anemonă albă. Tranziția de contrast a unei umbre întunecate la miezul lor (de la albastru deschis la negru) face flori foarte interesante.

Combinație cu alte culori

Desigur, buchete albe sunt frumoase, dar uneori stilisticii decorarea nunta necesită completări lor la nuanțe luminoase. Pentru a obține o compoziție armonioasă și holistică, este important să se aleagă o combinație de gamă cromatică. Deoarece în floristica este posibil să se utilizeze întregul cerc clasic de culori formate din 7 tonuri și violet, necesitatea de a tranzițiilor competente. Pentru a face acest lucru, se adaugă compoziția de principalele culori primare și numai apoi le diluează cu secundar intermediar.

În primul rând, trebuie să decideți ce paleta va predomina într-un buchet: rece sau cald. Dacă aveți de gând să facă o compoziție de nuanțe calde, se recomandă să se combine fundal alb cu portocaliu, bej, piersic și culoare crem. Buchete de nuntă în culorile roșu și alb va arata, de asemenea, bine. Pentru decorarea compoziției în nuanțe reci, alb trebuie diluat cu gri, violet, verde și albastru.

Buchetul alb-negru va fi perfect pentru miresele îndrăznețe, dar astfel încât să adăugați frumos o imagine, trebuie să alegeți cu atenție accesorii.

Este interesant să privim în compoziții de nuntă și combinații luminoase de culori, în care fundalul principal este albă, iar marginile sunt realizate opuse nuanțelor. Datorită jocului priceput cu nuanțe, este avantajos să subliniem frumusețea unei flori separate.

Cel mai important lucru nu este să-l exagerez cu un contrast ascuțit, altfel buchetul va fi ridicol și nenatural.

Cel mai bine este să experimentați culorile pastelate și să acordați preferința la umbra albastră, amurg și bej.

Citește mai mult  Alege o rushman pentru cavalerie nunta

Design buchet

De la ceremonia de nunta este considerat evenimentul principal în viață, atunci pentru organizarea sa trebuie să furnizeze toate nuanțele, aceasta nu este o excepție și alegerea stilisticii pentru un buchet.

În același timp, cumpărarea unei compoziții florale, este important nu numai să acordați atenție valorii sale, ci și de decorul rochiei de mireasă, timpul anului. Deci, de exemplu, trandafirii de zăpadă, orhidee și crini pot fi colectate într-un buchet atât în ​​vara, cât și în timpul iernii, dar flori sezoniere precum margarete, lalele și vale, sunt disponibile numai într-o anumită perioadă.

În plus, designul buchetului de nuntă implică o anumită formă. Până în prezent, florarii în ordinea pot crea următoarele tipuri de compoziții.

  • Rundă. Pentru aceasta, flori albe de zăpadă pe spirale sunt fixate pe un cadru special. Ca rezultat, se pare un buchet cu forma corectă rotunjită, partea laterală arată plat.
  • Polusfer. Considerată cea mai comună opțiune pentru fetele moderne. Compoziția arată volumul și frumosul.
  • Minge. Caracterizat prin aspect interesant și mare pentru oamenii creativi. O mică minge va fi pe cadru de pe cadru de pe cadru, este atașat la încheietura mâinii cu o bandă specială.

  • Skipper. Un buchet are o formă alungită, deoarece merge și fixat pe propriile sale tulpini.
  • Cascadă. Diferă într-o vedere neobișnuită sub forma unei căderi care se încadrează. Pentru proiectarea sa, ei fac mai întâi o bază volumetrică, apoi se fixează cu trecerea inflorescențelor individuale.
  • Seceră. În acest caz, mugurii se fixează pe cadru, obținându-se forma semilunii.
  • Gamelia. Acest design este considerat cel mai dificil, deoarece compoziția este colectată din petale individuale și elemente decorative. În cele din urmă se dovedește un buchet grațios și elegant sub forma unei flori mari.

În plus, florarii atributelor de nuntă pot, dacă se dorește, completează panglicile originale, inflorescențele de flori sălbatice, margele, pietre și fructe de padure. Alegerea elementelor de decor depinde nu numai de preferințele personale ale mirelui, ci și stilistica rochiei de mireasă. Imaginea fetei ar trebui să fie originală, sofisticată și holistică.

Combinație cu rochie și accesorii

buchet de nunta este componenta principală a stilului de mireasa, astfel încât cele mai multe ori fetele încearcă să aleagă compoziții albe care nu ies în evidență pe fundalul rochiei și să dea lungul notele blânde. În plus, atributul alb-zăpadă oferă și machiaj natural, ruj luminos si o manichiura care cauzează va strica echilibrul de culoare.

În ciuda faptului că buchetul alb este considerat universal si armonizeaza cu orice stil de haine, ar trebui să nu fie prea evidențiate în imagine și de a atrage o mare atenție pentru el însuși.

Compozițiile de zăpadă-albă sunt perfect combinate cu costumele blonde, în timp ce florile din buchet, de preferință, aleg pentru câteva tonuri mai întunecate din rochie. De exemplu, dacă țesătura este o țesătură albă de lapte, atunci soluția ideală va fi buchete în care nuanțele de roz și smântână. Pentru rochii colorate, este de dorit să achiziționeze bugistics mici albe, ei nu vor părea voluminoase și mult mai convenabil atunci când efectuați o ședință foto. Compoziții mari și luminoase, dimpotrivă, pot închide frumusețea hainelor și fața mirelui.

Citește mai mult  jurămintele de nuntă: Caracteristici și sfaturi de vorbire

Nu trebuie să uităm că atributul de nunta ar trebui să-și găsească combinația și în imaginea mirelui.

Pentru a crea un singur eșantion, se recomandă nou-născuți pentru a alcătui buchete albe într-un singur stil cu un mirele de bouonniere. Ca rezultat, se pare un cuplu armonios și luxos. La fel de importante și că aranjamentul de flori este perfect pentru o coafură a unei fete. O soluție interesantă va fi dacă mireasa adaugă o floare vie de la un buchet de nuntă la stabilire.

Accesoriul solemnă și mănușile fetei sunt selectate, în cazul în care un decor ajurat sau perle sunt prezente, compoziția ar trebui să fie completată cu un decor similar. În același timp, tulpinile de culori trebuie să fie bine decupată și învelite, în special pentru trandafiri albi.

Este de dorit la compoziții cu plante colecteze de la aroma prea luminos, ca florile vor fi cu mireasa toată ziua și va fi în măsură să alergii cauza sau provoca dureri de cap.

În ceea ce privește armonia unui buchet cu o rochie, este demn de remarcat faptul că, recent mirese moderne sunt preferate pentru diferite nuanțe. Deci, dacă fata alege tinuta albastru, rosu, bej sau violet, acesta va fi capabil să o compoziție originală a compoziției albe din culori parfumate. Pentru mirese într-o rochie bej, este recomandabil să achiziționeze buchete albe de zăpadă, diluat cu tentă mov, roșu, albastru și maro. Flori în acest caz, sunt selectate cele mai licitație, iar în stilul ei încearcă să evite elemente inutile de decor și un contrast expresiv.

decorare Cream va ajuta pentru a sublinia buchetul alb ca zăpada, în care există tonuri reci. De exemplu, fundalul poate fi realizat din trandafiri albi, iar marginile aranja violet închis, liliac și inserții de lavandă. Imaginea miresei și un buchet în nuanțe de alb, galben și coral va arata elegant. În cazul în care fata a decis să pună pe un costum maro deschis, apoi un buchet ar trebui să fie într-o schemă de culoare similară. Pentru a face acest lucru, în flori albe, boboci de tonuri de gri, roșu și albastru sunt țesute.

In functie de pansamentului rochiei, este selectată forma compoziției albă ca zăpada. În cazul în care nu există elemente de decor în rochie, atunci buchetul este de asemenea simplu de făcut, ceea ce va da imaginea farmec și stil. Pentru rochii, protejate de margele si panglici, este recomandabil să achiziționeze buchete mici de trandafiri, pe petale de fiecare dintre acestea perle vor fi inserate.

Cum sa faci un buchet clasic alb pentru mireasa, uita-te la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: