Cum de a face buchetul original al miresei din culori vii?

Cum de a face buchetul original al miresei din culori vii?

În ziua solemnă a căsătoriei, toate detaliile sunt importante. În această întrebare, nu ar trebui să fie trifles. Atributul principal al miresei, în plus față de rochie și machiaj, este un buchet. O mai bună și solemn se pare un buchet de culori vii. Flori sublinia tandretea si inocenta fetei, sunt un simbol de virtute și fericire. Chiar dacă fata se casatoreste din nou, este nevoie de buchetul miresei.

Categoric buchet ar trebui să fie armonizate în culoare, forma cu aspectul miresei, să fie confortabil și ușor de a adăuga feminitatea și să aducă solemnitate. Comanda un buchet de la florării. Nu numai în scopul de a salva, deși serviciile profesioniștilor nu sunt ieftine, dar a crea o creație originală pentru fiica sau nepoatele poate fi de bun gust. Dacă vă simțiți puterea, apoi abordează problema de a crea buchet miresei cu propriile mâini.

7

Fotografii

Particularități

Un buchet ar trebui să fie în stare proaspătă, de la culori rezistente de tăieturi proaspete. La urma urmei, el va însoți mireasa de la biroul de registru pe o sesiune foto, patinaj în oraș, într-un restaurant. Prin urmare, alegerea culorilor ar trebui să fie accesate de pe partea practică. Aveti nevoie de flori rezistente, fiabile de sezon comandate în avans, într-o companie de flori. Nu există arome puternice, stivuire stamine, SKES greoaie nu ar trebui să fie. Și, de asemenea, este important să încercați un buchet în avans și a vedea modul în care a doua zi este, două. Deci, practicați și puteți face ajustări la comandă în timp util.

Când creați un buchet, este important să luați în considerare stilul de nuntă.

Pentru nunta în stilul rusticului (în satul câmpurilor rustice), câmpul și florile de grădină de culori luminoase vor fi relevante. Nunta clasica – Acestea sunt buchete de trandafiri, lalele, bujori cu modestie de culoare. Nunta lui Glamour sugerează abundența aranjamentelor de flori ale soiurilor rare de lux, forme cascade de buchete.

In magazine florale vă puteți precomanda flori pentru un buchet. Țara de livrare și condiții de depozitare este importantă. Viața vieții culorilor poate fi extinsă din cauza ingredientelor chimice ale lichidelor pentru udare. Este important să se acorde atenție țării de livrare (mai aproape, cu atât mai bine), condițiile de depozitare (frigider cu temperatura recomandată), prospețimea frunzelor și petalelor.

Forma

Forma buchetului trebuie să fie armonizate cu rochia și figura miresei. Puteți crea un buchet de formulare următoare:

 • Cascade – aranjament de flori agățate adecvat în rochii curgătoare în podea+
 • Bidermeyer-buchetul va forma liniile de flori ale fiecărei varietăți sau într-un cerc sau linii drepte+
 • Semiserul este o rundă elegantă, un buchet de lumină de o formă sofisticată se va potrivi unei rochii de orice lungime, evitați căderea în fetele chubby+
 • Mingea este o minge rotundă, de obicei mică, seamănă cu o fustă luxuriantă+
 • Wand – Picior îngust și extinderea mugurilor de la etaje sunt potrivite cu mireasă elegantă ridicată.

Spectrul de culori

Monobuts arată frumos dacă au o culoare originală. De exemplu, liliac sau purpuriu-portocaliu. Și, de asemenea, în buchetele de mireasă folosiți alte culori:

 • Alb – un simbol al integrității+
 • Galben – noroc+
 • Blue – obligațiuni de familie+
 • Albastru – loialitate mare+
 • Roșu – dragoste și pasiune+
 • Rezistența verde în viață.

În majoritatea cazurilor, compozițiile sunt compilate din nuanțe de două sau trei culori.

buchete bune pentru rochii alb-zăpadă de vanilie roz, albastru, nuanțe de liliac. Se lasa sa se sublinieze 2-3 culori maro într-un singur buchet. roz Modest cu alb ceresc, blând, roșu, portocaliu – cel mai important, de a combina cu rochie, machiaj si decoratiuni de căsătorie.

Decorațiuni

Buchet de mireasa poate fi decorat cu diferite accesorii. Pe margele bijuterii, perle, du-te margele, panglici de satin, dantele, pietre decorative, panglica. Decor trebuie gândite în avans, aceasta trebuie să fie armonizată cu un buchet. Pauzele de fructe de padure, spikelets, frunze, pene, strasuri, broșe, organza contribuie la crearea unui buchet mai original, exclusiv.

Ce plante sunt adecvate?

Tipuri de culori adecvate în buchet de mireasa:

 • Trandafiri – necesită tăiere crampoane+
 • Bujori – Iunie nunta+
 • crizanteme – combinat cu culori luminoase mici, bine în timpul iernii+
 • Hortensiile sunt ideale pentru un buchet de flori sferice, precum și o opțiune de iarnă, au colorat luminos (albastru, roz, violet)+
 • Ranuncoules (portocaliu, roz, alb) – combinat cu trandafiri, bujori, crini+
 • Eustoma – la lalele, trandafiri+
 • Orhideele – pentru monobukets în cascadă și într-un ansamblu cu verdeață+
 • Calla – ca aditiv pentru culori luminoase mici+
 • Crinii – alege un soi fără miros ascuțit+

 • Garoafe – se diluează un buchet alb imaculat+
 • Gerbera – va da culori extrem de luminoase de toamnă+
 • Freesia – Aristocrat flori+
 • Anemonele – opțiune de machetă cu frezii+
 • Georgine – pentru nunta toamna luminos în stilul țării+
 • Tulip – floare rapid+
 • Wildflowers ca un adaos – musetel, Malva, iasomie, Vasilek, uita-ma-+
 • Verzii: Salal, Ruskus, eucalipt, frunze de aspidistra, Ivy, feriga.

bujori albi și trandafiri roz blând bine combinate. Buchet de aer balamale albastru și culoarea violet extraordinar de frumos. La nunta de primavara, lalele arata foarte bine in monobukets, crini, crini, culoare toamna luxuriante și gamă de culori strălucitoare revoltă de dalii, crizanteme. Trandafiri sunt bune pe tot parcursul anului. Și într-o nunta de vara, preferinta ofera buchete de apel, orhidee si crini.

opţiuni de execuție

Repere ale ansamblului: mugurii mari sunt înconjurate de flori mici, blonde cu întuneric. Tulpinile sunt egale pe lungimea secateur sau un cuțit ascuțit. Tulpinile trandafiri și dalii trebuie să splitate la sfârșitul anului. Deci, ei vor sta mai bine. Puteți seta un buchet cu frunze. Cu o compoziție de succes, eoliene cu o panglică mai aproape de muguri și strângeți greu, dar nu deteriora tija. Dantelă, atlas se rotește în jurul în jurul piciorului format dintr-un buchet, margele, brosa, toate, decât a decis să decora un buchet. Orice flori sunt potrivite la cererea miresei.

Pe groapa portboot

Buchet de nunta cu propriile mâini de la culorile vii cu un portbuchnya pentru a face totul ușor de făcut ușor dacă luăm în considerare toate recomandările noastre și o clasă de master de la profesioniști.

Plugboints – Dispozitiv confortabil pentru asamblare, fixare și depozitare a unui buchet. Achiziționate în avans într-un magazin floral. Conține un burete de spumă că într-o stare umedă ajută la menținerea florilor proaspete mai lungi.

Se pune un burete în apă și aranja în dispozitivul. Puteți pava șervețele de vinil sau prosop de hârtie pentru a absorbi umiditatea suplimentară. Adunarea începe cu elemente extreme – frunze. Fix panglica lor satin, continuând să-și încheie o portbuitier toate înălțime de peste. Design frumos sfârșitul. Puteți pune capătul lipici al benzii sau fixați capsatorul. Florile cu 6-10 cm tulpini sunt introduse de la marginea la mijloc, începând cu muguri mari și adăugarea de flori mici. Este necesar să fie de umplere foarte dens, astfel încât papilele reciproc.

Pe fir

Principiul de funcționare este un subțire floristic special, dar firul puternic este introdus în fiecare tulpină și dă buchetul de rezistență. Astfel încât compozițiile sunt recoltate în formă de tijă sau un buchet cu un picior mare. Tulpini pe fir nu se va rupe, vor deveni durabile, este opțiunea perfectă pentru un buchet de înaltă prezentabil. Urmărind un picior cu panglici sau dantelă într-o rochie sau un buchet, un aranjament floral demn de căsătorie va fi. Trandafiri adecvați, hortensie, dahlia, lalele și alte flori cu tulpină de la 20 cm.

Cascasculare

Original Cascade Form Boouquet face în Portocraft. vor fi necesare mai multe tipuri de culori, cu tulpini de lungimi diferite. Acesta poate fi orice tulpină frumos frumos și flexibil pe care mugur va atârna. Principiul asamblării – cele mai lungi sunt situate la baza dispozitivului pe un semicerc extern. Apoi, completați în mod constant cu restul culorilor, sortați de-a lungul lungimii. Acesta din urmă va merge flori cu cele mai scurte tulpini. Se umple de umplere strâns, fără a uita să se umezește un burete cu apa, un buchet cascada de aer este gata.

Forma cascadei ar trebui să se întoarcă deasupra și căderii triunghiului.

Combinație de trandafiri, bujori, orhidee, anthurium, apelant, crini. Pe Fern Verde, Ivy.

Despre cum să faci un frumos buchet de nuntă cu mâinile tale, vei învăța, uitându-se la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: