Cum de a organiza banii nunții originale?

Cum de a organiza banii nunții originale?

Un cadou sub formă de bani pentru o nuntă este foarte practic. Pentru a aduce la nou-născuții nu arăta ca o banalitate, trebuie să fie frumos prezentă. Ideea finită poate fi adoptată în forma originală sau rafina în ceea ce privește situația specifică.

Soiuri de compoziții de numerar

Dați bani pentru o nuntă în diverse moduri. Merită să luați în considerare câteva idei originale și neobișnuite.

 • Primul lucru care vine în minte este de a da bani în plic. Astăzi este destul de ușor să o faceți, deoarece există plicuri de dimensiuni și design complet diferite. Deși puteți crea un astfel de pachet și propriu.
 • Dacă nu doriți să creați prea mult, puteți pune facturi într-o cutie cadou frumoasă. Pentru a face acest lucru, puteți alege un ambalaj în formă de inimă, o carte sau un piept (o listă de opțiuni poate fi continuată). Acoperă pentru a pune o grămadă sau rolă cu un tub, decorarea unei panglici. La suma pentru a atașa o carte de felicitare cu felicitări. Poate fi un cadou de la părinți sau de la prieteni.

 • Mireasa și mirele sunt susceptibile de a aprecia banii pe o nuntă clasată într-un borcan. Monedele și facturile de hârtie pot fi puse în acest container transparent. Trebuie să faceți acest lucru ca banca să fie strâns goală și conținutul în ea nu sa mișcat. Prin același principiu, puteți împacheta un cadou într-o sticlă de alcool.
 • Frumos se va uita la propriile mâini un buchet de bani. Acoperă pliabil sub formă de muguri, completate de frunze verzi artificiale și tulpini. Prezentarea unei astfel de decorațiuni la nuntă nu este cu siguranță o banalitate.

 • Bine Faceți un cadou pentru nou-născuți în formă de bani. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați un planificat cu un astfel de nume și să atârnați ramurile unei anumite valori nominale ca fructe. Astfel încât să pară elegant, hârtie mai bine rola în tub. Există multe opțiuni pentru crearea unui copac din factură – pentru a pregăti un astfel de cadou, veți avea nevoie de timp și o mulțime de efort, dar rezultatul va merita.
 • O altă modalitate de a emite un cadru de bani creativi este să-l distribuie în baloane. Un cadou de la astfel de decorațiuni luminoase nu numai că va decora vacanța, ci îi va conduce soțul și soția la o lecție interesantă atunci când încep să strălucească bilele și să conteze suma de bani primită.

 • Puteți alege bancnotele originale folosind o ramă foto. Este mai bine pentru a alege o copie frumoasă a dimensiunilor mari. Capace va rămâne neobișnuit de descompus în seră și să dea.
 • Utilizarea unui album foto poate fi o continuare a unei astfel de idei. In loc de fotografii, bani este plasat în el. Este de dorit ca, paginile sunt oprite demnitatea facturilor a devenit mai sus.

 • Înregistrarea poate fi destul de original, în cazul în care semnele de numerar sunt plasate în Kochan varză. Capace Este recomandabil să-și încheie într-o pungă de plastic pentru a proteja împotriva umezelii. cap de varză împărțită în jumătate. Într-una din părți, să facă o adâncire și a pus un cadou în ea. folie Kochan cu o peliculă opacă, să facă o coadă de panglici strălucitoare și sub această formă prezentă.
 • Un mod interesant de a preveni bani este de a face o surpriza sub umbrela. Capace sunt fixate cu panglici sau fire și clipuri la ace. Când dezvăluie peste capetele de nou-născuți, se dovedește că sunt sub acoperișul banilor.
Citește mai mult  51 Anul vieții în căsătorie: Caracteristici, Tradiții și sfaturi privind celebrarea

 • Amuzant va fi opțiunea unui dar de bani sub formă de hârtie igienică. Documentele de hârtie ale aleatoarelor nominale mici sunt atașate la o bază din carton de la rolă, lipite frumos într-o bandă continuă. Un astfel de cadou poate fi perceput ca o dorință de a avea atât de mulți bani pe care le puteți folosi prin „destinație de toaletă”.
 • În cazul în care mirele fumează, este posibil să se depună în mod neobișnuit un cadou de numerar și cu ajutorul unui portret frumos. Ar trebui să fie ambalate facturi strânse și în acest formular pentru a prezenta mireasa și mirele.

 • Prezentarea monetară poate fi prezentată în valiză. Pentru a nu fi distrus, este logic să tipăriți o mulțime de bani ireal pe imprimantă. În fiecare pachet, investiți mai multe bancnote reale. Dacă adăugați acest set de pistol, un cadou real va fi „din șeful grupului MAFIA”.
 • Un cadou poate fi decorat sub forma unei cutii cu bomboane. În loc de ei, trebuie să puneți bani în acest container. Legați cutia cu o panglică și prezentă. O opțiune similară este de a împacheta bani într-un înveliș din plăci de ciocolată.

 • Un mod interesant este de a elabora bancnote sub forma unei case. Pentru a face acest lucru, luați o cutie mică care va efectua rolul temeiului unei astfel de structuri. De la facturi pentru a face „jurnalele”, lipirea hârtiei pe ambele părți prin cleme de hârtie. Apoi acoperișul este creat din banii de hârtie – puteți îndoi mai multe facturi în jumătate și apă la „clădire”. Încărcările în desenelor proeminențează bastoane.
 • Aplicarea abilităților creative, puteți face un cadou sub formă de barcă din bani. Vele în ea – acestea sunt facturi. Destul de doar pentru a construi o compoziție sub forma unui tort în mai multe niveluri.

 • Puteți să vă îmbogățiți o compoziție în formă de copac și inscripții amuzante. Facturile se atașează la imaginea brodată cu panglici, distribuind suma, de exemplu, „campanie la salonul de înfrumusețare pentru o soție”, „pescuitul unui soț”, „să cumpere filme” și așa mai departe.
 • Idee interesantă – face ambalaje în formă de cărămidă. Pentru a face acest lucru, luați o bucată de spumă, dați-i viziunea corespunzătoare, faceți o aprofundare pentru bani. După aceea, puneți suma planificată, lipiți piesa de prelucrat cu scotch și vopsea în culoarea cărămidă.

 • Puteți împacheta bani pe principiul lui Matryoshki. La cel mai mic pentru a pune suma pregătită și este ambalată într-o cutie mai mare. Pot exista mai multe piese și fiecare frumos decorate în hârtie cadou cu panglici. În plus față de bani, puteți pune niște cadouri în casete. Așa că va fi mai interesant.
 • Banii pachetului este interesant și în butoi. Poate fi un container de lemn sau sticlă, potrivită. Pe partea rămâne să scrie „Honey“, a pus în interiorul bani, și pentru a acoperi cu un șervețel șervețel, căptușită cu sfoară sau alt blocare adecvat.

 • Prin același principiu, o oală de bani este, de asemenea, utilizat. facturile mari sunt puse pe partea de jos, iar în partea de sus a adormi cu monedele lor. Se pare modul în care într-un basm despre oala pe care fierte atât de mult terci așa cum a fost necesar. Un astfel de cadou, însoțite de urări despre bunăstarea materială, se va adopta.
 • Pentru un cadou bun folosi câteva jucării. Acesta poate fi o pereche de câini de pluș, pisici sau orice alte caractere potrivite pentru ocazie. Banii pot fi atașate la ele în labele, face hainele de la bănci în numerar sau inserați facturile în interiorul jucării. În acest caz, tinerii soți trebuie să fie avertizați, astfel încât să nu arunce animalele într-o mașină de spălat înainte de a ajunge la prezentarea de bani.
Citește mai mult  100 de ani de la nunta - ceea ce este numele datei și sunt acolo orice cazuri de o aniversare înregistrare?

 • Ambalare pentru un cadou monetar puteți alege Baton. Va trebui să taie, scoateți miezul și să investească pe locul vacant de bancnote. Apoi rămâne cu atenție. Este recomandabil să se indică faptul că darul nu este la fel de simplu cum se pare că banii nu sunt răsfățați dacă doresc să mănânce o pâine pentru micul dejun.
 • Un cadou poate fi emis sub forma unei cărți de cecuri, pe fiecare pagină a cărei postare pe facturi. Mai bine dacă vor fi folosite două cărți. Apoi, fiecare dintre soți vor fi în măsură să profite de bani pentru întruchiparea de propria lor dorință (sau chiar mai multe).

 • O opțiune bună este să dați bani în cutie. Minunat dacă donatorul este un expert de lemn, deține o tehnică de pictură sau știe cum să transforme o cutie simplă într-o cutie elegantă, cu o decupaj sau mai multe tehnici de decorare. Va fi foarte plăcut să se detecteze în chestia elegantă mai multe și semne monetare.
 • O bancă de familie reală anti-criză poate fi făcută sub forma unui covor. Pentru a face acest lucru, luați o țesătură de dimensiuni decente, pentru a descompune facturile. Este recomandabil să o faceți astfel încât spațiul liber să rămână destul de puțin. Acest lucru va necesita utilizarea semnelor monetare de demnitate și bani non-reali, de exemplu, imaginea mirelui și mirelui. Trebuie să impuneți un film dens pe țesătură și să coaseți fiecare proiect de lege astfel încât să nu cadă și să decoreze covorul pentru a decora panglica decorată cu margele sau margele.

 • Pentru un cadou cool puteți folosi o lopată. Pentru a lipi banii de hârtie și monedele pe el și o prezintă ca un semn de bunăstare a familiei. Banii vor putea mai târziu să zboare și să folosească lopata pentru a fi numiți în țară.
 • Interesant Tair pentru banii prezenți sunt ouăle de la Kindersurprise. Deși pentru a face un cadou calitativ, trebuie să arătați muncă și prudență. Ouă de ciocolată trebuie să fie împărțită cu precizie în jumătate, să ia ceea ce este în ele în interior, a pus bani în aprofundarea și ouăle de focă înapoi. Ajută la refacerea ciocolata ambalaj cald lingură. Trebuie să fie ținută pe cusătură, astfel încât jumătățile „au crescut”.

 • Nu numai un kindersurprise, dar, de asemenea, un termos cu gravura poate parea prima tineri casatoriti un cadou foarte modest, dar într-o singură, și într-un alt caz, ei vor foarte mult te rog.
 • Părinții, de exemplu, pot oferi copiilor un serviciu de masă, plasând bani într-un ceainic sau un tant. O astfel de cadou o va fi practic de două ori. Și lucrul necesar în fermă, iar suma pentru o achiziție independentă de faptul că tinerii soți se consideră cel mai important.

Cât de interesant va fi prezentat?

Cadouri de nunta nu sunt doar făcut acest lucru, dar cu elemente de spectacol – aceasta este o sărbătoare care ar trebui să ne amintim toată lumea pentru o lungă perioadă de timp. Chiar și atunci când părăsesc mașina în locul în care banchetul este mulțumit, puteți purta tinerii pe colierul de flori și facturi de hârtie. Va încânta noi soți. În plus, va fi un motiv pentru următoarea fotografie memorabilă. Decor un cadou de numerar cu ajutorul ghirlandelor, folosind și prezent decorarea de Crăciun. Blacile originale pliate pot fi atașate la fir și porniți ghirlanda în rețeaua de alimentare la momentul potrivit. Un cadou de numerar, „inclus” în procesul de vacanță, este capabil să ridice un efect mare, producând o impresie asupra tuturor înconjurătorilor.

Citește mai mult  Ce cadouri pentru a prezenta oaspeților la nunta de la nou-născuți?

Trucuri și trasee

O persoană care are o dexteritate a mâinilor poate obține literalmente bancnote de bani de nicăieri, după ce a aranjat o prezentare de la prezentarea unui astfel de cadou. Scena cu focus nu va lăsa pe nimeni indiferent. Îmbrăcat în costumele de gangsteri, puteți intra în sala în care trece de sărbătoare, cu o pungă, pe care este indicat semnul dolarului, săriți la mireasă și spuneți cu voce tare că au terminat ordinul. În mod similar, puteți bate un cadou cu o valiză de bani. Bun pentru a aranja în timpul căutarea de vacanță, atunci când, concentrându-se pe vârfurile, tinerii vor fi angajate în căutare de comori. Diverse tipuri de puzzle, ghicitori și respinși vor face ca această ocupație să fie interesantă.

Este important să organizăm acest eveniment astfel încât să nu existe minne pe calea spre obiectiv. În caz contrar, se poate deranja rapid nu numai mireasa și mirele, ci și pentru toți oaspeții. Și, de asemenea, trebuie să considerăm că toate problemele asociate cu căutarea ar trebui să conducă la o sumă semnificativă. Ar fi amuzant pentru a rezolva o mulțime de mistere de dragul de hârtie în cinci sute de ruble. Chiar și plicul cu bani este posibilitatea de a preveni foarte neobișnuit și cu umor. „Curier“ poate apărea pe nunta, care se presupune că oferă o scrisoare din țara de peste mări, care și-a căutat mult timp pentru adresele lor. Pentru loialitatea față de plic, este mai bine pentru a pune timbre și mărci într-o limbă străină, confirmând acuratețea explicației de curierat.

Ploaie de la Noteur

Fiind mesageri sunt întotdeauna frumos, mai ales in ziua nuntii. Pentru o astfel de prezentare a, opțiunea folosind o umbrelă cu bancnote și ploaie, organizate special făcut din bani pentru eliberarea de confetti, vărsat peste capetele de tineri casatoriti.

Ce să spun atunci când prezintă un cadou?

Cuvinte pronunțate în timpul unei prezentări de un cadou monetare sunt de o mare importanță. Cu ajutorul lor, chiar și o cantitate mică poate fi dat în așa fel încât va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp și se lasă un profund sentiment de recunoștință de mire și mireasă. Puteți alege expresiile necesare și în mod independent, bazându-se pe sensul și forma unui cadou, precum și cu privire la circumstanțele legate de viața de tineri casatoriti. Și puteți utiliza, de asemenea poeme gata făcute la nuntă, care sunt destul de puține în Internet. Astfel de poeme sunt destul de simplu de a învăța sau de a conduce, în conformitate cu o anumită nunta.

Ce sumă este prezentată?

Nu există nici un răspuns lipsit de ambiguitate la ceea ce suma sub forma unui cadou va fi decent. (De obicei, oamenii sunt îngrijorați că au dat prea puțin). Mai ales că timpul trece, banii se depreciază. Iar faptul că ieri a fost încă sume destul de decente, astăzi vă puteți petrece doar pe trifles. O modalitate buna de a calcula cantitatea necesară este de a împinge cât de mult a fost cheltuit la pregătirea pentru vacanță pentru fiecare oaspete. Această cifră trebuie extinsă. Deci, se pare că cea mai mare cantitate adecvată pentru un cadou.

Despre modul de organizare original bani de nunta, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: