Cum de a organiza întâlnirea unei mirele fără a cumpăra o mireasă la nuntă?

Cum de a organiza întâlnirea unei mirele fără a cumpăra o mireasă la nuntă?

Nunta este o zi specială în viața fiecărei perechi, așa că vreau să-și amintească pentru viață. Mireasa și mirele planifică ziua nunții, astfel încât să devină luminoasă și interesantă – pentru aceasta, se desfășoară concursuri, evenimente de divertisment. Deci, astăzi a păstrat o tradiție destul de veche de răscumpărare a mirelui cu mireasa. Pentru această prietena, mireasa construiește diferite obstacole pe drum. Cu toate acestea, nu toate cuplurile doresc să petreacă ziua de nuntă pentru acest scenariu tradițional. Mai mult decât atât, există multe modalități de a întâlni mirele fără a răscumpăra.

Cauzele refuzului de răscumpărare

Refuzul de răscumpărare poate fi explicat din următoarele motive:

 • Având în vedere că de mai multe decenii, nunta a trecut prin același scenariu clasic, o astfel de tradiție sa epuizat+
 • Cele mai multe perechi sunt inhibate înainte de căsătorie, astfel încât răscumpărarea pare nepotrivită+
 • Orice cuplu vrea nunta lor să fie un exclusiv și original, așa că nu vrea să adere la canoanele general acceptate+
 • O versiune mai simplă este întâlnirea a viitorului partener la casa miresei, în cazul în care el (cu permisiunea părinților) este nevoie la oficiul registrului.

scenarii de întâlnire mire alternativă

În plus față de tradiția învechită, există și alte modalități de a satisface tânăr. Cu un scenariu bine planificat pentru a cumpăra un tânăr nu va neapărat. Luați în considerare unele metode alternative moderne de a întâlni mirii.

 • Pentru iubitorii exclusive o opțiune neobișnuită va fi întâlnirea de la fântână, pe malul mării, în parc sau un alt loc pitoresc. Această întâlnire poate fi construit astfel încât tinerii se mute unul de altul pentru a satisface sub muzică frumoasă.
 • De asemenea, cuplurile pot aranja o întâlnire la palatul de nunta. Mirele si mireasa poate conduce până la oficiul registrului pe mașini diferite la un moment dat.
 • În cazul în care cuplul a trăit împreună înainte de nunta, puteți aranja o cale de ieșire în comun din camera de hotel (sau casa ta, apartamente). Se pare destul de fotografii elegante.

Young se poate întâlni pe locul primei lor cunoștință. Se pare foarte romantic. Ele pot aranja, de asemenea, o plimbare în locurile unde au petrecut de multe ori timp împreună.

 • Puteți aranja o întâlnire a sotilor viitor sub forma de o căutare. prietenele Bridesmaid dau sfaturi mirelui, după care el trebuie să găsească mireasa. Mireasă, de exemplu, pot sta într-o cafenea din apropiere. Și de acolo, ei vor fi în stare să meargă la Palatul Căsătoriei.
 • La momentul sosirii soțului viitor, există o întâlnire cu părinții partenerului de viață – ei spun că vorbim, da un cuvânt cu fracțiune de normă și doresc fericire în viața de familie. Mireasa în acest moment este în camera alăturată. Apoi, Tatăl îi aduce fiica, ia mâinile tinerilor și le-a legat, dându-i, prin urmare, mâna și inima fiicei sale.
 • O altă opțiune de a întâlni mirele fără bani este să ridicați mireasa din casă. La momentul sosirii unui tânăr, fata ar trebui să fie îmbrăcată într-o rochie de mireasă, o cameră – decorată înălțat, mesa este servită. Într-o atmosferă relaxată, tinerii își dau reciproc un jurământ de dragoste și loialitate veșnică. Apoi toată lumea bea pe un pahar de șampanie și se deplasează în biroul de registru.
Citește mai mult  tort de nuntă în nuanțe violet: soluții neobișnuite și sfaturi privind alegerea

De asemenea, iubitorii de concursuri distractive pot cere tinerilor să cânte sub ferestrele miresei, un cântec romantic iubit, care mireasa coboară, dansul tânăr și sub aplauzele pe care le stau în mașină. Apoi du-te la palatul de nuntă.

 • Cel mai bine este să întâlniți părinții tineri de domnișari. Dacă nu există nici o dorință de ao întâlni cu Carabică, puteți găsi cu ochelari de șampanie sau vin.
 • Puteți organiza o întâlnire a mirelui și mirelui neobișnuit. De exemplu, el poate ajunge la o întâlnire la ea pe un cal alb sau într-un costum super-erou.
 • Groomul poate apărea în fața locuinței mirelui – împreună cu prietenii, el poate efectua orice cameră încântătoare: dans, scenă și t. D.
 • Există o idee despre o întâlnire extremă a mirelui și mirelui. Mirele se poate ridica cu un buchet de flori in gura unei scari incendii, sa se potriveasca in fereastra ei. În camera mirelui va aștepta mireasa și părinții ei, precum și un mic bufet. Dacă este posibil, puteți comanda un lift, decorați-l cu bile, flori. Pe ridicarea mirelui se ridică la fereastra de mireasă și apoi se duc împreună.
 • Interesant va fi posibilitatea de a întâlni mire și mireasă pe tradițiile altor popoare. De exemplu, puteți revigora tradițiile antice ale evreilor, ucraineni, tătari, moldoveni, cecen și alte nunți. Va fi foarte creativ.

Așa că nunta este amintit pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să se gândească peste tot scenariul cel mai mic detaliu, și nu doar de întâlnire un mire cu mireasa. De asemenea, la toate, nu este necesar să se renunțe complet răscumpărare – se poate face, dar să-l refacă pe un drum modern sau plin de umor sau de a folosi numai elemente individuale ale acestei tradiții. Care ar fi ideile care dețin o nunta, cel mai important – astfel încât este amintit pentru tinerii de mai mulți ani.

Citește mai mult  Ce să dea timp de 22 de ani de viață după nuntă?

Experții nunta va solicita modul de organizare a reuniunii un mire cu mireasa fără răscumpărare ei în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: