Cum să faci un piept pentru bani pentru o nuntă?

Cum să faci un piept pentru bani pentru o nuntă?

Una dintre cele mai comune cadouri de tineri casatoriti sunt bani pentru care o familie tanara va fi capabil să cumpere ceea ce le consideră necesare. Așa că procedura de depunere a plicurilor a fost mai simplu și convenabil, cel mai bine este de a utiliza lăzi speciale pentru acest lucru. Acest accesoriu pentru vacanță pot fi cumpărate sau realizate în mod independent, pentru care este important să se cunoască dimensiunile corecte, pentru a alege materialul adecvat și frumos adăuga decoratiuni.

Dimensiunea și forma

Sicriul, în care, în timpul celebrării nunții, oaspeții vor plasa cadouri de bani ar trebui să arate spectaculos și să fie cât mai confortabil. Pentru ca acest accesoriu pentru a nu intra în ochii tuturor celor care vor fi prezenți la sărbătoare, este important de a alege dimensiunea. Prea puțin piept face dificilă pentru a colecta plicuri și cărți poștale, și prea mare va iesi in evidenta, ceea ce va provoca o varietate de alte conversații. În plus față de confortul obișnuit, dimensiunea acestei rubrici este importantă din cauza securității conținutului. Containerele prea mici pot fura cu ușurință, în timp ce oaspeții și cei nou-născuți vor fi ocupați.

Dimensiunile optime ale pieptului pentru bani sunt de 20-30 cm la o înălțime de cel mult 20 cm. Astfel de standarde sunt concepute pentru o ceremonie care nu depășește 80 de invitați. Dacă nunta este planificată foarte mare, atunci puteți crește dimensiunea produsului sau puteți furniza mai multe casete pentru cadouri financiare cu tineri. Dimensiunea depinde nu numai de numărul de oaspeți, ci și de forma care va fi în piept.

Cea mai comună opțiune este o cutie de felicitare rotundă și pătrată, achiziționată sau manuală. De obicei, pregătirea pentru vacanță durează destul de mult timp, deoarece va fi ușor să faci un astfel de accesoriu, mai ales dacă știi exact ce trebuie făcut. În cazul în care doriți ceva neobișnuit, puteți face un produs ca o inimă sau un butoi. Dacă perechea se așteaptă deja întâiul născut, atunci puteți face un cărucior trunchi, iar cei care sunt de planificare o excursie de după ceremonie poate crea o cutie sub forma unei mașini sau navă, care va arata original și interesant.

În funcție de scopul de a colecta fonduri la o nuntă, culoarea produsului poate, de asemenea, să difere. Pentru copiii viitori, o cutie poate fi albastră sau roz, având în vedere podeaua viitorului copil. Pentru călătorii, pieptul poate fi un Motley și luminos, ca acele emoții pe care trebuie să le dea în vacanță. În cazul în care o colecție de finanțe pentru o vatră de familie, o culoare albă pură este furnizat de obicei, puritate simbolizare și armonie, care este atât de necesar și important în viața de familie.

Pentru ca accesoriul festiv să fie original, combinat cu decorul întregiii hale, în cazul în care celebrarea trece, este important să alegeți decorarea potrivită pentru el și să le plasați frumos.

Instrumente și materiale necesare

Pentru fabricarea unui piept de bani pentru o nunta cu propriile lor mâini pot fi potrivite pentru orice materiale de încălcare. Regula principală în acest caz, va fi fiabilitatea produsului viitor, astfel încât să poată sta cu ușurință sarcina cu care trebuie să facă față în cele din urmă. Pentru a crea o cutie de orice formă și dimensiune, veți avea nevoie de materiale și instrumente, fără de care nu va fi posibil să se creeze nimic. Cu tine este important să avem:

 • Carton, grosimea acestuia trebuie să fie de cel puțin 2 mm, pentru a crea un design durabil+
 • lipici, mai bine pva, dar pot fi și alte opțiuni, principalul lucru este că este de bună calitate+
 • cuțit de papetărie și foarfece+
 • Scotch de diferite grosimi+
 • Cartea de diferite culori și texturi+
 • elemente decorative, cum ar fi panglici, margele, flori.
Citește mai mult  Cifrele de pe tort de nunta - decor original și individuale de tort pentru tineri casatoriti

Pentru fabricarea de piept, nu numai un carton special dobândită poate fi abordată, aceasta poate fi făcută dintr-o cutie de pantofi simplu, principalul lucru este aranjat corect.

Ca instrumente suplimentare, care vor crea un produs unic poate fi necesară:

 • gaura buclat+
 • Foarfece cu diferite duze buclat+
 • Culoare Scotch+
 • Pistol adeziv+
 • ace si fire de diferite culori+
 • rigla.

Dacă vorbim despre materialele care sunt potrivite pentru utilizare ca asieta, atunci acesta poate fi:

 • țesături – catifea, satin, matase si nu numai+
 • Hârtie – obișnuită, ondulat, dens, în relief+
 • țesături ajurata, care sunt mai potrivite pentru decorarea produsului finit+
 • Benzi de diferite grosimi, textura si culori+
 • Elemente decorative – margele, scoici, pietre, margele, paiete si orice elemente care dau un produs festiv.

Dacă doriți, puteți construi un piept de materiale mai dense decât carton, acesta poate fi din material plastic sau chiar un copac, de lucru cu care aveți nevoie pentru a alege în mod corespunzător inventarului de însoțire și decor. Pentru a decora astfel de cufere, nu faceți fără pictura Scotch, care vă permite să împărțiți produsul în bucăți, să-l vopsi și să dați aspectul necesar. Crearea acestui produs, merită să ne gândim la ce fel de design va avea, cum să deschideți și cum să blocați.

Este important să aveți grijă nu numai de frumusețe și confort, ci și despre securitate făcând o blocare mică, deschisă pe care numai nou-născuții pot economisi bani de la cei care au conceput ceva rău.

Cum să-l faci singur?

Pentru a face un piept pentru bani pentru o nuntă, trebuie să cunoașteți principiile generale ale acestei lucrări, precum și nuanțele care vor trebui să se confrunte în procesul de creativitate. Schema de producție este destul de simplă, dar pentru cei care creează un astfel de produs pentru prima dată, vor fi foarte utile. Pentru a face pieptul, puteți utiliza o cutie de pantofi simpli. În procesul de preparare, partea din față se face ușor sub partea din spate pentru a simula aspectul produsului real, și se repetă sistemul de închidere sale. Atunci când se planifică crearea unei casete de nunta pentru colectarea cadouri de bani, este în valoare de a alege containerul original, astfel încât să aibă dimensiunile necesare, nu prea mare, dar nu mici, în caz contrar acesta va fi problematică pentru a utiliza produsul.

Cu excepția bazei de piept, este necesar să se aibă grijă de a capacului, care ar trebui să fie un element de decor al produsului, pentru care cea mai bună alegere va fi de execuție creț. De îndată ce produsul este pregătit, acesta trebuie să fie decorate cu material textil sau hârtie, după care pentru a continua cu procesul de decorare. Pieptul de nunta nu joacă un rol foarte important în vacanță, dar tineri, precum și oaspeții care au venit pentru a te un cuplu cu prezentarea lor mici, vor fi încântați să profite de această capacitate făcut special, care va completa designul general al camera.

Pentru ca piept să fie cu adevărat frumoase și funcționale, ia în considerare clasa de master în fabricarea acestuia. După aceea, se poate lucra pentru muncă, așa cum, înțelege ce și cum să facă, să efectueze toate instrucțiunile pas cu pas, este mult mai probabil pentru a obține produsul dorit. Familie pentru sicriu plicuri cu bani și cărți poștale pot avea diferite dimensiuni, forma, gama de culori și decor, dar bazele creației va fi aproximativ aceeași. Deci, pentru a face acest accesoriu la nuntă, aveți nevoie pentru a efectua o serie de pași.

 • Prepararea carton. Acesta atrage un șablon pentru dimensiunea dorită, din care va fi creat sursa piept. Când totul este tras, trebuie să taie cu atenție elementele, lăsând spațiu pentru spații, datorită căreia puteți lipici structura. Alimentarea cu energie și alte curbe trebuie să fie bătut ușor, făcându-le complet, chiar. Ultimul pas va fi lipirea spații într-o singură compoziție cu lipici sau bandă. Este important să-l facă în interiorul cutiei, astfel încât aspectul produsului nu suferă.
 • Pentru a consolida întregul design, și de a face piept mai fiabile, va trebui să taie banda de carton, datorită cărora unghiurile interioare sunt lipite în plus. Acest lucru permite nu numai consolidarea cotelor, dar, de asemenea, ascunde-le.
Citește mai mult  Sfaturi pentru alegerea cadouri pentru aniversarea întuneric

 • Următorul pas va fi de lucru pe capac, care, în piept, de obicei, are o formă în vrac. Așa că cartonul strâmt este frumos, și cel mai important, în mod uniform de îndoire, dând o formă semicirculară, aveți nevoie pentru a face mai multe benzi longitudinale pe partea interioară a produsului. Merită să ne amintim că forța excesivă atunci când este apăsată va provoca gaura din produs și totul va trebui să înceapă din nou. De îndată ce se dovedește a atinge forma dorită, trebuie să consolideze partea în vrac cu baza care permite pieptul dorit. Locul pentru atașament este mai bine să alegeți partea interioară, va evita articulațiile vizibile și locurile de lipire, ceea ce va face apariția mai atractivă.
 • De îndată ce baza pieptului este gata, merită să mergeți cu un punct foarte important – găuri de tăiere pentru plicuri și cărți poștale. Este foarte important să măsurați corect lungimea și lățimea ferestrei, în care oaspeții vor scădea ceea ce au pregătit pentru tineri. Este convenabil să faceți această gaură cu ajutorul unui cuțit de papetărie care este ușor și taie rapid carton, fără a se deforma, cum pot face foarfece.

 • Următorul pas este decorarea a casetei cu hârtie sau material textil. Pentru această procedură, este necesar să se măsoare partea inferioară separată și să o conturezi, precum și pe partea de sus. Primul lucru este de a decora capacul, și apoi doar restul pieptului. Pe acoperișul merită să se acorde o atenție deosebită gaurei, care trebuie tăiată cât mai mult posibil, iar marginile sunt tratate cu o lumânare aprinsă. Această etapă necesită o precizie maximă și o atenție, deoarece depinde de apariția produsului finit.
 • Când pieptul este complet separat de hârtie sau cârpă, se produce etapa finală, care implică decorarea produsului cu tot felul de elemente decorative, concepute pentru a îmbunătăți aspectul și plumbul în conformitate cu stilistrul evenimentului.

Exemplele de realizare ale pieptului poate fi oarecum, alegerea de beton va depinde de momentul în care este în fabricarea și dorința de a experimenta și de a crea. Cu cât mai multe opțiuni pentru inspirație, exemple frumoase, cu atât mai bine va ieși propriul trunchi.

Recomandări de decorare

Decorarea pieptului de nuntă este una dintre cele mai importante etape, deoarece tocmai percepția produsului și a esteticii sale. Decorațiile decorative alese incorect sau locația lor incorectă vor da efectul opus al celor dorit și, în loc de un accesoriu elegant și interesant, un atribut ridicol va fi prezent la sărbătoare, surprinzător de toți cei prezenți. Așa că totul se întâmplă așa cum ar trebui să fie important să se respecte anumite reguli.

 • Pentru decorarea articulațiilor și colțurilor pe piept, este mai bine să utilizați panglici de satin care sunt lipite peste produs. Este important ca ei să aibă aceeași culoare ca și materialul cutiei în sine.
 • Decorarea sicrii poate fi decorată în avans în magazinele de cusut sau în saloanele de nuntă.
 • Decorarea capacul piept, este important să nu exagerați. În caz contrar, greutatea decorului va fi prea mare, iar partea de sus va începe să cadă în interior, ceea ce va strica toata impresia de piept.
Citește mai mult  De ce nunta este acceptat să țipe amar & ?

 • Planificarea selectarea elementelor decorative, este în valoare să adere la principiul de a combina culori contrastante, lumina pe produs și accente luminoase în decor, această opțiune va face posibilă pentru a obține cel mai bun efect.
 • Așa că pereții laterali ai originalului aspect piept, puteți pune o fotografie a unui cuplu de tineri sau colaj foto cu ei.
 • Deoarece principalele elemente care piept de nunta sunt decorate cu panglici, margele si folosite, pietre, care sunt bine combinate cu ramuri Rowan, spikelets uscate, frunze și fructe de padure originale.

La piept sa dovedit a fi frumos și original, este necesar să se determine stilist în care se va face decorul. Amestecarea mai multe direcții este departe de a fi întotdeauna sta profitabil afară, uneori doar a efectelor nocive, creând o percepție nesfârșită a obiectului, iar la nunta totul ar trebui să fie fără cusur.

Exemple frumoase

Pentru a înțelege exact cum să facă un piept de nunta, trebuie văzut. Variante de dimensiuni, forme și soluții de culoare vă va permite să decidă cu privire la exact ceea ce aș dori să fac un anumit eveniment.

Culoarea pentru piept este de obicei alegerea alb, cu toate că există și alte opțiuni, care sunt diferite în mod serios schema de culori. Tesatura care este strâns de cutie este de obicei atlas, dar în unele cazuri nu poate fi utilizat, decide produsul cu volane si volane. Acesta va fi foarte frumos pentru a viziona materialul pe care broderia va fi prezent. În cazul în care sicriul este făcută în alb, dar poate fi decorat cu o floare în vrac sau o cremă sau umbra piersic arc.

Licarntanly arată un piept de nuntă, acoperit cu material pe care există un desen. Cel mai bine este să utilizați tonuri ușoare în acest caz: alb, trup, aur, piersic, iar desenul ar trebui să fie mai contrastant. Datorită faptului că caseta în sine este deja destul de luminată, ar trebui evitată un număr mare de decorațiuni, deoarece prezența mai multor arcuri în aceeași schemă de culori va fi opțiunea perfectă.

Iubitorii de ceva neobișnuit și extraordinar vor trebui să facă un sicriu realizat în schema de culori contrastante. Poate fi roșu, violet, burgundă, culori roz și nu numai. Principalul lucru este de a dilua contrastul produsului principal folosind elementele auxiliare. Cel mai bun dintre toate, dantelul se confruntă cu această sarcină, care este de obicei alb. Puteți decora cutia cu un arc sau floare din nuanțele corespunzătoare.

Pentru cei care doresc să iasă în evidență în culori, ci de forma, optiunile ideale va fi o casă, o mașină sau o navă, puteți face, de asemenea, un cărucior pentru copii. Astfel de produse au de obicei un sens ascuns, permițându-vă să înțelegeți ce tinerii căsătoriți sunt de colectare de bani. Gama de culori și de aici va fi luminos, iar decorul este moale și nonsens. Produse complete pot flori mici, margele perla si flori desene realizate mai contrastante.

Alegerea perfecta piept se poate face numai cuplul în sine, găsind inspirație pentru ei înșiși din cauza altor lucrări.

Cum sa faci o nunta de trezorerie în formă de piept pentru felicitări, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: