Cum să sorbiți și să loviți o rochie de nuntă la domiciliu?

Cum să sorbiți și să loviți o rochie de nuntă la domiciliu?

Nunta – un eveniment solemn, care este incredibil de important pentru fiecare fată. În această zi există multe evenimente luminoase, el este extrem de agresiv și bogat în impresii. Când este necesar să netezi și să punem în ordine o rochie de mireasă, femeile încep să se panică, pentru că este o sarcină destul de dificilă. Dar această îngrijire aparent nu este ușoară îmbrăcămintea nu este prea complicată, trebuie doar să știți despre unele aspecte.

Mai bine mângâierea?

Rochia de mireasa trebuie să fie netezită în cazul în care a fost amintit în procesul de transport, se pregătește de vânzare sau de depozitare, precum și după ce elementul este postipron. Este important să ne amintim că nu fiecare țesătură este capabilă să se miște călcarea de fier obișnuit. Dacă este dens (de exemplu, o gabardină sau viscoză), atunci fierul este puțin probabil să se descurce cu netezirea lucrurilor.

Pentru majoritatea acestor costume, există multe straturi diverse, margele și dantelă. Parcele pe care sunt amplasate este destul de dificil de a netezi, eliminarea neregulilor. Cea mai opțiune eficientă și ușor este să se evapore, ceea ce nu permite să vă faceți griji cu privire la faptul că materialul poate fi deteriorat. Această metodă nu a salva o rochie de la neregularitățile timp de cinci până la șapte minute fără probleme.

Cum să sorbi?

Există mai multe opțiuni pentru a avea rochii la domiciliu: cupluri, aburitor și fier obișnuit cu tifon umed.

Aburi

Pentru a salva tinuta de nunta de la nereguli cu un cuplu, mai întâi trebuie să umple cada cu apă caldă. Rochia este pus pe umeri, și apoi situate deasupra apei, la o înălțime de douăzeci și cinci de centimetri. După pliurile sunt acceptate, trebuie să-l posta timp de trei până la patru ore, astfel încât acesta este complet uscat. Din densitatea țesutului depinde de cât de mult se va netezi tinuta. Această metodă are unele minusuri:

 • Când aburul penetrează fibrele de tesatura, devine mai severă, care absoarbe o cantitate mare de umiditate. Din cauza aceasta rochie poate cădea în apă. Este necesar să se urmărească cu atenție faptul că acest lucru nu se întâmplă.
 • În cazul în care tinuta este o mare varietate de diferite pietre, este mai bine să nu utilizeze o metodă similară, deoarece acestea pot dezgropat.
 • Metoda este o opțiune rău pentru o rochie făcută din materiale grele, precum și pentru costumele având fuste cu mai multe straturi luxuriante.
Citește mai mult  Rochii de mireasa de la Natalia Romanova

Roi

Cea mai eficientă metodă simplă și care se pot bucura de orice gazda. aburitor verticală este capabil să netedă chiar și cele mai fragile element de rochie. Netezirea are loc după cum urmează.

 • Într-un recipient special în dispozitiv, lichid turnat. Apoi, trebuie să porniți saparir.
 • Tinuta este pus pe umeri pentru a fi mai convenabil pentru a netezi.
 • Procesul de maturare începe cu niveluri mai scăzute. Ferry trebuie să fie tratate mai întâi zone mari ale produsului, și apoi – elemente mai mici.
 • După ce procesul este finalizat, ar trebui să lăsați costum de trei până la cinci ore.

Evaping are loc timp de zece – douăzeci de minute, aparatul economisește timp. Aparatul, de asemenea, se lupta cu o varietate de microorganisme, elimina microbii, căpușele de praf și virusuri, care sunt pe haine. Rochia devine perfect netedă, pe țesătura tratată nu există secțiuni plin de farmec. Chiar și netezește chiar și cele mai mici șanse.

Fier și martie

Această metodă este folosită în cazul în care gazda nu are un vapor. Este destul de riscant, pentru că dacă nu sunt prea atent și neatent, puteți strica rochia. Modul corect este selectat fierul (care depinde de care tesatura este tinuta). Cel mai bine este să utilizați temperatura minimă să nu dăuneze haine. Înainte de a începe procesul, este necesar să curățați talpa fierul, deoarece trebuie să fie cea mai curată. Astfel încât rochia este bine netezită și nu răsfățată, trebuie să puneți câteva straturi de țesut marlevary și să-l accident de la greșit.

Dispariția costumului cu ajutorul fierului este destul de dificil, deci este mai bine să cereți oricui să ajute și să stocați un număr mare de răbdare.

Cum să strângă?

Rochie netedă de mireasă la domiciliu destul de ușor.

 1. Este necesar să începeți călcarea din frunză. Dacă țesătura are un număr mare de elemente decorative, ar trebui să fie călcat pe un prosop terry. Acest lucru va permite să nu dăuneze decorațiile și să le lase la fel de atractive.
 2. Următorul, fustă netezită. Merită să începeți să fierbeți stratul inferior, care este în față.
 3. Apoi accidentați cu atenție mânecile, centura și alte zone mai mici.
 4. La finalizarea procesului, trebuie să vă ocupați de produsul cu antistatic.
Citește mai mult  rochii de mireasa clasice

Nuante de călcat la domiciliu, în funcție de materialul.

 • Satin Ținuta trebuie să netezi de partea greșită. Nu puteți utiliza lichid, deoarece divorturi neatractive va rămâne pe materialul. Modul „Silk“ este setat pe fierul de călcat. După masă de atlas ar trebui să „se răcească“. În caz contrar, el va fi închis, iar toate lucrările vor fi în zadar.
 • Şifon – Fabric, care ar trebui să nu mângâind pe placa, ci pe greutatea. Materialul este incredibil de blândă, de aceea este folosit pentru ea, pentru că este ușor de ars, dacă îl ia în considerare în întuneric. Dar, chiar și atunci când părăsesc siparer, este mai bine să țineți dispozitivul la o distanță decentă de tinuta.
 • De dantelă Rochia de mireasa – un costum frumos, dar fragil, la care trebuie să trateze cât mai mult posibil. Nu trebuie să utilizați la temperaturi ridicate, pentru că de la ei yellowes pânză. Cel mai adesea rochie este acoperit cu pânză albă, și apoi se potolește prin ea.

Fatin de călcat

FATIN – material blând și fragil care face ca imaginea miresei să fie ușoară și imaculată. Este necesar să aveți grijă de aceasta, este extrem de atent, altfel lucrul va fi răsfățat. Mulți cred că materialul este ușor de ars cu un fier. Pentru a evita probleme similare, este necesar să fiți ghidați de unele sfaturi și recomandări.

 • Înainte de a începe procesul de călcare, ar trebui să distrugeți ușor cârpa cu apă.
 • Este important să înscrieți ajutorul celor dragi. Va fi mai bine dacă cineva nu ține țesutul deja călcat pe greutate, astfel încât să nu râdă.
 • Dacă utilizați un saparler, trebuie să trageți puțin câte. În acest moment trebuie păstrat pentru margini.
Citește mai mult  Descriere JIVA și etape principale de dans

Despre cum să fierbe o rochie de nuntă, uita-te în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: