Înregistrarea inele pe masina pentru nunta, crearea lor și instalarea

Înregistrarea inele pe masina pentru nunta, crearea lor și instalarea

În organizarea de nunți, în conformitate cu tradițiile, unul dintre rolurile-cheie este dat la cortem nunta. În ea, tineri casatoriti va merge la biroul de registru, face o plimbare în locuri semnificative, cu o sesiune foto, de unde vor ajunge la locul de banchet. Pentru ca autocolonna festivă să iasă în evidență în fluxul total de transport de pe traseul de nunta, este decorat cu diverse accesorii. În același timp, o atenție deosebită este acordată decorul miresei masina si mireasa.

Există o masă de variații în proiectarea mașinii de tineri casatoriti, dar în multe cazuri, acestea sunt decorate cu inele de nunta – atributul tradițional de sărbătoare ceea ce se întâmplă. Inele de pe o mașină de nunta pot fi achiziționate într-o cabină proaspăt căsătorit, la comanda sau de a face el însuși, manifestând puțină imaginație și creativ. În continuare, este descris despre opțiunile pentru proiectarea acestui tip de drum, crearea sa independentă și metode de instalare pe un echipaj de nunta.

Particularități

În vremurile mai vechi de pe vagonul de tineri, de tambourins au fost blocate, dangătul care a fost auzit pe întregul district, raportând abordarea de tineri casatoriti si pentru alungarea spiritelor rele. Tradițiile „trenul de nuntă“, așa cum a fost numit de la slavi, în viață în ziua de azi, cu singura diferență, care în loc de căruțe cu cai, sunt utilizate mașini și bulele schimbat inelele.

Inele de nunta de pe masina – acesta este un decor clasic, zeci de ani, care nu pierde relevanța. Motivul acestui fenomen se află în simbolismul accesoriului în sine și valoarea sa pentru nunta.

 • Țeserea inele dă mărturie despre legătura strânsă dintre doi oameni care au decis să meargă una lângă alta pe modul de viață, precum și despre conectarea a două destine într-un singur.
 • Inelul atribuirea unui cerc închis, fără început și de sfârșit combină imaginile de eternitate, unitate, integritate și infinit. Acesta din urmă presupune inviolabilitatea iubirii dintre soți bătute nou, care va trăi pentru totdeauna.
 • Ritualul inelelor de schimb între tinerii căsătoriți servește ca o dovadă ilegală a încheierii căsătoriei Uniunii.

Atunci când se face inele auto, este în valoare de mai jos mai multe reguli.

 • Pre-decide cu privire la locul de instalare de decoratiuni. Când utilizați aparatul de închiriere, ar trebui să ceară gazdele cu restricții cu privire la modul în care să-l decora. Utilizarea TC Familiar necesită, de asemenea, o discuție despre această problemă, deoarece atitudinea zeloasă față de fierul său Kony este caracterizată de majoritatea covârșitoare a proprietarilor de mașini.
 • Decizia de a se adapta inelelor pe capotă, este important să aveți grijă ca decorarea să nu devină pentru șofer cauza unei viziuni limitate a drumului și a obiectelor care interferează cu mișcarea. La urma urmei, aceasta este o chestiune de siguranță a pasagerilor TC.
 • În mod ideal, designul mașinii ar trebui să demonstreze unul, maximul a două accente concentrându-se atenția celorlalți. Inelele pe mașină – acesta este un exemplu luminos al unui decor de accent care nu are nevoie de o companie de altă decorare, care se grăbește în ochi.
 • Principalul accesoriu și decorațiile aferente ar fi trebuit să fie susținute într-un singur stilist de sărbătoare. Ca rezultat, designul ar trebui să fie festiv, în timp ce rămâne echilibrat în formă și culoare și nu să se asocieze cu cabina târzie.

Dacă neglijați de această regulă, rezultatul poate șoc altele.

Opțiuni pentru înregistrare

Acest autodetor poate fi utilizat Ca un decor independent sau în combinație cu alte accesorii in forma:

 • compoziţii din flori+
 • Inimile Fabric pe radiator Grila+
 • Bande, care sunt, de asemenea, decorate cu toate escorta auto+
 • camere autocolant+
 • steaguri tematice+
 • Baloane+
 • țesături pentru decorarea hotei, care răsucite și fix la unghiul căpușei, aproape de partea textilă a capacului, acesta se colectează cu un ventilator, au falduri pitorești și t. D.+
 • Flori de pe mânerele ușilor+
 • oglinzile laterale.

Să ne insista asupra materialelor care sunt folosite de designeri de nunta pentru proiectarea inele în sine pentru a sprijini stilul de triumf selectat și de a crea o atmosferă cu adevărat festivă.

Swans

Utilizarea cifrelor lebede albe la nunți este o coincidență. Aceste păsări nobile, personifica harul, frumusețea și harul, este inerent în crearea unui cuplu de viață și împreună să crească urmași. Din acest motiv, ele sunt considerate un simbol al loialității maritale. Ca să nu mai vorbim de cât de romantic și atractiv cuplu de lebădă arata ca, înclinând capetele sale unul cu altul, atunci când între ele, datorită naturale din material plastic, este format dintr-o singură inimă.

Swan și troliu – versiunea perfectă a decorarea mașinii la poziția tuplul nunta – masini newlywear. Cifrele lor sunt folosite ca un decor separat de masina de mire și mireasă sau completează inelele: astfel de compoziții arata intotdeauna foarte impresionant.

Swan colorat trebuie să fie albă ca zăpada. pasăre albă simbolizează bine că, în contextul nunta înseamnă dorința de un mod lipsit de nori cu tinerii căsătoriți, care vin numai pe drumul vieții de familie.

Interesant și neobișnuit arată ca o combinație de inele de dimensiuni mici și lebede mari ședinței din spate. În astfel de cazuri, execuția standului de cuib este cea mai diferită sub forma unei compoziții de flori, o coroană luxuriantă de trandafiri sau crini, o singură floare mare, cu / fără o adăugare la verdeață, pânză (Atlas, Chiffon, FATIN, organza), arcuri, panglici, perle artificiale.

O altă opțiune implică combinarea inelelor mari și a figurilor de film mici, care sunt situate în interiorul fiecărui cerc. O compoziție similară poate fi plasat nu numai pe acoperiș, dar, de asemenea, pe capota vehiculului, adăugând cu alte accesorii, dacă se dorește. În loc de o pereche de lebede pe echipajele de nuntă, un porumbel cu un porumbel este adesea banglat ca un simbol al fericirii familiei.

Flori

Combinația de inele și a culorilor este o soluție de tip win-win, care a devenit mult timp un clasic. Opțiunea bugetară presupune implicarea plante artificiale, care sunt indispensabile în sezonul de nunta de toamna-iarna, deoarece cu siguranță nu amenință pierderea atractivității inițiale din cauza capriciilor naturii. Costul compozițiilor vii este ceva mai mare, cu toate acestea, echipajul de tineri casatoriti, curățate cu flori proaspete, dobândește o vedere scump și respectabil.

La selectarea gamei de flori, resping din soluția de designer de inele. Atunci când au fost folosite panglici de satin în designul lor, plantele sunt alese într-un număr similar sau, pe contradicția, culori contrastante.

Inele de aur clasice sunt universale și combinate cu culorile de orice umbră.

Dacă aveți de gând pentru a decora o masina cu tineri decoratiuni din flori proaspete, atunci plante vii trebuie să fie prezent în proiectarea de restul cortexului nunta cel puțin cel puțin. Acesta poate fi concorde sau flori solitare pe mânerele ușilor și oglinzi, ghirlande florale și o compoziție mică pe capotă. De regulă, acestea sunt realizate din aceleași culori ca și buchetul miresei.

În general, florile pentru florării sunt o sursă inepuizabilă de inspirație. Ele sunt folosite pentru a crea o varietate de tipuri de drumuri de nunta – figurine, lavete, ghirlande, litere, care sunt potrivite pentru proiectarea de nunti tematice clasice și originale. Un bun exemplu – fantastically inele frumoase pe masina in forma de inimi de la culori vii și verdeață.

decoratiuni textile: Capă și panglici

Satin ribbons sunt bune pentru a utiliza inele ca o înfășurare externă decorativ și pentru fixarea acestora pe suprafața capotei sau a acoperișului. De asemenea, ele servesc ca material pentru a crea trandafiri cu diverse clădiri imobiliare care servesc ca un decor suplimentar. Alternativă la panglici de satin pentru fixarea inelelor de pe bază pot fi bucăți de carne de probleme care curge lumină. Decorative de lichidare poate fi, de asemenea, făcută de soarta.

Adesea cortexuri nunta decorate cu arcuri care fac înregistrarea mai expresiv. Astfel de decoratiuni arata foarte bine si ca supliment al compoziției principale de inele și panglici de satin. Acestea pot fi arcuri spectaculoase in miniatura, cu o inserție a ochiurilor de plasă floral-colorate fin sau funde mari de translucide, mată sau soarta strălucitoare.

Această versiune a tineri casatoriti TC este de dorit pentru a sprijini proiectarea corespunzătoare a mașinilor de acompaniament, în cazul în care arcurile sunt mai potrivite să se uite la mânerele ușilor. Optim, astfel încât acestea sunt aceleași dimensiuni și sunt realizate într-o singură schemă de culoare, astfel încât sistemul mașinii va arata nu numai elegant, dar, de asemenea, curat.

Jucării

Compoziția inelelor și a jucăriilor se potrivesc destul de atmosfera de nuntă. Pentru a decora echipajul de tineri, folosește o varietate de jucării. Cea mai populară opțiune este urșii de pluș în nuanțe de culori roz sau violet. Unul dintre ei poate fi pus pe un cilindru, altul – văl: o astfel de pereche de ursule pare deosebit de emoționantă și drăguță. Nu fiancons și păpuși mireasa sau în formă de inimă jucării moi mai puțin populare.

decor de jucărie poate fi plasat în interiorul simbolului principal al nuntii, aranja în spatele ei sau pe părțile laterale sau de a folosi ca nivelul inferior al compoziției de accent.

Cum sa faci inele?

Luați în considerare o clasă pas cu pas cu pas cu privire la crearea unor inele pe o mașină pentru o nuntă cu propriile mâini.

Care sunt materialele pentru creativitate:

 • Gofrotrub PVC lung de 2 m+
 • Bucată de spumă 280×450 mm+
 • Celling de materie un pic de dimensiuni mari decât spuma+
 • Ace cu fire și ace de tricotat+
 • Acoperit bandă adezivă transparentă+
 • pistol de lipit și foarfece+
 • Alb, auriu sau argintiu culoare panglică de 2 cm lățime.

Decorați produs prin culori artificiale și clopote miniaturale.

Ordinea lucrărilor.

 • Ondularea este tăiat în două părți de lungimi diferite, pentru a obține circumferința unui diametru mai mare și mai mic. Segmentele sunt conectate la inele și fix în locul compușilor cu panglică adezivă.
 • Ambele produse în întreaga circumferință sunt învelite cu bandă adezivă pentru a ascunde suprafața ondulată.
 • Din banda face înfășurarea exterioară a inelelor. La crearea fiecărui strat de înfășurare, capetele panglicii fixa adezivul pentru fiabilitate.

 • Bazinul produse între ele: acestea pot fi plasate în apropierea sau în apropiere „întrepătrund“, printr-un mod clasic, atunci când inelul de diametru mai mic are faptul că mai mult.
 • Atașați proiectarea inele la baza spumei folosind un fir prin prin înțeparea făcute de ac.
 • Partea de jos a bazei sunt strânse cu materia, drapindu-l de-a lungul marginilor și firele de cusut. Fa-o pentru a evita deteriorarea la un strat de vopsea de o mașină cu decor floral.
 • Elaborați un stand cu flori, având-le pe gustul dvs., dar fără a uita că acestea ar trebui să mascheze bine tesatura in jurul perimetrului produsului.
 • Pentru ca instalația în timpul deplasării TC, au fost garantate în locurile lor, acestea sunt introduse în baza și fixat cu un pistol de lipit.
 • Ca un călător, legăturile se leagă de sus pentru fiecare inel pe clopot.

Cum să-i consolideze?

Mașini de nunta Gata are deja un sistem de închidere speciale sub forma de ventuze de cauciuc, magneți neodim, ornamente textile (panglici, tesatura răsucite). Magneții în sine sunt destul de puternice, prin urmare, dispozitive suplimentare care dețin inele nu sunt necesare aici. Dar atunci când se utilizează ventuzei, acesta va fi util să se utilizeze benzi pentru plasa de siguranță, fixarea acestora prin buclele pentru textile.

Versiunea clasica a inelelor sugerează utilizarea benzilor. Produsele sunt atașate în diferite locuri ale vehiculului: acestea pot fi puse pe acoperiș sau capota, atașați la grila radiatorului sau bara de protecție din față. În ultimele două cazuri, accesoriul este elementaryly legat de panglici din satin, legându-le cu noduri originale.

    Accesoriul nunta de casă este mai ușor și mai de încredere pentru a repara panglici exact atlasal cu o lățime de 4-6 cm și o lungime de 0,5-0,6 m de o culoare adecvată. Panglici vor fi necesare cel puțin 4. La instalarea pe acoperiș, acestea înfășurați în primul rând inele, ceea ce face două rotații, apoi se întind prin fiecare ușă și legat de balustrade de plafon.

    Datorită astfel de improvizat stretching, accesoriul de nunta va rezista la orice drum scuturare și nu va cădea la vânt puternic. Decizia de a seta modelul de pe capota cu ajutorul benzi, acestea sunt transmise în mod constant prin inele și sub capota deschisă, și apoi în interiorul lega. Din panglici reziduale fac adesea arcuri pentru decorarea mânerele ușilor și discuri.

    Puteți folosi și organe de asamblare gata făcute, de exemplu, magneți. Ele sunt fără probleme inserate în suportul de spumă și fiabil dețin întregul design în cazul transportului.

    master-class pentru a face inele pe masina Vezi mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: