Numele aniversarea nuntii a anilor și tradițiile lor sărbători

Numele aniversarea nuntii a anilor și tradițiile lor sărbători

Fiecare nuntă este o nouă zi de naștere a familiei. doresc intotdeauna un cuplu nou-născut în dragoste și armonie timp de mai mulți ani. Deoarece fiecare persoană are o zi de naștere o dată în fiecare an, atunci cuplul de familie se întâmplă anual ziua de naștere a familiei.

De la 1 la 10 ani

Fiecare aniversare a nunții are numele ei. De obicei, ne amintim doar datele aniversare și numele lor – de argint, de aur, dar toată lumea are timp trăit împreună – an, există o semnificație specială, de ce acestea sunt numite.

Nunta in sine este o nunta verde, numele ei simbolizează ziua în care toți tinerii verde – soți și o nouă familie, și recent noi, atunci când începe doar totul. E ca o înflorire a unei vieți noi, prima frunză verde în primăvara anului. Prin urmare, toată lumea felicit tinerii cu nașterea unei noi familii și să dea tineri casatoriti cadouri și bani pentru dezvoltarea și creșterea societății lor de celule nou-născut. Uneori, chiar și sărbători nașterea familiei, la fel ca în fiecare lună de la nașterea unui copil.

1 ani – o nunta stente. În mai vechi timpuri, sitherium a fost foarte apreciat, așa cum a fost un material subtil și ușor, dar în același timp, ieftin și de zi cu zi, astfel încât primul an a fost numit Sittsev – relația a început deja să achiziționeze pictura lor de zi cu zi, dar încă rămân tulpina și aer, dar încă la fel de fragilă, ca material imponderabil. Există un alt nume – o nunta tifon, dar indică, de asemenea, fragilitatea legăturilor de familie, la timpul lor unheoming. Aceasta sarbatoare bea o sticla de spumant, stocate din ziua nuntii, iar tinerii soți dau reciproc cu eșarfe stem.

Puteți organiza chiar un ritual – cravată un nod pe batistele pe două colțuri opuse, pronunțând cuvintele prețuite. Acest lucru va ajuta curajos două inimi iubitoare de mai mulți ani. O astfel de batistă este stocată într-un loc prețuit.

În primul an de la nuntă, se obișnuiește să se ceva prezent din tesatura: servetele, perdele, diverse prosoape, îmbrăcăminte, lenjerie de pat. Părinții tinerei dau glisoarele și scutece în speranța că viitorii moștenitori ai familiei.

2 ani în tabelul nostru – nunta de hârtie. Ea a primit numele ei pentru că era, de obicei, un copil a apărut în familie, și, prin urmare, primele dificultăți serioase. Iar relația soților care au experimentat primele momente de criză erau ca hârtia – ar putea să se rupă, nu erau încă puternice și vulnerabile.

În această zi, soțul și soția schimbă mesajele de dragoste scrise unul de celălalt cu scrisori cu o poveste onestă despre toate calitățile atractive și cele neplăcute ale personajelor lor, care pot ajuta la începerea vieții de familie ca și cum ar fi o nouă foaie curată.

Ca un cadou, oaspeții pot alege cărți, bucăți de hârtie, articole de mobilier, precum și facturi de numerar.

3 ani în lista de nunți – nunta din piele. Se poate observa că familia ca un singur organism prin acest timp transformă pielea, rapoartele soților sunt destul de puternice, indestructuri, sunt greu de rupt, ele sunt ca un material solid, care este pielea. Da, și înțelegerea reciprocă provoacă un sentiment ca și cum cuplul simte un partener al pielii.

Timp de trei ani, este obișnuit să dea produse din piele – portofel, sac, pantofi.

Ca simboluri ale bunăstării și copii cu soți da mere roșii. Și soții trata reciproc cu bucăți de fructe bijuterii.

4 aniversare – aceasta este o nunta lenjerie. De asemenea, coarda numele său sau ceara. Cuplul căsătorit a avut timp să izbucnească în aceste termene limită, cum ar fi cablurile sau fibrele de in, astfel încât această relație este dificil să se rupă. De asemenea, o anumită bogăție apare, de asemenea, în familie – o lenjerie de chelner este vărsat pe masă, și lenjerie de corp pentru pat, care este deja actualizat la acest moment, de asemenea, schimba de la sitse-lenjerie. Nunta de ceară este numit, deoarece soții devin mai ceară sprijin reciproc cum ar fi.

Soțul și soția lenjerie alege haine ca un cadou, iar oaspeții sunt de obicei prezentate cu lenjerie de pat din in, precum și țesături, prosoape de bucătărie sau de lumânări.

Haine pentru copii din in pot da exclusiv părinții unui cuplu căsătorit.

5 ani – aniversarea vieții împreună, sărbătorită pentru prima dată – nunta din lemn. Sunați la această dată, astfel încât familia a devenit deja ca un copac strâns cu rădăcinile sale durabile pentru terenul și preocuparea deja dobândită – copii. De asemenea, un copac este un material durabil, de la ea în zilele vechi pe care le-au construit acasă și o varietate de clădiri, astfel încât familia este considerată a fi aceeași și puternică și frică de doar teste foarte grele, ca un copac este frică de un foc puternic.

Există date de nuntă care trebuie sărbătorite ca fiind luxuriante și distractive, cum ar fi nunta în sine. Prima dată aniversare este doar din astfel de zile. În plus față de darurile din lemn, mobilier, bijuterii din lemn, puteți da grădină legală cu copaci care au plantat oaspeți sau decorează copacii existenți cu panglici cu dorințe bune.

6 ani – nunta din fonta. Aceasta este prima nuntă de metal simbolizează o familie puternică și prietenoasă. Dar, la fel ca și fontă este considerată cea mai fragilă a tuturor metalelor, al șaselea an al relațiilor de familie este încă supus distrugerii de lovituri puternice ale sorții.

Principalul cadou pentru această aniversare este ustensilele din fontă. Poate fi prezentat la tigaie, cazan sau ieftin.

Chiar si hostesse moderne va fi bucuros să dea un astfel de cadou, pentru că vasele din fontă este considerat de înaltă calitate și oferă feluri de mâncare preparate în ele un gust uimitor și aroma. Nu e de mirare în zilele de demult în această zi, soția trebuia să demonstreze calitățile sale excelente ale amanta și arată oaspeții curățate și mâncăruri bine îngrijite din fontă.

Lista de aniversarea căsătoriei are o dată specială – este de 6 ani și jumătate, o nunta de zinc. Se crede că, în acest moment familia poate începe o criză în relațiile. Și, deși în antichitate nu știau un astfel de concept psihologic, dar au încercat să-i reamintească soțului și soției despre valoarea obligațiunilor de familie prin celebrarea unei astfel de date interesante, ca și cum ar fi fost injectate într-un luciu și luciu pentru relațiile de familie , ca și obiectele din zinc.

În această sărbătoare, desigur, au prezentat sau obiecte pentru o bucătărie din zinc sau figuri de zinc, baubles.

Soția și soțul, conform credinței, au fost obligați să arunce bucățile de zinc, au păstrat căldura în relațiile maritale și de căldura sufletului lor.

7 ani – Nunta de cupru. Cuprul nu este numai solid, ci și metal valoros. Prin urmare, el simbolizează nu numai cetatea legăturilor de familie și indică, de asemenea, o anumită bogăție, la valoarea celulei familiale ca un singur organism legat de anii obișnuiți.

Partenerii de căsătorie se dau reciproc cu monede de cupru, care doresc o viață obișnuită și fericită. Oaspeții pot alege ca un cadou de orice produse din cupru – feluri de mâncare, de exemplu, un curcan pentru cafea sau figurine elegante, diverse simboluri de gătit, de exemplu, o miniatură de cupru pentru fericire.

8 ani – Tin nunta. Prin analogie cu staniu, ca un tip special de metal, noi paiete frunze de staniu în soare, dar de-a lungul anilor, își pierde strălucirea și se estompează lui. Dar este doar în valoare de actualizare ea, freca, iar el isi rasfata din nou cu sclipici său specială de metal. Deci, relația în această perioadă – există deja câteva gonflează, a devenit obișnuit, dar este doar pentru a le picta cu bucurie, cadouri și atenție, modul în care vor juca cu toate efectele nocive lor strălucitoare.

Această aniversare este prezentat cu obiecte, produse achiziționate în cutii de tablă. Instrumente de bucatarie sau ceva genial va fi, de asemenea, un cadou bun.

9 ani – aniversare faianță. Există două interpretări ale unui astfel de nume. Acest lucru sau indiciu la următoarea perioadă de criză în relațiile sub forma unei fațete fragile sau un indiciu de prosperitate într-o familie puternică – vărsat în frumoasa fație ceai puternic.

Alegeți caractere potrivite, desigur, aveți nevoie de membrii familiei. Dar există o tradiție – pentru a sparge vechile feluri de mâncare. Prin urmare, darul dorit este mâncărurile noi, setul de ceai, suveniruri elegante faianță.

10 ani – această aniversare a vieții împreună, se numește staniu sau nunta roz. Aceasta este prima aniversare gravă. Tin – metal puternic, dar este combustibil și flexibil. Deci, în familie nu mai află relația, dar se adaptează între ele. Relațiile au devenit o clipă și frumoase ca o floare de trandafir.

Prin urmare, soțul își prezintă soția un buchet de 10 trandafiri roșii (pentru fiecare an pentru fiecare an) și 1 albă a crescut ca un indiciu pentru fericirea viitoare. Oaspeții pot alege sau obiecte din staniu, de exemplu, linguri, sfeșnici, case sau ceva cu o imagine de trandafiri sau roz.

La această aniversare, prezența martorilor onorifici ai cupluului căsătorit.

De la 10 la 20 de ani

După 11 ani de la data căsătoriei, căsătoria este sărbătorită Oțel de nunta. Căsătoria a devenit atât oțel călită, netedă și strălucită ca o oglindă, iar soții au devenit ca o reflecție reciprocă oglindă. Dați în mod tradițional decorațiuni din oțel pentru articolele de acasă sau din oțel.

12 ani – nunta nichel. De obicei, celebrează după 12,5 ani de trai împreună – la jumătatea sfertului de secol, dar puteți petrece două evenimente solemne în cursul anului. Se numește astfel încât viața de familie a devenit temperată și rezistentă la orice impact din exterior, ca un nichel metalic fiabil și strălucitor.

Uneori soții dau cadouri de la nichel necurat, astfel încât acestea să fie curățate simbolic și lustruite la o oglindă strălucitoare. Preveniți feluri de mâncare și lucruri mici de la acest metal.

Următoarea aniversare se numește așa.

  • 13 ani – Nunta de dantelă. Alte nume – Landers.
  • 14 ani – Nunta Agatov.
  • 15 ani – Nunta de cristal. Sticlă – material fragil, dar pur și sunător. De asemenea, relațiile căsătorite sunt deja durabile, curate, dar pot să se prăbușească. Obiectele de cristal sau de sticlă sunt date acestei aniversări.
  • 16 ani – Topazova, 17 – roz, 18 ani – turcoaz, 19 ani – Granat Nunta.
  • 20 de ani – Nunta de portelan. Relațiile din familie au devenit aceleași neprețuite ca și porțelan chinezesc scump. Și, de acest timp, seturile vechi de porțelan au fost confundate de o parte din atractivitatea lor și au fost păstrate cantitativ, apoi sunt prezentate de obicei noi la această dată. De asemenea, pe celebrarea vă puteți prezenta figurinele de porțelan, pentru cofrete pereche de ceai elegant, ca un simbol al iubirii, loialitate și bogăție.

De la 20 la 30 de ani

21 ani – Nunta Opal, 22 – Bronz, 23 – Beryl, 24 – Satin. Aceste date nu sunt atât de solemn, astfel încât acestea sunt observate la voință.

25 de ani – nunta de argint, ea începe o serie de aniversări semnificative. Silver nu este doar o fosilă naturală, ci un scump, din metal nobil, puternic, deci este un simbol al Uniunii, de un sfert de secol de durată.

inele de argint în această dată prezintă semnificative. inele de argint sunt prezentate unul de altul. Ele pot fi purtate ca un simbol al iubirii transpirat după un an, ca un angajament al familiei ulterioare fericire lungă.

Nativ și prietenii sunt prezentate cu argint, fie că este vorba de obiecte pentru servire sau suveniruri și o varietate de martisoare.

26 de ani – jeleu, 27 – Nunta de mahon, 28 – nichel, 29 – catifea preparat.

în vârstă de 30 de ani – perla de nunta. Ca o perla care crește și se dezvoltă în chiuveta sa, uniunea de familie a lungul timpului devine mai frumos, puternic și costisitoare. În această aniversare, soții iubitoare încercați să vă rugăm reciproc din perle – decoratiuni. Soțul poate da lui soție un colier de perle și în schimb pentru a obține un buton cu perle.

Ca un cadou, puteți alege tot ceea ce este asociat cu perle și apă, cu mare – nu numai obiecte de perle, cu inserții din perle, dar, de asemenea, folosind perla.

De la 30 la 40 de ani

31 – Dubla (Solar), 32 – cupru, 33 – piatră sau căpșuni, 34 – Amber Nunti.

35 – lenjerie (coral), 36 – Nunta din porțelan os (poporul rus nu face fata). 37 de ani – Muslinovaya, 38 – mercur, 39 – o aniversare puternică.

în vârstă de 40 de ani – Rubyan aniversare.zi auto-ating. Pe bijuterie Ruby este după un diamant. Relațiile pe care soții și-au păstrat în căsătorie sunt similare cu această bijuterie.

Cuplul căsătorit va dobândi noi inele de nunta, deja cu insertii de rubin.

Există o astfel de tradiție – soțul și soția ar trebui să mănânce în Cherry din ramura cu două iazuri conectate cu cireșe, nu le separă, și oasele îngropa în pământ. Doi copaci țesute va crește în acest loc în acest loc.

Oaspeții au prezentat decoratiuni si obiecte sofisticate rosu-rubiniu, precum și echipamente scumpe, mobilier de acasă. În decoratiuni pentru această celebrare, o culoare roșie este necesară în textile, fețe de masă și buchete de flori.

De la 40 la 50 ani

aniversare de nunta 41, 42 și 43 nu sunt celebrate, dar fiecare are un nume special. 41 ani – Earth sau fier de nunta, 42 ani – Pearl, 43 – flanel.

44 – Topazova Nunta. Această bijuterie se caracterizează prin transparența sa, curățenia și durabilitate. Aceleași cuvinte pot fi descrise de Uniunea căsătoriei care a realizat o astfel de vârstă. În onoarea acestei sărbători, puteți schimba decorațiuni cu inserții de la Topaz și puteți da figurine memorabile de culoare albastră sau roz din sticlă transparentă.

Oaspeții invitați pot, de asemenea, să adopte pentru a alege un topaz de culori cadou, transparența și utilizarea acestor calități în alegerea vesela, suveniruri, ochelari și culori.

45 de ani – următoarea aniversare, nunta safirului. Conform credințelor, safir este o piatră care protejează de rău, pur și sănătate. Aceste vrăji sunt soți foarte necesari care au realizat deja bătrânețe. Și din nou, aceasta este o bijuterie valoroasă, care simbolizează valoarea unor astfel de relații lungi.

În inelele de nuntă ale soților, puteți adăuga safire de împrăștiere. Sărbătoarea este mobilată în culoarea safirului – în tonuri albastre. Cadourile pot fi alese și albastru, cu nuanțe albastre transparente.

46 ani – Nunta lavanda, 47 – Cașmir, 48 – Ametist, 49 – Cedar Nunta.

în vârstă de 50 de ani – Nunta de aur. Numit astfel încât în ​​cinstea celui mai nobil, dar dificil de produs din metal. Și pentru a ajunge la o aniversare de jumătate de secol, trebuie să muncești din greu pentru a construi relații armonioase, pentru a păstra și consolida barca de familie.

Dacă cuplul de familie anterior nu a schimbat inele noi, atunci este timpul să o faceți, iar copiii sau nepoții adulți le pot da. Cuplul marital poate fi dat reciproc bijuterii sau inele de aur.

Această sărbătoare este, de asemenea, atrasă ca nunta însăși. Anaturja se face folosind culoarea aurie, multe articole placate cu aur sunt utilizate în setarea tabelului.

Potrivit tradiției, dușul „nouwweds” cu ploaie de aur – un amestec de orez, boabe și monede. Aceasta este o dorință de sănătate, longevitate și fericire pentru următorii 50 de ani. soți reprobatoare dansând „nunta“ dans într-un cerc de rude și prieteni care păstrează lumanarilor cu lumini aurii.

La fel ca la nunta, de aur „proaspăt căsătorit“ aruncă un buchet, doar că toți cei prezenți de capturare. În cazul în care fata nu este căsătorit, ea prefigurează o nuntă rapidă, în cazul în care acest lucru este o femeie căsătorită, atunci ea va sărbători, de asemenea, 50 de ani de viață împreună. Oferă cadouri de aur sau folosind aurire – mobilier, farfurii, interioare, decoratiuni elegante.

De la 50 până la 100

După o jumătate de secol în urmă, zile de nunta remarcat numai în anumiți ani.

51, 52, 53, 54 aniversare nu sunt mersul pe jos, nici măcar nu sunt numite.

55 ani – Emerald nunta. Emerald – rare, dragă, minerale rafinat. Unirea celor două inimi într-o lungime de 55 de ani este deja destul de rar. Cu cât este mai valoros, aceste uniuni sofisticate puternice. Culoarea verde a pietrei simbolizează începutul de noi lungi și dovedite de ani și mai mult de colaborare de viață.

Celebrarea principală se pregătește copii, ele sunt prezentate dragi cadouri. Părinții lor ia doar grijă de ei înșiși, despre care deține o sărbătoare, și cadouri – nimic folosind această piatră, sticlă, sau culorile de smarald.

56, 57, 58, 59 ani de căsătorie vechi nu este, de asemenea, marcate.

în vârstă de 60 de ani – nunta diamant sau diamant. Această unire, testat de greu și ori fericit și viața comună, este aproape imposibil de a diviza ca un diamant reală. El mănuși cu toate marginile tradițiilor comune, succesul descendenților, ca un diamant spumant. Organizarea unei sărbătoare este, de asemenea, privilegiul de copii, nepoți, iar oaspeții sunt prezentate ca un produs cadou cu o strălucire de culoare multiple, decoratiuni. Poate fi înlocuit cu diamante prin phyanites, spumante obiecte din cristal.

65 de ani – nunta fier. Diamond este cel mai puternic dintre toate pietrele, iar fierul este cel mai rapid dintre toate metalele. Prin urmare, această aniversare ca urmare o nunta de diamant, și a numit Nunta de Fier. Este cu toate acestea, cu membrii familiei este, de asemenea, o dată semnificativă și rară.

Prezintă în această vacanță mai simbolică, este mai multe semne de atenție. Deși aparatele de uz casnic, ceva de viață va merita pentru un cuplu vârstnic.

67 de 5 ani – Nunta de piatră. Piatra persistă o fortăreață care nu este supusă nici unui cataclism natural, durabil pentru orice condiții meteorologice. Cadouri vor fi articole din piatră naturală – de la suveniruri la produse de origine, precum și o varietate de ornamente de piatră pentru grădină.

70 de ani – o nuntă grațioasă. Treceți printr-o astfel de cadă de familie comună – acesta este un har mare de Dumnezeu. În mod obișnuit, chiar și marii străini sunt conectați la celebrarea acestei date. Darul pentru soți nu este atât de important, darul principal este dragostea și grija descendenților.

75 ani – Corona Nunta. Soții îngeri coronale. Salvarea dragoste și consimțământul, oamenii sunt demne de coroana regala, au ajuns la vârful regal în relația lor

Această sărbătoare poate fi celebrată într-un cerc de familie, și puteți invita o mulțime de oameni, lucrul cel mai important, înconjoară părinții meritate de onoare și respect. Puteți decora capetele cu coroane ca un semn de mare lucrare în beneficiul familiei.

80 de ani – stejar nunta. Oak – cel mai puternic dintre copaci și cea mai lungă de viață, trăiește până la 100 de ani. Prin urmare, stejar personifică nunta o familie solida, nerealist care susține coroana – descendenții, și fără a uita despre forța lui de trib – despre rădăcinile sale, strămoșii săi.

Darul va fi orice element din lemn, utilizarea lemnului în interior, decorațiuni din lemn.

90 de ani – granit aniversare. Familia este asociat cu piatra de granit, una și indispensabilă. Presents sunt preparate folosind granit sau orice alte pietre. De exemplu, poate fi o sculptură în grădină.

85 și 95 de ani nu sunt marcate.

100 de ani – roșu, sau nuntă de platină. În vremurile vechi, ceea ce este bine, numit roșu. Și această dată este o zi uimitoare, semnificativă și solemnă. Puteți da cadouri roșii, decorațiuni frumoase, cuvinte de recunoaștere și iubire.

Până în prezent, doar un exemplu al cuptorului de familie din Azerbaidjan, care a reușit să-și ducă dragostea sub 100 de ani. Și lăsați-o să fie un exemplu pentru toți noii și soți din întreaga lume.

Despre cum este chemată aniversarea nunților și ce să le dea acestora, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: