Nunta Buchet de mireasa din Eustoma

Nunta Buchet de mireasa din Eustoma

La organizarea unei ceremonii de nunta, literalmente fiecare detaliu este luat în considerare. Un loc aparte în imaginea miresei ocupă un buchet, care astăzi are multe compoziții într-o mare varietate de nuanțe de culori. O nunta cu adevarat fabulos va ajuta pentru a face Eustoma in combinatie cu trandafiri, hortensii, freesies sau crizanteme, adaugand imaginea de nunta cu tandrețe, ușurință și tineret.

Ce este?

Eustoma sau Lisianthus este o floare destul de mare, cu muguri de 8 centimetri. Compoziția bazată pe aceasta planta este destul de mare și luxuriantă. Astfel de buchete se uite în mod ideal în centrul mesei festive și în proiectarea arcului pentru ceremonie, care va aminti intrarea în Pădurea Magic.

Inițial, Estoma a existat numai într-o singură nuanță – albastru. Puțin mai târziu, ei iubit atât de mult decoratori si designeri care crescătorii au trebuit să fie imaginase și să retragă alte variații de culoare.

Astăzi, designul de nuntă nu face fără eustomuri albe, simbolizând fericirea și uniunea puternică. În plus, sunt utilizate cremă, piersici și nuanțe roz.

Mult mai rar întâlnește liliacul, varietatea roșie de plante. Pentru persoanele cu gust sofisticat în sortiment există o vedere unică – un bud cu margini de contrast.

În Rusia, reproducerea unei plante este destul de reușită. Adevărat, muguri începe să înfloritor mai aproape de vară. Prin urmare, dacă doriți să le cumpărați la un alt moment al anului, ar trebui să contactați magazinele de flori, cu toate acestea, prețul va fi destul de mare. Patria de la Lisianthus importat – America și Mexic.

Buchetul alcătuit din ele arată luxos și sofisticat. Și nici o cheltuială nu vă vor face să vă simțiți rău pentru alegerea.

Această floare frumoasă are muguri delicate și volumetrice. Privind în jur de petale, veți găsi la capătul undelor de lumină care seamănă cu un trandafir. Ca urmare, această caracteristică le-a acordat un, numele neoficial suplimentare – „Irish Roses“. Florari preferă să le combine cu trandafiri albi, creând o compoziție blând și magic.

Citește mai mult  Ce să dea la aniversarea Topaznaya împreună de viață?

Eustoma prin natura simbolizeaza tinerete si prospetime – ideala pentru tinerele mame. O altă semnificație a acestor culori minciuni adorabil în calm interior și armonie.

În plus, floarea este asociata cu rezistenta sentimentelor, loialitate, căldură și liniște. În festiv personifică compoziția dragoste, fericire, puritate, distracție, justiție și onoare.

Buchetul de mireasa de lisianthus va sublinia toată frumusețea și farmecul mireasa merge la altar, și va exprima, de asemenea, sentimente puternice și admirație de pe fața mirelui.

Se crede că un astfel de buchet luminos de trandafiri si Eustoma va face o familie tânără de fericit, plin de dragoste, devotament și înțelegere.

Avantajele buchete:

 • Absența mirosului reduce riscul de alergii și migrene în momentul cel mai responsabil+
 • Pe baza acestor culori, o frumusețe uimitoare de buchete, oferind oricăror bridescence, rafinament și moliciune+
 • Bugurile arată natural și expresiv, proaspăt pentru o lungă perioadă de timp.

Singurul minus – ratele.

Caracteristici de compilare

Estoma sunt caracterizate de butăoni în vrac, astfel încât compoziția cu ei se va dovedi a fi aerului și fabulos. Un astfel de buchet sferic este foarte potrivit în mâinile unei fete – el își va sublinia tinerețea și feminitatea. Mergeți roz, nuanțe de cremă, precum și roșu și alb perfect se potrivesc în peisajul de nuntă de temă clasică și sofisticată.

Așa-numitul Bidermeyer este considerat o opțiune tradițională și foarte potrivită. Esența sa este de a folosi forme rotunjite.

Dacă ne-am decis să utilizeze această plantă în compilarea buchete cascadă, care seamănă cu o cascadă într-o formă, ține cont de faptul că nu va atrage prea multă atenție, și doar rolul de add-on va juca.

Citește mai mult  Cum să alegeți și să faceți un buchet de nuntă de dulciuri?

Sfaturi pentru crearea unui buchet de Eustoma:

 • Se recomandă de a alege un astfel de buchet, care poate fi ușor de purtat pe tot parcursul zilei+
 • Mai bine să abandoneze culorile prea parfumate – după câteva ore, mirosul va începe să se deranjeze și va provoca, de asemenea, o migrenă+
 • Folosind Eustoma într-un buchet, va fi o opțiune excelentă de ao aplica în proiectarea locului de ceremonie, masa, arcurile, precum și pentru coroane de coroane, bouonnieres, brățări+
 • Creați Lysiantele Perfect Duo va ajuta trandafirii, frezii, alstromeria, orhidee, viței și crizanteme.

La Eustoma sa arătat în toată gloria sa, este necesar să alegeți o compoziție adecvată.

 • Emisferic – Buchete clasice de nunta. muguri Lisianthus trebuie să fie de presare strâns între ele, și tulpinile lor apăsat pe partea de jos a portboot. Mânerul este mai bine pentru a decora o panglică de mătase, atașați o broșă.

 • Cascadă este o variantă care se încadrează, care se îngustează de la baza în mâna miresei. Alte nume – „cascadă“ sau „picătură“. Este de preferat să aleagă un astfel de buchet de fete, înalte și subțiri.

 • Sferic, Cu alte cuvinte, un buchet de minge, astăzi foarte popular. Acest lucru se explică prin compactitatea, ușurință și neobișnuite. Acesta poate fi atașat la mână frumos panglică de mătase.

 • Biedermeier – Aceasta este o compoziție sub formă rotunjită. Redactare de centru – în mijloc este cea mai mare floare care înconjoară restul, flori mici.

Variante de buchete

Monobuket

Elegant si discret monobuet de la Lisianthus va personifica sensibilitate, confort de casă și dragoste. Un plus ideal pentru el va fi panglica de satin sau nu prea subțire de maro. A doua opțiune va crea un sentiment de simplitate și gust.

Nu exagerați – pentru a atașa fluturi, inimi și flori din hârtie, precum și margele luminoase, nu va strica.

Citește mai mult  Idei originale pentru nuntă

Floriștii și decoratorii consideră cele mai bune buchete de nuntă din alb, violet, cremă, roz și cu două culori Eustoma.

Cu trandafiri bush

Mugurile similare sunt capabile să se îmbine într-o compoziție excelentă. Opțiuni excelente și monofonice și multicolore. De preferință, desigur, prima variație – lumină în contrast cu alte flori este întotdeauna avantajoasă și cu gust. De exemplu, petalele blânde, Lisianthus pastelate vor fi frumos subliniate printre multe muguri luminoase de trandafiri roșii. Ceremonia de nuntă clasică necesită reținere în totul, preocupări și buchete – încercați să folosiți nuanțe albe, smântână sau roz.

Cu Freesia

În plus față de imaginea luminii și a aerului a mirelui, vă sfătuim să alegeți o frezare violet împreună cu Eustoma. Cu un astfel de accesoriu în mâini, rochia albă va arăta grozavă, în picioare pe fundalul culorilor delicate.

Puteți să lipiți o freesia deasupra coafurii, plânge într-o panglică sau o decorați cu o jantă sau o diademă. Glisați cele mai bune panglici aprinse sau margele de perle.

Cu alstromeriass

O compoziție surprinzător de delicată este obținută din Lisianthus cu culori exotice, tropicale – alstromeria. Această plantă este o combinație de forme rafinate și linii moi. Într-un duet cu o Eustoma formează un efect incredibil și luxos. Pentru o ceremonie de nuntă, pot fi abordate nuanțe saturate, adânci, o atmosferă specială creează muguri de culoare pastel, cremoasă.

Completați imaginea fabuloasă a mirelui va ajuta un buchet adecvat. Orice alte flori în combinație cu o eustom delicat va face o compoziție de rafinat, senzual, ușor și, în același timp, atât de simplu. Decorarea unei camere festive și o armată pentru nuntă cu mai mulți muguri, nou-născuți și oaspeții vor putea să se prăbușească într-o pădure fabuloasă, unde domnește dragostea și fericirea.

Despre cum să asamblați independent un buchet de mireasă de la Eustoma, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: