Nunta Capps: caracteristici, design și furaje

Nunta Capps: caracteristici, design și furaje

La celebrarea nunții, un loc special este dat tort. Ea are, de obicei o dimensiune mai mare, decorate cu figuri de mireasa si mirele, o pereche de porumbei sau lebede. Dar schimbarile de moda, astăzi mulți tineri casatoriti negat tort de obicei. Varietatea situației permite compoziții originale și spectaculoase din capace. Cu ajutorul lor, este posibil să se arate o fantezie, întruchipează diverse idei și idei neobișnuite în realitate. Este în valoare de vedere plusuri și dezavantajele acestor compoziții, hrănire și design opțiuni, precum și exemple luminoase.

Avantaje și dezavantaje

Cuvântul „Cappoxy“ a venit la noi din limba engleză. Pentru noi, numele cel mai familiar este prăjituri. Aceste nume sunt practic înlocuibile. Cu alte cuvinte, un Cupcake este un tort in miniatura, proiectat pentru o singură persoană. Astăzi este destul de la modă să le folosească la celebrarea nunții. Acestea pot fi reprezentate ca un vas separat și a servit în tandem cu tort. Este suficient pentru a utiliza un stand cu mai multe niveluri, astfel încât proiectarea capacelor de la nunta sa uitat spectaculos și memorabil.

Dacă credeți că povestea despre apariția acestui tort, apoi încă trei secole în urmă una dintre pastales este pus microfoane un mic desert într-un castron de aluminiu, de aici și numele său neobișnuit a trecut – „tort într-o cupă“. Acest desert nu ar trebui să fie considerată ca o prăjitură mică, cu crema, dimpotrivă, acesta poate fi numit în condiții de siguranță un tort, deoarece bucătari moderne creează adevărate opere de artă, experimentarea cu umplutură, aluat și decor.

Astăzi, popularitatea acestui desert este destul de mare, este folosit nu numai la nunti, dar, de asemenea, pe de altă zi de naștere, aniversare diferite, datele romantice și așa mai departe.

Cappoxy posedă multe avantaje.

 • Nu contează cât de frumos arată ca un tort, dar fiecare oaspete la nunta va fi doar o mică bucată, care nu pare atât de atractiv. Turta in miniatura face parte dintr-o compoziție frumoasă, și, de asemenea, arată frumos și separat pe o placă.
 • Cupcake este porțiune, deci nu este necesar să o împărtășiți. Tăierea tortului la nuntă, ar trebui să ia în considerare numărul aproximativ de oaspeți, astfel încât, ca rezultat, a primit cel puțin o piesă mică. Cu capacele, totul este mult mai ușor, trebuie să comandați aceeași cantitate de desert la fel de invitat.
 • Cele mai spectaculoase compoziții sunt compozițiile prezentate pe mai multe niveluri. Deci, pe o nuntă de 60 de persoane puteți face o opțiune magnifică de patru niveluri. Dacă luăm în considerare tortul, atunci 150 de persoane se vor potrivi doar desert de trei niveluri, dar va cântări aproximativ 15 kilograme.

 • Torturile mici sunt destul de simple pentru transport, le puteți livra cu ușurință la orice sărbătoare. Pentru a aduce un tort mare, va avea abilități speciale: trebuie să evitați rotiri ascuțite și o frânare ascuțită pe șosea, altfel puteți deteriora un astfel de desert. Fiecare capcană poate fi ușor ambalată într-o cutie separată, prin urmare, chiar dacă mai multe dintre ele sunt deteriorate în timpul transportului, pot fi pur și simplu îndepărtate din compoziția totală. Din acest motiv, este de dorit să comandați întotdeauna un pic mai multe copii decât invitații invitați – atunci va fi suficient pentru ca toată lumea să obțină un desert lac.
 • În același timp, puteți utiliza diferite soiuri de capace. Acest lucru permite fiecărui oaspete să ridice opțiunea de desert pe care îi place. De exemplu, copiii pot fi mulțumiți de delicatesele de fructe, iar deserturile de calorii mici vor fi o soluție ideală pentru fete.
 • Chiar și atunci când înlocuiți tortul pe tort, puteți salva tradiția de tăiere a unui tort de nuntă, deoarece la cel mai înalt nivel poți aranja un tort cu lebede sau porumbei, este noii săi și va tăia și vor fi toate celelalte niveluri umplut cu prăjituri mici.
 • De obicei, dulce servit la sfârșitul nunții, atunci când toți oaspeții au fost deja saturate cu alimente. Destul de des, ei pur și simplu nu pot gusta deja delicatese delicioase. Cappox în ambalaje cu ușurează poate fi luat cu tine. De obicei, aproape de fiecare placă a pus o pungă de hârtie, oaspetele are dreptul de a ambala cupcake cu ea.

Dar, ca orice desert, un capsek are unele dezavantaje, mai ales dacă îl comparăm cu un tort tradițional.

 • prăjituri mici sunt obișnuite pentru a servi pe bufetele, dar aderenții clasici nu înțeleg cum este posibil pentru a pune un mic Cupcake în loc de un tort chic. Lipsa de tort mare poate deranja unele persoane.
 • Deoarece tortul de nunta are dimensiuni mari, un astfel de desert va fi decorat cu fotografii de nunta. prajituri in miniatura nu arata atat de spectaculos pe fotografii.

Opțiuni pentru înregistrare

De obicei, turta este decorată pe un capac din cremă, deși este destul de frecvent folosit ca glazură și mastic. În principiu, un astfel de top poate fi de ajuns, dar mulți bucătari folosesc decoruri suplimentare, astfel încât deserturile lor să poată fi numite opere reale de artă. Cremă cremă și biscuiți sunt perfect combinate cu diverse fructe de padure. Adesea, cupcakes completează zmeura, căpșuni, blackberry, coacăz negru sau afine. Această opțiune este în mare cerere în vară.

Nu arătați mai puțin efectiv ca niște fructe mici pe partea de sus a cupcakes. Torturile înșiși fac în tonuri albe din lapte, iar fructele strălucitoare le dau vopsele. Mulți aleg ananas și piersici ca decorațiuni. Merită acordată atenție acelui mere și banane nu sunt adecvate categoric în aceste scopuri, deoarece nu pot păstra un aspect atractiv lung. Suplimentul perfecta va fi toppers, care sunt prezentate sub forma unor inscripții mici pe hârtie situat pe o baghetă subțire. Acestea sunt introduse în prăjituri, făcându-le astfel speciale și original.

Se pare mare, desert, completat de Ising – masa de zahăr-proteine, care este foarte dulce. Acesta permite culinară să se simtă ca adevărați artiști. arata foarte frumos, cum ar fi o delicatesă, decorate cu flori, în timp ce puteți alege aceeași floare, care este prezentat în buchetul miresei. Pentru a crea o floare cofetar se aplică crema, mastic sau zahăr pudră. Dar, desigur, nimic nu poate fi comparat cu flori vii. Ele pot fi folosite pentru a decora standul pe care va fi amplasat capacele.

Dar inscripțiile sau cifrele sunt rareori găsite atunci când se face prăjituri. Deși puteți aplica inițialele tinere sau figurine de mire și mireasă. Frumos arată ca două inele de nunta. În general, puteți utiliza diverse decoratiuni pereche. Dar lucrul cel mai important – prajiturele trebuie să se încadreze armonios în stilist general al CASATORIA.

Astăzi, se prezintă o varietate de retete pentru prepararea acestor delicatese uimitoare, astfel încât chiar și un începător culinar va fi capabil de a alege cea mai bună opțiune, inventând un design neobișnuit.

Cum de a servi?

Conform tradiției de nunta, deserturile sunt mereu în mișcare la sfârșitul identității festive. Mulți oaspeți chiar să-l refuze, pentru că înainte de acest lucru a fost deja dat o mulțime de calorii și feluri de mâncare complete. Dar deserturi mici, care pot fi ușor ambalate, desigur, va deveni un excelent mod de o astfel de situație a. Deși este doar una dintre metodele practice de desert depunere.

Important! Ar trebui să știi numărul exact de persoane pentru a comanda numărul corect de prajiturele, dar ar trebui să fie întotdeauna luate cu un stoc. Iar metoda de hrănire poate fi orice, totul depinde de fantezia maestrului și a clienților.

Merită să luați în considerare următoarele opțiuni originale și neobișnuite pentru depunerea acestei delicatețe uimitoare.

 • Puteți aranja tortul în partea de sus și pe nivelurile inferioare – prăjituri. O astfel de soluție arată ca o piramidă.
 • Dacă numărul de cupcakes este limitat, atunci le puteți aranja pe mai multe tăvi. În astfel de cazuri, un tort este de obicei prezent ca principalul gust dulce.
 • Mini-tort poate fi pus în fiecare oaspete pe o farfurie, dar această opțiune nu arata rafinat.

Uneori, o nuntă este o masă tip bufet, unde puteți găsi un cupcake. În acest caz, fiecare oaspete se poate bucura de desert în orice moment. Dacă dulce este servit la sfârșitul celebrării, atunci acest moment poate fi decorat cu focuri de artificii sau lumânări.

Cum să decoreze cu mâinile tale?

Pentru a decora frumos cupcakes, este necesar să se bazeze complet pe gustul și preferințele dvs., deoarece decoratorii pot fi diverse. Dar trebuie să vă amintiți principalul lucru – produsele de patiserie mici nu ar trebui să supraîncărcați, elementele în exces vor arăta ridicol și fără gust. Folosind Fudge, presărați și mai multe tehnici, puteți crea delicatese uimitoare cu propriile mâini. Ar trebui să combinați elemente simple, apoi împreună vor arăta rafinat și îngrijit.

Glazura este destul de populară atunci când decorați cupcakes. Pentru a decora un număr mare de prăjituri, tovarășii credincioși sunt duze și sac de cofetărie. Pentru a crea modele uimitoare, stoc suficient la fel ca o durere de cap sub formă de stele și forma rotundă. Cu o duză rotundă, puteți face o curl simplu, petale frumoase, unt din ulei de cremă. duza de stele se va potrivi cu crearea unei bucle convenționale, trandafiri sau hortensii.

Pentru a da deserturi de vopsele, ar trebui să acorde o atenție la decoratiuni destul de simplu. Roll vă permite să decora rapid și ușor prajiturele. Este suficient să completeze delicatetea cu o floare și să stropească de cofetărie – și desert rafinat este gata!

Foarte des pentru decoratiuni sunt folosite dulce, din cauza că puteți face elemente individuale care pot fi chiar și stocate pentru o lungă perioadă de timp, desigur, în cazul în care acestea sunt într-un recipient închis ermetic, la temperatura camerei. Este în valoare de vedere mai multe opțiuni pentru a crea decoruri „delicioase“.

 • Pentru a crea flori obișnuite, este necesar să se rostogolească în Fudge, cu stratul său ar trebui să fie de aproximativ 3 mm. Utilizarea de tăiere, aveți nevoie pentru a face prefabricați pentru flori, uscați-le și de a face florile tale preferate.
 • Un plus rafinat pentru culorile vor fi frunzele. Trebuie să luați un fondant de culoare verde, face o minge de la ea, nu mai mult dimensiunea de mazăre. Fa-o picătură de la ea, în timp ce apartamentul maxim. După ce a dat forma dorită, urmează un cuțit pentru a face cazarea pe „frunze“.

Exemple frumoase

Magnific pentru nunta se potrivesc capacele din lapte și alb tonurile. arcuri alb-zăpadă, flori roz sunt foarte elegante ornamente rafinate și. O astfel de delicatesă poate fi folosit pentru a sărbători o nuntă de in.

Cupcakes poate fi ales cu privire la orice aniversare de nunta. De exemplu, mai multe decoruri se pot utiliza pe al treilea an de viață. Desigur, o opțiune cu un număr de 3, o delicatesă cu numele unui soț și o soție, precum și prăjituri cu inimi și flori. Culoarea roșie oferă deserturi de luminozitate și insolitului.

Decorul de lux de vacanță va fi compoziția sub forma unei piramide. Ciocolata biscuit, decorat cu crem roz sau alb, arata uimitor. Alternarea niveluri este un Wint de desert. Și decorul incontestabil al întregii compoziții este tort de top, decorate cu mastic roz și completate cu flori mici, care sunt, de asemenea, realizate din mastic.

Despre cum să faci o prajiturele, uite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: