Nunta de aur: Valoare, obiceiuri și Aniversare Opțiuni Celebration

Nunta de aur: Valoare, obiceiuri și Aniversare Opțiuni Celebration

Cincizeci de ani de viață – aceasta este data solemnă și semnificativă, care, din păcate, este posibil să se realizeze departe de toate familiile. Prin urmare, în cazul în care cuplul căsătorit a fost capabil să trăiască în dragoste și consensul întregii cinci decenii, este necesar, pentru a sărbători un astfel de eveniment semnificativ.

Celebrarea tradițională a nunta de aur este în mare parte, cu ecouri o nunta de tineri, care adaugă tartenness speciale și tristețe luminoase pentru toate celebrarea.

valoarea aniversare

Atunci când un cuplu ajunge la 50 de ani de viață împreună, o astfel de aniversare se numește o nunta de aur. Această aniversare nu a fost primit minunat numele său de metal prețios. Aurul este apreciat nu numai de opinia sa atractivă, dar, de asemenea, persistența, și, prin urmare, căsătoria care a ajuns la cincizeci de ani de la ziua nunții, a trecut testul timpului și a păstrat frumusețea.

O astfel de uniune căsătorit cu dificultăți de făcut față de uz casnic, precum și cu personaje unice și, uneori incomodă de soți, și cu obstacole externe. Capacitatea de a renunța, „forma de metal dvs.“ permite în mare măsură să realizeze o astfel de perioadă importantă. Și, desigur, familia care a celebrat uniunea în vârstă de cincizeci de ani, merită doar admirație.

Vamale de vacanță

Celebrarea nunta de aur, de regulă, este însoțită de numeroase tradiții și ritualuri, a căror participare ia atât ei înșiși și oaspeții lor soți. Cea mai comună este considerat ritualul stropirii cu aur simbolic: prieteni și rude verse monede de aur, dulciuri în împachetări strălucitoare, risinki, petale de trandafir și cereale – adică, toate acele lucruri care simbolizează bunăstarea, iubirea și prosperitatea Uniunea. De multe ori cuplu de copii brodate cu fire de aur batistă de aur ca un cadou. În timpul ceremoniei festive, acestea sunt acoperite de umeri de maternitate sau de cap. Desigur, acesta va fi nobil și să cumpere o batistă terminat în magazin. Un punct important și foarte emoționant al celebrării devine schimbul de inele.

În general, pentru prima dată tineri căsătoriți pus pe fiecare alte inele la nunta, apoi, în douăzeci și cinci de ani, ei trebuie să se schimbe pentru bijuterii de argint. În cele din urmă, a cincizecea aniversare a se întoarce din nou de aur ale Uniunii. Persdet ar trebui să fie laconică și simplu, dar demn de a privi, fără extra „bucle“. Va fi dragut daca gravarea cuvinte importante sau datele de nunta va fi pe interiorul inelelor – copiii sunt la fel ca un cadou. Schimbul de inele poate fi realizată atât în ​​cadrul intim, iar în fața oaspeților, care au spus un pic de povestea lor de dragoste. Vechile decoratiuni care au fost folosite la prima nuntă li se recomandă să se transfere la copiii sau nepoții lor. Se crede că inelele care sunt prezentate de către rude apropiate care au sărbătorit în vârstă de cincizeci de ani de ani de viață împreună, puternic încărcată de energie și, prin urmare, ei vor aduce cu siguranță noroc în dragoste. Extrem de curios este obiceiul transferului generațiilor de înțelepciune. De regulă, se întâmplă la sfârșitul celebrării – oaspeții merg la o atmosferă mai mare și cuplul împărtășește secretele unei vieți lungi norocoase împreună.

Citește mai mult  Porumbeii la nunta - totul despre particularitățile tradiției

De obicei, soția spune despre acest lucru femeilor actuale și soțului – bărbați. Desigur, nu este interzisă combinarea poveștilor și a efectua o vorbire, amuzantă sau serioasă. Nu trebuie să uităm această zi și despre aprinderea lumânărilor. Aceste elemente sunt simbolizate cu căldura și confortul casei, astfel încât utilizarea aniversării lor va permite „pagina deschisă” a noilor cincizeci de ani de fericire. Anterior va trebui să pregătească două lumânări de aur decorate cu panglici de bronz.

Sărbătoarea aniversării este în multe privințe repetă nunta în sine, atât de des, de cele mai multe ori, fiecare prăjit este însoțită de strigăte „Gorky!”. La sfârșitul sărbătorii, cuplul primește Kalach tradițional, pe care trebuie să le taie în două jumătăți. O bună admitere este considerată atunci când utilizează nepotul sau nepoata pentru acest lucru. O jumătate din Kalacha se apropie, iar a doua mâncat soții înșiși. În caz contrar, puteți descompune mai întâi bucățile „nou-născuți”, iar apoi toți restul oaspeților. Este important ca coacerea simbolică să nu fie lăsată și prăjită – astfel încât cuplul va trăi mai departe în prosperitate și fericire.

Un alt „salut” de la nuntă este un dans de nuntă. Acesta va fi foarte atinge în cazul în care va fi efectuată de către aniversările vor fi sub aceeași melodie ca și în urmă cu cincizeci de ani. Nunta de aur implică chiar aruncă „mireasa” unui buchet. Numai în acest caz florile își prezintă soțul, și li se permite să le prindă ca doamne necăsătorite și căsătorite. Acesta din urmă, prinsând un buchet, poate spera pentru o viață de familie lungă și fericită, care a ajuns la o întoarcere de cincizeci de ani. Finalizarea sărbătorii ar trebui să rămână numai între soți, când au petrecut oaspeții, se toarnă reciproc o ceașcă de ceai, amintindu-și momentele luminoase ale istoriei lor generale.

Cum să sărbătoriți data?

Desigur, celebrarea o dată importantă este depinde în primul rând pe soții înșiși – că le place, ce sunt fiind pasionat de ceea ce au realizat și prin ceea ce a trecut obstacole. Dar există câteva elemente posibile ale sărbătorii, care cu siguranță vor veni cu orice pereche. Decorul evenimentului trebuie să fie însoțit de detaliile nuanței de aur, precum și de roșu, bej și alb.

Citește mai mult  Nunta in Green: Valoarea tainta si optiunile de design celebrare

De exemplu, vă puteți întâlni un cuplu căsătorit cu confetti de aur și „ploaie“. Desigur, această culoare trebuie să fie prezentă în interior. Pentru soția mea în această zi vă puteți ridica o rochie strălucitoare nobil, care seamănă cu o nunta, iar pentru soțul ei – costum negru oficial cu aur butonii. Doamnelor decoratiuni, de altfel, de asemenea, trebuie să fie realizate din acest metal.

Oaspeții, în cazul în care nu există nici o dorință de a mizerie în jurul cu un cod vestimentar, vă poate da pur și simplu un arc de aur sau panglică pentru a atașa la un costum elegant. sfesnice fine și șervețele de lumină, cu modele de aur sau cu aurire vor fi localizate cu succes pe masă. O soluție frumoasă va fi suplimentat cu un decor de masă cu vouces mici cu buchete in ton, florile sunt acoperite cu polen de aur.

Întotdeauna „cu un bang“ sunt percepute toasturi nu obișnuite, dar ceva mai creativ. Prin urmare, copiii și nepoții aniversările pot pregăti în comun un fel de performanță generală luminoase, prezentarea de fotografii sau un film despre viața aniversări, de la prima filmare de arhivă până în prezent. Nu toată lumea iubește concursuri, astfel încât în ​​loc mai bine să dețină un test privind cunoașterea soților reciproc.

De exemplu, pot conține întrebări: „Unde ați călătorit pentru prima dată? „“ Care a fost darul cel mai neobișnuit? „“ Cum ai recunosc iubirea? „. Desigur, este imposibil de a face fără o sedinta foto atinge. Profesioniștii vor scrie cu ușurință intriga frumos Love Story și va ajuta aduce la viață. Coarda final al sărbătorii va fi un foc de artificii colorat.

Având aranja o nunta de aur într-o companie zgomotos, este suficient pentru a colecta un cerc de prieteni apropiați, copiii și nepoții. În cazul în care „tineri casatoriti“ – Domases, atunci, desigur, este mai bine pentru a sărbători celebrarea în cercul de origine, dar va fi mult mai convenabil pentru a petrece o vacanță într-o cafenea, un restaurant, sau chiar pe puntea iahtului sau nava. Deși puteți invita întotdeauna un profesionist de plumb, este mai potrivit pentru a oferi acest rol la o rudă apropiată, un prieten al unui cuplu căsătorit sau o persoană care cunoaște îndeaproape pe acești oameni și le tratează cu cele mai calde sentimente. Apropo, dacă un cuplu mai devreme nu a trecut ritualul de nuntă, atunci merită să-l cheltuiți pe această dată de vacanță.

Ceea ce este acceptat să dea?

Pe nunta de aur, de regulă, dați fie ceea ce este legat de simbolul aniversar sau cu un metal nobil. Desigur, un dar decent va fi bijuterii de aur, ceasuri, inele sau manșete. Desigur, de la copii, aniversările vor fi încântați să obțină ceva, asemănător cu o familie, de exemplu, un colaj de fotografii într-un cadru de aur sau un portret de „tineri”. Nu există cerințe stricte pentru alegerea darului, dar ar fi frumos să aveți o legătură cu un cuplu și o dată memorabilă, precum și cu actura.

Citește mai mult  Cum să faci o coafură simplă și spectaculoasă pentru o nuntă cu mâinile tale?

Soluții de succes va fi o petrecere țigară cu aur, și un dispozitiv de scriere scump, cu un capac de placat cu aur. Este destul de adecvat pentru a da elementele de interior aniversare, un set de feluri de mâncare sau lenjerie de pat, de exemplu, o reproducere a unui artist iubit într-un cadru cu aurire.

Desigur, oamenii de la varsta va incanta si aparate de uz casnic – fier de călcat, aspirator, mașină de spălat vase sau multicooker. Principalul lucru este să împacheteze totul în hârtie de aur.

Cum de a alege un tort?

Vorbind de tratează, este de remarcat faptul că o parte semnificativă din invitați vor fi cel mai probabil în vârstă, de aceea este mai bine să acorde prioritate mâncăruri dietetice ușoare. De asemenea, tort trebuie să fie lumină și aer, iar design-ul se face de obicei în nuanțe aurii care corespund subiectului celebrării. Ar trebui să fie rafinat, simbolic și să fie sigur de a fi servit pe un vas frumos. Nu uita despre umplutura gustoase. Dacă prăjitura este multi-tier, atunci fiecare nivel ar trebui să fie atribuit cu un gust separat, iubit de „tineri casatoriti“. O optiune excelenta va fi multicolora umpluturi de fructe. Ca decoratiuni, florile sunt de obicei selectate, elemente de stuc, fotografii ale perechilor sau a unor elemente importante pentru ei.

Gilding formeaza de obicei, cu un mastic luminos umbră aurie. Complement calm, nu risipească culori. Pe partea de sus puteți arborare cifrele de tineri casatoriti, realizate din ciocolată, marțipan, caramel sau același mastic. Pe plan extern, acestea trebuie să amintesc aniversările. În cazul în care este selectat un tort alb, apoi decorul său se face aur. Atractiv se va uita la elementele vrac cum ar fi flori, arcuri sau benzi. Apropo, prăjiturile ale căror niveluri umbră de aur alb alternativ, atrage atenția în mod invariabil.

În mod tradițional, cifrele „50“ sunt instalate pe desert, dar o astfel de decizie ar trebui să fie în mod deliberat și de încredere profesioniști, așa cum de multe ori acest decor arata foarte ieftin. Din nou, în cazul în care tort în sine este pictat în aur, numerele ar trebui să aleagă o altă umbră, astfel încât să nu reducă.

Un decor adecvat este una sau două inimi intersectate, un buchet de flori, inele de nunta, sau o fotografie de „tineri casatoriti“. În cazul muguri, este mai bine pentru a le plasa cu o cascadă elegant.

Idei care dau la aniversarea de nunta, uita-te in videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: