Nunta in culori violet: valoare de culoare și recomandări pentru celebrare

Nunta in culori violet: valoare de culoare și recomandări pentru celebrare

Orice vacanta ar trebui să fie luminos și de neuitat, mai ales dacă vorbim despre nunta. Tineri si moderni mai mult și mai des decora celebrarea în culori vii, de exemplu, ca culoarea principală puteți alege violet. Nunta in culori violet, ceea ce ar trebui să fie.

culoare Simbol

Violet nunta este o mare oportunitate de a face o sărbătoare într-un neobișnuit și un stil fabulos pic. Aceasta culoare are multe nuante frumoase si saturate, datorită cărora va fi posibil pentru a decora neobișnuit de o sală de banchet și o masă festivă.

Dar, înainte de a opri alegerea pe una sau alta culoare, este necesar să se cunoască valoarea sa și să ia în considerare unele semne care sunt conectate cu acesta. Purple încă din cele mai vechi timpuri este considerat de lux de culoare, regal.

Această nuanță a fost adesea ales pentru designul lor magnific sărbători regal. Aceasta culoare este întotdeauna asociat cu lux și bogăție.

Culoarea purpurie înseamnă înțelepciune, bunătate și iubire. Această nuanță are o energie uimitoare și foarte puternic. Se spune că o astfel de culoare o poate alege doar liderii reali, care sunt încrezători în forțele lor și oportunitățile. Datorită energiei speciale, această tentă ajută la dezvoltarea intuiției și pentru a atinge armonia interioară, astfel încât în ​​atmosfera violet, toți cei prezenți se vor simți confortabil, care va evita conflictele și certuri la nunta.

Când iubitorii de a alege această culoare, atunci acest lucru înseamnă că tinerii căsătoriți doresc să sublinieze faptul că, în perechea lor sunt Romantism, încredere și calm. În plus, această nuanță ajută la dezvoltarea atașamentului între ele, care este deosebit de relevant pentru iubitorii într-o astfel de seară.

Decorarea Hall

Decoreaza camera în care celebrarea se va avea loc, în culori violet – este o idee mare. fundal de nunta, și anume, locul unde mirele va sta cu mireasa, poate fi decorat cu draperii frumoase din țesături blând și aer. Abundența oricare dintre culorile selectate este luminos, dar nu întotdeauna frumos și elegant.

Deci, dacă doriți o nuntă purpurie, încercați să aranjați întreaga cameră în culori mai relaxate, pastelate, dar detaliile pot fi luminoase. De exemplu, poate fi un arc frumos, decorat cu culori vii sau artificiale de tonuri purpurii.

Bandele de satin din această umbră sunt foarte frumoase, care pot fi legate cu capace ușoare pe scaune. Precum și panglici de satin și flori vii, de exemplu, violete mari, puteți decora mesele de masă, care vor arăta foarte neobișnuite și frumoase.

Masa Design

Tone de masă sunt cele mai bune pentru vacanța de a alege culoarea clasică, și anume alb sau bej. Mâncăruri, de asemenea, puteți alege alb. Dar, deoarece accentele luminoase vor fi șervețele și lumanari.

Servetele delicate purpurii sau violet întunecate vor fi armonizate perfect cu mâncăruri albe de zăpadă. În plus, dacă alegeți șervețele albe, apoi inele pentru șervețele trebuie să fie o nuanță violet saturat.

Același lucru este valabil și pentru lumânări. În cazul în care lumânările sunt albe, atunci sfeșnicele alege acea umbră, în care toate evenimentul va fi decorat. Și, de asemenea, frumos uita la lumanari violet mici în pahare transparente sau vouces mici de sticlă.

În cazul în care feluri de mâncare pentru toți oaspeții sunt clasice alb, apoi ochelarii vinovaților de sărbătoare trebuie în mod necesar să fie efectuate în această culoare magică. Puteți pre-comanda modele frumoase, desene sau inscripții, care vor fi aplicate pentru ochelari clasice cu o tentă mov. Și puteți cumpăra dublu pahare cu nuanța dorită.

Și nu uitați că sticla de băuturi alcoolice sau non-alcoolice, care este destinat tinerilor, ar trebui să fie, de asemenea, decorat în culorile corespunzătoare.

Buchetul de mireasă

Un buchet este un accesoriu obligatoriu pentru orice mireasă. Deoarece nunta va fi în culori violet, atunci buchetul nu ar trebui să fie destul de obișnuit. Minunat live flori roșii Shades – Este întotdeauna frumos. De exemplu, puteți găsi o combinație excelentă de trandafiri albi clasici cu sprig-uri de liliac delicat.

Puteți alege un buchet de zambile sau phloxuri, deoarece aceste flori au o culoare foarte saturată și profundă. Dacă florile pe care le-ați ales sunt o umbră foarte întunecată și bogată, puteți fi întotdeauna tensionată cu plante albe sau alte plante ușoare. Cea mai bună combinație este o soluție albă-violet, deoarece astfel de buchete arată frumos și ușor.

Idei pentru costume

Pentru nou-născuți

Mireasa poate alege o rochie frumoasa si luxurianta de o nuanta alba clasica. Și ca un detaliu luminos pentru a se potrivi culorii selectate a nunții, puteți purta o curea purpurie. Sau puteți alege un costum alb cu broderie de această nuanță sau o capră ușoară a unui ton delicat delicat. Dar nu merită să puneți în echipa de această culoare, deoarece este considerată o recunoaștere rea.

În plus, mireasa poate fi bine în costumul alb, dar în același timp face un accent luminos în imaginea sa cu ajutorul coafurilor. Părul poate fi luat părul frumos și strălucitor, cu flori artificiale sau vii.

Dacă mireasa se află într-un costum clasic, atunci mirele ar trebui să aleagă versiunea clasică a jachetei de nuntă. Și ca un accesoriu luminos, o cravată este potrivită, o eșarfă de buzunar de o umbră violet pentru a armoniza cu iubitul său. Dacă mireasa este folosită ca un detaliu strălucitor, numai părul este folosit, atunci mirele ar trebui să aleagă bouonnânii de aceeași umbră.

În plus, mirele poate alege bine vesta dintre nuanțele purpurii, care va fi perfect armonizată cu un costum alb sau bej. Principalul lucru este să ne amintim că imaginile de nou-născuții ar trebui să se armonizeze și să se completeze reciproc.

Pentru oaspeți

Dacă este planificat un anumit cod de îmbrăcăminte, atunci trebuie să notificați pe toți în avans. Puteți specifica acest lucru în invitație. Desigur, astfel încât nu a existat o abundență de purpuriu la o sărbătoare de nuntă, fiecare oaspeții poate veni în orice costum, dar în mod necesar, cu prezența unui detaliu strălucitor, un accesoriu de culoare purpuriu.

Femeile pot alege o eșarfă de cervicală, margele, brățări și alte decorațiuni. Si barbatii pot purta o cravată sau luminoase umbra butonii. În plus, puteți funcționa direct la intrarea în fiecare accesorii mici ale umbra selectată.

Poate fi brățări pentru femei și bouonnieres pentru bărbați, atunci toți oaspeții vor fi cu siguranță într-un singur stil care va ajuta la crearea unei atmosfere unice de festival.

Combinații cu alte culori

Culoarea violet, ca oricare alta, are multe nuanțe. Poate fi o umbră bogată, ultraviolet, violet închis sau purpuriu delicat. În orice caz, în timpul designului celebrării, este necesar să se ia în considerare cu ce nuanțe și flori vor fi combinate cu purpuriu.

Dacă alegeți pe cel mai întunecat umbra, atunci cu el va fi perfect combinat cu roșu. Numai el ar trebui să fie în performanță profundă, aproape ca catifea de culoare roșu închis. Apoi, două nuanțe de lux vor fi armonizate perfect între ele. Ca supliment la aceste două culori, este necesar să se adauge elemente de culori de aur sau argint, care vor ajuta la adăugarea de sofisticare și lux în designul general.

Important! Cu o nuanță purpurie închisă, combinată perfect combinată verde, nuanța de menta.

Lumina violet, aproape umbra de lavandă blând este perfect combinată cu nuanțe întunecate, adânci de aceeași culoare. Puteți alege o culoare fistic ca supliment. Și designul alb-purpuriu va permite adăugarea aerului și ușurința.

Dacă doriți să faceți o mică rigoare la anumite detalii de design, ar trebui să efectuați totul în culoarea purpurie-negru. Este de remarcat faptul că nuanțele luminoase ale acestei culori sunt perfect armonizate cu roz.

În acest caz, poate fi o culoare roz bogată sau o combinație mai delicată, de exemplu, piersic-violet.

Făcând sărbătoarea dvs., amintiți-vă că principalul lucru este moderarea. Nu este necesar să exagerați o sală de banchet sau o masă festivă prin abundență de nuanțe și culori luminoase. Există o altă regulă care vă va ajuta să combinați corect culorile. Dacă alegeți nuanțe întunecate de purpuriu, apoi diluați-le cu culori deschise, de exemplu, culoare albă, bej sau cremă.

Exemple frumoase

Alegerea unui decor luminos pentru nunta ta, mulți tineri casatoriti se gândească la faptul că subiectul celebrării trebuie să fie adecvată. De exemplu, dacă alegeți o astfel de combinație de culori, cum ar fi albastru și violet, atunci este foarte posibil pentru a aranja o sărbătoare în stil marin. Detalii luminoase, nuanțe saturate frumoase, elemente importante care vor Reminde marea – toate acestea vor arata foarte original.

Alegerea verde ca o umbră suplimentară, puteți crea o atmosferă confortabilă și caldă, care vă va aminti de vara fierbinte. Pe un fundal verde, flori roșii vii va arata foarte bine, iar sala de banchet va semăna cu un luminis fabulos.

În plus, puteți face un trib în stilul de Provence, alegând această nuanță. Cele mai moderne tineri casatoriti prefera exact un astfel de stil, deoarece este foarte romantic și blând.

Revizuirea o nunta frumos violet Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: