Nunta in Green: Valoarea tainta si optiunile de design celebrare

Nunta in Green: Valoarea tainta si optiunile de design celebrare

Nuanțele verzi sunt perfecte pentru orice moment al anului. Din acest motiv, multe cupluri în dragoste decid să-și elibereze celebrarea în tonuri verzi. Ce energie are această culoare? Ce culori sunt combinate cel mai bine cu verde? Aceste răspunsuri și alte probleme vă așteaptă deja în materialul nostru.

Culoarea puterii

Green este asociat cu natura, frumusețea și confuzia. O astfel de soluție de culoare îi place mult în dragoste cu cuplurile și, prin urmare, ei decid cu îndrăzneală să aranjeze o sărbătoare în nuanțe luminoase ale acestei culori.

Multe națiuni și naționalități au culoarea verde determină emoții pozitive. De exemplu, înainte ca mireasa să pună rochia din materialul verde, deoarece a fost această umbră care a fost asociată cu fertilitatea.

Nunta este un pas serios în viața iubitorilor și, prin urmare, alegerea unei culori pentru sărbători, asigurați-vă că vă aflați la valoarea sa, găsiți energia sa.

Toate nuanțele de verde au o energie calmă, permițând oamenilor să se relaxeze, să scape de stres și să evite conflictele. Desigur, acesta este un factor foarte favorabil, deoarece în timpul sărbătorii de nuntă va fi un număr mare de oameni, iar energia verde va ajuta la crearea atmosferei potrivite, care se distrează.

În plus, această culoare este asociată cu trezirea naturii și acest lucru este destul de simbolic pentru nuntă, deoarece această sărbătoare este începutul, nașterea unei familii puternice și prietenoase. Numeroase nuanțe de această culoare sunt perfecte pentru asta în dragoste cu un cuplu, a cărui relații sunt deja testate de timp care se confruntă cu sentimente sincere și calde unul altuia, care sunt încrezători unul în celălalt.

Combinație adecvată

Verde, ca orice altă culoare, are multe nuanțe. Poate fi luminos, blând, cald, rece și t. D. Prin urmare, este foarte important ca decorarea nunții să corespundă acelei perioade a anului când sărbătoarea va avea loc. De exemplu, dacă nunta este programată pentru vară, este foarte posibil să luați o nuanță strălucitoare de verde și să verificați celebrarea în galben-verde. De asemenea, pentru momentele zilei sunt perfect potrivite astfel de culori ca purpuriu sau roz. Ambele vor armoniza și completa umbra verde strălucitoare.

Citește mai mult  Rochii de mireasa cu flori si flori de imprimare

Pentru o sărbătoare care va fi în primăvară, mai ușoară, culorile pastelate sunt destul de potrivite. Ca rezultat, puteți efectua înregistrarea în tonuri albe și verzi sau bej-verzi. De asemenea, excelent va arăta cu o culoare verde de culoare verde închis. Acest lucru vă va permite să faceți o luminozitate în design, dar în același timp atmosfera va deveni foarte calmă.

Pentru nunta de iarnă, nuanțele calde și calme ale verde în combinație cu culori saturate și profunde sunt perfect montate. De exemplu, poate fi o nuntă maro-verde sau o sărbătoare în tonuri verzi purpurii. De asemenea, perfect potrivite pentru nunta de iarna sau toamna Dark Burgundy Tint.

In toamna, pe care doriți culori mai luminoase, astfel încât să puteți alege în condiții de siguranță culori mai luminoase verzi. De exemplu, acesta va fi mare să se uite un design albastru-verde sau galben-verde.

Idei pentru înregistrare

Cel mai de design tradițional al sălii de banchet este proiectarea de bile, ghirlande, textile ușoare și panglici. Dar, din cauza faptului că tinerii căsătoriți alege exact culoarea verde, puteți face designul camerei mai neobișnuit și original. De exemplu, un fundal de nunta, care va fi amplasat în spatele scaunele de tineri casatoriti, pot fi decorate cu flori vii, de a crea un arc neobișnuit. Astfel, mirele cu mireasa va sta, ca și în cazul în Paradise Garden, înconjurat de luminoase și plante parfumate. Apropo, este foarte posibil de a face un loc pentru tinerii în stilul chioșc lumina. Aici veți avea nevoie de țesături ușoare și transparente, care va da proiectarea de aer si sensibilitate.

În cazul în care fețe de masă albe sunt selectate pentru toate tabelele, masa vinovaților de sărbătoare trebuie să fie diferite. În acest caz, o față de masă de mătase de un blând-menta sau umbra fistic este perfect. Pe o astfel de fata de masa, vase din porțelan alb sau produse de cristal vor fi perfect.

Citește mai mult  41 Anul vieții împreună: Care este nunta și cum să-l sărbătorească?

Pe restul tabelelor pe care se poate descompune șervețelele de țesut, aranja lumânările sau vase originale de aceeași culoare ca fata de masa pe masa de tineri casatoriti.

Ca urmare, se va dovedi design foarte original al mesei festive. De asemenea, foarte eficient pe mese vor căuta vaze transparente cu lămâi luminoase, lămâi, mere verzi, kiwi și t. D.

in afara de asta, Este demn de a avea grija de proiectarea photowons. Acesta poate fi aranjate în orice stil. Acesta poate fi o grădină paradis cu flori de lux, fructe și fructe de pădure. Puteți aranja un photoozone în stil irlandez – acesta va fi neobișnuit și fabulos. Ca un supliment la stilul irlandez, figurine amuzante vor fi potrivite, care se va adăuga un hop de magie într-un stil comun. Puteți aranja de asemenea, o zonă pentru fotografii într-un stil rustic sau chiar stilul de Provence. Totul depinde de preferințele personale ale tinerilor însurăței și fantezia lor.

imagini echipa

Green merge aproape toate. Blonda, bruneta sau maro poate arata foarte impresionant in tinuta acestei umbra. Principalul lucru este de a ridica tonul, nu numai în considerare aspectul și culoarea părului, dar, de asemenea, caracteristicile caracterului lor. Amintiți-vă că energia este un costum selectat corect ajută să dezvăluie trăsături de caracter pozitive și ton la un val pozitiv.

Mireasa si mirele ar trebui să fie sigur să ia în considerare energia fiecărei umbră și să înțeleagă în mod clar ce fel de ton verde este potrivit pentru ei cel mai mult.

Titularii de o valoare caracter de lumină și ludic acordând o atenție la o tentă salata. Pentru atingerea, naturile blânde și romantice, fisticul este mai potrivit, dar smaraldul va accentua în beneficiul eleganței și gustul necesității de nou-născuți. Astfel de nuanțe ca măsline sau mentă sunt perfecte pentru o pereche delicată și ajută la simt confortabil chiar și în sezonul rece.

Citește mai mult  Rochii de mireasa de la Crystal design

Green are o singură caracteristică uimitoare: este perfect combinată cu orice culoare și nuanțe.

Pentru a vă asigura suficient doar să priviți natura în jurul valorii de, unde verde este prezent peste tot și armonizează perfect cu tot felul de flori. Foarte bine arata alb cu verde. Prin urmare, fata poate alege bine o rochie de mireasa clasica realizata din o cârpă albă, dar cu broderia originală a unei zone de mentă sau de smarald. Excelent va arăta o curea de mătase culoarea luminată pe o rochie albă de zăpadă sau o capă ușoară de pânză verde.

În plus, mireasa își poate permite detalii luminoase în timpul magilității. Va arăta perfect părul original care seamănă cu flori vii. Apropo, un alt accesoriu de mireasă luminos este un buchet însuși. Aici puteți alege orice flori și completați-le frumos cu ramuri verde luxuriante, o învelitoare neobișnuită de mătase sau o panglică de satin.

În ceea ce privește mirele, el trebuie să armonizeze cât mai mult posibil cu ales. Prin urmare, este mai bine să abandonați costumul clasic negru sumbru și să alegeți alb, bej sau orice altă umbră ușoară. Ca un detaliu luminos al mirelui își poate permite să poarte o vesta de aceeași umbră, ca și centura, broderia sau capul mirelui. În plus, puteți ridica legătura, manșetele și alte accesorii care vor fi potrivite pentru accesoriile de mireasă.

După celebrarea nunta va avea loc în starea de spirit „verde“, atunci toți cei prezenți oaspeții trebuie să se potrivească cu tema de vacanță. Explicați pe toți cei invitați în avans, astfel încât acestea sunt obligatorii pentru a avea accesorii de nuanțe de verde și accente luminoase adăugate în costumele lor.

Un exemplu de o nunta intr-un gamme alb și verde, în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: