Nunta in Stil Loft : Caracteristici de proiectare și sfaturi cu privire la exploatație

Nunta in Stil Loft : Caracteristici de proiectare și sfaturi cu privire la exploatație

Nunta este, fără îndoială, una dintre cele mai importante evenimente interesante și în viața unei persoane. Dar, de multe ori căutarea de soluții non-standard și idei noi are o mulțime de timp și de timp. Dacă sunteți obosit de locații tipice și scenarii tradiționale, care sunt atât de des oferite agentii de nunta, dacă doriți să faceți dvs. de vacanță de neuitat, apoi stilul de „Loft“ este ceea ce ai nevoie.

Caracteristici distinctive ale stilisticii

Conceptul de „Loft“ a venit relativ recent la noi din Occident, dar deja a câștigat popularitate în organizarea sărbătorilor. Ajuns la New York, în anii ’40, acest stil a fost inițial popular pentru decorarea spațiilor rezidențiale. Conceptul principal a rămas neschimbată și constă în combinarea elementelor vechi cu elemente moderne, la modă. premise Loft sunt foste zone industriale. Acestea sunt depozite și plante echipate re, uitate de către toate cinematografele și fabrica.

În ciuda faptului că un astfel de stil de luat în mod fiabil de nișă în străinătate, în țara noastră el câștigă numai impuls.

Urban chic, fără stripping în exces, minimalismul și un imens domeniu pentru creativitate – toate acestea este o trăsătură distinctivă a unor astfel de evenimente de stil.

Cum de a emite?

Trebuie amintit faptul că nunta Loft presupune un refuz de a în favoarea Glamor concis, dar în același timp rafinat.

Selecție sezon

Multe cupluri aleg timpul anului pentru a organiza o sărbătoare bazată pe date memorabile și interesele financiare. Nu este un secret faptul că nunta este de câteva ori mai scumpe.

Dificultatea este că planificarea nunta în primăvara sau toamna, mirii se pot confrunta cu condițiile meteorologice cele mai imprevizibile. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că va trebui să aleagă scenariul obișnuit „Restaurantul Capo“. Loft va ajuta să nu depindă de timp greu, evitând în același timp o plictisitoare și banală sărbătoare.

Selectați site-ul

Ca o regulă, pe teritoriul Loft implică propria curte. Pentru premisele astfel de plan de, tavane înalte și o abundență de lumină sunt caracterizate. Zidarie de caramida, metal sau lemn părți ale unor astfel de site-uri creează un peisaj unic si sunt perfect combinate cu atribute de nunta.

Alegerea unui loc adecvat depinde în mod direct de numărul de persoane destinate, deoarece incinta „Loft“ sunt împărțite în cameră și pe scară largă.

Primul sunt ideale pentru o sărbătoare de familie modestă. Scară largă, la rândul său, găzdui un număr mare de persoane și permit experimentarea cu un peisaj.

Un plus incontestabil al acestor spații este un izolat de clădiri rezidențiale, Ceea ce face posibilă utilizarea saluturilor, artificiilor și a oricăror alte efecte speciale zgomotoase. Cu toate acestea, rețineți că nu toate aceste spații sunt echipate. Cele mai multe sali se predă fără nici un mobilier.

Invitații

Când faceți o carte de invitație, minimalism și concis. Pentru aceasta, broșurile sau cărțile din culorile restrânse sunt potrivite, unde fontul original de text poate efectua un punct culminant.

Adesea, nou-născuții refuză invitații standard, preferând buletinul informativ electronic.

Decor al camerei

Deoarece câmpurile de mansardă se implică într-o anumită ascetitate, trebuie amintit că strălucirea și pompozia excesivă vor părea inadecvată. O opțiune câștigătoare la decorarea camerei rămâne joc pe contraste și detalii interesante. Poate fi perdele neobișnuite, perdele luminoase, candelabre masive în stilul secolului al XIX-lea și mobilier de tonuri neutre. Cu toate acestea, nu se recomandă supraîncărcarea spațiului.

Dacă intenționați să vă conectați, atunci merită să ne gândim la designul arcului de nuntă. Contrastul zidurilor de cărămidă, țevi metalice și decorate cu arcuri în viață vor adăuga originalitate și, cu siguranță, nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Banchet

Adesea, premisele din stilul „Loft” au o zonă mare și o zonare liberă. Acest lucru vă permite să evidențieți un anumit loc cu locații de aterizare. Pentru a decora masa, este mai bine să folosească flori și șervețele vii, combinate cu schema de culori, cu un decor comun.

Banchetul poate fi organizat atât în ​​stilul tradițional, cât și sub forma unui bufet bazat pe subiectul celebrării și dorințelor unei anumite perechi.

Procesiune de nunta

Alegeți mai multe mașini ale unui brand. „Loft” este simplitatea în combinație cu brutalitatea.

Amintiți-vă că administratorul ar trebui să fie strict și rafinat, deci este mai bine să abandonați toate bilele și panglicile atrăgătoare.

Tamada

Refuză de conducere cu scenarii și concursuri lor banale. Soluția cea mai originală și interesantă va fi conectat la oaspeții la planificarea programului de sărbătoare. Astfel, toată lumea este responsabil de muzică alegerea, concursuri distractive și jocuri. Nu va trebui să rupă capul, cum să mulțumească pe toată lumea și toată lumea, iar nunta va deveni cu adevărat personală și de familie.

Tort

În cazul în care meniul la o nuntă similară nu este cu mult diferita de cea standard, atunci alegerea tort ar trebui să fie atent în mod deosebit.

Dreptunghiul corect sau un cerc, înălțimea moderată și lipsa de decoratiuni potrivite este ceea ce, se potrivesc, fără îndoială, în stilist global de seara.

Scenariul celebrare

nunta Loft oferă posibilități nelimitate pentru alegerea unui scenariu și punerea sa în aplicare. Zona de mare a camerei va crea diverse zone și adăugați reclamă.

zona Chilut

Aveți un loc special în care oaspeții pot comunica într-o atmosferă relaxată, bea băuturi și încercați gustări ușoare. Puffurile moale, scaunele sau canapelele sunt ideale pentru organizarea spațiului.

Photosone

Nunta – un loc ideal pentru fotografii colorate, și nu numai pentru nou-născuți, ci și pentru oaspeți.

Aveți grijă astfel încât fotowonul să fie încadrat elegant și au inclus accesorii interesante care pot fi folosite în fotografiere.

Zona de joc

Karaoke, jocuri video, Divertisment desktop va surprinde oaspeții, și va permite tuturor să găsească o lecție pentru suflet și nu vor deranja.

Ringul de dans

Este puțin probabil ca o persoană care nu-i place să danseze la nuntă. Când distribuiți zonele, vă rugăm să rețineți că locul pentru dans necesită un spațiu destul de mare.

Țesăturile severe, ecranul și panourile speciale sunt utilizate pentru proiectare și izolație fonică.

În plus, quest-uri și chiar concursuri tradiționale, îmbunătățite, în conformitate cu tema, de asemenea, se potrivesc armonios în starea de spirit generală a nunta în stilul „Loft“.

Imaginea de mireasa si mirele

Tinuta miresei nu implică rochii excesiv luxuriante de design complex. Este mai bine să facă o alegere în favoarea așa-numita boem chic sau stilul „Bocho“. Evitați abundența de pietre, broderie si margele. Rochia de mireasa ar trebui să fie simplu, dar tăiat original sau accesorii neobișnuite vor fi în măsură să sublinieze individualitatea. O soluție de culoare neobișnuită atunci când aleg o rochie poate adăuga o imagine de evidențiere a miresei.

În plus, ar trebui să fie în mod deliberat abținut de la coafuri complexe: bucle moi sau un fascicul elegant sunt cele mai potrivite pentru nunta în stilul Loft.

Pentru a crea o imagine armonioasă a mirelui, puteți alege în condiții de siguranță costum de tonuri aruncate, tu chiar ne putem limita la sacou, în combinație cu blugi. Costumul de depășire va arăta ridicol, precum și un Tuxedo clasic cu vedere. Imaginea mirelui ar trebui să fie elegantă, fără elemente de stare excesive, atât de scumpe de manșete sau ore masive sunt mai bune pentru a fi utilizate pentru un alt caz.

Codul de îmbrăcăminte pentru oaspeți

În funcție de tema și sezonul nunții, codul de îmbrăcăminte poate varia. De exemplu, pentru ceremonia de nuntă de primăvară se va potrivi îmbrăcămintei de tonuri pastelate, țesături naturale ușoare, în timp ce sărbătorile de iarnă sunt culori mai întunecate.

Prietenele de domnișoare pot fi îmbrăcate într-o singură schemă de culori. Prietenii prietenilor în acest caz pot purta un fluture sau cravată de aceeași culoare ca fetele rochii. Cu toate acestea, atunci când organizați o nuntă în stilul „Loft” cerințe stricte pentru apariția oaspeților, de obicei nu. Convenabil și tot stilul preferat al casualului va fi privit organic în pereții din această cameră.

Amintiți-vă, nunta este un zbor de fantezie și aveți dreptul să scăpați de tradițiile plictisitoare. Nu vă fie frică să implementați ideile și experimentele cele mai îndrăznețe pentru a face această zi cu adevărat specială, atât pentru dvs. cât și pentru prietenii și rudele invitate.

Loft Sfaturi de nunta Urmăriți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: