Nunta in toamna: ce să meargă, cele mai bune subiecte și înregistrare

Nunta in toamna: ce să meargă, cele mai bune subiecte și înregistrare

Din cele mai vechi timpuri, era obiceiul de a face față festivitățile de nunta in toamna. Mulți tineri moderni, de asemenea, alege exact acest moment al anului și fiecare are propriile motive pentru. Toamna nunta este întotdeauna frumos și neobișnuit.

Alegerea unui loc

În cazul în care nunta trece la începutul toamnei, este foarte posibil să-l aranjeze în natură. Mai târziu, în toamna, condițiile meteorologice nu permit întotdeauna să aranjeze o sărbătoare pe stradă. Dar dacă știți exact ce zile favorabile, iar vremea va fi fără precipitații, atunci puteți petrece ceremonia de căsătorie în sine în natură. În acest scop, orice parc oraș sau un loc frumos în curtea restaurantului în sine va fi perfect.

Asigurați-vă că pentru a comanda un cort frumos, care trebuie să se potrivească cu starea de spirit de toamnă și să fie luminos, neobișnuit. Pe fiecare scaune pentru oaspeții trebuie să aibă un carouri confortabil. În ciuda faptului că ceremonia va dura mult timp, mulți oaspeții se pot îngheța în continuare.

lanterne stilizată cu lumanari va arata, de asemenea, mare, care poate fi instalat de-a lungul traseului, care va merge autorii de sărbătoare.

Este posibil să se aranjeze o sărbătoare într-o formă de pensie frumoasă și confortabilă țară. În acest caz, puteți petrece o parte din vacanță în foișoare confortabile în natură, și o parte a celebrării va sărbători în sala de banchet confortabilă a casei de țară.

În plus, puteți rezerva camere în avans pentru toți oaspeții, care le va permite să zgomot oriunde, sărbători nunta ca aceasta ar trebui să continue sărbătoarea chiar a doua zi.

Stiluri adecvate

Pentru cineva de toamnă – este timpul să fie trist și trist. Dar nu și pentru cei care intenționează să sărbătorească celebrarea nunții, la acest moment al anului. Toamna nunta poate fi bine luminos și de neuitat. La urma urmei, acest moment al anului este asociat nu numai cu ploi și gri, dar, de asemenea, cu vopsele luminoase ale naturii.

Pentru ca o sărbătoare importantă să fie neobișnuit și amintit de mai mulți ani, nu numai cu tineri, dar, de asemenea, oaspeții ar trebui să organizeze nunta tematică și pentru a alege un stil aparte de vacanta. De exemplu, puteți aranja seara în stilul de epocă.

Dacă într-un cuvânt de spus despre acest stil, atunci Vintage este o moda si stil din trecut.

Acum este foarte la modă pentru a aranja petreceri și ședințe foto în acest concept. Acest stil va permite tuturor, de la oaspeți a plonja într-o atmosferă unică de ultimii ani, iar tinerii casatoriti vor avea o șansă reală de a încerca pe costumele, care se disting prin reținere și stilul speciale.

În cazul în care doriți să faceți o sărbătoare în stilul Vintage, este în valoare de declarare în ceea ce ani a secolului trecut care doriți să fie. De exemplu, puteți aranja o sărbătoare, concentrându-se pe moda anilor ’30 ai secolului trecut sau din anii ’70. Totul depinde de preferințele personale și dorințele tinere.

designeri profesionisti va ajuta cu plăcere vă recrea atmosfera din trecut. Puteți decora, de asemenea, camera de retrofotographies, face un film interesant, emite un photocona în stilul selectat, face invitații de epocă originale și alege muzica potrivită.

În cazul în care iubitorii place să uimească și chiar șoc un pic publice, este foarte posibil pentru a aranja o sărbătoare de nuntă în stilul de vacanță de toamnă de Halloween. Astfel de subiecte ale partidului este perfect pentru sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie.

În acest caz, va fi posibil pentru a decora inițial o sală de banchet, folosind bile tematice, ghirlande și diverse meserii din dovleci.

Nouawweds pot alege costumele clasice, dar aduc unele evidențiere pentru ei, care îi vor aminti pe toți cei prezenți că nunta este în stilul lui Halloween. În plus, puteți face față artei tuturor oaspeților dornici, astfel încât să se poată alătura atmosferei generale a nunții dvs. neobișnuite.

Pentru cei care nu sunt gata să experimenteze și vor să creeze o atmosferă confortabilă și unică pentru o sărbătoare, vă recomandăm să acordați atenție stilului rustic. Acest cuvânt este francez și poate fi tradus ca „simplu” sau „rustic”. Recent, un astfel de stil de sărbători devine foarte popular.

Principiul principal, care ar trebui să fie aderă la proiectarea și alegerea costumelor, este că totul ar trebui să fie rafinat și doar.

Un astfel de stil de nuntă se va bucura de tot fără excepție, oaspeții de diferite generații îl vor aprecia. De regulă, numai materiale naturale și naturale sunt folosite pentru a proiecta o vacanță în acest stil. Ca urmare, se dovedește a crea o atmosferă surprinzător de confortabilă de o vacanță, care corespunde pe deplin sezonul.

În principiu, pentru nunta de toamna pot fi absolut orice stil și puteți alege în condiții de siguranță cu oricare dintre subiectele de sărbătoare. Caracteristica principală a nunta de toamnă este că este în acest moment al anului pe care le puteți utiliza cele mai luminoase culori. Vopsele de toamnă sunt perfect combinate cu nuanțe mai calme, contribuind la crearea unui stil unic.

Culori

decor nunta in toamna este o idee mare, în scopul de a utiliza ideile cele mai îndrăznețe. De exemplu, în cazul în care nunta nu este tematic și nu ați ales un anumit stil, puteți alege în condiții de siguranță o varietate de culori diferite, care sunt asociate cu toamna. Culoare gamma poate fi orice.

Puteți alege de aur, roșu, portocaliu, visiniu, piersici sau galben. Organizarea și decorarea nunta toamna este o alegere personală de mireasa si mirele.

Dar alegerea culorilor strălucitoare, amintiți-vă ce nuante acestea sunt combinate.

De exemplu, dacă doriți să fie mai mult de culoare roșie, încercați să utilizați toate nuanțele calde. Acesta poate fi visiniu sau chiar culoarea Marsala. Apropo, toate culorile toamnei sunt perfect combinate între ele. Ca un exemplu, puteți arunca o privire la orice peisaj de toamnă, în cazul în care visiniu, galben, portocaliu si rosu sunt perfect armonizate unele cu altele.

Amintiți-vă că nu trebuie să utilizați mai mult de două culori principale pentru celebrare.

Nuantele rămase ar trebui să fie adiționat și nu a dominat la egalitate cu culoarea principală.

Decor și accesorii

Ca accesorii originale și luminoase pentru decor decor în toamna nunta, darurile naturii trebuie să fie prezent. Bright și fructe suculente pot fi nu numai o trata delicios, dar, de asemenea, obiecte de decor. De exemplu, puteți decora tabele cu compoziții de fructe sau legume neobișnuite, tăieturi frumoase sau figuri în stil Quilling.

În plus, frunze de toamna și flori pot deveni subiecte de decorul de nunta ta. Atunci când pereții camerei în care evenimentul va avea loc, va fi decorat cu frunze luminoase de toamna, va arăta foarte neobișnuit.

Nu uita că ramuri frumoase, cu fructe de padure luminoase pot acționa ca decor. De exemplu, poate fi Rowan sau Viburnum sucursale.

De asemenea, foarte original, pot fi folosite în decorul de dovleac de diferite nuante si dimensiuni. Toamna – aceasta este doar sezonul de dovleci solare.

Compozițiile și diverse figuri Quilling va arata perfect la nunta de toamna.

Dovleci sunt bine potrivite pentru a decora cu ei Photoshone. Trebuie să fie tematică. Puteți oferi oaspeților a face fotografii pe fundalul de parc toamna sau pădure. Apoi, puteți comanda un poster special, cu un peisaj frumos de toamna. Aveți grijă să instalați un banc sau forjat ciot stilizate, se adaugă compoziția de dovleci, coșuri cu fructe sau buchete din frunze de toamnă. Ca urmare, fiecare oaspete va avea posibilitatea de a face o fotografie într-o atmosferă unică de toamnă

O atenție specială trebuie acordată la proiectarea masa festivă. În cazul în care sunt prezente buchete de flori de toamnă pe fiecare masă, compozițiile din ghinde și frunze de toamna, vase de fructe frumoase, atunci acesta va ajuta toate crea atmosfera potrivita pentru nunta de toamna.

Pentru ca toate accesoriile de toamnă și elemente de decor pentru a se par interesante pe mese, pentru a alege pentru aceasta fata de masa clasic alb.

Variante de buchet de mireasa

Cea mai versiunea clasica pentru buchetul miresei este un buchet chic de trandafiri. Dar, din moment ce celebrarea este sărbătorită în toamna, atunci buchetul nu ar trebui să fie destul de obișnuit. De exemplu, trăiesc flori de toamnă sunt perfect în căutarea în combinație cu frunze de toamnă și conuri decorative.

Puteți alege un buchet luminos, care va fi compus din cele mai populare culori de toamnă. Și dacă preferați, totuși, trandafiri, apoi se va opri alegerea pe culorile alb. Ei vor arata foarte mult înconjurat de visiniu inchis sau frunze luminoase portocaliu toamna. De asemenea, ca un decor de toamnă puteți utiliza în condiții de siguranță crengi cu fructe de padure luminoase sau fructe, chiar mici de toamnă. Este foarte posibil de a alege un buchet de fructe frumos, care va fi realizată în stilul original și neobișnuit sau folosind tehnica de sculptură.

Ce să poarte la celebrarea?

Fiecare oaspete, și în special oaspete, care merg la celebrarea, în primul rând crede că punerea pe nunta, ce imagine pentru a alege ce pantofi va arata elegant și va fi confortabil. Omul, dacă mirele, martorul sau doar un oaspete, poate da calm preferinta la un costum clasic.

Dar femeia trebuie să se gândească mai atent peste. La urma urmei, tinuta de obicei nu este potrivit pentru un astfel de eveniment important.

Tineri casatoriti

Fiecare fată visează de a fi pe nunta ei cele mai frumoase. Desigur, puteți merge la diverse saloane de nunta si alege o rochie clasica pentru celebrarea. Dar este important să se ia în considerare faptul că evenimentul va avea loc în toamna. Prin urmare, costumul mirelui ar trebui să fie nu numai frumos, ci și confortabil, cald și confortabil.

Este posibil de a alege o rochie alba clasica sau o tinuta de tonuri luminoase, pastelate. Ca un accesoriu luminos la alb de-a lungul, puteți alege un colier luminos, care va semana cu Rowan fructe de padure si sublinia individualitatea miresei.

În plus, pentru nunti toamna, fata ar putea alege să nu o lungă, dar o rochie scurtat. Există opțiuni foarte interesante care arată originale, elegante și festiviste. În plus, o astfel de rochie pentru celebrarea de toamnă va fi mai practică, deoarece mireasa nu blochează tivul, iar îmbrăcămintea exterioară, care va trebui să poarte în timp ce mergea pe stradă, nu va strica vederea generală a costumului.

Este destul de posibil pentru a comanda o rochie care va fi fabricat de comandă individuală. Nu este vorba despre costumul obișnuit, ci despre tricotate. O astfel de rochie poate fi orice lungime, orice nuanță și orice stil. Într-un astfel de costum, mireasa se va simți foarte confortabilă în toamnă.

Sau poate fi o pelerină tricotate, care va fi un excelent plus la clasic de-a lungul.

Apropo, Capul pentru o nuntă poate fi comandat nu numai albă. Poate fi orice altă umbră, chiar luminos, ca și cum frunza de toamnă. In ceea ce priveste tinuta pentru mire, totul este în regulă aici. Alegerea unui costum pentru nunta, este mai bine pentru a da prioritate țesuturilor moi și calde. De exemplu, uita-te perfect la catifea sau tesatura de lână verificată.

Culoarea costumului poate fi complet, totul depinde de preferințele personale ale mirelui. Va fi minunat să vă uitați la costum exact la aceeași culoare ca și capcana mirelui. Asigurați-vă că amintiți-vă că nou-născuți ar trebui să se armonizeze și să se completeze reciproc.

Vizitatori

În cazul în care sunteți de planificare pentru a organiza o sărbătoare într-un anumit stil și va adera la unul sau un alt subiect, aceasta este în valoare de notificare despre acest invitat. De exemplu, dacă doriți ca nunta dvs. de toamnă să fie în culori strălucitoare, atunci o prietena a mirelui și restul oaspeților pot alege o rochii luminoase de umbre. Dar bărbații vor avea cu siguranță accesorii luminoase.

În cazul în care o parte a sărbătorii va ieși în aerul proaspăt și o parte a camerei, atunci oaspeții trebuie să ia în mod necesar cu lucruri frumoase și elegante tricotate.

Poate fi pulovere, șaluri, capes. În general, ceva cald și convenabil, care poate fi îndepărtat cu ușurință în cameră.

În plus, femeile și bărbații pot folosi accesorii originale care se vor uita perfect la celebrarea de toamnă. Femeile pot alege margele, bratari, agrafe de păr, broșe și alte detalii efectuate în subiecte de toamnă. De exemplu, poate fi broșă sub forma unei frunze de toamnă sau ramuri Rowan. Barbatii pot adăuga unele luminozitatea în imaginea lor strictă. De exemplu, pentru a da o cravată mai luminoasă sau butonii originale.

Erori în organizarea de nunta: cum sa le preveni – a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: