Nunta tort cu trei niveluri: idei neobișnuite și sfaturi privind alegerea

Nunta tort cu trei niveluri: idei neobișnuite și sfaturi privind alegerea

tratează nunta nu a avut întotdeauna un aspect familiar. De exemplu, în Roma antică pe o celebrare căsătorie, un simplu breadpinds au fost coapte, și o pâine a fost luată pe Rusia, cu o mulțime de bijuterii. tort de nunta în versiunea tradițională pentru noi a apărut numai la rândul său, din secolele XVIII si XIX în Europa. Apoi a fost pentru prima dată și a fost creată un tort cu mai multe niveluri.

Asamblare

Există mai multe de bază Modalități de a proiecta prăjituri de nunta rafinate în trei etaje:

 • pe standul+
 • Pe tija+
 • pe tipul de piramidă.

Cel mai adesea, cofetarii folosesc suporturi care sunt suporturi care protejează podelele inferioare din partea de sus.

Prăjiturile pe un stand de stand-raft arată foarte elegant și solemn. Cel mai adesea pentru fabricarea unor astfel de suporturi, umbra albă de plastic alb, alamă de aur sau metal crom.

A doua opțiune cea mai populară este utilizarea unei tije comune de referință. Pentru acest tip de structuri necesită tăvi rotunjite de trei diametre și tuburi din metal sau plastic. Partea inferioară este așezată la baza rădăcinii, o gaură mică este formată în el, în care este introdusă tija.

Produsul brut este acoperit cu cremă și decorată cu flori, figuri, arcuri și alte elemente. Apoi, tava de puțin mai mică este atașat la tubul, și toate manipulările sunt repetate.

Pentru a construi un desert pe bază de tijă, este mai bine să acorde prioritate biscuiți ușoare, care au o proprietate bine păstrarea și pur și simplu tăiat.

În cazul în care capacitatea de a utiliza un stand cu mai multe etaje lipsește, atunci un tort cu trei niveluri ar trebui să încerce să se adune și fără nici o bază de susținere. În acest caz, este necesar să se pregătească turte de mai multe dimensiuni de formă arbitrară și pune-le una pe cealaltă de tipul de piramidă. Corgings, în acest caz, ocupă 80-90% din întregul desert. Ele trebuie să fie cu siguranță o grosime, în caz contrar tort se destramă, chiar și fără a aștepta „takeaway“ la masa de nunta.

Torturi în valoare folosind biscuit, iar impregnarea lor este mai bine să se facă în porțiuni mici, în caz contrar biscuitul se poate dovedi pur și simplu crud. Stratul de cremă trebuie să fie de aproximativ 50 mm, iar numărul total de niveluri nu trebuie să depășească trei straturi.

Dacă aljați părțile laterale ale fiecărui nivel, astfel încât proeminențele să fie de 10 cm, apoi tăiați un astfel de tratament va avea de la stratul superior.

Idei de decorare originale

Tortul de nuntă cu trei nunți este o adevărată capodoperă a artei culinare, care nu este mai bine accentuată de solemnitatea momentului și cauzează invariabil încântarea tuturor celor invitați.

Citește mai mult  34 de ani de viață împreună: Caracteristici și tradiții de aniversare, sfaturi privind alegerea cadourilor

În ultimii ani, abordările nestandardizate ale designului acestor prăjituri au devenit la modă și au apărut multe modele non-triviale: prăjituri suspendate, prăjituri asimetrice, inversate sau de imprimare. Despre astfel de decoruri originale și vor fi discutate în continuare.

Torturi suspendate

Nu cu mult timp în urmă, a fost introdus un mod neobișnuit de a depune un tort – pe suport, care este atașat la plafon. Din punct de vedere vizual, un astfel de tratament seamănă cu un candelabru mare, a scăzut oaspeților. Aceasta atrage în mod invariabil o atenție sporită și decora cu adevărat o sărbătoare de nuntă.

Creați un astfel de tort o nu este ușor: Este necesar nu numai pentru a face un tratament în sine, dar, de asemenea, la locul de muncă toate nuanțele tehnice și de fixare. Toate aceste lucrări să ia destul de mult timp, asa ca un astfel de tort ar trebui să fie comandate în avans.

Dar trebuie remarcat faptul că efectul depășește toate așteptările – un astfel de tort este uimitoare, cauzele încânte și rămâne o lungă perioadă de timp în memorie.

Inversat

Acesta este un tort pentru oameni creativi, care sunt străine de canoane standard de evenimente de nunta. Adepții originalitate va aprecia, probabil, așa-numitul desert inversat. Pentru a construi pe suport cu ajutorul unor cârlige speciale, cel mai mare tort este setat, media este atașat la acesta, iar cel mai mic – cel mai mic. Astfel, efectul de creștere de design dulce este înmuiate în aer. Toate elementele suspendate sunt acoperite cu mastic și decorate cu margele, fire și culori vii.

Asimetric

Acesta este un alt mod nou si foarte original de proiectare a trei cravate prăjituri. Vizual el seamănă cu o scară, care este, la toate nivelurile sale sunt deplasate spre o margine. Pentru prepararea unor astfel trateaza poate fi utilizat de o varietate de coggs: Biscuit și nisip, și miere. Ele pot fi decorate cu strat de crema de mastic sau abundent. De multe ori designul este completat de flori vii, fructe de padure sau imagini de porumbei, lebede sau alte personaje reale.

La montarea unui tort similare de pe rădăcină inferioară, superioară, și ambele sunt deplasate dintr-o parte a traverselor, prin analogie, toate prăjituri ulterioare sunt stivuite.

cu printh

Una dintre ultimele tendințe ale modei de nuntă este prăjituri cu desene. le efectueze, de regulă, pe hârtie de orez cu coloranți alimentari.

Citește mai mult  rochie de mireasa Shile cu buclă

versiune similară a decorului oferă un domeniu de aplicare mare de imaginație și de decorare tort. Acesta poate fi ornamente florale standard și pot exista parcele de basme sau filme preferate ale soților bătute nou.

Lovitura recunoscută a fost punctul trecut a fost plasarea pe prăjituri fotografii nou -uteweds.

Sfat

Fiecare CASATORIA se termină cu o procedură de tăiere tort cu tinere. Cuplul taie bucăți mici și trateze oaspeții lor invitați. Esența acestei tradiții este că tinerii căsătoriți, deoarece distribuie fericirea și bucuria lor, cota-le cu cei dragi și le doresc să găsească aceeași armonie.

Cu toate acestea, nu este ușor să reduceți un tratat cu mai multe etaje, ar trebui să fie ghidat de mai multe reguli.

 • tort cu trei niveluri trebuie să fie tăiate, pornind de la etajul de jos. Primele piese sunt servite de nou-născuți și de părinții lor.
 • Tortul de nuntă trebuie să taie ambii soți: un tânăr soț are un cuțit ascuțit, iar soțul său preferat își direcționează mâinile.
 • Înainte de tăiere, trebuie să eliminați toate cifrele decorative.
 • Piesele de tort trebuie tăiate în porțiuni mici – aproximativ 5-6 cm în lățime.

Particularitatea celor trei niveluri este că, în acest tratament, puteți combina mai multe tipuri de umpluturi și, astfel, vă rog toți oaspeții. Cel mai adesea pentru astfel de deserturi folosesc lapte condensat, iaurt, ciocolată sau cremă. Opțiunile pentru o combinație de impregnare mare set. De exemplu, puteți face primul nivel cu crema de nuc, al doilea – din laptele condensat, al treilea – ciocolată.

Când alegeți o umplere, trebuie să fiți ghidat nu numai de propriile dvs. preferințe de gust, ci și tema totală a nunții. De exemplu, dacă aveți un lucru fizic – ar trebui să acordați preferință impregnarea lui Berry. Dacă sunteți de planificare o sărbătoare de cafea, este mai bine pentru a comanda un tort de ciocolată, și pentru a da preferință la o nunta de miere o preferință pentru miere clasică.

Alegerea de tort depinde în mare măsură de caracteristicile evenimentului de nunta. Dacă sunteți de planificare o mică parte în cercul familiei și prietenii cei mai apropiați, apoi un tort cu trei nivele pentru tine pentru nimic, pentru că ei au toate o greutate destul de impresionant. cofetari cu experiență susțin că, pentru proiectarea de desert este cel mai stabil, masa nivelul inferior trebuie să fie de cel puțin trei kilograme, iar greutatea totală tort se apropie de 8-9 kg.

Cu toate acestea, dacă intenționați ferm să surprindă aproape într-un astfel de tort neobișnuit, puteți merge la un mic „truc“: să ia o poziție specială, în care, în loc de partea de jos a tratează, baza de spuma decorat cu crema de mastic și biciuit.

Cum de a alege?

Pentru a începe, Hover de patiserie, în care aveți de gând să comandați un tratament: Du-te la site-ul lor, citiți comentarii Internet, pentru a afla opiniile prieteni și cunoștințe. Este foarte important să se acorde prioritate comandantului cu experiență, care are un multi-tiene abilități de asamblare și, mai important, folosește doar cele mai proaspete și naturale produse pentru copt tort.

Citește mai mult  dantelă scurt rochii de mireasa - feminin si sexy

Decide în avans cu greutate și dimensiuni de un desert de nunta. Pentru început, se calculează numărul de persoane și se înmulțește cu 1.5: pe fiecare invitat la celebrarea nunții există o bucată de tort greutate de aproximativ 150 de grame. Cu toate acestea, dacă faci un tort pe bază de ulei și smântână, acesta va fi destul de satisfăcătoare și piesa de greutate poate fi redusă.

  gândește-te bine tort decor. tratează Destul de populare cu figuri ilustrând mireasa si mirele, cu toate că vă puteți da întotdeauna prioritate clasice retinuta si a decora tortul cu flori și panglici. În ultimii ani, prăjituri netede acoperite cu mastic alb-argintiu sunt la vârf de moda, și decoratori de caricatură pot fi selectate pentru tineri, cu un simț al umorului.

  Discutați cu comandantul întregii formulări de pregătire și să citească coloranții pe care el intenționează să utilizeze – acestea trebuie să fie absolut inofensive pentru sănătate.

  Înainte de a comanda o nunta mare tort cu trei etaje, comanda un produs mic pe un eșantion. Deci, puteți evalua nivelul de calificare și gradul de răspundere confiter.

  master-class pe crearea unui tort de nunta trei niveluri Privind în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: