Postere pentru răscumpărarea miresei caracteristici, proiectare si executie

Postere pentru răscumpărarea miresei caracteristici, proiectare si executie

Ritualul de răscumpărare a miresei este o tradiție foarte lungă. Astăzi, această componentă a scenariului de nunta a pierdut sensul său original și rămâne doar ca o anticipare distractiv a sarbatorii principale.

Tradiţie

Răscumpărarea începe atunci când apare mireasa la casa miresei. Acolo, soțul viitor se întâlnește oaspeții și-l pune o mulțime de sarcini interesante pentru a aprecia mintea lui, dexteritate și generozitate. camera de nunta în cazul în care are loc de răscumpărare, de regulă, decorate cu ghirlande, baloane, panglici de satin.

Pentru a aduce la sărbătoarea de note de originalitate în vacanță, puteți petrece postere pe răscumpărarea miresei cu inscripții rece, cu fotografii pentru copii.

Proiecta

Cel mai adesea, taxele privind alegerea afișelor se află pe umerii prietenele miresei. Din moment ce acestea sunt familiarizați cu scenariul de răscumpărare, ei nu vor fi dificil de a alege vergeturi, în plus față de testarea în cauză mire. Ei bine, în cazul în care, împreună cu citate sau sloganuri poetice în afișul vor participa felicitări și urări de nuntă plăcute. Afișe de răscumpărare pot fi postere desenate manual cu sarcini, rebusters, integrame. Relevante vor fi postere cu desene animate tineri căsătoriți, poze amuzante din viata de familie, sărutări, caricaturi pe tema creșterii copiilor. Pentru a face prea multe postere nu este în valoare de ea, deoarece camera va arata ca o talie și supraîncărcat.

Pentru iubitorii de sloganuri sovietice, este recomandat să se pregătească afișele corespunzătoare cu mai multe inscripții de benzi desenate: „Și ai pregătit pentru viața de familie?„“ Dă căsătoria cu marca de calitate!” alte. Ca personaje, pot fi folosite o fată și un tip de fizic atletic. Poster de nunta mare – fotocollaj. Se poate face sub formă de ziar de perete cu imagini ale principalilor eroi ai zilei și glumă de comentarii. Faceți un astfel de poster cu propriile mâini foarte ușor. Este suficient să aveți mai multe fotografii comune interesante de Newlyweds pentru imprimare, adăugați la jurnalul de perete. Declarații de umor și câteva desene animate. O astfel de creativitate poate fi nu numai un atribut al unui scenariu de nuntă, ci și un adevărat cadou comemorativ pentru tineri.

La postere, puteți atașa în continuare pliante în format A4. Pentru a scrie un rămas bun de la viitorul soț din seria: „Mireasa nu este supusă întoarcerii și schimbului!” alte. Cea mai ușoară cale de stocare a posterelor – Cumpărați în magazin. Printre gama largă de gamă, puteți alege inscripțiile necesare, fundalul și gama de culori necesară a posterului. Dacă doriți să creați postere unice, acestea pot fi comandate în imprimare. Adevărat, aceasta va necesita costuri de numerar. Imprimarea specialistii pot oferi mai multe opțiuni pentru aspecte care pot fi luate ca un poster, făcând ajustările corespunzătoare. Dacă doriți, puteți comanda postere absolut originale.

În plus față de postere achiziționate, puteți crea mai multe decoratiuni festive cu propriile mâini. Ei bine, dacă printre prietenele miresei unul sau doi știu cum să atragă frumos, inclusiv scene de benzi desenate. Pentru cei care nu posedă astfel de cadou o, vă puteți sfătui să participe la proiectarea cu buzele: Lasă un sarut luminos pe afișul.

Făcând propriile mâini

Înainte de a trece la fabricarea de afișe, Este necesar să se aibă la îndemână toate materialele care vor fi necesare în timpul lucrului:

  • hârtie densă de formate diferite+
  • Suprafata pentru schite si experimente+
  • Hartie colorata+
  • Creioane colorate și grafice+
  • Feltolsters+
  • Vopsele (orice consecvență)+
  • Fotografii de tineri casatoriti+
  • Elemente decorative (panglici de satin, bile, arcuri).

Materialele trebuie să fie de bună calitate, astfel încât nici hârtia, nici restul elementelor nu s-au despărțit și vântul nu a inactivat înainte de începerea vacanței, iar vopseaua nu a băut rochii și costume de oaspeți. Scenele de desen trebuie să fie selectate în conformitate cu stilul celebrării de nuntă. Pentru evenimentul clasic, puteți limita imaginea tradițională a tinerilor. Pentru o nuntă stilizată, aceste imagini sunt potrivite, dar în cantități limitate.

Este mai bine să selectați postere în deplină conformitate cu tema, atunci ei ajung armonios într-o vacanță comună. De exemplu, dacă nou-născutul sunt reprezentanți ai cercurilor de motociclist, posterele trebuie să conțină anumite declarații, de înțeles doar „lor”, imaginile de semne rutiere, posturile DPS. Dacă evenimentul trece pe navă sau pur și simplu în „un stil de mare la mare”, atunci printre atributele indispensabile asupra transparențelor ar trebui să fie marea, salvarea, soții în spatele volanului. Dacă temele de nuntă sunt permeabile cu aroma estică, puteți ilustra postere Sakura, sub care ședințele nou-născute.

Interesante vor fi postere, decorate în conformitate cu emisiile preferate de tineri. Poate fi un film (inclusiv film de groază), un desen animat sau transfer („ghici melodia”, „o sută la una” și alții). Nu vă faceți griji cu privire la valoarea imaginii artistice. În fabricarea posterelor, nu sunt necesare talente restante. Este suficient ca toate declaratiile sunt scrise in mare si pretentios, iar ilustrațiile au fost interesante și comic. Nimeni nu cere similaritatea mirii cu persoane reale. Nu este principalul lucru în proiectarea de întindere nunta.

Nu da sarcina de a face postere pentru o singură persoană. Este mai bine dacă este 5-6 prietene, care va fi capabil să se arate în orice sferă: una poetică, ilustrare, creativ-investigație.

Dacă este dificil de a veni cu un poster original pe cont propriu, puteți viziona opțiunile pe Internet și să împrumute ceva de acolo, de exemplu, fraze pline de umor. Frumos și viu postere decorate va crea starea de spirit festiv dreapta, va surprinde si incanta autorilor principali ai celebrării.

opțiuni interesante (foto)

Deja în etapa de răscumpărare, mirele poate estima cum dupa nunta ei vor fi distribuite revărsările lor în sfera de uz casnic.

Un poster similar este în același timp un decor frumos, și o sarcină de încercare pentru mire.

O altă opțiune cu sarcinile pentru mire.

Colorat și neobișnuit poster de răscumpărare, ceea ce va permite mirele mai bine să cunoască viitorul soț.

Interesant poster cu propriile mâini.

Una dintre cele mai transparente tradiționale este de a ghici clapeta de bureti cu iubitul ei.

Chiar și cel mai simplu poster creat de propriile lor mâini poate oferi emoții pozitive mult mai mult decât achiziționarea.

După trecerea tuturor testelor asociate cu răscumpărarea, mirele poate mărturisi iubirea absolută a doua jumătate a ei. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați cuvinte lipsă, în special, numele iubitei.

Idei de afișe de casă pentru o nunta A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: