Prins un buchet de mireasa: semne și alte acțiuni

Prins un buchet de mireasa: semne și alte acțiuni

Pentru rudele și prietenii miresei, prezența la mijloacele de eveniment nu numai susținerea personajului principal al actului, dar, de asemenea, posibilitatea, deși un pic preluat, se căsătoresc. Faimalul semn popular citește: Am prins un buchet de mireasă la nuntă – vă veți căsători cu următorul, înainte de toate celelalte fete necăsătorite. Cu toate acestea, tradiția implică un algoritm mult mai complex, dar astăzi departe de toată lumea știe ce să facă cu un buchet de nuntă prins.

Ce să faci cu flori?

În mod tradițional, buchetul estompat este pur și simplu aruncat, dar acesta are un sens simbolic – prins-o, noul proprietar se așteaptă să devină o femeie căsătorită în curând și, prin urmare, pare greșit să arunce o astfel de șansă. Din acest motiv, majoritatea fetelor preferă să stocheze un personaj similar cât mai lung posibil, iar două posibilități văd cea mai logică opțiune.

Cea mai evidentă cale de ieșire – pentru a pune un buchet, atunci va rămâne mult timp pentru a păstra ideea similară cu cea inițială. flori uscate arate destul de frumos și poate fi decorarea interiorului, mai ales dacă le-a pus într-un tip atractiv de vază. Un simbolism aparte al unui astfel de accesoriu pentru camera va fi că el înseamnă mult pentru proprietarul său, ridicând starea de spirit ei de unul dintre aspectul ei. La urma urmei, nici o femeie, gata să creadă într-o astfel de a accepta, nu va refuza să se căsătorească.

O altă idee comună a manipulării ulterioare a unui buchet – le umple cu o perna decorativa. Această soluție necesită deja anumite abilități gherghef dar în tradiția internă există un viitor și gazda, astfel încât acestea trebuie să le posede, deoarece posibilitatea de a practica in plus nu strica – deci iubit este mai probabil să aprecieze abilitățile utile de iubit. Cel mai probabil, florile umplute vor face un parfum de lumină plăcut, care îi va oferi încă o dată proprietarului accesorii o stare bună și vă va aminti de un eveniment plăcut în viitorul apropiat.

Trebuie remarcat faptul că miresele moderne sunt adesea atente cu privire la prietenele lor, ordonând două buchete simultan, dintre care unul este fabricat din culori artificiale. În majoritatea episoadelor, cu participarea mirelui, există flori vii, dar aici aruncă o copie artificială prietenilor săi, deoarece mai bine păstrează împreună, și cel mai important – nu se estompează. Această abordare, desigur, o face să abandoneze cu ideea cu o pernă, dar este posibil să fii sigur – o astfel de „captură” nu va începe niciodată.

Tehnica de îmbunătățire

Pentru o fată care a prins un buchet de nuntă la nuntă, acesta din urmă pare să fie un mare noroc, deoarece trebuie păstrat în formă adecvată cât mai mult posibil – astfel încât el a ajuns exact la celebrarea planificată. Deși uscarea culorilor nu este ceva cu adevărat complex, situația nu este exclusă atunci când mireasa potențială este învăluită, florile se vor usca incorect. Apoi au ruinat repede, care poate fi interpretat ca semn rău. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, merită repetând principiile de bază ale buchetelor de uscare.

  • Pentru a începe, componentele ar trebui dezasamblate. Panglicile care de obicei leagă florile sunt îndepărtate deloc, cum ar fi frunzele deteriorate în procesul de sărbătorire sau aruncarea unui buchet. De fapt, flori și crengi ale limbii verzi, plierea separată în funcție de categorie.

  • În loc de panglici pentru conectarea florilor uscate, utilizați sârmă, Și se înfășoară un buchet nu numai pe un contur extern, ci și între specimene separate. Acest lucru este necesar pentru motivul pentru care în timpul uscării, tulpinile pierd grosimea, iar întreaga flori sunt capabili să cadă din compoziția finită, porting.
  • Pentru a usca florile mai repede, au nevoie de aer cald si uscat, întrucât, în frig, ei vor dispărea și se estompează, iar în aerul prea umed pot fi schimbate. Ar trebui să se înțeleagă că sursa de căldură pentru uscare nu ar trebui să fie raze de soare drepte – de la ei florile sunt, de asemenea, pierdute mai mult. În mod ideal, buchetul este suspendat de petale – într-o astfel de stare va ajunge gata pentru câteva săptămâni bune.

Cu toate acestea, o anumită încălcare a tehnologiei este posibilă chiar și atunci când toate condițiile par a fi optime, deci oamenii experimentați sfătuiesc verificând periodic starea buchetului, răspunzând la orice manifestări de daune.

  • Verde este uscat separat de culori, Deoarece crengi verzi din procesul de uscare sunt foarte mult pierzând volumul și răsucirea. Pentru o astfel de componentă a buchetului de nuntă, cărțile obișnuite vor deveni cel mai bun loc pentru uscare – pentru a salva verdele mai bine în aceeași schemă ca și herbarul școlii obișnuite.

  • Așa cum am înțeles, Componentele separate ale buchetului de nuntă sunt uscate separat unul de celălalt, Dar simbolismul este inerent în compoziția completă, deoarece la finalizarea procesului, toate elementele sunt colectate din nou într-un întreg buchet. Se combină părți individuale cu ajutorul tuturor același fir, cu toate acestea, în plus, ar trebui să aibă grijă de integritatea accesoriu – chiar dacă este deja puțin probabil să putrezească sau ofilească, dar poate fi ușor de vopsit și crumble. La acest lucru nu se întâmplă, trebuie să fiți pulverizat cu un buchet cel puțin un lac de păr, iar soluția optimă va fi achiziția în orice magazin de flori de compoziție specială pentru tratamentul florilor uscate.

Cum sa faci o perna?

Se întâmplă ca un buchet de conducere sau nu doresc, sau nu posibilitatea – atunci perna aromatică rămâne opțiunea de stocare capturată doar culorile. Într-un sens, această opțiune pare chiar mai ușor. Trebuie remarcat faptul că nu întregul buchet este de obicei folosit pentru ambalare perne, dar numai petale de flori, prin urmare, fie un buchet ar trebui să fie foarte mare, sau accesoriul finit va fi foarte mici și pot fi utilizate exclusiv în scopuri decorative.

petale separate, ca regulă, face un parfum floral caracteristic, dar într-un termen lung, să se bazeze doar pe forțele naturii, prin urmare, un astfel de material este pre-înmuiate în unt aromatic sau apă. Ar trebui să fie găsit o caracteristică definită între prea iluminate, miros obsesiv și aromă, care este, practic, nu mai. Atunci când petalele sunt bine umflarea și a absorbit o parte din parfum străin, care au nevoie pentru a uscat cu atenție.

Condițiile sunt, în general, similare cu cele care sunt folosite pentru florile din buchetul de uscare a întregului – ai nevoie de un uscat și cald loc în care temperatura ridicată nu ar fi furnizate pe cheltuiala lumina directă a soarelui. Ca o regulă, nu mai mult de două săptămâni, sunt dornici în lichide aromate.

În acest timp, pillings ar trebui să fie pregătite în numărul de două bucăți. Prima are funcții extrem de practice – este necesar pentru a menține petalele și să nu le dea chiar și care se încadrează în formă pliată, în timp ce materialul pentru fabricarea acestuia poate fi folosit aproape orice. Exterioare Efectuează plapumă exclusiv funcții decorative, acesta poate fi decorat cu broderie sau margele, dar anumite cerințe sunt prezentate în materialul – ar trebui să fie frumos și plăcut la atingere. fețe de pernă în aer liber se poate face dintr-o dată – atunci va fi posibil să le schimbe periodic, menținând în mod constant un tip decent de accesoriu reticulat.

Valoarea ritualului în lumea modernă

Tradiția de a prinde un buchet de mireasa există în multe țări europene, dar nu întotdeauna a avut exact așa fel ca și acum. Anterior, de exemplu, un suvenir foarte mare succes a fost considerat orice particulă de haine proaspăt căsătoriți, dar este destul de logic că o astfel de clapă a fost mai ușor să respingă de la un reprezentant podea slab. Există chiar și o legendă care explică modul în care buchetul dobândit sensul său curent: se presupune că pe una dintre nunțile miresei, care sa dovedit a rămâne la toate fără haine din cauza oaspeții persistente, a încercat să distragă atenția, aruncând buchetul lor în mulțime.

Astăzi, nimeni nu se confruntă deja un mire, nimeni nu este testat, iar miresele nu se ating – doar buchetul in sine este important. Conform tradiției, noroc pentru a prinde un astfel de mijloace de suveniruri care Așteptați că căsătoria nu va mai avea mai mult de un an, Dar statisticile relevante, în mod natural, nimeni nu a colectat. Pe Internet puteți găsi comentarii complet diferite despre acest lucru și nu se poate spune că conducem în mod clar criticii sau susținătorii teoriei pe care o realizează cu adevărat.

Trebuie să se țină cont de faptul că fetele care sunt căsătorite îi invită adesea pe prietenele prietenelor lor la nuntă, care sunt deja în relații, deoarece nunta lor de ambulanță nu este o astfel de minune, iar apoi dorința nerestricționată de a prinde un buchet nu este O astfel de bază mistică pentru căsătorie rapidă.

Separat, în lumea modernă, mulți oameni sunt în mod fundamental refuză să creadă în tradiție, care să caute mai departe finisate, prin urmare, va exista o fată în aproape fiecare nunta, este fundamental nu doresc să experimenteze norocul în acest fel. Cu toate acestea, după cum arată practica, nu o singură doamnă necăsătorită, chiar de la sceptici, nu a fost dezamăgită de un suvenir similar.

Cum să prindeți un buchet?

Am spus deja despre sceptici și există și astfel de fete care în invitația la prietena de nuntă văd aproape ocazia de a se căsători în curând. Astfel de ofițeri Scopul principal al serii a pus exact pescuitul, iar pe Internet puteți găsi chiar sfaturi speciale despre cum să reușești. Ei, desigur, fără o parte din glumă, dar le dăm și ei.

  • Pescuitul de culori, cum ar fi un joc de volei sau baschet, necesită înălțime și bun săritor, pentru că o fată care vrea să devină un proprietar fericit al unui buchet este de astfel de competențe-tren pre.

  • Supraestimează valoarea buchet Prins nu este încă în valoare de. Un alt lucru este faptul că cele mai multe nunti sunt masiv nu sunt numai domnișoare de onoare, dar, de asemenea, prieteni de mire, și printre ei sunt oameni adesea necasatoriti tineri cu care este în valoare de întâlnire – astfel de tactici, de obicei, oferă un efect mai luminos, mai degrabă decât prinderea un buchet act.
  • Nunta in sine buchet, cel mai probabil, nu aduce nimic aproape, dar poate fi folosit pentru a da un indiciu clar al propriilor sale dorințe.
  • fericirea femeii devine adesea obiectul de invidie chiar și din partea prietenilor, deoarece prin prinderea unui buchet, ar trebui să-l ia cu atenție de competitori.

Că nu puteți face cu buchetul de mireasă, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: