Responsabilitățile și imagine a martorului la nuntă

Responsabilitățile și imagine a martorului la nuntă

Fiecare fată așteaptă cu nerăbdare momentul în care iubitul ei o va face o propunere de mâini și inimi, după aceea ea dobândește un statut special și se transformă într-o mireasă. Pentru ceremonia solemnă perfect și a rămas pentru o lungă perioadă de timp în memoria de tineri casatoriti si fete invitate, este necesar pentru a rezolva o mulțime de probleme pregătitoare. Fără ajutorul iubitei, nu se poate face față cu asta, așa că necazurile nunta începe cu alegerea unui martor responsabil.

Funcții

Prietena miresei este adesea numit martor, deoarece nu este doar situat lângă tinerii căsătoriți la nuntă, funcțiile sale includ, de asemenea pictura pe documente în oficiul registrului. Prin urmare, pentru acest rol, fetele sunt de obicei aleg cu care mireasa are încredere. Martorul trebuie să știe ce se cere de ea și ceea ce este inclus în principalele sarcini la ceremonia de nunta. Lista funcțiilor iubitei depinde în mod direct de caracteristicile celebrării și dorințele personale ale miresei. Prin urmare, în cazul în care un eveniment la scară largă este planificat, este recomandat să se aleagă câteva prietene, fiecare dintre care se va ocupa de afacerea dvs.

Ca o regulă, prietena mireasa la nunta este angajată în următoarele cazuri.

 • Inițial ajută la pregătirea celebrării. Martorul este considerat a fi un asistent nou și necesită prezența abilităților organizaționale. Fata face totul despre ea cere ca vinovăția de vacanță. Ea trebuie să ia în considerare în detaliu toate nuanțele ceremoniei și să ajute mireasa cu alegerea de pantofi, grăsimi și rochii.
 • În ziua celebrării, o prietena trebuie să vină înainte de a fi invitată și să ajute la nou-născuți să se adune, precum și să dea un rămas bun de la mirele, invitați, rude pentru a evita agitația. La sosirea mirelui, ea gestionează și procesul de răscumpărare a mirelui. Ea ar trebui să controleze noii care nu uită inele și pașapoarte.

 • În timpul căsătoriei imediate, prietena poate îndeplini rolul unui martor oficial.
 • Fata trebuie să controleze succesiunea tuturor evenimentelor și să nu permită întârzierea tinerilor la biroul de registru, la o sesiune foto și la Biserică, dacă programul este oferit pentru nuntă. În același timp, în timpul nunții, dovezile au atribuit, de asemenea, îndatoririlor responsabile, pe care trebuie să le cunoașteți și să discutați detaliile cu preotul în avans. Deci, de exemplu, prietena ar trebui să aibă mai multe kosnocks în cazul lui, dacă cineva de la oaspeți îi va lua.
 • În timpul tabloului pentru a ajuta noul să sprijine un buchet de nuntă și după felicitări oaspeților, trebuie să colectați toate buchetele.

 • Martorul este necesar să se pregătească monede și petale de trandafir în avans pentru stropirea tinerilor, este, de asemenea, necesară organizarea oaspeților pentru acest lucru.
 • La sfârșitul tabloului, fata se ocupă de masa de banchet invitați. Ea nu ar trebui să avanseze doar cu chelnerii de depunere a felurilor de mâncare, dar, de asemenea, participă activ la dans, jocuri și concursuri distractive.
 • Prietena trebuie să fie în mod constant „taiere” pentru tineri: însoțiți-o în toaletă, urmați-i machiajul și apariția decorului. Pentru a preveni situațiile de confuzie, fata ar trebui să fie ciorapi de rezervă, șervețele, șervețele, știfturile și firele cu un ac.
Citește mai mult  Opțiuni pentru coafuri frumoase de nuntă pe un pătrat

Dacă nunta a fost la cel mai înalt nivel, toți oaspeții și cei nou-născuți au fost satisfăcuți, de aceea prietena mirelui a avut cu succes îndatoririle ei.

Care aleg acest rol?

Prietena lui Mireasă este considerată principalul său sprijin și sprijin în ziua sărbătorii. Pentru a depăși emoție și să se bucure pe deplin atmosfera de vacanță, tineri casatoriti au nevoie de a alege dreptul de a alege un ajutor, care va lua parte nu numai în pregătirea pentru ceremonie, dar, de asemenea, rezolva multe alte probleme organizatorice. Prin urmare, martorul trebuie să fie responsabil și asamblate.

Până în prezent, într-un mod, pentru a invita mai mulți asistenți la nuntă, care distribuie drepturi între ele, rezolvând astfel toate întrebările mai rapid și mai eficient. Dar, în acest caz, este necesar să ne amintim că ajutoarele sunt fete, iar acestea pot fi ofensat și certându. Ca urmare, o sărbătoare veselă se va transforma într-dezasamblare solid. Prin urmare, cel mai bine este de a alege o prietenă de încredere. O opțiune bună pentru acest lucru poate fi o soră (opțional nativ) sau una dintre rudele mirelui (alegerea sa va contribui la consolidarea legăturilor legate de viitor).

Este imposibil să refuzați candidatura martorului numai pentru că are o situație financiară instabilă și nu este în măsură să dobândească un cadou demn dewweds și o rochie de mireasă. Această caracteristică nu este un indicator pentru selectare. Este important să sugerăm acest rol, va găsi o cale de ieșire din situație.

Dacă mireasa era martor de la cei dragi, aceasta nu înseamnă că este obligată să aleagă să aleagă de asistenți. Potrivit tradițiilor, prietena trebuie să fie necăsătorită, astfel încât insultele sunt inadecvate aici. În plus, martorul este cel mai bine să selectați creșterea și fizica mirelui, astfel încât aspectul său să fie armonizat cu imaginea. Este de dorit să se pronunțe fetelor cu un sentiment de umor și abilități organizaționale. Trebuie să fie o frumusețe neobosită care nu ar sta doar în colț, ci a participat activ la concursuri și dans.

Nu ar trebui să ia o fată în martor în cazul în care ea:

 • Căsătorit. Desigur, în multe țări occidentale, statutul doamnei nu joacă un rol special, dar încă nu este luată să nu ia rude căsătorite de sânge, femeile divorțate și văduve ca prieten. Aceasta este considerată o admitere proastă.
 • Uitarea și nonpunctual. Deoarece martorul este mâna dreaptă a miresei, este imposibil să fie târziu și întârzie evenimentele solemne cu privire la acțiuni ridicole. Absentness permanent al iubitei se poate termina ca tanara va ramane fara ochelari de nuntă, iar oaspeții nu vor fi în măsură să găsească locurile lor de la masa.
 • Înzestrat cu excesivă încrederea în sine. La nunta, principalul „steaua“ ar trebui să fie doar mireasa, în cazul în care martorul este obișnuit să fie mereu în centrul atenției, acesta nu va funcționa. Imaginea miresei nu poate eclipsa cu un alt strălucire.

În plus, trebuie să se ia în considerare elementele de probă următoarele semne.

 • Conform unei credințe vechi, prietena miresei ar trebui să poarte costum în umbra verde, roz, albastru și auriu. În același timp, cel puțin unul dintre numeroasele accesorii ar trebui să fie de culoare verde. Deci, frumusete va fi capabil să găsească rapid un soț iubitor.
 • Pentru a vizita rolul martorului nu mai mult de două ori este, pentru că a treia este considerată nereușită. În cazul în care fata nu ia acest lucru, atunci poate că va trebui să aștepte mult timp să aștepte pentru căsătorie. Este recomandabil să se aleagă un asistent de la rude îndepărtate mai mici decât mireasa.
Citește mai mult  Cum de a alege și de a purta o eșarfă de nunta?

Imaginea de mireasa prietena

Prietena miresei ar trebui să arate grozav, dar în același timp, să nu stea prea brusc afară pe fondul condamnării. De aceea, ridicarea tinuta pentru martor, precum și crearea imaginii sale, este important să se ia în considerare un număr de nuanțe.

 • Decorarea culorilor. Rochie poate fi lavanda, auriu, albastru sau verde umbră. Este imposibil de a face prietena pus pe tinuta in culori alb și întuneric, de exemplu, o rochie alb-negru-zăpadă este inacceptabilă. Frumos uite, de asemenea, haine în pastel și bej nuanțe.

 • caracteristici Simone. Din moment ce prietena este, de obicei, comandat, este necesar să se aleagă o tăietură frumoasă și elegantă, care ar fi combinat armonios cu haina miresei. În același timp, indezirabil pentru a opri alegerea pe crearea unei imagini într-o afacere sau stil strict, este imposibil de a alege un rochii cu un decolteu adânc, deoarece va da imaginea de vulgaritate. O alegere bună va fi tinuta de tăiat de obicei fără o fustă luxuriant cu asimetrie de lumină. În ceea ce privește lungimea, acesta poate fi diferit – mini, rochii în podea sau model pentru genunchi.

 • Textile. Ca o regulă, pentru coaserea unei mirese rochii prietena alege sifon, atlas sau satin. Dacă există mai mulți martori la nuntă, atunci costumele lor sunt făcute într-o singură culoare și stilistica utilizând materialul, la fel prin textură.

 • Conforturi. Deoarece martorul va trebui să-și petreacă mult timp în divertisment și dans, costumul ei nu ar trebui să fie aproape, confortabil și nu limită de mișcare. Cel mai bun dintre toate, rochii de transformator sunt potrivite pentru acest stil sau stiluri simple.

În imaginea dovezilor, trebuie să vă gândiți cu atenție la machiaj, coafura și selectați corect accesoriile corespunzătoare. Totul ar trebui să fie armonizat cu stilul total de sărbătoare. Din moment ce prietena va avea nevoie activ și va mișca foarte mult, are nevoie să achiziționeze pantofi confortabili, înlocuind un călcâi înalt la pană. De asemenea, nu împiedică o pereche de pantofi cu dvs. În ceea ce privește accesoriile, brățările, părul și o mână mică trebuie să fie un plus ideal de-a lungul timpului.

Dacă mai mulți martori sunt invitați la nuntă, atunci designul imaginii lor ar trebui să fie luat mai responsabil. Pentru a face prietenele arata perfect la fotografii, costumele lor au nevoie pentru a coase un singur stil de același țesut, dând preferință o culoare. În același timp, este necesar, de asemenea, să acorde o atenție la culoarea părului și a pielii fetelor, cifrele lor. O decizie interesantă va fi croitoria de rochii într-o singură față, dar în diferite culori, va da nunta un joc de culori strălucitoare. Combinați toate fetele într-o singură imagine va ajuta buchetele, panglicile sau centurile de aceeași umbră.

Va fi neobișnuit să privim celebrarea și fetele, în imaginea căreia există efectul „Ombre”. Adică fiecare prietena va trebui să poarte costumul unei culori, dar nuanțe diferite, de exemplu, tranziții netede de la turcoaz la roua albastră sau fuchsia strălucitoare la trandafiri delicați. Mai multe domnisoare de onoare pot fi, de asemenea, combinate într-un stilist cu rochii de imprimare. Dacă proiectarea sărbătorii este permisă utilizarea costumele cu modele, puteți alege rochii frumoase, cu o celulă, ornament geometric, mazăre și flori.

Citește mai mult  rochii de mireasa închise cu mâneci

Pentru toate fetele, nunta este considerat nu doar o sărbătoare, dar, de asemenea, pentru frumusete strălucire. Prin urmare, emiterea imaginea martorului, mireasa trebuie să ia în considerare dorințele personale. În cazul în care pachetul de iubite este diferit, iar unele dintre ele au forme luxuriante, atunci nu aveți nevoie pentru a coase același tinutele. Ar trebui să alegeți stiluri originale, care sunt special subliniate de frumusețea fiecărei fete. De exemplu, puteți da preferință la rochii lungi, decor în stilul sau de coloană rochii grecești.

În plus, imaginea iubitei va depinde de perioada anului. În timpul verii, cel mai bine este să purtați rochii în nuanțe luminoase și suculente, în cădere – în culori saturate și calde, în timpul iernii – în culorile contrastante și în vara – în paleta luminii și de mijloc. Cel mai important lucru este că dovezile costumului sugerează imaginea stilului mirelui și a nunții.

Ce să dea nouwweds?

Nunta este considerată cel mai fericit eveniment din viața tinerilor, astfel încât prietena mirelui nu are nevoie nu numai că are grijă de imaginea lor, să facă față tuturor problemelor organizaționale, dar și să dea noilor un cadou original. Ar trebui să fie neobișnuit și să se reamintească de mult timp, astfel de seturi tradiționale de feluri de mâncare sau lenjerie de pat, care de obicei oferă rude, în acest caz sunt excluse. Deci, un cadou plăcut și neașteptat poate deveni un album foto, designul său poate fi inventat independent și realizat sub comandă. O soluție bună va fi arhiva foto, decorate în formă de piept de lemn cu sertare, cu sertare.

Un cadou excelent va fi un certificat pentru a vizita salonul de înfrumusețare sau celebrul restaurant în oraș pentru două. Acum, de asemenea, în cadouri de moda sub formă de echipamente, astfel încât în ​​cazul în care mireasa a visat un nou gadget pentru o lungă perioadă de timp din seria Hi-Tech, atunci o astfel de achiziție este apreciată pentru obținerea unui avantaj. În cazul în care capacitățile financiare permit, martorul poate da un smartphone tânăr, un e-carte sau laptop. Un suvenir simbolic, care este potrivit pentru ambele mireasa si mirele va deveni un cadou excelent. Singurul lucru pe care ar trebui să fie util și să nu se întindă după nuntă într-o grămadă de lucruri inutile.

Un cadou superb va fi o excursie de plătit în străinătate, dar înainte că este necesar să învețe în avans cu privire la planurile tinerilor și pentru a clarifica programul lor de lucru. În cazul în care tinerii căsătoriți visat un animal de companie pentru o lungă perioadă de timp, ei pot cumpăra, de asemenea, un cadou „viu“.

Despre ce rol martorul este jucat la nunta, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: