rochii de mireasa colorate

rochii de mireasa colorate

Multe fete sunt siguri că rochia de mireasa nu poate fi nici o alta, cu excepția alb. De fapt, aceasta este o convingere complet greșită. rochie albă este pur și simplu considerat un clasic al genului ei, nu mai mult. Prin urmare, pentru a alege una dintre cele mai importante din festivitățile dvs. diferite tinuta de viata de la alb, aveți dreptul deplin.

Designeri oferă haine de culoare complet, sau rochii albe, completate cu accente luminoase. Ce a alege din ea – să decidă pentru tine.

Avantaje

Există mai multe avantaje evidente caracteristice de tinutele de nunta de culoare. Acestea ar trebui să fie găsit înainte de a merge la saloane.

  1. rochie albă poate purta fiecare fată, dar în mod ideal se va uita la culoarea nu încruntată. Și alte culori și nuanțe sunt în măsură să dezvăluie potențialul, accentuează atenția asupra anumitor zone, accentuează culoarea ochilor, nuanta pielii, culoarea părului, și așa mai departe.
  2. Aceasta este o solutie extraordinara, care va permite să iasă în evidență pe fundalul gri, oh, îmi pare rău, masa albă de mirese. rochii colorate a crea un efect de asomare.
  3. O varietate de nuanțe este abilitatea de a găsi tonul perfect.
  4. costum de culoare este la fel de profitabilă atât pe ceremonia de căsătorie clasică și la nunți tematice.
  5. În cazul în care mirele are un costum de lumină, apoi mireasa în alb pe fundal sa va arata moft. Contrastul dintre tinutele vă va permite să devină decorarea principală a sărbătorii.

Pe fondul acestor avantaje evidente, mai multe nuanțe ar trebui să fie luate în considerare. Încălcarea acestora conduce la cele mai multe consecințe nu de dorit:

  1. Nu puteți amesteca într-una mai multe culori costum, cu excepția rare excepții. Opțiunea optimă este una sau două culori care completează culoarea principală a rochiei+
  2. Mai bine să renunțe la rochie, culoarea care nu este prezent în garderoba dumneavoastră în funcție de motivele pentru tine. La nunta este mai bine să nu experimenteze, ci pentru a da prioritate acelor nuante care exact „a ta“+
  3. Culoarea perfectă este aproape de tine în viață. Datorită acestui fapt vă puteți simți confortabil și încrezător toată seara+
  4. Atenție la modul în care tinuta ta cu tinuta armonizeaza un mire. Nu a crea un efect, ca și cum ai venit de la două nunți diferite.
Citește mai mult  18 ani de viață - ceea ce este o nunta si modul în care aceasta este sărbătorită?

rochii de mireasa Bright

Pentru acele mirese care doresc să scape de tradițiile de nuntă în ceea ce privește selecția de rochii, designerii au dezvoltat mai multe modele de culori luminoase, care vor completa, fără îndoială, imaginea, precum și a da celebrarea punctul culminant.

Modelul de culoare al rochiei de mireasa in culori saturate pot fi orice stil, cusută din orice material și au o lungime diferită. Complexul tăiat nu este un element obligatoriu. De multe ori o rochie simplă de culoare strălucitoare arată excelent.

În ceea ce privește alegerea culorii, atunci toate gusturile și preferințele diferă. Cineva mai mult ca verde, galben, alții preferă însorita, iar a treia și chiar doresc să încerce safire, vinete, roșii. De fapt, nuanțele culorilor principale sunt mai mult decât suficient. Fiecare dintre ele are sensul său, demnitate și nuanțe. De exemplu, albastru simbolizează cerul, noroc, bunătate. Culoarea verde – viață, el este considerat veselă și ochiul uman cel mai plăcut. Galben și portocaliu – soare și pozitiv. Purple – asociat cu fantezii, mister.

Luați în considerare alegerea unui costum luminos însoțit de necesitatea de a alege accesoriile potrivite, face o coafura potrivita. Nu uita despre designul restaurantului, sala de banchet, în cazul în care are loc nunta. Ar trebui să fie, de asemenea, luminos, dar nu eclipsa imaginea. Datorită acestui fapt, toate fotografiile vor dovedi excelent, iar oaspeții se vor uita în curând celebrarea că au fost invitați.

În culoarea acidă

Dacă nu doriți o ceremonie clasica, plictisitoare nunta, dar doriți culori luminoase si pozitive, apoi încercați tinutele acide. Atenție la variații galben, verde, roz, portocaliu acide de nuanțe, care va face imaginea de neuitat.

Doar nu uita cum tinuta impune alegerea accesoriilor în ton, precum și echiparea mirele cel puțin unul elemente notabile care coincide cu float-ul. Acesta poate fi o floare într-un buzunar piept, cravată, mănuși și așa mai departe.

vopsele pastel

Daca nu sunt atât de decisiv să abandoneze tradițiile, sau ai motivele tale, atunci nu este necesar să se acționeze atât de clare. Puteți înlocui cu ușurință rochia albă clasic pe costum, realizate în culori pastelate.

Citește mai mult  Rochii de mireasa in stil grecesc

De exemplu, roz, piersica, turcoaz și albastru aspect elegant, dar nu la fel ca toți ceilalți. Și dacă vă organizați, de asemenea, o ceremonie pe plajă sau în natură, apoi umbra pastel original va juca culori complet diferite, va crea o imagine unică.

Aveți în vedere culorile pastelate sunt selectate în funcție de tonul pielii. Unele nuanțe pot accentua defectele, și alții dimpotrivă – fac un accent pe frumusețea naturală. Neizolat pe fetele ar trebui să renunțe la nuanțe pastelate reci, și roz este prerogativa mirese tabacite.

Este important de notat modul în care designerii se referă la culori pastelate la crearea rochii de mireasa. Folosind astfel de culori ca verde, albastru, argintiu, fildeș, ei fac un accent exclusiv pe umbra, care este, predominant simplu tăiat, clasic. tinutele stil baroc sunt, de asemenea, foarte populare.

roșu

Nulling o rochie rosie, o fată simplă, care a devenit o mireasă, se transformă într-un cuceritor de inimi de sex masculin, o frumusețe fatală. Aceasta este culoarea pasiunii, caracterul complet al vieții, al energiei. El simbolizează, de asemenea, dragoste, căldură și confort. Acesta este ales extraordinar, energic, cu o finalitate și natura emoțională, oameni fericiți și lideri.

Luați în considerare, punând astfel o tinuta, a face o provocare de tradiții stabilite. Nu toți vor înțelege. În acest caz, comportamentul ar trebui să fie modest și imobilizat. Dacă sunteți sigur, știi cum să te aplice, în mod diferit, atunci o rochie rosie este alegerea perfecta.

Negru

Mulți oameni sunt asociate cu un negativ, și cu siguranță nu printre nuanțele de prioritate atunci când aleg o rochie de mireasa. Și în zadar. Negru este, de asemenea, un simbol al puterii, rigiditate și putere, într-o oarecare grad de mister. Asociat cu melancolie romantică.

Dacă fișierul corect această culoare, el va fi capabil de a decora vizibil celebrarea.

Desigur, negru este o soluție non-standard și neobișnuite. Este important de a alege stilul de dreapta, accesorii, precum coafura si machiaj pentru mireasa.

culoare închisă vă va permite să arate feminitate, rafinament. Still-celebru Coco Chanel a spus întotdeauna că o rochie neagră pic este alegerea perfectă pentru o fată. La urma urmei, un astfel de costum subliniază farmecul formelor și, în același timp, ascunde majoritatea defectelor sale. Cu această sarcină, este mai bine negru. Nici unul COPES.

Citește mai mult  buchet de Burgundia pentru mireasa: caracteristicile de alegerea culorilor și ideea de proiectare a compoziției

Metalic

Metale prețioase au fost întotdeauna apreciate și peste tot, pentru că este greu de minunat, cum arată costumele sofisticate și ornate nunta, realizate în nuanțe de aur și argint. Având o lovitură metalică, tesatura transferă în lumină. Adăugarea perfectă este sofisticat draperia și modele.

Temele metalice sunt foarte potrivite pentru fetele cu părul de culoare diferit, deoarece opțiunile pentru experimente aveți mai mult decât suficient.

Cu broderie, dantelă

Cei care nu doresc sau nu pot refuza rochii albe clasice, completează adesea imaginea cu inserții colorate sub formă de broderie sau dantelă aplica. Decide tiparele mici, altele decât elementele de bază ale florilor, veți crea o imagine cu adevărat interesantă și îndrăzneață.

Că cel mai important, aici puteți aplica în condiții de siguranță chiar și cele mai strălucitoare nuanțe – roșu, verde, portocaliu și așa mai departe. S-ar părea broderii mici, dar ce efect. Acest echipament este ideal pentru nunti tematice, și mai ales pentru direcția etnică.

cu printh

Un alt mod de a face culoarea rochiei este de a folosi printuri. În ultimele colecții ale designerilor eminenți, totul se face exact.

Stimati țesături sunt subliniate de printuri avantajos rafinate, uneori, acestea ocupă o cotă impresionantă de rochii de culoare tradiționale. Ca rezultat, imaginea este creată incredibil, rochia arată individualitatea și unicitatea miresei.

Trebuie remarcat faptul că amprentele de pe rochii sunt cel mai bine uita la utilizarea de tăiere clasic, corsete și fuste luxuriante. Deși sunt permise mai multe experimente îndrăznețe. Aici ar trebui să ia în considerare caracteristicile figura, de creștere, culoarea părului, a pielii, și așa mai departe.

Contrast

Nu neapărat refuză albul. La urma urmei, poate fi combinată cu unele opuse. Un exemplu luminos este o rochie alb-negru. Este aproape un clasic, completat de note de modernitate și de rebound împotriva tradițiilor.

În plus, puteți combina în siguranță și nuanțe luminoase, dar aici trebuie să fiți mai atenți. Indiferent cât de rece, două culori luminoase vor încerca să se depășească reciproc și, prin urmare, imaginea poate fi defectă.

După cum înțelegeți, astăzi o rochie de nuntă colorată nu este o inovație, ci o direcție nouă, o tendință reală. În modelul de culoare, mireasa arata excelent. Acest lucru este deosebit de vizibil la efectuarea sărbătorilor tematice.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: