Rochii de mireasa de la Slanovskiy

Rochii de mireasa de la Slanovskiy

marca de nunta SLANOVSKIY – Cine trebuie să fie luate cu un exemplu, egal și admira. Pentru a crea fiecare rochie de mireasa aici apartii trepidație, având în vedere că un stil de viață și visele de vise pe care mireasa în Sunt puse maidest lor. În fiecare model, spiritul de celebrare nunta, misterul său și splendoarea.

O astfel de rochie stabilește natura nunta si starea de spirit a tuturor celor prezenți, oferă senzații uimitoare, cel mai rău, vă permite să fii mândru și bate inima cu putere dublat.

Filosofia și esența brandului

Slanovskiy designeri de marcă nu creează rochii decât toate celelalte designeri nerezolvabile sunt angajate. Totul se întâmplă un pic diferit – imaginile sunt create, contururile sunt conturate, sunt adăugate vopsele luminoase. Toate acestea are o formă ideală care personifică visul comun al tuturor femeilor – să fie frumos și irezistibil, să fie singurul și cel mai fericit lumea a lumii.

Despre companie

Tineretului și puțină experiență nu poate fi bariere în crearea de imagini perfecte, modele senzuale si rochii de mireasa perfecte. Dovada acestui fapt este marca Slanovskiy, care din prima zi a existenței sale el a declarat cu voce tare și cu încredere.

Pentru unii, este imposibil de a crea o rochie de mireasa care ar fi ușor de recunoscut, nu s-au îmbinat în mulțimea de imagini fără chip. Dar costumele de la Slanovskiy rămân recunoscute vreodată și peste tot. Ia orice model – o rochie dreaptă strict sau de lux în pompă ta, decorate cu pietre sau dantelă voalat – În fiecare dintre ele va exista un drept de autor și raisher unic.

Citește mai mult  Tort de nunta fara mastic: Tipuri de deserturi si optiuni de design

Designeri de acest brand nu urmați și nu alerga tendințele modei, nu încercați să le urmeze – ei se întreabă moda și întotdeauna porniți pas în față. În acest sens, ea ajută la îmbunătățirea constantă a cunoștințelor, abilităților și schimb de experiență cu alte mărci.

Ieșirea fiecărei colecții noi se desfășoară în mod stabil de două ori pe an, ocupând poziții de conducere pe emisiuni globale, expoziții internaționale și festivaluri. Cele mai renumite modele globale visează să participe la demonstrarea noilor colecții de la Slanovskiy.

Caracteristicile rochiei

Designerii încearcă întotdeauna să combine linii stricte cu conținut rafinat, texturi delicate cu stiluri de încredere. În același timp, detaliile nu merg niciodată la fundal.

Brandul Slanovskiy demonstrează în mod clar cum de la cântarea italiană și cea plină de bucurie cu ajutorul unui element de flori decorative manual și o buclă miniaturală fără greutate, o fustă deosebită, cu o margele de marge de la meșteșugari japonezi, puteți crea o imagine cu adevărat unică.

O caracteristică și chiar și unele evidențieri ale multor imagini devine adesea:

 • Decor de perle în care sofisticarea este ascunsă+
 • Fuste magnifice imită muguri de trandafiri+
 • Elemente volumetrice+
 • Corsete transparente+
 • dantelă.

Nu există monotonie de stiluri în colecții, astfel încât miresele au întotdeauna de la orice pentru a alege și a ridica o rochie în figura lor.

Brandul are elemente unice pe care nimeni nu a îndrăznit să repete:

 1. Fusta creată din frunze miniatură care se conectează în lateral.
 2. Forma ideală a corsetelor care accentuează sunt susținute și ajusta talia.
 3. stiluri Magic, care sunt capabili de a transforma orice fată în regina, bine, sau cel puțin – în printesa.
Citește mai mult  Cum sa faci un arc de nunta face singur?

Toate acestea pot fi găsite în orice salon de Slanovskiy.

Decor – un cuvânt separat

Pe rochii ideal ar trebui să fie același decor ideal pentru – aceasta este una dintre regulile prin care sunt create tinutele acestui brand.

Decorul perfect este natural din compania „Swarovski“:

 • Pe strasuri există un număr maxim posibil de fețe laterale, datorită cărora se creează efectul constant spumant orbitoare+
 • Pietrele sunt caracterizate prin claritate și claritate, care vorbește despre calitatea lor de înaltă+
 • Fiecare produs are o linie de argint-oglindă.

problema frecventa de rochii de mireasa cu un decor abundent – montură sale de slabă calitate. Dar brandul Slanovskiy nu are nimic de-a face. Fiecare element este atașat la căptușeala nu este doar greu, dar bine.

Rochii de la Slanovskiy șic și, în general, cel mai bun de tot ceea ce poate oferi lumea modei. Dar totuși designeri de acest brand, este posibil să se mențină margine și nu fac creațiile lor cu tipete si eclipsa de mireasa.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: