Rochii de nunta Tulipia

Rochii de nunta Tulipia

După cum Anglia în sine este un exemplu al stilului potrivit și o calitate excelentă, compania de proiectare Tulipia a încercat să corespundă unui astfel de nivel înalt. Dorința de perfecțiune nu este numai în imagini, ci și în detalii, a fost luată ca bază a mărcii.

Istoria dezvoltării

O marcă comercială a îmbrăcămintei de nuntă și de seară la modă pentru femei Tulipia a fost înregistrată într-una din frumoasele zile din Londra. Sa întâmplat acum 10 ani.

Numele mărcii nu a fost doar atât de inventat, dar a fost investit în el un punct minunat și o abordare serioasă este vizibilă. Dacă contactați limba latină, cuvântul „Tulipia” poate fi tradus ca „Dovada iubirii”.

Aceeași origine are, de asemenea, numele uneia dintre cele mai frumoase, simbolice și frumoase culori de pe planetă – lalea, care simbolizează sentimentul perfect ridicat al iubirii. Apropo, este imaginea acestei flori situate pe logo-ul mărcii engleze la modă.

Principii de creare a modelelor

Crearea fiecărui model nou începe cu căutarea celor mai bune țesături între producătorii francezi, spanioli, italieni și turci. La astfel de rochii chic, cristale și perle din Swarovski arata bine. Numai acest decor va face exact atât de multă strălucire și pâlpâire, cât de mult este necesar să subliniem imaginea nu o elaborează.

O problemă comună între designerii de nunți este complexitatea creării unei rochii frumoase și confortabile. Mireasa dvs. de nuntă oferă o mulțime de forță, îngrijorătoare, îngrijorată și se mișcă foarte mult. Într-o rochie incomodă, chiar și cea mai frumoasă pe toată lumina albă, este imposibil de făcut.

Citește mai mult  Caracteristici de înregistrare și care deține o nuntă în stil rusesc

Compania Tulipia înțelege acest lucru foarte bine, astfel încât confortul și frumusețea modelelor lor pune la același nivel.

Pentru a face corpul mirelui respira într-o rochie de la un brand englez cu orice vreme, bumbac natural italian este folosit pentru a crea o căptușeală în fiecare model. Cred că vă puteți simți ca o regină fără a înăspri și fără a experimenta disconfort.

Colecții

În fiecare an, expoziția internațională se desfășoară la Moscova, în care compania Tulipia este în mod necesar implicată în prezentarea noilor sale creații.

Marca de tranzacționare a îmbrăcămintei femeilor pentru cazurile solemne, nu numai cu trepidarea, se referă la eliberarea fiecărei colecții, dar, de asemenea, se gândește cu atenție asupra filmărilor viitoare a noilor modele. Pentru aceste evenimente, sunt selectate cele mai interesante și neobișnuite locuri ale planetei noastre, dintre care multe sunt protejate de UNESCO.

Luxul remarcabil

Linie de lux – specială. Designerii sa dovedit a fi exprimați în modele simple fără stilul elementelor inutile și bogăția.

Pentru fotografiere o colecție ales special locuri romantice în Veneția și Monaco, în care străzile încâlcite, ca și în cazul în care simbolizau dantelă subțire rafinat.

Labirintul de Așteptări

Fiecare colecție de Tulipia are propria misiune și motto-ul sub care procesul creativ de a crea modele uimitoare este realizată. „Labirintul de Așteptări“ este conceput pentru a impresiona, Decora și Amaze. De aceea, fiecare element, fiecare șirag de mărgele și fiecare centimetru al rochiei de mireasa – fara cusur si superba.

Tulipia fericit

Această linie exclusivă este actualizată anual și oferă în mod constant sentimentul de vacanță. divizia sa a devenit simplitate si sensibilitate. Și siluete și stiluri în ea sunt atât de diverse încât surprinde placut.

Citește mai mult  Traditii si obiceiuri de nunta Azerbaidjan

Povești orientale

Oriental colecția Tales este cea mai incredibila dintre toate liniile fabricate de marca Tulipia.Ea întruchipează mister și atractivitate, modestie și reținere a Colorite de Est. Costurile închise ale țesăturilor dense sunt luxoase, elegante și arată puterea interioară a mirelui și umilința ei.

Nunta Hijab nu este doar frumoasă, ci și convenabilă și nu contrazice deloc tradiția musulmană.

Tulipia are planuri de lungă durată și ambițioase pentru viitor. Toți sunt într-un fel vizează crearea unor haine mai frumoase care vor fi demne de dulapul reginei în sine. Fiind fericit simplu, chiar mai ușor de cumpărat rochie Tulipia.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: